Bağımlılık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden yaşınızdan dolayı ayrılmaktan korkuyorsunuz. Dünya da erkek kıtlığı yok. Anlattıklarınızdan mutlu olmadığınız belli.
Değilim.Kariyerimde hani baya iyi.Tipimde iyi hatta.Alıştım ama bilmiyorum.

Değilim.Kariyerimde hani baya iyi.Tipimde iyi hatta.Alıştım ama bilmiyorum.
Mutlu olmadığınız biriyle sırf alıştığınız evlenmenin ne kadar doğru bilemiyorum. Ayrıca böyle bir evliliğin sizi mutlu edeceğinden emin misiniz

Evde kalma korkusuyla doktor kocayı kaçırmayayım düşüncesindesiniz ama siz onun doktorluğunun hayrını göremezsiniz ki. Tatlı yiyemeyecek kadar pinti biriyle evleneceğinize ömür boyu bekar kalın.

Ya hayatınıza ilk defa yazı yazmiyorsunuz heralde di mi? Bu şekilde konuşan kariyerli mühendisi kim işe almış çok merak ettim.
Canım sıkkın.Dikkat etmedim.Kusura bakmayın.

Şu yazı tarzından dolayı bence mühendis değilsiniz.Sevgilinizde doktor değil,o yüzden ilişkinize yorum yapamayacağım

28 yaşının olgunluğunu göremiyorum sizde. Türk - Kürt, Alevi - Sunni olayları bitmedi mi ya yıl olmuş 2023. Nerdeyse uzaylı manita yapacağız hala 1900lü yıllarım zihniyeti. Mühendisler aslında ufku geniş insanlar olur ama bilemicem.
Tatlı yemek istemişsiniz para biriktirelim demiş, burda yorum yapmak için çok fazla etken var acaba sürekli dışarıda yemek tatlı yiyip ciddi bir para harcıyorsunuz da adam size hayır artık birikim yapılmalı dedi, yoksa adam pinti mi?
Barışacaksanız ayrılıp laçkalaştırmayın ilişkiyi ne bu lise aşkı mı?
Şahsen ben mühendis olduğunuza inanmıyorum. Bir mühendis de çukulata yazıyorsa vay benim memleketimin haline.

Yaşınız evlilik geç değil. Ayrıca emin olmadığınız bir ilişki yaşıyorsunuz. Yani kariyer sahibi biri için evlilik bu kadar önemli olmamalı evde kaldım korkusu yaşamamalı.

Zaten konu troll gibi duruyor

Evde kalma korkusuyla doktor kocayı kaçırmayayım düşüncesindesiniz ama siz onun doktorluğunun hayrını göremezsiniz ki. Tatlı yiyemeyecek kadar pinti biriyle evleneceğinize ömür boyu bekar kalın.
Haklısınız buda etkili olabilir.

Şu yazı tarzından dolayı bence mühendis değilsiniz.Sevgilinizde doktor değil,o yüzden ilişkinize yorum yapamayacağım
Ya neden yalan söyleyeyim.Uluslararası bi firmada çalışıyorum.

Kusura bakmayın.Haklısınız aslında.Ama canım çok sıkkın ve durum bu.İngilizcem var, iyi bir üniversiteden mezun oldum.İyi bir firmada çalışıyorum.Ama nedense özgüvenim indi.Ne yapacağımı bilmiyorum.Hesap ödetmeyen biriyim ben.Ben kendim ödeyeceğim ama evde yemeliymişiz , ikimizde para biriktirmeliymişiz.

Kürt, türk derken anadilde eğitim vs.

Bu sadece sevgili iken böyle olmayacak adamda ego var belli her ortamda sizi ezecek çünkü o çok bilir herşeyi bilir. Kendinizi niye ezdiriyorsunuz?
Kocasız kalan da ölmüyor ki .
Size tatlı bile alamayacak kadar cimri bir doktor ile hayat kurmayın. Hayat böyle mutsuzluk ile geçmeyecek kadar kısa

Neden? Geride kalan 7 kardeşini kendi okutup evlendirecek ondan mı? Kıytırık bir tatlıya kadar düştüğümüze göre..

O adamla iken özgüven hiçbir zaman olmaz sizde

evet de biz nerdeyse aynı bıle kazanıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…