Bacak inceltme hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi bossnes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
deniz_im
merhaba. .benim baldırlarım ve bacaklarım kalın. .yürüyüş yapıyorum diyorum,o kasa dönüştürür kalınlaştırır diyolrlar. .bana ayrıntılı bi biçimde önerileriniz yazar mısınız ?

selamlar deniz_im
benim baldırlarım ve bacaklarım kalın,yürüyüş yapıyorujm diyorum ama kas olur kalınlaşır iyice diyorlar,ne yapmalıyım bana tavsiyede bulunur musunuz ayrıntılı bi biiçmde ? (:

merhaba arkadaşlar daha önce kalın ayak bileklerim hakkında bir başlık açmıştım incelerken benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlarımın olduğunu gördüm kilom normal daha önce 45 kiloya kadar indiğim halde ayak bileklerimin yapısı hala değişmedi şimdi 50 kiloyum yine aynı uzun süredir araştırıyor kiloyla,sporla yada kozmetik ürünlerle olacak bişey değil bu ancak bir operasyon gerekli bence internetten araştırma yapma ve bu siteyi buldum
SuperPlast
kalın ayak bilekleriyle ilgili yapılacak operasyonlardan bahsedilmiş hatta tv falan çıkmış ben düşünüyorum ama tabiki ilk önce randevu alıp görüşücem inş. 15 tatilde bakalım:Saruboceq:

deniz-im boyum 1.55 kilom 55. 33 yasindayim anne olduktan sonra diyetisyen gozetiminde 61 kg.dan ideal kilom oldugunu soyledigi 54 kg a indim, bir yil sonra simdi 55 kg.im. edeki gunluk kosturmalarim disinda egzersiz aliskanligim yok, zaman planlayamayan biri olarak gittigim her yere arabayla gitmek zorunda kaliyorum yani yuruyus de yok:kedi:
1-kilom iyi mi gercekten yoksa fazla mi?
2-ayak bileklerim kalin,tam bilek kismi. ust taraflar da kalin ama en cok gorunen yer oldugundan midir nedir en cok bileklerden rahatsiz oluyorum.gercekci bir sekilde bu bilek kisimlarimi inceltmem mumkun mu?evde orta halli bir kondusyon bisikletim var kas yapar daha da kalinlasir dediler korkumdan binmiyorum.
cevabini bekliyorum canim yardimci olursan cok sevinirim.selamlar

deniz_im lütfen bana da yardımcı olur musun?
benim de üst bacaklarım kalın.. ama öle bi durum ki böle dış kısımlarından kas fışkırıoo.. zamanında öle uzun yürüyüşler yaptım ki ben ondan kaynaklandığını düşünüorumm.. yani şişman biri deilim ama vücudumda tek beğenmediğim hatta aşırı sorunlu olarak gördüğüm yerlerim üst bacaklarım.. bu kaslar erir mi?? yani egzersiz yapsam daha da kalınlaşır sanırımm.. dümdüz, öle kenarlarından kas fırtlamamış olan incecik üst bacaklar istiorumm.. bu uğurda herşeyi yapabilirimm.. yeter ki ne yapmam gerektiğini bileyimm.. :(:(

yardım ediceksinizz di mi bana?? :( durumum çok kötü bugün spor salonlarını dolaşıp bilgi toplamaya çalışıcam napıcağım konusunda.. ama onlar da muhtemelen beni salonlarına kaydedebilmek için sallicaklar bişeyler ve dürüstç bilgi vermicekler.. :(:(:(:(:(:(

deniz_im meraba benim sorunum alt bacaklarımın ince olması; parmak ucunda durup sünme hareketi var kas yapması ve kalınlaşması için 4 ay kadar yaptım ama yaptığım sürece fena değildi bırakınca hiç işe yaramadığını gördüm sen ne önerirsin acaba üst bacaklarım normal ama alt bacaklarım vücuduma göre ince malesef burdan okuduklarım doğrultusunda bisiklet kalınlaştırır demiş arkadaşlar birde twist and shape ve power pilate diye aletler var bana faydası olurmu acaba ne yapmalıyım ne olur yardım et faydası olacak bişey bulursam seneye yaza kadar yapıp bacaklarımı kalınlaştırmak istiyorum NE OLUR YARDIM!!!!

