Bağımlılık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz geçtiğiniz için karşılık veriyorum.Gullac yiyin daha yaratıcı konular bulursunuBen
Toksik birisi birde .Bilmiyorum ya herkes soruyor, evlilik ne zaman diye.Yeni biri tanımaya üşeniyorum.

ben açıkçası siyasi açıdan bu şekilde düşünen biriyle evlenmek istemezdim-nereli olduğundan bağımsız- bir de pinti ise uzak olsun

anladığım kadarıyla bu ilişki içine sinmiyor. yol yakınken bahane bul ayrıl. mutlaka nasibinde biri vardır. seni eziyor gibi ilişkide o baskın, hayat geçermi bu adamla sence. alma gitme giyme de der ilerde...

Kürt Türk fikir ayrılığı nasıl oluyor acaba? Aynı kültürden olanların bile fikir ayrılıkları olmuyor mu? Ayrıca madem siz daha ileri görüşlüsünüz canınız tatlı istediyse kendiniz parasını ödeyip alın , böylelikle erkek arkadaşınızın cüzdanına göz dikmemiş olursunuz. Belki onu bu rahatsız etmiş olabilir.

ya ben ona bana tatlı al demedım.Hesabımı hep kendım öderim ya.Bende almayacakmışım , para biriktircekmişim.Duygusal istismara maruz kaldım.Sizde kadınsınız.İlk başta böyle değildi.Kendi ısrarcı oldu, sevgili olalım diye .Siyasi fikirlerini bile sakladı.Ayrıldım dün.Yaşadığım şeyi atlatacağım.Düğün , altın istemeyen biriyim ben ya .Ne göz dikicem.Çok şükür, onun kadar para kazanıyorum neredeyse.

Anadilde eğitim felan diyor.İlk başta dememişti bunları.Ve daha bir çok şey.

Muhendis ve doktor olmadiklari icin olabilirmi
Ya o doktor ve ben mühendisim.Malesef ki durum bu.Başında böyle değildi.Yemin ederim ki anlattıklarım doğru ya.Bende utanıyorum kendimden.Cahil biri değilim.Nasıl hiçbir şeyi görmedim, ayrılmadım.Arkadaşlarım bile bu durumuma çok üzülüyor.Doktor , mühendis olsak ne olur ya.Yüz karası bir ilişkimiz var.İnanması güç ama malesef düştüğüm durumdan ben de utanıyorum.

Ayrılmanız isabet olmuş. Hangi kültürden olursa olsun büyük çaplı fikir ayrılıkları varsa zaten yürümeyecektir.

Anadilde eğitim felan diyor.İlk başta dememişti bunları.Ve daha bir çok şey.
Benim çocuklarım da ana dil eğitimi alıyor. Bunlar Türkiye de hassas konular bunun için bir şey diyemeyeceğim ama ben söyle düşündürdüm. Adam ilk başta sizi tanıyordu ve dolayısıyla bu gibi fikirlerini sizinle paylasamazdı. Demekki gerçekte nasıl bir düşüneye sahip olduğunu yansıtıyorsa sizinle gerçekten ciddi anlamda bir gelecek düşünüyor demektir. Sevgilinizi bilemeyeceğim ama bana biraz ırkcısınız gibi geldi.

Ama o kürt ben türk.Bazen bu konuda fikirleri hoşuma gitmiyor.Kabullendirmeye calışıyor.
Bu kısmı alıntıladım fakat konunuz baştan sona fiyasko.. Her telden çalmışsınız.

Karşı taraf ile kafa yapınız, Dünyaya bakış açınız hiçbir şeyiniz uymuyorken neyin çabası bu.. Bir kere sevdiğiniz adamın ırkını sevmiyorsunuz. Ayıplı mal gibi buraya yazmanız onu benimsemediğinizi, belli ideolojiden çıkamadığınızı gösteriyor. Mutlu olamazsınız!

Oysa ki karşınızdakini bize sadece " İnsan " olarak anlatabilirdiniz.

Cümle sonu noktalama işaretinden sonra gelen boşluğu aradı gözlerim. Bahsedilen çalışma deneyiminde olmazsa olmaz net bir detaydır. İyi kötü rapor/ tez mez falan yazan kim olsa bilir. Bunun İngilizcesi mingilşzcesi de yok bütün dillerde öyle kullanılır.

Eksik okumuşsunuz.Anadilde eğitim, özerklik tarzı cümleler duydum.Başında söyleseydi o zaman.Birde bana bunu kabul ettırıyo.Türkiye'de anadilde eğitim hakkına destek vermeliymişim.Vicdanlı olan bunu yaparmış.Bu duygu ıstısmarı ne o zaman.Başında sordum herşeyi.Benim ailem karadenizli ,bu tarz şeylerin varsa başlamayalım dedim.Hayır felan asla dedi.Şimdi şuç bende mi ? Kandırıldım.Banada karadenizli olduğum için laz olduğumu , bunların benimde hakkım olduğunu söylemeye bile başladı.Ben kendi ayağı üstünde duran biriyim.Onada hep destek oldum.Çok sevmiştim onu ama ben sevdikçe değişti ya.O iyi adam gitti.Ayrılıyorum on kere arayıp , suçlusun diyor.Ayrıldım artık.Dayanamadım.Verdiğim emek de çöp oldu.

O kadar derdim var benim ya.Sende yanlış yazmışsın.

Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim incinirsin yine de sen bilirsin sana git meeee demeyeceğim ama git be ‘ felan’ yazan kişi
Ay hadi hepimiz lavinya dinleyelim mi

Siz ideolojinizden vazgeçmedikçe bu insanla mutlu olamazsınız. Kandırıldım ne demek topu topu flört ediyorsunuz sanki adam sizi 10 çocukla ortada bırakmış gibi traji komik cümleler kuruyorsunuz.

Ayrıca diğer görüşlerini bilemem ama Anadilde eğitimi talep etmek de kötü bir şey değil yani abartmayın..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…