Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

izmir tınaztepe hastanesi doç.dr erdal aktan sizin kim acaba drnuz
İstanbul dr gurkan arikan ama ben ameliyat olmak yerine tup bebek denemek istedim. Doktorum iki yol cizdi birincisi ameliyat ameliyattan sonra dogal hamilelik brkleyebiliriz olmazsa yine tup bebek demisti ikincisi direk tup bebek dedi dogumla beraber kistler temizlendigi icin ikinciyi tercih ettim. İkisi arasinda tabi ki sartlar da farklilasiyor kistler varken yumurta sayisi az oluyor ve gec gelisebiliyor ben bu tedavi surecinde bu iki seyi de yasadim yani hem yumurtam azdi mesela sagda hic yumurta yoktu hem de 10-12 gunde gelisen yumurtalar ben de 16 gunde gelisti. Umarim hakkinda hayirlisi olsun ama ameliyat olacaksan en iyi hastaneye en iyi doktora git basit bir ameliyat degil sen de biliyorsun. Allah hepimize sifa versin

Canmm transferin bugun sanirim hayirli haberlerle donmeni diliyorum. Hic uzulme Rabbim ol desin yeter bir tane olsun insaallah cok cok cok kalitelidir ve sana sikica tutunur

EN İYİ DOKTORU BULAMADIM 3 DR GİTTİM HEPSİ FARKLI ŞEYLER SÖYLEDİ ÇOK KAFAM KARIŞTI İLK GİTTİĞİM DR YAPILMASI GEREKEN TESTLERİ BİLE YAPTIRMAMIŞ YANİ GÖRÜNTÜDE ŞEKİL İTİBARİYLE ÇİKOLATA KİSTİ OLABİLR AMA TAHLİLLE GÖRMEM GEREKİYO DEDİ BU DR YANİ TÜMÖR OLMA İHTİMALİ DE VARMIŞ TAHLİL SONUÇLARIMA GÖRE DEVAM EDİCEM ARTIK İNŞALLAH KÖTÜ Bİ SONUÇLA KARŞILAŞMAM HAYIRLISI OLUR.OKADAR ÇOK KAFAM KARIŞTI Kİ BU DKTORA GÜVENMEKTEN BAŞKA ÇAREM KALMADI BU AMELİYATI SADECE LAPAROSKOPİ UZMANI OLMASI ŞARTMI ACABA BU DR ÇOK GÜVENİYOR KENDİNE

Merhaba hepinizin tedavisi hayirlisiyla mutlulukla sonulansin insallah bende 5. Denememi bahcecide yapicam mustafa beyle 13 kasimda randevum var merkezin isleyisi hakkinda bazi seyler merak ediyorum mustafa bey ilk muayeneden sonra tedavinin sonuna kadar onunlami devam ediyoruz yoksa ekipdeki dr larami yonlendiriyor eger oyleyse hangi dr onerirsini

canım öncelikli hayırlısı olsun.. benim doktorum aytun hanımdı. tedavi sürecinde hep benimle kendisi ilgilendi. bazen tarih olarak uygun olmadığında başka bir doktora devretti burçak hanıma ama hiç sıkıntı olmadı.ben genel olarak memnun kaldım.kendileri merkezde oldukları sürece mümkün mertebe kendileri ilgileniyorlar. mustafa beyde extrem bi durum olmadığı sürece kendi ilgilenecektir. fakat en doğru kendisi ile görüşerek net bilgi alabilirsin..

Hayirli olsun insallah simsiki tutunsun sana bebegin

Tesekkur ederim bugun arayip randevumu yarina aldirdim bir an once gidip gorusmek istiyorum insallah memnun kalirim bende

Canm benim ben gurkan beyi bulana kadar aynen senin gibi kac doktor degistirdim cok yiprandim moralim cok bozuldu herkes bir sey soyledi simdi doktoruma guveniyorum gercekten ve laparoskopi uzmani cikolata kistinde de cok uzman bir isim hatta derya baykalin ender saracin programlarina cikmisti arastiranilirsin hatta gel burada ameliyat ol derim ben uzman olmayan birine gitme cidden burda yazan bir kadin vardi ameliyat etmisler ama rahmini mahvetmisler Allah yardimcimiz olsun bu kist berbat bir sey. Canini sıkma tatlim her sey olacgina varir biz napsak da ne etsek de olacak oluyor akisina birak rahat ol Allahin izniyle her sey gecer

Merhaba hanımlar..İnş herkes en kısa sürede olumlu sonuçlar alır.Bende 1 aşılamanın ardından tüp bebek tedavisine geçmeye karar verdim.Bütün merkezleri araştırdım.Bahçeci fulya en iyisi sanırım.Merkezde tüp bebek fiyatları nasıl birde umut ve fulya arasında fark varmıdır bilginiz varmı?

Günaydııın kızlaaaar. Giremiyorum uzun zamandır. Nasılsınız tedaviye başlayanlar nasıl gidiyor. Benim bugün transferin 9. günü. Sonucu öğrenmeme 3 gün kaldı. Psikolojikmidir bilmem ama bulantılar falan oluyo. İnşallah hamilelik belirtileridir. Allahım çok heyecanlıyım. İnşallah sonunda hayal kırıklığı yaşamayız. Bebişimin annesine sıkı sıkı tutunduğunu umuyorum. Rabbim güzel sonucu nasip etsin.

Bahceci fukya 5900 arti ilac oarasi bahceci umutta ssk geciyor ama fulyada gecmiyor ben kendi adima fulyadan cok memnunum umutu pek bilmiyorum acikcasi

Bahceci fukya 5900 arti ilac oarasi bahceci umutta ssk geciyor ama fulyada gecmiyor ben kendi adima fulyadan cok memnunum umutu pek bilmiyorum acikcasi
Anladım canım teşekkür ederim.İnşallah en yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz.

Son düzenleme:
Merhaba, fulya bahçecide ssk geçmiyor umutta geçiyor. Ama fulyanin doktorları çok başarılı tavsiye ederim kesinlikle.5900 tüp bebek tahminen 1500 tl ilaçlar tutar tahliller var onlarla beraber 9000 tl yi bulur.tahlillerini başka yerdede yaptırabilirsin ama ortalama maliyet böyle.

Teşekkürler..Daha önce yumurta takibi ve aşılama yaptırdım tahlillerim var yeniden yaptırmamı isterlermi birde ilk görüşme için hangi dönemde gitmek daha uygun olur 3 gün sonra regl olucam reglin 2.günümü gitmeliyim bittikten sonramı gitmeliyim merkezi arayıp görüşücemde eşimi ikna etmeye çalışıyorum şuan

Bugun mustafa beyle gorustum muayene oldum sukur hersey yolunda adetle beraber bu ay basliyoruz insallah bir aksilik olmazsa dr cok sicak herseyi guzel bir sekilde anlatti beni cok rahatlatti memnun kaldim

Anladım canım teşekkür ederim.İnşallah en yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz.
Yakin zamanda degil de 9 ay saglikla icerde dursa iyi olur
direk gitmek istedigin doktoru da arayabilirsin benim doktorum adetimle beraber basladi tedaviye o yuzden bir an once gorus. İnsaallah esini de ikna edersin Allah yardimcin olsun. Tahlillerini yaptirali bir yil mi alti ay mi gibi bir suresi var gecmemusse istemezler bn de onceki tahlillerle gittim merkeze ekstra cikarsa devlet hadtanesinde de yaptirabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…