- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi delalim952
-
üstüne gitmeyin ya belki kendisi evli değildir, insan evli olmayınca ya da sevgilisi tarafından aldatılmayınca , empati yapamayınca bunun ne kadar insanı aşağılayan, aciz düşüren, kendini zavallı hissettiren bir durum olduğunu kavrayamıyor.
bu durumu anlayabilmek için evli olmak gerekmez, insan olmak yeterli...üstüne gitmeyin ya belki kendisi evli değildir, insan evli olmayınca ya da sevgilisi tarafından aldatılmayınca , empati yapamayınca bunun ne kadar insanı aşağılayan, aciz düşüren, kendini zavallı hissettiren bir durum olduğunu kavrayamıyor.
üstüne gitmeyin ya belki kendisi evli değildir, insan evli olmayınca ya da sevgilisi tarafından aldatılmayınca , empati yapamayınca bunun ne kadar insanı aşağılayan, aciz düşüren, kendini zavallı hissettiren bir durum olduğunu kavrayamıyor.
Hay ağzına sağlık. Napalım yani gülmekten yerlere mi yatalım.Insanın böyle dostları oldukça düşmana gerek kalmaz
Yok canım burdayım boş insan olmadığım için sürekli giremiyorum ama geldimdelalim952'nin keyfini kacirdik galiba.Amaaannn bizde hic espiri anlayisi yok. Kiz birakti konusunu gittii icini sisirdik.
Bekar için oraya sevgilisi tarafından diye de yazdım yine de ironiyi anlamanızı beklerdim.Aldatılmak evli kadın içinde kötü, bekar içinde. Kadın kadındır. Bekar olup aldatılan kadının onuru, duygusu yok mu? Ne alaka ?
Bazıları olamıyor işte bazı insanlar başına gelmeden anlamıyor.bu durumu anlayabilmek için evli olmak gerekmez, insan olmak yeterli...
Biz burada komik bulmayanlar hepimiz aldatıldığımız için mi komik bulmadık?
Şahsen aldatılmadım ama empati yapabiliyorum.
Güldüm diye dostumu bırakmam her zaman arkasındayım arkadaşımın zaten arkadaşım da guldugu için güldüm hatta bu siteyi anlattım sor bakalim kızlar ne diyecek dedi ölümüne kankayiz yaniHay ağzına sağlık. Napalım yani gülmekten yerlere mi yatalım.
Ah ahh bizde bosluktan geberecegiz napakk.Yok canım burdayım boş insan olmadığım için sürekli giremiyorum ama geldim
Çok bacımsı bir durum.
Isin trajik yani o kadına yine konuyu açan ve aldatilan iki kadın tarafından kadın müsfettesi olarak hitap edilirken adamın affedilmesi
Demek ki bu adam birine bacım dediği anda tabana kuvvet kaçıcan.
Güldüm diye dostumu bırakmam her zaman arkasındayım arkadaşımın zaten arkadaşım da guldugu için güldüm hatta bu siteyi anlattım sor bakalim kızlar ne diyecek dedi ölümüne kankayiz yani
Güldüm diye dostumu bırakmam her zaman arkasındayım arkadaşımın zaten arkadaşım da guldugu için güldüm hatta bu siteyi anlattım sor bakalim kızlar ne diyecek dedi ölümüne kankayiz yani
arkadaşın da mı güldüGüldüm diye dostumu bırakmam her zaman arkasındayım arkadaşımın zaten arkadaşım da guldugu için güldüm hatta bu siteyi anlattım sor bakalim kızlar ne diyecek dedi ölümüne kankayiz yani
Erkeklerin cogunda saman var. Bacim diyerek iyice sivamis yani. Komik değil bastan sona sacma bi hikaye. Ayni durumda bi kadin olsa iki erkekle yuzlesse ikisi bir olup %90 kadinin agzini yuzunu dağıtırdı.
Bana yapamaz yaptığı zaman sonu hiç iyi olmazEn yakin arkadasimin kocasi bacim diye diye arkadasimi aldatsa gulme krizlerine girmezz leynn bu adam gunu gelir bana da sarkar mi acaba diye dusunurdum.. istersen paronayak misin mismo sen de. Farketmez. Dusuncem bu.
Ah ahh bizde bosluktan geberecegiz napakk.
Ewetarkadaşın da mı güldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?