selam arkadaşlar ne olur bana yardım edin bir fikir verin.yüreğim daralıyor.daha önce negatif bir aşılamam ve 2 tane tüp bebeğim var.şimdi 3. tüp bebek için merkez araştırıyorum.benim yumurta rezervlerimde azalma var.negatif iki tüp bebektede sadece 3 yumurtam oluşabildi. 2 tanesi orta kalite emriyo oldu.ve 1 tanesi transfer edildi.en son acıbadem bülent tıraşa gittim.ve sol tüpümün enfeksiyon sebebiyle alınması gerektiğini söyledi rahimin içine sıvı akışı varmış ve muhtemelen emriyolar bu yüzden tutunmuyormuş.daha önce de başka bir doktor iki tüpümünde alınması gerektiğini söylemişti.çok üzülüyorum bu durumumalaparoskopi ile alınacakmış tüpüm ve havuzlama yöntemi ile yani yumurta rezervi azlığından dolayı emriyo biriktirme yöntemiyle tüp bebek yapılacakmış bana.yani birer ay arayla 3 kere yumurta toplanıp dondurulup onlarda CGH yani emriyo genetik testten geçirilerek 2 tanesi transfer edilecekmiş.
ve acıbadem bülent tıraş evet güleryüzlü ve iyiydi ama detaylı bir açıklama yapmadı ve hemşirelerin muamelesi çok kötüydü.360 tl muayene parası verdim.hemşireler insanın suratına bile bakmıyor.sanki sen dilencisin muamelesi yapılıyor bu hiç hoşuma gitmedi.ve elime tüm bu işlemler için 20 bin hatta 30 bini bulacak bir fiyat listesi vererek yolladılar.
tamam benim tedavim 6-7 ay sürecek bir tedavi ama fiyatlar sizcede çok değil mi ne olur bana yardım edin.
bahçeciyi düşünüyorum ama orası hakkında ve fiyatları hakkında hiç bir bilgim yok.
biraz uzun oldu ama ALLAH RIZASI İÇİN OKUYUN VE YARDIM EDİN.ÇOK ÜZÜLÜYORUM.VE YÜREĞİM DARALIYOR.
Slm canım inş yapıcağın tedavin son tedavin olur bahçeciyi kesinlikle tavsiye ederim benim doktorumda güvenç bey hemşireleride çok iyi güler yüzlü benim ilk denemem daha transferim olmadı ama benim merkeze güvenim tam her anlamıyla bu güvende kesinlikle tedaviyi olumlu yönde etkiliyo bence istediğim zaman doktorumada hemşiremede ulaşabiliyorum 5900tüp bebek 1500-2000arası ilaçlar benim bide dediğin gibi embriyolar genetik incelemeye gitti 6tanesine 5.500 verdik
amin amin inşaallah Rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın.ümidimi kesmiyorum ama çok yoruldum.ve tüplerimin alınması beni çok üzüyor.bunu hiç istemiyorum.ama elimden hiç bir şey gelmiyor.Rabbimden yardım diliyor Ona sığınıyorum.amin canım benim ALLAHtan ümit kesilmez, umudunu yitirme.. inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız.
amin inşaallah Rabbim kimseyi boynu bükük bırakmasın.buradaki arkadaşlarımdan da özür diliyorum.kimseye negatif olup üzmek istemem.çünkü daha önce 2 negatif tüp bebek denemem oldu ve anladım ki moral çok önemli.istemek başarmanın yarısıdır.bende Rabbimden ümidimi kesmeyeceğim.güçlü ve kararlı olup çok dua edeceğim.O nun hazinesinde bol inanıyorum ümitliyim.bana da nasip edecek Rabbim.ve isteyen herkese hepimize tez zamanda nasip etmesini yürekten diliyorum.Canım Allah inşallah tez vakitte sana ve tüm isteyenlere nasip eder. Ben fulya da erbil yağmura gittim. Hastasıyla çok ilgili bir doktor, tavsiye ederim.
