Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Âmin güzel yürekli arkadaşlarım..ben vekarken öğrendim 2011 yılında ve doktor kızım dedi çocuk istiyorsan hemen evlen Yaşın ilerledikçe ihtimal azalıyor.. Bizde 1,5 yıldır korunmuyoruz ana hep bir ümit her ay olacak diye bekledim ama maalesef

Kuzummm stress mi yaptin acaba insaallah hamilesindir

kızlar cumartesi günkü görüşmemde Gürkan bey yumurta toplama işleminde çikolata kistlerini temizlerim dedi. Böyle bi işlem yaptıran var mı?
Ben varim gurkan bey aynisini bana da yapti sadece kistlerin icindeki o siviyi aliyor kistlerin ici bos dedi son kontrolumde ama adet oldukca yine dokar dedi

bu çikolata kisti bendee çıktı bugün doktora gittim öğrendim doktor 3.5 santim dedi sizce büyükmü ?bide alınması gerekiyor mu?

Canim ama belki tutunmaya olumlu bi etkisi olabilir ya bu iyi birsey sanki kistin salgiladigi iltihap zaten sikintiyi cikaran sey degilmi? Bnde gidince bi sorayim dr uma
Bana soyledigine gore cikolata kisti rahmin yapisini bozmamissa tutunmaya engel degilmis aman ne bilim ya karnakarisik isler

Anlasilmiyormus disaridan hsg de normal yazsa bile bazi fonksiyonlar bozulmus olabiliyormus ama bu kitap bilgisi demisti bir de

Bu çikolata kisti rahim yapısını bozmasa bile salğıladığı şey spermi öldürüyor bebeğin tutunmasını engelleyebiliyormuş.. Tabi bunların olmadığı durumlarda var inşallah bizde bu gruptan oluruz tek seferde bebişlerimize kavuşuruz

Ben varim gurkan bey aynisini bana da yapti sadece kistlerin icindeki o siviyi aliyor kistlerin ici bos dedi son kontrolumde ama adet oldukca yine dokar dedi
iyi bişey anlaşılan inşallah şifa verir bize bu işlem. dr bana da çikolata kistinin tutunmaya etkisiyle ilgili bişey söylemedi sadece kalite yumurta oluşmazsa müdahale ederiz dedi. e yumurta toplama sırasında bu işlemi yapacaksa zaten çikolata kistinin etkisiyle kalitesiz yumurta oluştuysa oluşmuştur. kalitesiz yumurtayı da transfer yapmayacağına göre fiyat bilgilendirme yazısında yazan gibi ücretin sadece %20 sini verecekler sadece. baştan laparoskopi olmak daha mantıklı değil mi?

Laparoskopi yaptirip hamile kalmayan kisileri de okudum burada cikilata kistleriyle hamile kalani da o yuzden benim bu sacma sapan kistler karsisinda mantigim durdu sekerim Rabbim ol der olur tek bildigim bu. Hepimizin sevmis oldugu tedavi hakkimizda hayirli olsun ve olumlu sonuclansin

aynen valla Portakalligofret :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…