Kuzummm stress mi yaptin acaba insaallah hamilesindirportakallı gofretttt.....
ya arkadaşım heralde gideceğim diye adet olamıyorum. İçtiğim ilaçlardan mıdır nedir bilmem 3 gün geçti adetim. Aslında tüm adet belirtilerim var ama adet yok. İğnelerimi bile aldım ama malesef bi olamadım. Olsa da gitsem artık. Tabi verdiği bi dünya ilaçla bakalım ne zaman olcammm
Ben varim gurkan bey aynisini bana da yapti sadece kistlerin icindeki o siviyi aliyor kistlerin ici bos dedi son kontrolumde ama adet oldukca yine dokar dedikızlar cumartesi günkü görüşmemde Gürkan bey yumurta toplama işleminde çikolata kistlerini temizlerim dedi. Böyle bi işlem yaptıran var mı?
Birden temizlenmiyormus canim tam bir yemizleme degilmis yani sadece kistlerin icindeki o iltihapli yapiyi tenizliyormus birazoyle birden temizleniyosa ameliytsz ne guzel ya bnmm dr guwenc bey demedi bna ole bisey oyuzden bilmiyrm. Keske sorsaydin
Canim ama belki tutunmaya olumlu bi etkisi olabilir ya bu iyi birsey sanki kistin salgiladigi iltihap zaten sikintiyi cikaran sey degilmi? Bnde gidince bi sorayim dr umaBirden temizlenmiyormus canim tam bir yemizleme degilmis yani sadece kistlerin icindeki o iltihapli yapiyi tenizliyormus biraz
Bana soyledigine gore cikolata kisti rahmin yapisini bozmamissa tutunmaya engel degilmis aman ne bilim ya karnakarisik islerCanim ama belki tutunmaya olumlu bi etkisi olabilir ya bu iyi birsey sanki kistin salgiladigi iltihap zaten sikintiyi cikaran sey degilmi? Bnde gidince bi sorayim dr uma
Peki rahmin yapısının bozulup bozulmadığı nasıl anlaşılıyormuşBana soyledigine gore cikolata kisti rahmin yapisini bozmamissa tutunmaya engel degilmis aman ne bilim ya karnakarisik isler
Anlasilmiyormus disaridan hsg de normal yazsa bile bazi fonksiyonlar bozulmus olabiliyormus ama bu kitap bilgisi demisti bir dePeki rahmin yapısının bozulup bozulmadığı nasıl anlaşılıyormuş
Anlasilmiyormus disaridan hsg de normal yazsa bile bazi fonksiyonlar bozulmus olabiliyormus ama bu kitap bilgisi demisti bir de
Canm ilac parasi haric 5900 ilaclar da ilaclar da kisiden kisiye degisiyor benim 2500 tutmustu ama ben biraz yuksek doz kullandimKızlar bahceci kliniklerinde şu an tüp bebek fiyatları ne kadar yazabilirmisiniz
Teşekkür ederimCanm ilac parasi haric 5900 ilaclar da ilaclar da kisiden kisiye degisiyor benim 2500 tutmustu ama ben biraz yuksek doz kullandim
iyi bişey anlaşılan inşallah şifa verir bize bu işlem. dr bana da çikolata kistinin tutunmaya etkisiyle ilgili bişey söylemedi sadece kalite yumurta oluşmazsa müdahale ederiz dedi. e yumurta toplama sırasında bu işlemi yapacaksa zaten çikolata kistinin etkisiyle kalitesiz yumurta oluştuysa oluşmuştur. kalitesiz yumurtayı da transfer yapmayacağına göre fiyat bilgilendirme yazısında yazan gibi ücretin sadece %20 sini verecekler sadece. baştan laparoskopi olmak daha mantıklı değil mi?Ben varim gurkan bey aynisini bana da yapti sadece kistlerin icindeki o siviyi aliyor kistlerin ici bos dedi son kontrolumde ama adet oldukca yine dokar dedi
Kuzummm stress mi yaptin acaba insaallah hamilesindir
Laparoskopi yaptirip hamile kalmayan kisileri de okudum burada cikilata kistleriyle hamile kalani da o yuzden benim bu sacma sapan kistler karsisinda mantigim durdu sekerim Rabbim ol der olur tek bildigim bu. Hepimizin sevmis oldugu tedavi hakkimizda hayirli olsun ve olumlu sonuclansiniyi bişey anlaşılan inşallah şifa verir bize bu işlem. dr bana da çikolata kistinin tutunmaya etkisiyle ilgili bişey söylemedi sadece kalite yumurta oluşmazsa müdahale ederiz dedi. e yumurta toplama sırasında bu işlemi yapacaksa zaten çikolata kistinin etkisiyle kalitesiz yumurta oluştuysa oluşmuştur. kalitesiz yumurtayı da transfer yapmayacağına göre fiyat bilgilendirme yazısında yazan gibi ücretin sadece %20 sini verecekler sadece. baştan laparoskopi olmak daha mantıklı değil mi?
Amin cnm bnm aminLaparoskopi yaptirip hamile kalmayan kisileri de okudum burada cikilata kistleriyle hamile kalani da o yuzden benim bu sacma sapan kistler karsisinda mantigim durdu sekerim Rabbim ol der olur tek bildigim bu. Hepimizin sevmis oldugu tedavi hakkimizda hayirli olsun ve olumlu sonuclansin
aynen valla Portakalligofret :)Laparoskopi yaptirip hamile kalmayan kisileri de okudum burada cikilata kistleriyle hamile kalani da o yuzden benim bu sacma sapan kistler karsisinda mantigim durdu sekerim Rabbim ol der olur tek bildigim bu. Hepimizin sevmis oldugu tedavi hakkimizda hayirli olsun ve olumlu sonuclansin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?