• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklarına bak dedi

Oyyy 3,4 yaş mııı ? O alışsa ben nasıl alışacağım acaba buna

3 4 yas cok fazla. O ne oyle? Ben oglum 2 aylikken kuafore gidiyordum oglumla. Kuaforle konusuyordum anlasiyordum. Sabah ilk kimse gelmeden sigara icilmeden aseton oje kokusu ortama sinmeden... bebek arabada uyuyor zaten. Ise basladim 3 aylikken. Oglen aramda gidiyordum. Simdi 2 yasina yakin. Yine dün sabah erkenden o uyurken gittim. Babasi evdeydi. Uyansa bakardi. Uyanmamis bile.
Aksam uzeri babasi parka goturcek.
Ben masaja gidicem.
Is sizde bitiyor. Salmayi secerseniz bahanesi kolay.

Dun de esim bana ne kadar tombik oldun sen oyle dedi :bicak: Ben de cok bozuldum hatta küstüm ama napim cocuk tasiyorum sonucta :KK12: neymis de oyle soylerek aslinda beni seviyormus. Peh :kahve:

3 4 yas cok fazla. O ne oyle? Ben oglum 2 aylikken kuafore gidiyordum oglumla. Kuaforle konusuyordum anlasiyordum. Sabah ilk kimse gelmeden sigara icilmeden aseton oje kokusu ortama sinmeden... bebek arabada uyuyor zaten. Ise basladim 3 aylikken. Oglen aramda gidiyordum. Simdi 2 yasina yakin. Yine dün sabah erkenden o uyurken gittim. Babasi evdeydi. Uyansa bakardi. Uyanmamis bile.
Aksam uzeri babasi parka goturcek.
Ben masaja gidicem.
Is sizde bitiyor. Salmayi secerseniz bahanesi kolay.
Hay maşallah tam istediğim bu işte tamda bu başarmak istiyorum bakalım bugün başladım eşim uyandı gördüğünde bakışları bşr önceli halimin vahim olduğunu anlattı resmen bana:-)

Gorunce sizin adiniza uzuldum ama kendi adima da guldum. Merak ettim esinde kilosuna tipine temizligine cok mu dikkat ediyor?? Neyse ki kibar bi sekilde uyarmis oyle hanzo erkekler var ki...
Eşim çok dikkat eder her yediği hee giydiği çok önemli onun için 10 yıldır hayatımda bir kez ayakkabısında toz görmedim. Sanayide bir firmamız var eşimi gören arkadaşlarım seninkisinin sanayide çalıştığını gözümüzle görsek inanmayız derler çok dikkatli yanı benim içinde dikkat eder oldu :( bu sabah giyinmiş süslenmiş beni görünce bakışı bana her şeyi daha iyi anlattı:-)

Eşim çok dikkat eder her yediği hee giydiği çok önemli onun için 10 yıldır hayatımda bir kez ayakkabısında toz görmedim. Sanayide bir firmamız var eşimi gören arkadaşlarım seninkisinin sanayide çalıştığını gözümüzle görsek inanmayız derler çok dikkatli yanı benim içinde dikkat eder oldu :KK43: bu sabah giyinmiş süslenmiş beni görünce bakışı bana her şeyi daha iyi anlattı:-)

Isin zormus canim. Ama tuy meselesinde de bana gore uzamadan alinmaz yani ayda 1 alinir oda belli miktar uzamali ki bu normal yani. 7/24 eldinde agda epilasyon cihaziyla gezilmez oyle hayat mi olur. Madem oyle sizde bir lazere gidin kokten kurtulun. Bakim icinde bir kuafore gidin soyle saciniza basiniza ceki duzen verin. Onunede faturayi koyunm madem guzel olmanizi istiyo kesenin agzini acicak obur turlu cocukla bakim yapmak cok zor is

Eşiniz ağzının payını hakediyor doğru ama, bir kadında asla tahammül edemediğim şey şu kıl tüy mevzusu.
Sizinki öyle diye demiyorum ama konunuz bahanesiyle söylemiş bulunayım.
Kış gelince sıcak tutuyor diye mi o bacakları kolları uzatıyorsunuz, vallahi midem kalkıyor ya.
Ayak bileğinizden görünüyor, haberiniz olsun.
Iylkkkk iğrenç bence de her şeyden önce kendine saygı duymalı insan. Benimkiler beni çıkıyorken bile utanmama yetti