arkadaşlar gün boyu oturarak çalışıyorum sekreterim.doğum sonrası bacaklar ve iyice kalınlaştı.hjaeket alanım sınırlı.akşamları eve gidince 1.5 yaşında ki oğlumla ilgilenmek zorundayım.anlayacağınız spora hiç vaktim yok. yemekle aramda yok ama hem bacaklarımı zayıflatmak hemde sıklaşsın istiyorum lütfennnn biri bana yardım etsin yoksa çıldıacağım..

arkadaşlar.. benim de boyum 1.59 kilom 56
istediğim kilo 48-49
kendime bktığımda üst bedenimin gayet normal olduğunu görüyorum, hatta zayıf bile denebilir. ama alt bedenim üst bedenimden bariz daha iri.
1 sene önce bir estetik merkezde 1buçuk aylık bir bölgesel zayıflama programına girdim. sonuç harikaydı. vücudum gayet oranlı hale geldi, tabi yememe de dikkat etmiştim. o zamanlar yine 56 kilo iken diyet ve uygulanan prıgram sayesinde 52 kiloya düştüm. doktor beni uyarmıştı, bu görünümünün muhafaza olmasını istiosan düzenli az da olsa egzersiz yapacaksın dedi. ama iş hayatı... yapamadım... 1 yıl geçti ve ben yine 56 kilodayım. gerçi vücudumun üst alt beden oranı pek bozulmadı, ama yine de bacaklarım gözüme kalınca geliyor(ama bacaklarımdaki yağ sert değil, aşırı yumuşak diyebilirim). ben de inceceik ve sert olmasını istiyorum. bir yandan diyorum ki Allaha şükür ki bacaklarım var, bacakları olmayan da var çünkü. ama yine de güzel olsunistiyor insan. bir de evliliği düşünüyorsa o kişi iyice kafaya takıyor bunu...

peki şimdi ne yapacağım. ünlü bir ilaç var adını vermeyeyim. onu kullanacağım. 1 ayda 8 kiloyu verebileceğime inanıyorum. e bu 8 kilonun bacaklarımın zayıflamasında etkisi olur herhalde.. :)
biraz da umutlu olmak lazım hanımlar... biraz umut, biraz kendimizi her hlimizle sevebilmek....

şimdi ne yapacağıma gelince....

kusura bakma lifeless.cım ben bu grupta bi çözüm bulmaktan ümidi kestiğim için hiç bakmıodumm.. maalesef bi çözüm bulamadım bulursam mutlaka paylaşırımm.. aynı sorunu yaşıoruzz demekk.. çok can sıkıcı bişey olduğnu bitek biz anlıoruz sanırımm.. keşke çok zayıf bacaklarım olsaydı da derdim bu olsaydı.. hiç takmazdım heralde.. bu çok orantısız bişeyy.. bi de dediğin gibi şişman da olmayınca iyice tuhaf duruoo.. 1.70 boyundayım ve 52 kiloyumm.. ama dar kesim pantolon giyemiorumm.. bi tek etekle ince görünüorumm.. hiç bi pantolon düzgün durmuyo üzerimde.. hepsinin bacağı tam olunca beli aşırı bol duruoo.. beli oturcak bedenlere de bacağım girmioo.. :(:(:( napıcam bilemiorumm.. ilerleyen zamanlarda estetik operasyon bile düşünürüm belki.. kaç yıldır denize girmek bile gelmio içimdenn.. bikini giyince öle kötü bi görüntü oluşuo ki.. :( nolur birisi bişey biliosa yardım etsin.. yani sonuçta teknoloji bu kdr ilerlemişken bi çare vardır buna da die düşünüorumm.. duyun bizi arkadaşlar yardımcı olun lütfenn!!!!!! :(:(:(

