Iki embriyo transfer edildi kac hucreliydi deme ama birinci kaliteydi ikiside canimhayırlı olsun canım.senin ismini eskilerden hatırlıyorum.ne mutlu.....
kaç embryo transfer edildi.ve kaçıncı gün ve kaç hücreliydi.
BANADA DR RAHİM YAPISINI YADA İLTİHAPLANMANIN SEBEBİ DEĞİL DEDİ ÇİKOLATA KİSTİ İÇİN SİZİN DRNUZ KESİN NET Bİ ŞEKİLDE İLTİHAPLANMA YAPAR DEDDİMİ CANIM?ÇOK KAFAM KARIŞTI GERÇEKTENAnlasilmiyormus disaridan hsg de normal yazsa bile bazi fonksiyonlar bozulmus olabiliyormus ama bu kitap bilgisi demisti bir de
İltihap demedi ama yapiskan sivilar uretiyor demisti o da belli oluyor muayene de zaten endiselenme doktora guvenmek cok onemliBANADA DR RAHİM YAPISINI YADA İLTİHAPLANMANIN SEBEBİ DEĞİL DEDİ ÇİKOLATA KİSTİ İÇİN SİZİN DRNUZ KESİN NET Bİ ŞEKİLDE İLTİHAPLANMA YAPAR DEDDİMİ CANIM?ÇOK KAFAM KARIŞTI GERÇEKTEN
Canimmm internete cok girmiyorum rdyasyondan etkilenmeyeyim diye iyiyim pazartesi test tarihim cok metak ediyorum bazen umutlu bazen endiseli oluyorum sen nasilsin seni merak ettim bir bakayim dedim sen de bana yazmissinportakallı gofreeet nasılsın
Kuzummm hayirli olsun vanim benim yaaa gecmiyor gunler ben de gun sayiyorum Rabbim hepimizin yardimcisi olsunKızlar transferim çok şükür gerçekleşti. 3 tane döllenmiş embriyodan 1 tane transfer edildi 2 tanesini donduruldu. Şimdi eve geldim ve hemen sizinle paylaşmak istedim. Allah'a şükürler olsun buraya kadar güzel geldik. Şimdi işin zor kısmı beklemeye geldi.Nasıl bekliyicem hiç bilmiyorum nasıl sabredicem test yaptırana kadar. Allahım bu zor yolda hepimizin yardımcısı olsun. Dualarınız ve destekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Canimmm internete cok girmiyorum rdyasyondan etkilenmeyeyim diye iyiyim pazartesi test tarihim cok metak ediyorum bazen umutlu bazen endiseli oluyorum sen nasilsin seni merak ettim bir bakayim dedim sen de bana yazmissin
Kızlar transferim çok şükür gerçekleşti. 3 tane döllenmiş embriyodan 1 tane transfer edildi 2 tanesini donduruldu. Şimdi eve geldim ve hemen sizinle paylaşmak istedim. Allah'a şükürler olsun buraya kadar güzel geldik. Şimdi işin zor kısmı beklemeye geldi.Nasıl bekliyicem hiç bilmiyorum nasıl sabredicem test yaptırana kadar. Allahım bu zor yolda hepimizin yardımcısı olsun. Dualarınız ve destekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
İltihap demedi ama yapiskan sivilar uretiyor demisti o da belli oluyor muayene de zaten endiselenme doktora guvenmek cok onemli
Benin de ikinci gin donduruldu kacinci gun embriyosu duklarini bilmiyorum ama 8 hucreliler genelde 12. Gun test istiyorlar ama benden doktor nedense gec istedi testi. Bugun adet gunum biraz kanamam oldu cok panik yaptim ama devami gelmedi insaallah da gelmez. Doktora sordum hemen tabi test gunu gelmeden bir sey soylemeyiz cok erken dedi. Canim benim yumi tekrar toplaymadim ben biliyorsun ama dondurulmusum da hic kalmadi tabi. Hesap kitap yap esinle birlikte iyi dusunup karar ver versigin karar hakkina hayirlisi olur insaallah ve insaallah senin de hamilelik haberini alirim. Cook gecmis olsun. Dikkat et kendine iyi bak anne adayisin neticede :)canım senin geçen pazar değilmiydi transfer.
öyleyse transfer gününü sayarsan senin bugün 11.gün ve genellikle 12.gün tahili istiyorlar.transfer gününü saymassan 10.gün ve en geç cuma yaptırırsan çıkar. bence pazartesiyi bekleme.güzel haberler getirirsin inşallah
doktor kaç gün sonra tahlil istedi ki.
birde senin embryolar kaçıncı günde transfer yapıldı ve kaç hücreliydi..
benimde kistten dolayı beklemiştim şükür kistten eser kalmamış da bu seferde ben regl olunca grip oldum.bu ayda öyle kaldı.
şimdi diğer adet olduğumda gidicem büyük ihtimalle.ama tekrar yumurta toplama işlemi yaptırmakta ben de karasız kaldım.(maddi yönden)belki benimde transfer yapılabilir.benimkiler 2.gün dondurulmuştu.
doktorun kim?çok teşekkür ederim.dr kesin amlyt dedi bana gün alıcam artık
Ha
Kuzummm hayirli olsun vanim benim yaaa gecmiyor gunler ben de gun sayiyorum Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
izmir tınaztepe hastanesi doç.dr erdal aktan sizin kim acaba drnuzD
doktorun kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?