Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

kızlar cumartesi günkü görüşmemde Gürkan bey yumurta toplama işleminde çikolata kistlerini temizlerim dedi. Böyle bi işlem yaptıran var mı?

Hazır anestezi almışken histeroskopi yapacak demek ki. Muhtemelen rahim duvarına da çizik atar. Bebeğin tutunması için bu işlem çok etkili oluyor.
Bir taşla iki kuş, şanslısınız:)

kızlar cumartesi günkü görüşmemde Gürkan bey yumurta toplama işleminde çikolata kistlerini temizlerim dedi. Böyle bi işlem yaptıran var mı?

merhaba canım sana bir kaç sorup olcak bende çikolata kistliyim kısaca yazarmısın başladığından bugüne kadar yaşadıklarını

oyle birden temizleniyosa ameliytsz ne guzel ya bnmm dr guwenc bey demedi bna ole bisey oyuzden bilmiyrm. Keske sorsaydin
daha önce bi tane 2 cm olan kistin iki tane olduğunu ve büyüğünün 3 küçüğünün 1,5 olduğunu söyleyince moral bozukluğundan bişey soramadım o da işte daha sonra böyle bi işlem uygularız dedi

merhaba canım sana bir kaç sorup olcak bende çikolata kistliyim kısaca yazarmısın başladığından bugüne kadar yaşadıklarını
aslında ben de daha başlangıçtayım. sadece çikolata kistimin olduğunu ve bunların yumurta kalitesine etki ettiğini ilk denemede kaliteli yumurta olmazsa müdahale edileceğini öğrendim.

bende sağda 5 cm lık var lucrin iğne oldum 2o ekimde de bir tane olucam sonra 2o kasım da doktor bekliyor benim adet olmazsam..bir arkdaşta okudum rahim içine çizgi atılmış tutma olasılığı artıyormuş acaba sende de aynısı mı uygulayacak doktor bunu merak ettim..çünkü çikolata kisti bebein rahim de tutunmasınıda engelliyormuş bazı çalışmlarda..

Ewet 86umut86 yaptiralim biz de hemen bosalttiralim o canawar kistlerimizi :) O oldumuki cikolata kistiyle tup bebek yaptiranlar diye bir basligimiz war sende endolusun ya istersen ordan da katil bize.
Dört bir yandan katılabilirim polikistik overliler, çikolata kistliler , polipliler ha bir de bendeuterus retrovert pozisyondaymış:) deveye sormuşlar misali...

E
Yani rahim ters mi demek cnm o en son dedigin?
evetters demek ama dediğin gibi dr lar sorun yok diyor. O zaten düşüneceğimiz son şey.aslında insan araştırdıkça da kötü etkileniyor. Mesela ben bebek düşünmüyordum tesadüfen bu sorunlarınolduğunu öğrendim ve korunmayı bıraktım

Ewet cnm bn de iki
Eskiden daha mutluydum belki bunları öğrenmeden korunmayı bıraksaydım olacaktı. Bilemiyoruz kader...
Ewet cnm bn de iki yil korundum romatizmam hafifledi artik fln sonra cocuga karar werdik dedim adetimin ilk gunu bos gunum gideyim bi kadin dogumcuyada kan degerlerime baktirayim folik alayim diye kadin dedi madem cocuk istiyosun bi muayene edeyim yk dedim bn iyiyim neyse oldum bidaha soyleyince dr. Birde ne ogreneim iki taraftada cikolatalar merhba diyo. Nkdr ck istedim iki yil hep hayalini kurdum karar werdigimizin ilk ayi aslinda ilaclarj biraktigimin ilk ayi ogrendm o kotu psikoloji ile 1 yil denedik ama sonuc hep negatif bn hep agladim tabi psikolojik olarak hc rahat birakmadm kendjmi sora iste basladik tedawiye. Asilama ile normal yoldan hic bi fark yok dedi senin durumunda tup ile basladik. Allahima duam ins hepimizin gordugu bu tedawiler son olsun hepimiz cennet kokulularimiza tez wakitte kawusalim. Allahimin haxinesi buyuk ins werir bizede insAllah en tez wakittee

A

Amin inşallah en kısa sürede mutlu son hikayeleri yazarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…