Saçma tabiiki. Siz de alt tarafı tatlı istemişsiniz nedir yani kerameti kaç para? Bir kuzu çevir de yiyelim diyen yok,bu kadarı pintilik.hmmm.Fakir bi aileden geldıgı ıcın bıseyler yapmak ıstıyo .Ama dedıgınız gıbı sacma
Ortaokul mezunuyum, daha düzgün yazıyorum. Sen nasıl mühendis oldun, hiç Türkçe görmeden mi?Mesela il bas daha iyiydi boyle daha cok ılgılı .Sımdı mesela gecen tatlı yıyelım dedım.para bırıktırmemız gerekıyormus.Somra kızdım bende bir paket cukalata almıs bana .Tuhaf bır ılıskı ya.yasımdan dolayı ayrılmaktanda kormuyorum
Cukalata yemeyin sizde. Allah Allah ramazanda güllaç varken cukalata yerseniz böyle olurMesela il bas daha iyiydi boyle daha cok ılgılı .Sımdı mesela gecen tatlı yıyelım dedım.para bırıktırmemız gerekıyormus.Somra kızdım bende bir paket cukalata almıs bana .Tuhaf bır ılıskı ya.yasımdan dolayı ayrılmaktanda kormuyorum
Off bir tatlı yiyeceksiniz nasıl olur fakir falan kalırsınız Allah korusun nasıl dersiniz? Para biriktirmeniz lazım bir de çikolata aldırmışsınız olacak şey mi? (!)Mesela il bas daha iyiydi boyle daha cok ılgılı .Sımdı mesela gecen tatlı yıyelım dedım.para bırıktırmemız gerekıyormus.Somra kızdım bende bir paket cukalata almıs bana .Tuhaf bır ılıskı ya.yasımdan dolayı ayrılmaktanda kormuyorum
1- siyasi kutupta belliArkadaşlar merhaba.Bir ilişkim var.O doktor ben mühendisim.Kariyeri olan insanlarız.Ama o kürt ben türk.Bazen bu konuda fikirleri hoşuma gitmiyor.Kabullendirmeye calışıyor.Bıde mesela herşeyi mantıklı yapacakmışım.Beni seviyo ben onu sevıyorum.Yeterı derecede ilgili.İlişkimiz uzaktan.Ama mesela bı olay oluyor, sanki hep ben mantıksız davranıyorum gibi konuşuyor.Gecen gün ayrıldık, ısrar etti, ayrılma dıye.Ama ayrıldım.İkinci gün döndüm.Ya bilmiyorum, hata ettim.Ayrılık çok zor geliyor.Napacağımı bilmiyorum.Ama içimde ona soguk.28 yasındayım bir de.Evlenmekte istiyorum.Hep yalnız kalacakmışım gibi gelıyo.
Bir muhendis istese de şu tarz yazmamali, hatta yazamaz ya. Cukalata yazsan klavye düzeltir falan.
Aynen bacım bence de. Cukulatami yedim okuyorum.Konu yalan dolan bence de gece gece milleti fiseklemek icin acilmis. Doktor var, Kürtler var, anadilde eğitim var gayet kurgu.
Mühendislerin duygusal ve sosyal zekaları düşük diyorlardı. Demek filolojik zekaları da düşük. Zaten tatlı da giyemiyorlarmış yazık herhalde insülin direnci zayıfladı.Konu yalan dolan bence de gece gece milleti fiseklemek icin acilmis. Doktor var, Kürtler var, anadilde eğitim var gayet kurgu.
yemın ederım ya degıl.Vallahi değil, keşke olsa.Konu fake bence. Bir mühendis olduğunuzu üstelik uluslararası bir firmada çalıştığınızı iddia ediyorsunuz ama hiçbir yazım kuralına dikkat etmiyorsunuz. Bide, herşey, çukalata falan yazıyorsa bir mühendis başlayayım böyle eğitim sistemine. Hiçbir noktalama işaretinden sonra boşluk yok her iki kelimeyi bir araya getirdikten sonra nokta koymuşsunuz falan.
Konu bence sadece sevgilim Kürt ve anadilde eğitim istiyor falan yazıp insanları gaza getirip oturup izlemek için açılmış.
Zor durumdayım.Neden dalga geçiyorsunuz?Mühendislerin duygusal ve sosyal zekaları düşük diyorlardı. Demek filolojik zekaları da düşük. Zaten tatlı da giyemiyorlarmış yazık herhalde insülin direnci zayıfladı.
Neden dalga geçiyorsunuz ?Aynen bacım bence de. Cukulatami yedim okuyorum.
Siz geçtiğiniz için karşılık veriyorum.Gullac yiyin daha yaratıcı konular bulursunuz.Neden dalga geçiyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?