Dun de esim bana ne kadar tombik oldun sen oyle dedi :bicak: Ben de cok bozuldum hatta küstüm ama napim cocuk tasiyorum sonucta :KK12: neymis de oyle soylerek aslinda beni seviyormus. Peh :kahve:
Kıh kıh ben gibi bir kişi daha :-) hormonlar tavan yapıyor hamilelikte valla ben çok fenaydım eşim bir kere yatıyordu ben kapıdan çıkarken popoma baktı gibi geldi hamileydim o sırada sen bana koca popolu mu demek istedin diye ağlamıştım küsmüştüm ne olduğunu anlayamamıştı ama bana öyle gelmişti şimdi o duruma gülüyoruz ama o an faciaydı sizinde öyle olacak geçince güleceksiniz inşallah şu dönemime de gülerim

Isin zormus canim. Ama tuy meselesinde de bana gore uzamadan alinmaz yani ayda 1 alinir oda belli miktar uzamali ki bu normal yani. 7/24 eldinde agda epilasyon cihaziyla gezilmez oyle hayat mi olur. Madem oyle sizde bir lazere gidin kokten kurtulun. Bakim icinde bir kuafore gidin soyle saciniza basiniza ceki duzen verin. Onunede faturayi koyunm madem guzel olmanizi istiyo kesenin agzini acicak obur turlu cocukla bakim yapmak cok zor is
Zor zor işim çok zor. Lazeri düşündüm aslında ama cesaret edemedim utandım daha doğrusu başkasına kıl aldırıp yaptırmaya eşim kendisi bile yaptırmayı düşünüyor ben utanıyorum ne garip bir insanım sürekli alıyorum bende çıktıkça düne kadar puuıfddd aklıma geldi bak. Süslenmem için verdiği parayla bir araba alırdık sanırım ne zaman ruj alacağım desem eşim eli kolu dolu çıkar ses etmez yani konu yeterli bakımlı olayım :-)

Zor zor işim çok zor. Lazeri düşündüm aslında ama cesaret edemedim utandım daha doğrusu başkasına kıl aldırıp yaptırmaya eşim kendisi bile yaptırmayı düşünüyor ben utanıyorum ne garip bir insanım sürekli alıyorum bende çıktıkça düne kadar puuıfddd aklıma geldi bak. Süslenmem için verdiği parayla bir araba alırdık sanırım ne zaman ruj alacağım desem eşim eli kolu dolu çıkar ses etmez yani konu yeterli bakımlı olayım :-)

O zaman harcayin istediginiz gibi. Lazerden de korkmayin bence. Korkulcak bisey yok. Bolgesel gidip denersniz. Buyuk rahatlik gercekten

O halde sana birsey diyemez. Gerekirse temizlikci bir kadin tutun, ama o cocugun herseyini beraber paylasin. Emzirmiyor tamam, ama bezini degistirebilir, kiyafetini degistirebilir. Beraber banyosunu yaptiriabilirsiniz. Bebek arabasi ile gezdirmek,.. Yani o kadar cok sey var ki.

Babalik öyle arada aguc biducuk demek ile olmuyor.
Kesinlikle katılıyorum. İlk kez bu sabah bebek arabasıyla gezdirmeyi teklif etti ama yanında ben olacakmışım :-) belki yavaş yavaş alışır şu alt alma işine eğilsem hiç fena olmaz

Ohoo eşimin dediği her şeye alınıp ağlasaydım şimdiye boşanmıştık sanırım.. Hakaret boyutunda demez tabi şaka yapar. Biraz patavatsızdır..

Benim de kuaföre gittikten sonraki hafta tek tük bıyığım çıkar "aşkım pala olmuşsun yine" der. Gördüğü 3 4 tane siyah kıl düşünün. "Sen kendine bak" der geçerim..

Henüz lohusasınız ondan çok alıngansınız. Geçenlerde bir yazıda okumuştum. Hatırladığım kadarıyla; hamileyken bizi mükemmel hissettiren salgılanan hormonlar doğumdan itibaren öyle hızla düşüyor ki uçurumdan yuvarlanmak gibidir. O yüzden bir lohusaya özenli yaklaşmak gerekli yazıyordu..