Arkadasim ins bu baslayacagin tedawin oncelikle son tedawin olur we bebeklerin gelir once gobegine sonra da kucagina :) bn de bahcecide guwenc beyin hastasiyim suan transferim gerceklesmedi sonuc ne olur bilmiyrm cnm ama hemsirelerin we dr umun tawri yaklasimi ck insancil. Ongorusme icin bahcecinin dr lari ucretsz olarak serwis weriyolar bi git gorus olmadi fikir al. Bzm dr umuz tam bi saat aklimizdaki tum sorulara darlanmadan cewap wermisti sagolsun:) kesinlkle on gorusme yap arkadasim bahceci ile . Fiytlar uc asagi bes yukari ayni zatenselam arkadaşlar ne olur bana yardım edin bir fikir verin.yüreğim daralıyor.daha önce negatif bir aşılamam ve 2 tane tüp bebeğim var.şimdi 3. tüp bebek için merkez araştırıyorum.benim yumurta rezervlerimde azalma var.negatif iki tüp bebektede sadece 3 yumurtam oluşabildi. 2 tanesi orta kalite emriyo oldu.ve 1 tanesi transfer edildi.en son acıbadem bülent tıraşa gittim.ve sol tüpümün enfeksiyon sebebiyle alınması gerektiğini söyledi rahimin içine sıvı akışı varmış ve muhtemelen emriyolar bu yüzden tutunmuyormuş.daha önce de başka bir doktor iki tüpümünde alınması gerektiğini söylemişti.çok üzülüyorum bu durumumalaparoskopi ile alınacakmış tüpüm ve havuzlama yöntemi ile yani yumurta rezervi azlığından dolayı emriyo biriktirme yöntemiyle tüp bebek yapılacakmış bana.yani birer ay arayla 3 kere yumurta toplanıp dondurulup onlarda CGH yani emriyo genetik testten geçirilerek 2 tanesi transfer edilecekmiş.
ve acıbadem bülent tıraş evet güleryüzlü ve iyiydi ama detaylı bir açıklama yapmadı ve hemşirelerin muamelesi çok kötüydü.360 tl muayene parası verdim.hemşireler insanın suratına bile bakmıyor.sanki sen dilencisin muamelesi yapılıyor bu hiç hoşuma gitmedi.ve elime tüm bu işlemler için 20 bin hatta 30 bini bulacak bir fiyat listesi vererek yolladılar.
tamam benim tedavim 6-7 ay sürecek bir tedavi ama fiyatlar sizcede çok değil mi ne olur bana yardım edin.
bahçeciyi düşünüyorum ama orası hakkında ve fiyatları hakkında hiç bir bilgim yok.
biraz uzun oldu ama ALLAH RIZASI İÇİN OKUYUN VE YARDIM EDİN.ÇOK ÜZÜLÜYORUM.VE YÜREĞİM DARALIYOR.
Arkadaşım Merhaba, geçirmiş olduğun negatif denemeler için geçmiş olsun.bende bahçeciden Erbil beyin hastasıyım ve kendisinden çok memnunum.gercekten hastalariyla arkadaş gibi ilgi alaka çok iyi gidip görüşmeni tavsiye ederim ve bahçesinin sayfasındaki hastalarımız anlatıyor bölümünü mutlaka oku derim Erbil beye giden herkes oradan yüzünde güller açarak ayrılıyor şu 1-2 ay içinde giden 3 arkadaşımda Erbil beyde hamile..selam arkadaşlar ne olur bana yardım edin bir fikir verin.yüreğim daralıyor.daha önce negatif bir aşılamam ve 2 tane tüp bebeğim var.şimdi 3. tüp bebek için merkez araştırıyorum.benim yumurta rezervlerimde azalma var.negatif iki tüp bebektede sadece 3 yumurtam oluşabildi. 2 tanesi orta kalite emriyo oldu.ve 1 tanesi transfer edildi.en son acıbadem bülent tıraşa gittim.ve sol tüpümün enfeksiyon sebebiyle alınması gerektiğini söyledi rahimin içine sıvı akışı varmış ve muhtemelen emriyolar bu yüzden tutunmuyormuş.daha önce de başka bir doktor iki tüpümünde alınması gerektiğini söylemişti.çok üzülüyorum bu durumumalaparoskopi ile alınacakmış tüpüm ve havuzlama yöntemi ile yani yumurta rezervi azlığından dolayı emriyo biriktirme yöntemiyle tüp bebek yapılacakmış bana.yani birer ay arayla 3 kere yumurta toplanıp dondurulup onlarda CGH yani emriyo genetik testten geçirilerek 2 tanesi transfer edilecekmiş.
