• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklarına bak dedi

Ben de okurken eşiniz bacaklarınızda çatlaklar yahut selülitler var da onları söylüyor galiba diye bi içim cız etti çünkü bende baldırlarimda çatlaklar oluştu hiç şort giymiyorum gözüne baģirmasin çok diye amannn kılmış aliverin gider ben napayım bu catlaklarla beni beğenmez ve cok catlamişsin der diye korkuyorum derse çok ağlarım zaten kendimi köyü hissediyorum onları gorunce

Ben de okurken eşiniz bacaklarınızda çatlaklar yahut selülitler var da onları söylüyor galiba diye bi içim cız etti çünkü bende baldırlarimda çatlaklar oluştu hiç şort giymiyorum gözüne baģirmasin çok diye amannn kılmış aliverin gider ben napayım bu catlaklarla beni beğenmez ve cok catlamişsin der diye korkuyorum derse çok ağlarım zaten kendimi köyü hissediyorum onları gorunce
Yaaa öyle bir şey duysam ağlamaktan helak olurum Allahım sen koru :-) benim ergenlikten kalma belimde çatlak variğrenç bir durum bu ya pufff

Az kendinize güvenin ya
Eşin çok mu mükemmel
Yok çatlağın var derse ağlarım vs
Selülit herkesde olan birşey
Dünyanın en büyük starlarında çatlak da var selülitte
Bence önemli olan kendine güven
Benim eşim dese ağlamam gider boşarım
Herkes kendine baksın
Kimse mükemmel olmak zorunda değil
Ayrıca kadına bakıyorsun ne çatlak ne selülit var ama yüzü maymun gibi
Çirkin bir yüzüm olucağına varsın çatlağım olsun
Meme yok kalça yok o tip kadınları beğenen buyursun olsun takılsın
Önemli olan özgüven buda herkeste yok
Seksilik buna bakmıyor
Temizlik olayına gelince git lazer yaptır kurtul herşeyin çaresi var
Her tarafıma yaptırdım mis gibi geziyorum ah kılım tüyüm çıktı derdim de yok
Bu kadar yaygın bir yöntem neden yaptırmıyorsunuz anlamıyorum..

Az kendinize güvenin ya
Eşin çok mu mükemmel
Yok çatlağın var derse ağlarım vs
Selülit herkesde olan birşey
Dünyanın en büyük starlarında çatlak da var selülitte
Bence önemli olan kendine güven
Benim eşim dese ağlamam gider boşarım
Herkes kendine baksın
Kimse mükemmel olmak zorunda değil
Ayrıca kadına bakıyorsun ne çatlak ne selülit var ama yüzü maymun gibi
Çirkin bir yüzüm olucağına varsın çatlağım olsun
Meme yok kalça yok o tip kadınları beğenen buyursun olsun takılsın
Önemli olan özgüven buda herkeste yok
Seksilik buna bakmıyor
Temizlik olayına gelince git lazer yaptır kurtul herşeyin çaresi var
Her tarafıma yaptırdım mis gibi geziyorum ah kılım tüyüm çıktı derdim de yok
Bu kadar yaygın bir yöntem neden yaptırmıyorsunuz anlamıyorum..
Yüzü maymun gibi demeniz hem cinsleriniz için büyük bir hakaret güzellik göreceli bir kavramdır sizin için maymun gibi gelen annesine sorun dünyanın en güzel kızıdir oysaki ne yapsın çirkin olup fiziği mükemmel olanlar evde mi kalsın yahut hiç kimse yüzüne bakmasın mı lütfen kimseyi dış görünüş ile yargilamayalim çok güzel olur yüzünü bir sivilce kaplar

Ben sevgiliyken bile killa, tüyle çıkmıştım karşısına. Ne var yani sanki kendileri çöpsüz üzüm. Yeni doğum yapmışsınız normal alışamamış olmanız yeni düzene. Abartı bir yorum yok tabii. Siz bebişe baktırın o arada kendinize zaman ayırın. Kendiniz de mutlu olursunuz.

kızlar eşim çok şükür iyi bir adamdır. Bana yardımcı, dost, eş... ve daha bir çok şeydir sağolsun. Bense Doğumdan sonra değiştim yanı kendine bakmayan daha doğrusu bakamayan evde pijamayla dolaşan saçını günde bir kez tarayan bir yaptığı yüzüne krem sürmek olan bir bayan oldum ki önceden asla böyle değildim. Eşim bu hallerime alışkın değil ama bir kez bundan şikayet ettiğini görmedim şu zamanda hep güzelsin bak ne güzel kilo verdin kızımızla çok iyisin bile falan diyen bir eş fakat iki gün önce sen kilo mu aldın dedi bugünde şort gitmiştim sabah bacaklarımı görüp bacaklarına bak kıl çıkmış dedi. Hayatında ilk kez kıl çıkmış bacak görmüş gibiydi. Gerçi bende ilk kez gördü. Halbuki çok çıkmamıştı ama azıcık bile çıksa alırdım. Çok kırıldım. Ağladım hatta şok oldu öyle görünce neden ağladığımı sordu şaka yaptım dedi vs ama şaka değildi bence durum şu kendimi iyi hissetmiyorum sizce eşim bana bu iki sözüyle bir mesaj mı vermeye çalıştı hani artık kendine baksan gibilerinden şimdi bunu eşine sor diyenler olacak bunu soramam çünkü bana tabi kendine bak dedim demez kırmak istemez ama bir şey var gibi geldi abartıyor muyum? Ayrıca sizler nasıl zaman ayırıyorsunuz ya ben doğum öncesi stokladığım bakım kremlerinin kutusunu açmamışım bugün baktım baktım gözlerim doldu. Anneyim kızım bana hayatın verdiği en büyük mucize bundan yakınıyor değilim yanlış anlaşılmasın sadece merakım üzüntüm şu ben neden yapamıyorum?