Keşke bütün eşler hamilelikte ve lohusalıkta nasıl davranması gerektiğinin eğitimini alsa..

Adam bişi dememiş yahu, sadece kıl çıkmış demiş sende ona o tür bişi diyebilirdin bu kadar dert etme kendine. Madem sana her türlü yardımcı eş dost sende biraz kendine bakmalısın ama
Çok salmıştım kendimi ama hem yorumlarla hem o sözüyl kalktım sabah bakımlara boğdum kendimi de aslında yapabilirmişim bahane buluyormuşum kendime

Canım benim bebeğim de 3 aylık. Öyle saldım kendimi diyip salıp gitmek olmaz. Hala her ay manikürüme gidiyorum. Dışarı çıkarken şıkır şıkır giyinip süsleniyorum. 14 kilo verdim 6 kilo fazlalığım kaldı. Her şey sende bitiyor. Süslenip bebeğimle yalnız çıktığım da oluyor. Bunları kimse için değil kendim için yapıyorum. Salıp gitmek kolay olanı. Kendine güven
Öyleymiş canım bu sabah kalktım hemen bir bakım bir saç baş elimin bakışı bile değişti konuşmasındaki tınısı bile bir farklıydı yanı :-) ben hep kendim için yaptım ama n eyalan söyleyeyim eşimin bana o bakışı çok hoşuma gidiyor onun içinde yapıyorum ya da aslında belki o bana hep öyle bakıyor da bn süslenmeyi sevdiğim için öyle yoruyorum :-)❤️

Birine bacaklsrına bak dedi sandım başka bi bayan için eyvah dedim açtım konuyyu kıl falan

Ama diyosun sürekli alırdım diye o senin takıntını bilip de demiş olabilir yanlış anlıcanı düşünmemiştir
Kıh kıh kıh:-) belki de ya da beni kendime getirmek için yaptı çünkü bugün kendime geldim ve eşim sabah hiç olmadığı gibiydi sanki bugün ilk kez tanışıyoruz :-)

Ohoo eşimin dediği her şeye alınıp ağlasaydım şimdiye boşanmıştık sanırım.. Hakaret boyutunda demez tabi şaka yapar. Biraz patavatsızdır..

Benim de kuaföre gittikten sonraki hafta tek tük bıyığım çıkar "aşkım pala olmuşsun yine" der. Gördüğü 3 4 tane siyah kıl düşünün. "Sen kendine bak" der geçerim..

Henüz lohusasınız ondan çok alıngansınız. Geçenlerde bir yazıda okumuştum. Hatırladığım kadarıyla; hamileyken bizi mükemmel hissettiren salgılanan hormonlar doğumdan itibaren öyle hızla düşüyor ki uçurumdan yuvarlanmak gibidir. O yüzden bir lohusaya özenli yaklaşmak gerekli yazıyordu..

Keşke bütün eşler hamilelikte ve lohusalıkta nasıl davranması gerektiğinin eğitimini alsa..
Buna katılıyorum keşke eğitime gönderebilsek. Bende o hormonlar havadan en tiplere düştü galiba her şeye alınıyorum her şeye hemde. Sizin eşte biraz fenaymış ben öyle duysam ne yapardım bilmiyorum :-) kolay gelsin bize bu kocalarla

Kıh kıh ben gibi bir kişi daha :-) hormonlar tavan yapıyor hamilelikte valla ben çok fenaydım eşim bir kere yatıyordu ben kapıdan çıkarken popoma baktı gibi geldi hamileydim o sırada sen bana koca popolu mu demek istedin diye ağlamıştım küsmüştüm ne olduğunu anlayamamıştı ama bana öyle gelmişti şimdi o duruma gülüyoruz ama o an faciaydı sizinde öyle olacak geçince güleceksiniz inşallah şu dönemime de gülerim

Insallah guleriz. Dunden beri kedi gibi pesimde ozur diliyor aciklama yapiyor onu da beceremiyor. Kas yaparken goz cikariyor hatta :bicak::63: Ama adam hakli daha 17. Haftada hakkaten popomu kaldiramaz oldum dogurayim da zayiflayim bir an once diyorum artik :kızgın:

Back
X