Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deniz_im lütfen bana da yardımcı olur musun?
benim de üst bacaklarım kalın.. ama öle bi durum ki böle dış kısımlarından kas fışkırıoo.. zamanında öle uzun yürüyüşler yaptım ki ben ondan kaynaklandığını düşünüorumm.. yani şişman biri deilim ama vücudumda tek beğenmediğim hatta aşırı sorunlu olarak gördüğüm yerlerim üst bacaklarım.. bu kaslar erir mi?? yani egzersiz yapsam daha da kalınlaşır sanırımm.. dümdüz, öle kenarlarından kas fırtlamamış olan incecik üst bacaklar istiorumm.. bu uğurda herşeyi yapabilirimm.. yeter ki ne yapmam gerektiğini bileyimm..![]()
Bacaklarınızın incelmesi için spor+diyet yapmaktan başka çareniz yok arkadaşlar, spor salonuna gitme imkanınız varsa ağırlık çalışacaksınız, az ağırlık sık tekrar prensibi ile...bu sayede ilk 10 gün bacaklarınızda şişme meydana gelse bile sonraki zamanlarda düzenli olarak çalıştığınızda kaslarınızın uzadığını ve bacaklarınızın inceldiğini görecekseniz,ayrıca eğer varsa selülitlerdende kurtulmuş olacaksınız Bu arada BOSHLUK isimli kullanıcı arkadaşım1.65 boya 50 kilo bayanlar için çok normal bir kilo değil,sakın darılmayın ama maalesef biz hanımlar için tehlikeli bir değer boy ile kilo arasındaki 15 fark yani yağlanmaya doğru gidiyorsunuz eğer yaşınız 50 olsaydı bu değer sizin için mükemmel denebilirdi fakat henüz yaşınız 21,ileride sorun olmaması için lütfen dikkat edin tam sınırdasınız sporla birlikte diyet yaparak uzun vadede(4 ay) 2-3 kilo zayıflamanız sizin açınızdan daha iyi bir sonuç almanıza neden olacaktır.
Bu arada spor salonuna gidemeyen arkadaşlara evde step yapmalarını öneriyorum, oturup kalkma ve ters bisiklet hareketinide deneyebilirsiniz...Umarım kimseyi incitmemişimdir ama profesyonel bir sporcu olarak uyarı yapmadan geçemedim...
Bacaklarınızın incelmesi için spor+diyet yapmaktan başka çareniz yok arkadaşlar, spor salonuna gitme imkanınız varsa ağırlık çalışacaksınız, az ağırlık sık tekrar prensibi ile...bu sayede ilk 10 gün bacaklarınızda şişme meydana gelse bile sonraki zamanlarda düzenli olarak çalıştığınızda kaslarınızın uzadığını ve bacaklarınızın inceldiğini görecekseniz,ayrıca eğer varsa selülitlerdende kurtulmuş olacaksınız Bu arada BOSHLUK isimli kullanıcı arkadaşım1.65 boya 50 kilo bayanlar için çok normal bir kilo değil,sakın darılmayın ama maalesef biz hanımlar için tehlikeli bir değer boy ile kilo arasındaki 15 fark yani yağlanmaya doğru gidiyorsunuz eğer yaşınız 50 olsaydı bu değer sizin için mükemmel denebilirdi fakat henüz yaşınız 21,ileride sorun olmaması için lütfen dikkat edin tam sınırdasınız sporla birlikte diyet yaparak uzun vadede(4 ay) 2-3 kilo zayıflamanız sizin açınızdan daha iyi bir sonuç almanıza neden olacaktır.
Bu arada spor salonuna gidemeyen arkadaşlara evde step yapmalarını öneriyorum, oturup kalkma ve ters bisiklet hareketinide deneyebilirsiniz...Umarım kimseyi incitmemişimdir ama profesyonel bir sporcu olarak uyarı yapmadan geçemedim...
1.65 boya 50 kilo fazla mı diyorsunuz gerçekten bir sağlıkçı olarak şaşırdım bu açıklamanız karşısında arkadaşın Vücut Kitle İndeksi(BMI): 18.4 kg / metrekare buda onun ideal kilosunun bile altında olduğunu gösterir lütfen yanlış bilgiler vermeyelim buraya her yaştan insanlar giriyor ergenlik çağında kilosunu dert eden genç insanları ve diğer kişileri yanlış yönlendirmeyelim lütfen her konuda yorum yapmamıza gerek yok bilmiyorsak sessiz kalabiliriz saygılar...