Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlar opu ya çok az kaldı. Çok heyecanlıyım. Bir an önce herşeyin çok güzel şekilde sonuçlanması için sabırsızlanıyorum.Bu sefer inşallah mutlu sonucu alacağımıza inanıyorum. Doktorlarımız Emre bey ve Aytun hanıma güveniyorum. Çok ilgili ve güler yüzlüler. Ah inşallah bu sefer mutlu sona ulaşırız. Dualarınızı ve iyi dileklerinizi bekliyorum çok ihtiyacım var bu dönemde.

Allah kolaylik versin.

Canmm Allah yardimcin olsun ins her sey gonlune gore olur saglikli hayirli bebek veya bebeklerle sonuclanir ins

ecem_ersan greenpepper kizlar nasilsiniz ne yapiyorsunuz? Size haberim bugun saat 10.30 transferim var heyecanliyimmmm dua etmeyi unutmayin

ayy çok heyecanlandım şimdi.canım şimdi ben yazarken senin büyük ihtimal gerçekleşmişltir.
hadi hayırlı olsun.Allah yardımcın olsun.inşallah sonuda çok güzel olur.
bizi habersiz bırakma lütfen tamam mı.
kaç tane transfer edildi merak ettim.

Evdeyim simdi yatiyorum iki uc gun dinlen sonra normal hayatina don dediler. İki tane transfer edildi insaallah pozitif sonuc almayi nasip eder guzel Allahim

selam arkadaşlar ne olur bana yardım edin bir fikir verin.yüreğim daralıyor.daha önce negatif bir aşılamam ve 2 tane tüp bebeğim var.şimdi 3. tüp bebek için merkez araştırıyorum.benim yumurta rezervlerimde azalma var.negatif iki tüp bebektede sadece 3 yumurtam oluşabildi. 2 tanesi orta kalite emriyo oldu.ve 1 tanesi transfer edildi.en son acıbadem bülent tıraşa gittim.ve sol tüpümün enfeksiyon sebebiyle alınması gerektiğini söyledi rahimin içine sıvı akışı varmış ve muhtemelen emriyolar bu yüzden tutunmuyormuş.daha önce de başka bir doktor iki tüpümünde alınması gerektiğini söylemişti.çok üzülüyorum bu durumumalaparoskopi ile alınacakmış tüpümve havuzlama yöntemi ile yani yumurta rezervi azlığından dolayı emriyo biriktirme yöntemiyle tüp bebek yapılacakmış bana.yani birer ay arayla 3 kere yumurta toplanıp dondurulup onlarda CGH yani emriyo genetik testten geçirilerek 2 tanesi transfer edilecekmiş.
ve acıbadem bülent tıraş evet güleryüzlü ve iyiydi ama detaylı bir açıklama yapmadı ve hemşirelerin muamelesi çok kötüydü.360 tl muayene parası verdim.hemşireler insanın suratına bile bakmıyor.sanki sen dilencisin muamelesi yapılıyor bu hiç hoşuma gitmedi.ve elime tüm bu işlemler için 20 bin hatta 30 bini bulacak bir fiyat listesi vererek yolladılar.
tamam benim tedavim 6-7 ay sürecek bir tedavi ama fiyatlar sizcede çok değil mi ne olur bana yardım edin.
bahçeciyi düşünüyorum ama orası hakkında ve fiyatları hakkında hiç bir bilgim yok.
biraz uzun oldu ama ALLAH RIZASI İÇİN OKUYUN VE YARDIM EDİN.ÇOK ÜZÜLÜYORUM.VE YÜREĞİM DARALIYOR.

Prof. Dr. Engin ORAL ı tavsiye ediyorum..kendisi bahçeci kliniğiyle çalışıyor..

http://www.enginoral.com/linkler.asp

ben endometriozis hastasıyım eşim de doktor, çok araştırmalar sonucunda engin beye gittim ve inanılmaz samimi geliyor bana ilgisi ve yaklaşımı çok güzel..bir çok sıkıntı yaşamışsın fikir almak adına gidebilirsin..ben tedaviye başladım adet olmayı bekliyorum şimdilik..umarın bu son olur ve hayırlıısyla bebişlerine kavuşursun arkdaşım..

Slm canım inş yapıcağın tedavin son tedavin olur bahçeciyi kesinlikle tavsiye ederim benim doktorumda güvenç bey hemşireleride çok iyi güler yüzlü benim ilk denemem daha transferim olmadı ama benim merkeze güvenim tam her anlamıyla bu güvende kesinlikle tedaviyi olumlu yönde etkiliyo bence istediğim zaman doktorumada hemşiremede ulaşabiliyorum 5900tüp bebek 1500-2000arası ilaçlar benim bide dediğin gibi embriyolar genetik incelemeye gitti 6tanesine 5.500 verdik

tekrardan çok teşekkür ederim.sizinde tedavinizin başarılı olmasını dilerim.dediğiniz gibi fikir almak için gidebilirim.tüplerimin alınması söz konusu olunca çok iyi araştırmam ve işinde uzman bir hekime gitmem gerekiyor.Allah ımdan sabır ve yardım diliyorum.

amin canım benim ALLAHtan ümit kesilmez, umudunu yitirme.. inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…