BACİM DERSE

Aldatılmak evli kadın içinde kötü, bekar içinde. Kadın kadındır. Bekar olup aldatılan kadının onuru, duygusu yok mu? Ne alaka ?

bu durumu anlayabilmek için evli olmak gerekmez, insan olmak yeterli...

Biz burada komik bulmayanlar hepimiz aldatıldığımız için mi komik bulmadık?
Şahsen aldatılmadım ama empati yapabiliyorum.

Aldatılmak evli kadın içinde kötü, bekar içinde. Kadın kadındır. Bekar olup aldatılan kadının onuru, duygusu yok mu? Ne alaka ?
Bekar için oraya sevgilisi tarafından diye de yazdım yine de ironiyi anlamanızı beklerdim.
bu durumu anlayabilmek için evli olmak gerekmez, insan olmak yeterli...
Bazıları olamıyor işte bazı insanlar başına gelmeden anlamıyor.

Biz burada komik bulmayanlar hepimiz aldatıldığımız için mi komik bulmadık?
Şahsen aldatılmadım ama empati yapabiliyorum.

İşte herkes empati yapamıyor.Sen Arkadaşım diye derdini anlatırsın o adamın orada olayı kıvırmak için kullandığı kelimeyi komik bulur, güler.

Hay ağzına sağlık. Napalım yani gülmekten yerlere mi yatalım.
Güldüm diye dostumu bırakmam her zaman arkasındayım arkadaşımın zaten arkadaşım da guldugu için güldüm hatta bu siteyi anlattım sor bakalim kızlar ne diyecek dedi ölümüne kankayiz yani

Erkeklerin cogunda saman var. Bacim diyerek iyice sivamis yani. Komik değil bastan sona sacma bi hikaye. Ayni durumda bi kadin olsa iki erkekle yuzlesse ikisi bir olup %90 kadinin agzini yuzunu dağıtırdı.

Şuna adam yazmayın bacım ya aha sana bacım dedim aramızda bişeymi var yokda

Güldüm diye dostumu bırakmam her zaman arkasındayım arkadaşımın zaten arkadaşım da guldugu için güldüm hatta bu siteyi anlattım sor bakalim kızlar ne diyecek dedi ölümüne kankayiz yani

Güldüm diye bana çok kızdilar de bakalım bi ne dicek ?

Erkeklerin cogunda saman var. Bacim diyerek iyice sivamis yani. Komik değil bastan sona sacma bi hikaye. Ayni durumda bi kadin olsa iki erkekle yuzlesse ikisi bir olup %90 kadinin agzini yuzunu dağıtırdı.

Aynen.
Aldatan erkek olunca affediliyor da kadın olunca cinayet çıkıyor.
Dengesizlik.

En yakin arkadasimin kocasi bacim diye diye arkadasimi aldatsa gulme krizlerine girmezz leynn bu adam gunu gelir bana da sarkar mi acaba diye dusunurdum.. istersen paronayak misin mismo sen de. Farketmez. Dusuncem bu.
Bana yapamaz yaptığı zaman sonu hiç iyi olmaz zaten o tavizi de vermem bana bakınca bile utaniyor o kadar pişman olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…