Bağımlılık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

neo28

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2023
68
-7
11
30
Arkadaşlar merhaba.Bir ilişkim var.O doktor ben mühendisim.Kariyeri olan insanlarız.Ama o kürt ben türk.Bazen bu konuda fikirleri hoşuma gitmiyor.Kabullendirmeye calışıyor.Bıde mesela herşeyi mantıklı yapacakmışım.Beni seviyo ben onu sevıyorum.Yeterı derecede ilgili.İlişkimiz uzaktan.Ama mesela bı olay oluyor, sanki hep ben mantıksız davranıyorum gibi konuşuyor.Gecen gün ayrıldık, ısrar etti, ayrılma dıye.Ama ayrıldım.İkinci gün döndüm.Ya bilmiyorum, hata ettim.Ayrılık çok zor geliyor.Napacağımı bilmiyorum.Ama içimde ona soguk.28 yasındayım bir de.Evlenmekte istiyorum.Hep yalnız kalacakmışım gibi gelıyo.

Son düzenleme:
Mesela il bas daha iyiydi boyle daha cok ılgılı .Sımdı mesela gecen tatlı yıyelım dedım.para bırıktırmemız gerekıyormus.Somra kızdım bende bir paket cukalata almıs bana .Tuhaf bır ılıskı ya.yasımdan dolayı ayrılmaktanda kormuyorum

Evlenmek için evlenmeyi düsünmeyin. Sevmediğiniz ve size değer vermeyen biriyle asla evlenmeyin.

Bir doktorla bir mühendis tatlı yiyememiş burdan da para biriktirme kavgası çıkmışsa artık ne denir ki? Ayrılın gitsin
hmmm.Fakir bi aileden geldıgı ıcın bıseyler yapmak ıstıyo .Ama dedıgınız gıbı sacma

Bir muhendis istese de şu tarz yazmamali, hatta yazamaz ya. Cukalata yazsan klavye düzeltir falan.

Bu kadar yazım yanlışı rahatsız etti beni bence konuyu düzenleyebilirsiniz daha fazla insanın yorumunu istiyorsanız.

Öncelikle yaşınızda bir şey yok. Bulduğunuz bir adamı bırakmamak istiyor gibi haliniz var da genç , meslek sahibi bir kadınsınız hiç gerek yok mutsuz olmaya. Fikirleriniz bile uymuyormuş sırf biriyle birlikte olmak için sürdürmeyin bu ilişkiyi .

İlk defa yazıyorum.Bilmiyordum bu kadar dikkat edildiğini.Nasıl düzenleyeceğim?

Diplomayı bakkaldan mı aldın Allah aşkına bu nasıl yazı? Sana neyi diretiyor, hangi fikri hoşuna gitmiyor? Kürt olunca neyi diretebilir ne fikri olabilir ki kürtse kürttür ne var bunda? hangi fikrini aşılamaya çalışıyor pkk yı mı? Eğer buysa öyle Bi sempatisi varsa söylememize gerek mi var ayrıl diye?

neden.soruyorum cunku emın olmak ıcın.
28 yaşındasınız ve neden diye soruyorsunuz. Hiç mi sevgiliniz olmadı? Yazdıklarınızı okuyun bakalım sevgi var mı aranızda? Ayrıldım ayrılma dedi, geri döndüm, çukulata aldı, tatlı yedirmedi, fikirleri hoşuma gitmiyor, zorla kabul ettirmeye çalışıyor, hep ben mantıksız davranıyormuşum gibi konuşuyor, yaşım geçiyor bla bla bla... Burada sevgi falan yok, saçma sapan ve zorla oldurulmaya çalışılan bir ilişki var.
Ayrıca mühendisim, kariyerli insanlarız falan demişsiniz. Okumuş yazmış insansınız yani. Lütfen Türkçe yazmayı da öğrenin. Zor değil, ana dilimiz.

Neden yaşınızdan dolayı ayrılmaktan korkuyorsunuz. Dünya da erkek kıtlığı yok. Anlattıklarınızdan mutlu olmadığınız belli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…