Arkadasim ins bu baslayacagin tedawin oncelikle son tedawin olur we bebeklerin gelir once gobegine sonra da kucagina :) bn de bahcecide guwenc beyin hastasiyim suan transferim gerceklesmedi sonuc ne olur bilmiyrm cnm ama hemsirelerin we dr umun tawri yaklasimi ck insancil. Ongorusme icin bahcecinin dr lari ucretsz olarak serwis weriyolar bi git gorus olmadi fikir al. Bzm dr umuz tam bi saat aklimizdaki tum sorulara darlanmadan cewap wermisti sagolsun:) kesinlkle on gorusme yap arkadasim bahceci ile . Fiytlar uc asagi bes yukari ayni zaten
Arkadaşım Merhaba, geçirmiş olduğun negatif denemeler için geçmiş olsun.bende bahçeciden Erbil beyin hastasıyım ve kendisinden çok memnunum.gercekten hastalariyla arkadaş gibi ilgi alaka çok iyi gidip görüşmeni tavsiye ederim ve bahçesinin sayfasındaki hastalarımız anlatıyor bölümünü mutlaka oku derim Erbil beye giden herkes oradan yüzünde güller açarak ayrılıyor şu 1-2 ay içinde giden 3 arkadaşımda Erbil beyde hamile..[/QUOT
teşekkür ederim.yazdıklarınız benim için önemli.evet dr ve hemşirelerin ilgisi çok önemli.çünkü ben çok etkileniyorum olumsuz tavırlardan maalesef.kötü muameleye maruz kalmak istemiyorum.inşaallah hakkımda hayırlı olanı seçerim.
SİZE VE BURADAKİ TEDAVİ GÖREN TÜM ARKADAŞLARIMA HAYIRLI EVLATLAR DİLİYORUM.
Merhaba canım benimde 3 negatif tüp 1 aşılama ne hafif o sıvıdan bendede vardı hidrosakpinks benim 2 denemeden önce bağlandı yine negatif 3 rahime çizik atıldı yine negatif bunlar başka Dr oldu ben yazın erbil beye gittim o rahim filmi çektirdi tüpüm iyi bağlımı diye sorun yoktu sonra 3 adet vitamin verdi Eylül'de başladık 12 yumoştan 3 adet dondurdu Ekim'de 16 yumoştan 2 adet dondurdu havuz yaptı 5 adet yumurtam var bunun için 5900 tüp bebek 2000 ilaç 3500 havuz için 2000 yine ilaç ikinci ay toplama için şimdi adet olmayı bekliyorum transfer için insalah yardımcını olabilmişimdirselam arkadaşlar ne olur bana yardım edin bir fikir verin.yüreğim daralıyor.daha önce negatif bir aşılamam ve 2 tane tüp bebeğim var.şimdi 3. tüp bebek için merkez araştırıyorum.benim yumurta rezervlerimde azalma var.negatif iki tüp bebektede sadece 3 yumurtam oluşabildi. 2 tanesi orta kalite emriyo oldu.ve 1 tanesi transfer edildi.en son acıbadem bülent tıraşa gittim.ve sol tüpümün enfeksiyon sebebiyle alınması gerektiğini söyledi rahimin içine sıvı akışı varmış ve muhtemelen emriyolar bu yüzden tutunmuyormuş.daha önce de başka bir doktor iki tüpümünde alınması gerektiğini söylemişti.çok üzülüyorum bu durumumalaparoskopi ile alınacakmış tüpüm ve havuzlama yöntemi ile yani yumurta rezervi azlığından dolayı emriyo biriktirme yöntemiyle tüp bebek yapılacakmış bana.yani birer ay arayla 3 kere yumurta toplanıp dondurulup onlarda CGH yani emriyo genetik testten geçirilerek 2 tanesi transfer edilecekmiş.
merhaba arkadaşlar bizde tedavi için fulya yı seçtik inşallah doğru yerdeyizdir hepimiz bir an önce hayırlısıyla yavrularımıza kavuşuruz. bizim sorunumuz eşimle alakalı Emre Bakırcıoğluna randevu almak istedim ama hastahanenin sitesinde ismini göremedim aydıldı mı acaba bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Merhaba canım, biz de tedavi görüyoruz. Emre Bey'e randevumuz vardı. Bugün Bahçeci Fulya'dan aradılar ve artık Emre Bey'le birlikte çalışmadıklarını söylediler. Daha önce de çalıştıkları Doç. Dr. Tansel Kaplancan'dan randevu aldık. Umarım herşey yolunda gider. Doktoru hemen araştırdım uzun yıllar Alman Hastanesinde çalışmış, deneyimli bir hekime benziyor. CV sinde binlerce ameliyat yaptığı yazıyordu. Allahım inşallah her şey yolunda gider ve biz de artık mutlu oluruz.
