Mesela il bas daha iyiydi boyle daha cok ılgılı .Sımdı mesela gecen tatlı yıyelım dedım.para bırıktırmemız gerekıyormus.Somra kızdım bende bir paket cukalata almıs bana .Tuhaf bır ılıskı ya.yasımdan dolayı ayrılmaktanda kormuyorumArkadaşlar merhaba.Bir ilişkim var.O doktor ben mğhendısım.Karşyeri olan insanlarız.Ama o kürt ben türk.Bazen bu konuda fikirleri hosuma gıtmıyo.Kabullendırmeye calısıyo.Bıde mesela herseyı mantıklı yapıcakmısım.Beni seviyo ben onu sevıyorum.Yeterı derecede ilgili.ılıskımız uzaktan.Ama mesela bı olau oluyo sankı hep ben mantıksız davranıyorum gibi konusuyo.Gecen gün ayrıldık ısrar erri ayrılma dıye ayrıldım.Obür gün döndüm.Ya bılmıyorum hata ettim.Ayrılık zor gelıyo cok.Napıcamı bılmıyorum.Ama ıcımde ona soguk.28 yasındayım bıde.Evlenmekte ıstıyorum.Hep yalnız kalcakmısım gibi gelıyo.
Evlenmek için evlenmeyi düsünmeyin. Sevmediğiniz ve size değer vermeyen biriyle asla evlenmeyin.Arkadaşlar merhaba.Bir ilişkim var.O doktor ben mğhendısım.Karşyeri olan insanlarız.Ama o kürt ben türk.Bazen bu konuda fikirleri hosuma gıtmıyo.Kabullendırmeye calısıyo.Bıde mesela herseyı mantıklı yapıcakmısım.Beni seviyo ben onu sevıyorum.Yeterı derecede ilgili.ılıskımız uzaktan.Ama mesela bı olau oluyo sankı hep ben mantıksız davranıyorum gibi konusuyo.Gecen gün ayrıldık ısrar erri ayrılma dıye ayrıldım.Obür gün döndüm.Ya bılmıyorum hata ettim.Ayrılık zor gelıyo cok.Napıcamı bılmıyorum.Ama ıcımde ona soguk.28 yasındayım bıde.Evlenmekte ıstıyorum.Hep yalnız kalcakmısım gibi gelıyo.
sevıyorum işte oda sevıyo.Bıde bu durum var.Evlenmek için evlenmeyi düsünmeyin. Sevmediğiniz ve size değer vermeyen biriyle asla evlenmeyin.
Ben anlattıklarınizda sevgi görmedim.sevıyorum işte oda sevıyo.Bıde bu durum var.
hmmm.Fakir bi aileden geldıgı ıcın bıseyler yapmak ıstıyo .Ama dedıgınız gıbı sacmaBir doktorla bir mühendis tatlı yiyememiş burdan da para biriktirme kavgası çıkmışsa artık ne denir ki? Ayrılın gitsin
neden.soruyorum cunku emın olmak ıcın.Ben anlattıklarınizda sevgi görmedim.
Bir muhendis istese de şu tarz yazmamali, hatta yazamaz ya. Cukalata yazsan klavye düzeltir falan.Mesela il bas daha iyiydi boyle daha cok ılgılı .Sımdı mesela gecen tatlı yıyelım dedım.para bırıktırmemız gerekıyormus.Somra kızdım bende bir paket cukalata almıs bana .Tuhaf bır ılıskı ya.yasımdan dolayı ayrılmaktanda kormuyorum
Bu kadar yazım yanlışı rahatsız etti beni bence konuyu düzenleyebilirsiniz daha fazla insanın yorumunu istiyorsanız.
Öncelikle yaşınızda bir şey yok. Bulduğunuz bir adamı bırakmamak istiyor gibi haliniz var da genç , meslek sahibi bir kadınsınız hiç gerek yok mutsuz olmaya. Fikirleriniz bile uymuyormuş sırf biriyle birlikte olmak için sürdürmeyin bu ilişkiyi
Sol altta üç nokta var oraya tıklarsanız düzenle seçeneği çıkacaktırİlk defa yazıyorum.Bilmiyordum bu kadar dikkat edildiğini.Nasıl düzenleyeceğim?
28 yaşındasınız ve neden diye soruyorsunuz. Hiç mi sevgiliniz olmadı? Yazdıklarınızı okuyun bakalım sevgi var mı aranızda? Ayrıldım ayrılma dedi, geri döndüm, çukulata aldı, tatlı yedirmedi, fikirleri hoşuma gitmiyor, zorla kabul ettirmeye çalışıyor, hep ben mantıksız davranıyormuşum gibi konuşuyor, yaşım geçiyor bla bla bla... Burada sevgi falan yok, saçma sapan ve zorla oldurulmaya çalışılan bir ilişki var.neden.soruyorum cunku emın olmak ıcın.
Yani bunu bilmene gerek yok ki insan okuyacak sonuçta.İlk defa yazıyorum.Bilmiyordum bu kadar dikkat edildiğini.Nasıl düzenleyeceğim?
29.yaşı kaç onun peki
Neden yaşınızdan dolayı ayrılmaktan korkuyorsunuz. Dünya da erkek kıtlığı yok. Anlattıklarınızdan mutlu olmadığınız belli.Mesela il bas daha iyiydi boyle daha cok ılgılı .Sımdı mesela gecen tatlı yıyelım dedım.para bırıktırmemız gerekıyormus.Somra kızdım bende bir paket cukalata almıs bana .Tuhaf bır ılıskı ya.yasımdan dolayı ayrılmaktanda kormuyorum
Ya hayatınıza ilk defa yazı yazmiyorsunuz heralde di mi? Bu şekilde konuşan kariyerli mühendisi kim işe almış çok merak ettim.İlk defa yazıyorum.Bilmiyordum bu kadar dikkat edildiğini.Nasıl düzenleyeceğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?