- 25 Kasım 2015
- 85
- 45
- 3
- 33
- Konu Sahibi delalim952
-
Kızlar En yakın arkadaşımı eşi aldatmış ama kadınla kocasını yuzlestirince eşi hiç konuşmamıs öyle bakmış kadın ben itiraf ettim sende konuş deyince ne söyleyeyim bacim demiştabi arkadaşım şok olmuş insan bacim dediği insanla buluşur mu diye duyunca gülme krizi geçirdim tabi gulunecek bir durum değil ama insan ister istemez bi anda öyle duyunca guluo ama eşi çok pişmanmis arkadaşım affetti şimdilik iyi diyor. Bu arada kadinda mahalle de bir iki kez konuştuğu insan musvettesiymis. Aralarında öyle münasebet olmamış 1 2 kere görüşmüşler ve ayrilmislar. Ama bacim demesi komigime gitti. Sizce nasıl bir durum yani
Bence hic komik degillllKızlar En yakın arkadaşımı eşi aldatmış ama kadınla kocasını yuzlestirince eşi hiç konuşmamıs öyle bakmış kadın ben itiraf ettim sende konuş deyince ne söyleyeyim bacim demiştabi arkadaşım şok olmuş insan bacim dediği insanla buluşur mu diye duyunca gülme krizi geçirdim tabi gulunecek bir durum değil ama insan ister istemez bi anda öyle duyunca guluo ama eşi çok pişmanmis arkadaşım affetti şimdilik iyi diyor. Bu arada kadinda mahalle de bir iki kez konuştuğu insan musvettesiymis. Aralarında öyle münasebet olmamış 1 2 kere görüşmüşler ve ayrilmislar. Ama bacim demesi komigime gitti. Sizce nasıl bir durum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?