Merhaba canım benimde 3 negatif tüp 1 aşılama ne hafif o sıvıdan bendede vardı hidrosakpinks benim 2 denemeden önce bağlandı yine negatif 3 rahime çizik atıldı yine negatif bunlar başka Dr oldu ben yazın erbil beye gittim o rahim filmi çektirdi tüpüm iyi bağlımı diye sorun yoktu sonra 3 adet vitamin verdi Eylül'de başladık 12 yumoştan 3 adet dondurdu Ekim'de 16 yumoştan 2 adet dondurdu havuz yaptı 5 adet yumurtam var bunun için 5900 tüp bebek 2000 ilaç 3500 havuz için 2000 yine ilaç ikinci ay toplama için şimdi adet olmayı bekliyorum transfer için insalah yardımcını olabilmişimdir
canım biraz geç oldu ama bende sana fulya bahçeciyi öneriyorum aytun aktan. çok iyi bir yer muamle konusunda diğer hastanede yaşadığın sorunları yaşaman mümkün deyil. piskolojik olarakta yardımcı olunuyor. ben çok memnunum hala gidiyorum gebelik takibim için. üzülmezssin destek olunur fikirlerine değer veriliyor ve seni dinliyorlar.. geçmiş olsun umarım yeni tedavin gönlünce olur...selam arkadaşlar ne olur bana yardım edin bir fikir verin.yüreğim daralıyor.daha önce negatif bir aşılamam ve 2 tane tüp bebeğim var.şimdi 3. tüp bebek için merkez araştırıyorum.benim yumurta rezervlerimde azalma var.negatif iki tüp bebektede sadece 3 yumurtam oluşabildi. 2 tanesi orta kalite emriyo oldu.ve 1 tanesi transfer edildi.en son acıbadem bülent tıraşa gittim.ve sol tüpümün enfeksiyon sebebiyle alınması gerektiğini söyledi rahimin içine sıvı akışı varmış ve muhtemelen emriyolar bu yüzden tutunmuyormuş.daha önce de başka bir doktor iki tüpümünde alınması gerektiğini söylemişti.çok üzülüyorum bu durumumalaparoskopi ile alınacakmış tüpüm ve havuzlama yöntemi ile yani yumurta rezervi azlığından dolayı emriyo biriktirme yöntemiyle tüp bebek yapılacakmış bana.yani birer ay arayla 3 kere yumurta toplanıp dondurulup onlarda CGH yani emriyo genetik testten geçirilerek 2 tanesi transfer edilecekmiş.
şaşırdım valla canım. neden ayrılmış nereye gitmiş acaba. biz daha önce muayene olmuştuk kendisine şimdi micro tese olacaktı eşim. ne yapsak acaba kafam karıştı.
beyzanur merhaba, evet bahçeci gerçekten doğru adres.eşimin 2.tese ameliyatını Tansel bey yapmıştı.sperm bulundu çok şükür..iyi bir hekim.Bakalım 3.denememizde bulunacakmı sağ tarafı çok kötü demişti. transferden sonra pozitifi göremedim.Allah bu yolda herkesin yardımcısı maddi ve manevi olarak çok zor bir süreç..Valla canım nereye gittiğini bilmiyorum ama ben tedavime aynı şekilde devam edeceğim. Çünkü ben burada doğru yerde olduğuma yürekten inanıyorum. Her zaman pozitif düşünmeye çalışorum ve inanıyorum. inanıyorum başaracağız. Tansel Bey de deneyimli bir hekime benziyor. Tedaviye başladığımızda daha net bilgi verebilirim herhalde.
Sende moralini yüksek tutmaya çalış canım her şeyin gönlündeki gibi güzel ve iyi olacağını düşün.İnancını kaybetme. İnşallah güzel haberlerini en kısa zamanda alırız. Allah bu zorlu yolda hepimizin yardımcısı olsun.
Valla canım nereye gittiğini bilmiyorum ama ben tedavime aynı şekilde devam edeceğim. Çünkü ben burada doğru yerde olduğuma yürekten inanıyorum. Her zaman pozitif düşünmeye çalışorum ve inanıyorum. inanıyorum başaracağız. Tansel Bey de deneyimli bir hekime benziyor. Tedaviye başladığımızda daha net bilgi verebilirim herhalde.
Sende moralini yüksek tutmaya çalış canım her şeyin gönlündeki gibi güzel ve iyi olacağını düşün.İnancını kaybetme. İnşallah güzel haberlerini en kısa zamanda alırız. Allah bu zorlu yolda hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?