Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

kızlar size birşey sormak istiyorum.
ben 27 yaşındayım 3 yıllık evliyim netagif 1 aşılama ve 1 tüp bebek deneyimim oldu.
doktorlar sebepsiz diyor ama eşimin morfolojisi sınırda çıkıyor.
bu ay fulyada eşim için emre beyden randevu aldık.
martta bahçecide 2.denememizi yaptırmak istiyoruz.
size sorum eşim için gittiğimizde bende evdeki tüm tahlilleri falan götürüp güvenç beye gösterim mi?
bunun için randevu almak gerekir mi?
ve ücret alınır mı?
çünkü şimdi başlamicaz tedaviye.
eğer ogün randevu alsam reglimin 18.günü oluyor yani yumurtalar altılmuış olur hiçbişi göremez ki kafam karıştı
ben şimdi o gün muayene olmadan ön görüşmemi yapim ?
bunun içinde para alırlar mı?

Merhaba canım. Bende muayene öncesi Aytun hanımla bi ön görüşme yapmıştım. Randevu almıştım rahat görüşebileyim diye.Ön görüşmeyle muayeneyi karıştırma çünkü ön görüşmede ücret alınmıyor ama muayenede alınıyor. Hatta benimde problem eşimde gözüküyor ve o emre beyle görüşürken bende aytun hanımla görüşmüştüm.

cnm şimdi merkezi aradım eşim emre beyle görüşürken bende güvenç beye ön görüşme yapim diye.ama güvenç bey yıllık izindeymiş aytunhanıma yazdılar buyüzden ön görüşmeyi.
bakalım eski tahlil ve testleri götürelim bakalım ne dicek. eksik tahliller varsa onları tamamlarız.
eski doktorum negatif sonuçtan sonra histeroskopi yapalım demişti. neden tutunamadığına dair. daha detaylı bakılıyormuş rahime bunu da sorucam.

sen başladın mı iğnelere?

Bütün test sonuçlarınızla birlikte Güvenç Bey den öngörüşme randevusu alabilirsiniz. Tamamen ücretsiz. Daha sonra ücretli randevu ve tüp bebek işleminden indirim almak için Çider e üye olun derim. Yıllı

Az önce aradım. Güvenç bey 21-27 arası yokmuş. Bu hafta burada dediler.

Kızlar merhaba ilk adetimle gürkan beyle tedaviye başlayacağız. İlk denemem olacak süreçle ilgili pek bilgim yok okumaya çalışıyorum burlardan.g ürkan bey nasıl bi doktor sanki bana biraz ilgisiz geldi bir de Burda hep güvenç beyin ismini duyuyorumda

Mrb. Bende adetimle beraber başlayacağım. Benim doktorum da gürkan bey. Aslında evet çok ilgili değil ama karşısındakini çok iyi anlıyor. Sende tedaviye odaklı ol. Boşver doktoru. Ben öyle yapıyorum. Sonuçta bana bilgisi olan adam lazım. Haa tabiki somurtan bir adam da olmasın ama çok çok da ilgili olmasa da olur. Senin sorunun yada eşinin sorunu ne? Rabbim emeğini boşa çıkartmasın inşallah.....

Aminnnn herkesin. Ben de yok yok. Polikistik over var ama hormonlarım normale yakın, sol yumurtalığımda çikolata kisti var, polip vardı 2 ay kadar önce histeroskopi oldum . Allahtan eşimde bi sıkıntı yok. Doktor konusuna gelince zaten sıkıntılı bi süreç acaba doğru yerdemiyim sorusuyla da uğraşmak istemiyorum

Canim sen bir ara onlari on gorusme icin randevu al yoksa ucret alirlar ben de ilk gittigimde akil edemedim 300 kusur odeme yaptim ama on gorusmenin de ucretsiz oldugunu teyit ettir onlara

Merhaba benim doktorum da gurkan bey ben memnunum kendisinden soru sorarsan bayaaa anlatiyir ama oyle gereksiz de konusmuyor doktor gibi iste

Bu arada girusmende sor sureci resimlerle anlatiyor ben bir saate yakin soru yagmuruna tutmustum onu hic surat sallamadan cevaplamisti o da sagolsun. Adetinle gideceksin ignelere ve tabletlere baslarsin 12 gun sonra yumurtalar gelisir gece catlatma igneni vurursun sabah seni toplama islemine cagirirlar yani igneden 36 saat sonra sana hangi gun saat kacta igneyi vuracagini drniz hanim yazili olarak verir zaten toplandigi gun esinden sperm alinir sonra onlarin dollenip bolunmeai beklenir sonra da senin icin uygun zamanda transfer yapilir yani rahim kalinligina kan degerlerine bakilir ona gore uygun zaman beklenir benim de ilk Rabbim yardimcimiz olsun aklina takilanlari sor bize elimizden geldigince yazariz

teşekkür ederim kızlar süreci yaşadıkça yazarım, sorarım:) iyi geceler herkese

Benim halam seneler önce mustafa bahçecinin ekibine yaptırmıştı alman hastanesinde. Halamın ilk tüp bebek denemesinde oldu. Bana da çok ısrar ettiği için bende oraya gidiyorum ama eşim de bende ilk defa çok rahatız. Çünkü sağlam bir yer. Laboratuvarı çok çok iyi. O yüzden aklında en ufak bir şüphe olmasın. Ben doğru yerde olduğuma inanıyorum. Ama tabiki illa olacak diye bişey yok. Bu işler Allahın takdiri. Ben iyi bir yerdeyim. Bir dünya para döküyorum ama Rabbim ol demedikten sonra Gürkan napsın, Bahçeci napsın.... Allah hepimizin yardımcısı olsun diyorum. Büyük emekler harcanıyo maddi manevi, büyük umutlar bağlanıyo ama nasipten öte yol yok. Allaha tevekkül etmekten başka çaremiz yok. Ama doğru adrestesin kafana takma yani.....

Herşeyi sorarsın aklına takılan.Ne gerekli hangi tahlileri yaptırman faydalı olacak nasıl bi yöntem denenecek.İnşallah bu sefer güzel sona ulaşmak için güzel bi adım olur senin için ve sonunda bebiş gelir :) Evet canım iğnelere başladım 5 gün oldu.

portakallı gofretttt.....

ya arkadaşım heralde gideceğim diye adet olamıyorum. İçtiğim ilaçlardan mıdır nedir bilmem 3 gün geçti adetim. Aslında tüm adet belirtilerim var ama adet yok. İğnelerimi bile aldım ama malesef bi olamadım. Olsa da gitsem artık. Tabi verdiği bi dünya ilaçla bakalım ne zaman olcammm

çok teşekkür ederim. seninde tedavin hayırlısı ile sonuçlansın inş. takip edicem seni güzel haberlerini alıcaz inş :)

kızlar cumartesi günkü görüşmemde Gürkan bey yumurta toplama işleminde çikolata kistlerini temizlerim dedi. Böyle bi işlem yaptıran var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…