Ortada kıl,tüy sorunu yok da sanki biraz odun erkek sorunu var malesef. Önceliği kılınız değil siz olmalısınız.Bunu da dile getirmenin uslübu şu olabilir; hadi sen ver bana bebeği ben bakarım;Kuaförüne git bir güzel bakımını yaptır, için açılsın özlemişsindir ... falan filan denir.Ağlama sebebiniz sizin bakımsızlığınız değil de eşinizin pişkinliği olmalı bence.

Bir de merak ediyorum tek tük kılı sorun edecek kadar sorunsuz,mükemmel bir insan mı eşiniz? Her gün duş almayı, diş fırçalamayı, mis gibi kokmayı filan geçtim düzenli spor yapıyordur,en azından dümdüz bir göbeği vardır kasları filan saymıyorum yani...

seninki bacaklarina bak demiş benim adam da bacagimda kıl görünce aldir diyoo:D
kilo aldin zayifla diyoooo...
bi sürü laf yedim kocamdan.. şimdi kilo vermeye çalışıyorum da gitmiyoooo.
bide gögüslerin sarkmış senin diyoo... vucudumu artık begenmediği düşünüyorum. sanirim yakında beni birakacak:(

seninki bacaklarina bak demiş benim adam da bacagimda kıl görünce aldir diyoo:KK70:
kilo aldin zayifla diyoooo...
bi sürü laf yedim kocamdan.. şimdi kilo vermeye çalışıyorum da gitmiyoooo.
bide gögüslerin sarkmış senin diyoo... vucudumu artık begenmediği düşünüyorum. sanirim yakında beni birakacak:KK43:
Allah korusun :( sizinkide fenaymış ama benimki bu sözleri söylese ağlamaktan helak olup onu bin pişman ederdim hahhaha benim çare nasıl ama ben ağlayacağım o pişman olacak haha:-) işimiz çok zor bayan olmak çoookk zahmetli iş

Allah korusun :KK43: sizinkide fenaymış ama benimki bu sözleri söylese ağlamaktan helak olup onu bin pişman ederdim hahhaha benim çare nasıl ama ben ağlayacağım o pişman olacak haha:-) işimiz çok zor bayan olmak çoookk zahmetli iş
valla ben ağlamadim:)
ama adami kendime benzetmeye başardim kilo aldirdim bide:D

ağlamiycaksin sana ne yapıyorsa sende ona bak. aa göbek çikmiş de.:)
kendine bi bak de..
pişman et :)
bende yaptım bunu yapamadığım bi zayıflamamla kaldi.. incecik olursam gerçekten beni birakmicak.

kendi bacaklarına baksın o. kadın adamın çocuğunu taşısın,doğursun,sabahlara kadar uyumasın,hem ev işiyle ilgilensin, bazen hem dışarda çalışsın, hem kocayı memnun etsin, beyfendiler de kıl tüy peşine düşsün. bu ara bütün erkeklere çok kızıyorum çoooookkk :sinirli:

Esinize verin bebegi siz kendinize vakit ayirip bakiminizi yapin
Esiniz soyledigi icin degil kendi huzurunuz ve keyfiniz icin
Kusura bakmayin ama ben gercekten anlayamiyorum , benim de bebegim var , haftada bir gun veririm esime giderim odama maskemi yaparim , uzun uzun dusumu alirim vs vs , alti ustu 1 saat yahu insan kendi cocuguna bakamiyor mu ?

valla ben ağlamadim:)
ama adami kendime benzetmeye başardim kilo aldirdim bide:KK70:
Aslında o da bir yöntem bak :-) yapabilmekte me güzel ben yemekte 2 dilim ekmek yiyorum eşim yarım dilim anca yiyor göbek yapıyormuş herhalde bana da yeme göbek oluyor demeye getiriyor :-)hamur işi yapsam ucundan yiyor iyice bir fith olmaya çalışan birisi oldu başıma :-)

Aslında o da bir yöntem bak :-) yapabilmekte me güzel ben yemekte 2 dilim ekmek yiyorum eşim yarım dilim anca yiyor göbek yapıyormuş herhalde bana da yeme göbek oluyor demeye getiriyor :-)hamur işi yapsam ucundan yiyor iyice bir fith olmaya çalışan birisi oldu başıma :-)
tatlı yap hergün kocana yedir sen yeme:D

Yüzü maymun gibi demeniz hem cinsleriniz için büyük bir hakaret güzellik göreceli bir kavramdır sizin için maymun gibi gelen annesine sorun dünyanın en güzel kızıdir oysaki ne yapsın çirkin olup fiziği mükemmel olanlar evde mi kalsın yahut hiç kimse yüzüne bakmasın mı lütfen kimseyi dış görünüş ile yargilamayalim çok güzel olur yüzünü bir sivilce kaplar
Evde mi kalsın dedim ben ??
Banane kim alırsa alsın
Fiziği mükemmel derken 180 boy 55 kilo mükemmel değil Benim için
Koca ayaklar Kocaman el erkek gibi
Beğenenleri var dünyada
Bu benim zevkim kimse karışamaz dimi

Adamın kılın çıkmış demesi ne kadar gereksizse sizin ağlamanız da o kadar gereksiz.

Back
X