deniz_im lütfen bana da yardımcı olur musun?
benim de üst bacaklarım kalın.. ama öle bi durum ki böle dış kısımlarından kas fışkırıoo.. zamanında öle uzun yürüyüşler yaptım ki ben ondan kaynaklandığını düşünüorumm.. yani şişman biri deilim ama vücudumda tek beğenmediğim hatta aşırı sorunlu olarak gördüğüm yerlerim üst bacaklarım.. bu kaslar erir mi?? yani egzersiz yapsam daha da kalınlaşır sanırımm.. dümdüz, öle kenarlarından kas fırtlamamış olan incecik üst bacaklar istiorumm.. bu uğurda herşeyi yapabilirimm.. yeter ki ne yapmam gerektiğini bileyimm.. :(:(

şeker.kız.candy merhaba,

benim de aynı şekilde üst bacaklarım kalın. ben sporcuyum, benim bacaklarımın kalın olması zamanında hatalı yaptığım hareketlerden kaynaklanıyor. sen yürümekten oldu demişsin ya, öyle bir şey olamaz. ve dediğin gibi yanlardan kas fışkıramaz, o fışkıran yağdır. kas o yağların en altında kalmıştır ve hafif bir bombe vermektedir. yağlar o bombenin üzerinde birikince bu sefer daha kalın bir görüntü oluşur. ayrıca uzun ve tempolu yürüyüşler yapmak bacak inceltmenin en basit yoludur. ama tabi senelerce ve düzenli yapmak gerekiyor, yoksa pek işe yaramaz. pilates de aynı şekilde bacağını şekillendirir, bacağına biçim verir.

ayrıca eğer o kaslar erirse (ki çok fazla kas olduğunu zannetmiyorum, çünkü spor veya egzersiz yaptığından bahsetmiyorsun) daha kötü olur. bu sefer iyice yumuşak ve kendini salmış, sarkmış bir bacağın olabilir.

ben ist'da yaşıyorum. burada anadolu yakasında lilyum masaj salonuna gidiyorum 1 yıldır. eğer ist'da yaşıyorsan kesinlikle tavsiye ederim. dediğim gibi ben profesyonel spor yaptığım için üst bacaklarımda ciddi bombeler vardı. sonra sakatlandım, 6 ay spor yasaklandı, bu sefer kasların bir kısmı eridi. tekrar başladım, hatalı hareketler sonucu daha da kalınlaştı. sonrasında bu salonu buldum. şimdi o bombelerden falan eser yok. bacaklarım bana göre hala kalın. ben çok daha fazla incelmelerini istiyorum, o nedenle de salona gitmeye devam ediyorum. yarım masaj yaptırıyorum. bu da bacakları, kalçayı ve karnı kapsıyor. fiyatı 30 tl ve yarım saat sürüyor. masaj yapılırken ilk başlarda canın çok yanıyor, hatta bazı yerlerde morarmalar oluşuyor, ama çok ciddi etkisi var gerçekten. bu şekilde yağları kırdıklarını söylüyorlar. biz nerdeyse bütün ailece gidiyoruz a.s ama tabi hem yediklerine dikkat etmek hem de yürümek gerekiyor. ben sporuma devam ediyorum. makineler de var bacak inceltmek için. ama ben daha hiç girmedim, onları bilmiyorum. masajı yeter abla ve fatoş abla yapıyor. ikisi de birbirinden iyi. resmen vücudumun şeklini güzelleştirdiler. yaptıkları masajlarla poponu bile kaldırıyorlar, ama tabi zamanla. ben bi de göğüslerime de masaj yaptırıyorum. o zamandan beri göğüslerim de daha dolgun duruyor. ama benim göğüslerim küçük, anca biraz dolgun gözüküyorlar o kadar. ama yine de o bile mutlu ediyor insanı.

internette fc lilyum masaj salonu diye aratabilirsin.

