kızlar cumartesi günkü görüşmemde Gürkan bey yumurta toplama işleminde çikolata kistlerini temizlerim dedi. Böyle bi işlem yaptıran var mı?
oyle birden temizleniyosa ameliytsz ne guzel ya bnmm dr guwenc bey demedi bna ole bisey oyuzden bilmiyrm. Keske sorsaydinkızlar cumartesi günkü görüşmemde Gürkan bey yumurta toplama işleminde çikolata kistlerini temizlerim dedi. Böyle bi işlem yaptıran var mı?
oyle birden temizleniyosa ameliytsz ne guzel ya bnmm dr guwenc bey demedi bna ole bisey oyuzden bilmiyrm. Keske sorsaydin
kızlar cumartesi günkü görüşmemde Gürkan bey yumurta toplama işleminde çikolata kistlerini temizlerim dedi. Böyle bi işlem yaptıran var mı?
daha önce bi tane 2 cm olan kistin iki tane olduğunu ve büyüğünün 3 küçüğünün 1,5 olduğunu söyleyince moral bozukluğundan bişey soramadım o da işte daha sonra böyle bi işlem uygularız dedioyle birden temizleniyosa ameliytsz ne guzel ya bnmm dr guwenc bey demedi bna ole bisey oyuzden bilmiyrm. Keske sorsaydin
daha önce bi tane 2 cm olan kistin iki tane olduğunu ve büyüğünün 3 küçüğünün 1,5 olduğunu söyleyince moral bozukluğundan bişey soramadım o da işte daha sonra böyle bi işlem uygularız dedi
aslında ben de daha başlangıçtayım. sadece çikolata kistimin olduğunu ve bunların yumurta kalitesine etki ettiğini ilk denemede kaliteli yumurta olmazsa müdahale edileceğini öğrendim.merhaba canım sana bir kaç sorup olcak bende çikolata kistliyim kısaca yazarmısın başladığından bugüne kadar yaşadıklarını
adetimin 2. günüyle başlayacağım daha tarih belli değil anlıyacağıntransferin ne zman olacak
Dört bir yandan katılabilirim polikistik overliler, çikolata kistliler , polipliler ha bir de bendeuterus retrovert pozisyondaymış:) deveye sormuşlar misali...
Yani rahim ters mi demek cnm o en son dedigin?Dört bir yandan katılabilirim polikistik overliler, çikolata kistliler , polipliler ha bir de bendeuterus retrovert pozisyondaymış:) deveye sormuşlar misali...
Bnmkide geriye dogruymusYani rahim ters mi demek cnm o en son dedigin?
Ters olmasida oyle birseymis cnm bnm dr onada ole demisti oyuzden onu sakin takma kafanaBnmkide geriye dogruymusama bi kisinin saglak solak olmasi gbi bise demisti bna dr um. Korkmustum uzulmustum bn ilk solediginde
evetters demek ama dediğin gibi dr lar sorun yok diyor. O zaten düşüneceğimiz son şey.aslında insan araştırdıkça da kötü etkileniyor. Mesela ben bebek düşünmüyordum tesadüfen bu sorunlarınolduğunu öğrendim ve korunmayı bıraktımYani rahim ters mi demek cnm o en son dedigin?
Ewet cnm bn de iki yil korundum romatizmam hafifledi artik fln sonra cocuga karar werdik dedim adetimin ilk gunu bos gunum gideyim bi kadin dogumcuyada kan degerlerime baktirayim folik alayim diye kadin dedi madem cocuk istiyosun bi muayene edeyim yk dedim bn iyiyim neyse oldum bidaha soyleyince dr. Birde ne ogreneim iki taraftada cikolatalar merhba diyo. Nkdr ck istedim iki yil hep hayalini kurdum karar werdigimizin ilk ayi aslinda ilaclarj biraktigimin ilk ayi ogrendm o kotu psikoloji ile 1 yil denedik ama sonuc hep negatif bn hep agladim tabi psikolojik olarak hc rahat birakmadm kendjmiEskiden daha mutluydum belki bunları öğrenmeden korunmayı bıraksaydım olacaktı. Bilemiyoruz kader...
Ewet cnm bn de iki
Ewet cnm bn de iki yil korundum romatizmam hafifledi artik fln sonra cocuga karar werdik dedim adetimin ilk gunu bos gunum gideyim bi kadin dogumcuyada kan degerlerime baktirayim folik alayim diye kadin dedi madem cocuk istiyosun bi muayene edeyim yk dedim bn iyiyim neyse oldum bidaha soyleyince dr. Birde ne ogreneim iki taraftada cikolatalar merhba diyo. Nkdr ck istedim iki yil hep hayalini kurdum karar werdigimizin ilk ayi aslinda ilaclarj biraktigimin ilk ayi ogrendm o kotu psikoloji ile 1 yil denedik ama sonuc hep negatif bn hep agladim tabi psikolojik olarak hc rahat birakmadm kendjmisora iste basladik tedawiye. Asilama ile normal yoldan hic bi fark yok dedi senin durumunda tup ile basladik. Allahima duam ins hepimizin gordugu bu tedawiler son olsun hepimiz cennet kokulularimiza tez wakitte kawusalim. Allahimin haxinesi buyuk ins werir bizede insAllah en tez wakittee[/QUOTE amin inşallah Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Umarım en kısa sürede mutlu son hikayeleri yazarız.
Ewet cnm bn de iki
Ewet cnm bn de iki yil korundum romatizmam hafifledi artik fln sonra cocuga karar werdik dedim adetimin ilk gunu bos gunum gideyim bi kadin dogumcuyada kan degerlerime baktirayim folik alayim diye kadin dedi madem cocuk istiyosun bi muayene edeyim yk dedim bn iyiyim neyse oldum bidaha soyleyince dr. Birde ne ogreneim iki taraftada cikolatalar merhba diyo. Nkdr ck istedim iki yil hep hayalini kurdum karar werdigimizin ilk ayi aslinda ilaclarj biraktigimin ilk ayi ogrendm o kotu psikoloji ile 1 yil denedik ama sonuc hep negatif bn hep agladim tabi psikolojik olarak hc rahat birakmadm kendjmisora iste basladik tedawiye. Asilama ile normal yoldan hic bi fark yok dedi senin durumunda tup ile basladik. Allahima duam ins hepimizin gordugu bu tedawiler son olsun hepimiz cennet kokulularimiza tez wakitte kawusalim. Allahimin haxinesi buyuk ins werir bizede insAllah en tez wakittee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?