biraz vaktim olduğunda bununla ilgili bir başlık açacağım zaten.

umarım yardımcı olmuşumdur :1rolleyes:

ben bir de bir şey sormak istiyorum. ben hâlâ bacaklarımın istediğim kadar incelmediğini düşünüyorum. iç kısımları yumuşacık ve bundan hiç hoşlanmıyorum. bu bacak iç kısımlarından yağ alınp göğüslerime enjekte ettirebilir miyim? böyle bir şey var mı? ve varsa nerede, nasıl yaptırılıyor? yardım ederseniz çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar,
Bölgesel veya lokal farketmez yaptığınız egzersizleri kardiyo kombineli yapmanızda fayda var sanırım. Eğer yağp yakmadan kaslara yüklenirseniz kaslarınız fazla gelişir. Yuvarlak değil ince ve uzun kas yapmayı sağlayan sporları tavsiye ederim, plates veya yoga gibi :)

Bu biraz genetik bence o yüzden tek çaresinin estetik ameliyat olduğunu düşünüyorum.Bende yıllardır her şeyi denedim ama hep üst bedenim alt bedene göre daha ince bacaklarım kalın :( en azından sağlıklıyım diye kendimi avutuyorum

Arkadaşlar ,

Ben bir sene önce bir güzellik merkezinde çalışıyordum ve power plate'de 1 ay kadar düzenli çalıştım ve şu an her yerim mor damar çatlaklarıyla dolu.

Sıkılaştırıyor olabilir ama doludan alıp boşa koymaktan başka birşey olmuyor...

165 boya 50 kilo bence gayet iyi, benim boyum 178 kilom 68, yaşım 18 üstelik, ve gayet normalim, sadece benim de bacaklarım kalın ama üst tarafımda bir şey yok üst bacaklarım da ince sadece biraz popom kocaman :D bir de göğüslerime gidiyor kilo hep.. sırt ağrısı çekiyorum çok büyüdüler:( belim de ince, kemiklerim kalın mıdır iri midir ne diyorlarsa ondan işte.. yağ durumum da kas durumum da iyi, 50 kilo bence süper 165 boya!! 45 kilo mu olsun.. ben de 65 olsam bana yeter.. insan vücudundan memnunsa sorun yok, benim de bileklerim ince olsa bacaklarım o kadar kalın değil çünkü, ama bileklerim kalın:(

Bacaklarınızın incelmesi için spor+diyet yapmaktan başka çareniz yok arkadaşlar, spor salonuna gitme imkanınız varsa ağırlık çalışacaksınız, az ağırlık sık tekrar prensibi ile...bu sayede ilk 10 gün bacaklarınızda şişme meydana gelse bile sonraki zamanlarda düzenli olarak çalıştığınızda kaslarınızın uzadığını ve bacaklarınızın inceldiğini görecekseniz,ayrıca eğer varsa selülitlerdende kurtulmuş olacaksınız Bu arada BOSHLUK isimli kullanıcı arkadaşım1.65 boya 50 kilo bayanlar için çok normal bir kilo değil,sakın darılmayın ama maalesef biz hanımlar için tehlikeli bir değer boy ile kilo arasındaki 15 fark yani yağlanmaya doğru gidiyorsunuz eğer yaşınız 50 olsaydı bu değer sizin için mükemmel denebilirdi fakat henüz yaşınız 21,ileride sorun olmaması için lütfen dikkat edin tam sınırdasınız sporla birlikte diyet yaparak uzun vadede(4 ay) 2-3 kilo zayıflamanız sizin açınızdan daha iyi bir sonuç almanıza neden olacaktır.
Bu arada spor salonuna gidemeyen arkadaşlara evde step yapmalarını öneriyorum, oturup kalkma ve ters bisiklet hareketinide deneyebilirsiniz...Umarım kimseyi incitmemişimdir ama profesyonel bir sporcu olarak uyarı yapmadan geçemedim...

1.65 boya 50 kilo fazla mı diyorsunuz gerçekten bir sağlıkçı olarak şaşırdım bu açıklamanız karşısında arkadaşın Vücut Kitle İndeksi(BMI): 18.4 kg / metrekare buda onun ideal kilosunun bile altında olduğunu gösterir lütfen yanlış bilgiler vermeyelim buraya her yaştan insanlar giriyor ergenlik çağında kilosunu dert eden genç insanları ve diğer kişileri yanlış yönlendirmeyelim lütfen her konuda yorum yapmamıza gerek yok bilmiyorsak sessiz kalabiliriz saygılar...

bende bacaklarımın iç kısımlarını sıkılaştırmak istiorum baldır kısımlarım kalın maalesef :( tavsiye edebiliceğiniz bi ürün yada özellikle herhangi bi özel hareket var mı kzlar ??

Bacaklarınızın incelmesi için spor+diyet yapmaktan başka çareniz yok arkadaşlar, spor salonuna gitme imkanınız varsa ağırlık çalışacaksınız, az ağırlık sık tekrar prensibi ile...bu sayede ilk 10 gün bacaklarınızda şişme meydana gelse bile sonraki zamanlarda düzenli olarak çalıştığınızda kaslarınızın uzadığını ve bacaklarınızın inceldiğini görecekseniz,ayrıca eğer varsa selülitlerdende kurtulmuş olacaksınız Bu arada BOSHLUK isimli kullanıcı arkadaşım1.65 boya 50 kilo bayanlar için çok normal bir kilo değil,sakın darılmayın ama maalesef biz hanımlar için tehlikeli bir değer boy ile kilo arasındaki 15 fark yani yağlanmaya doğru gidiyorsunuz eğer yaşınız 50 olsaydı bu değer sizin için mükemmel denebilirdi fakat henüz yaşınız 21,ileride sorun olmaması için lütfen dikkat edin tam sınırdasınız sporla birlikte diyet yaparak uzun vadede(4 ay) 2-3 kilo zayıflamanız sizin açınızdan daha iyi bir sonuç almanıza neden olacaktır.
Bu arada spor salonuna gidemeyen arkadaşlara evde step yapmalarını öneriyorum, oturup kalkma ve ters bisiklet hareketinide deneyebilirsiniz...Umarım kimseyi incitmemişimdir ama profesyonel bir sporcu olarak uyarı yapmadan geçemedim...

Ben bu yorumu okuyunca inanılmaz şaşırdım 1.65 boya 50 kilo çok demişssiniz gözlerime inanamadım 3 4 kere okudum yanlışmı anladım diye..
3 kez farklı diyetisyenlere gittim...Ve boyum 1.65 ideal kilom 58 60 arası olduğu söylendi ve gerçektende 58 kiloda 38 bedene düşüyorum..Bırakın 50 kiloyu 55 kiloda bile çok zayıf olcağımı düşünüyorum..Birde sizin tavsiye ettiğiniz kilo 47 kilo aman allahımm:53::53::53:
Bu arada ben şuan 65 kiloyum ve 7 kilo fazlam var kilomun %80 i bacaklarımda desem yalan olmaz arkadaşlar..
Yalnız şunu biliyorum 59 kiloydum ve bacaklarım harikaydı demek benim kilo almamla alakalı olduğunu düşünüyorum:50:

1.65 boya 50 kilo fazla mı diyorsunuz gerçekten bir sağlıkçı olarak şaşırdım bu açıklamanız karşısında arkadaşın Vücut Kitle İndeksi(BMI): 18.4 kg / metrekare buda onun ideal kilosunun bile altında olduğunu gösterir lütfen yanlış bilgiler vermeyelim buraya her yaştan insanlar giriyor ergenlik çağında kilosunu dert eden genç insanları ve diğer kişileri yanlış yönlendirmeyelim lütfen her konuda yorum yapmamıza gerek yok bilmiyorsak sessiz kalabiliriz saygılar...

:46::46::46::46:

Back
X