- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
Canm benim basin sagolsun mekani cennet olsun tabiki cok zor senin icin Allah yardimcin olsun her sey zamanla azalir ins Rabbim sabrini versin. Tedavin hayirli olsun ins yuzunu guldursun sonu. Adetin ikinci gunu yumurta gelistirici ignelere basliyorsun on on iki gun sonra yumurtalarin toplanir o gin esinden de sprem aliniyor yumurta gelistirme airasinda bir kac gunde bir kontrole gidiyorsun bu arada. Sana kac yunurtan okdugunu doktorun soyler. Toplama narkozlu oluyor on bes yirmi dakikalik bir islem uyandiginda hafif adet sancin okur biraz da kanaman. Bir gun sonra seni arayip kacinin dollendigi bilgisi verilir. Sonra da rahim kalinliginin uygun oldugu zamanda transfer edilir ins bebis olarak donerler sanaMerhaba Canlar,
Arefe günü babamı canımı en iyi arkadaşımı kaybettim.
Tamda isten ayrilmis tüp bebek tedavisine baslayacaktim.Ulun bey Umut tüp bebekten randevu almıştım.kısmet olmadı 3 defa randevu iptal ettitdim.
Ulun bey oradan ayrılmış tekrar bir arastirma sürecine girdim.
Fulya bahçeci Güvenç bey e karar verdik.
Tavrından ve yaklaşımından memnun kaldim
O gün babamın kalbi durdu.çok zor 1ay oldu daha hala toplayabilmis değilim
Psikolog a gittim biran önce tedaviye başlanan gerektiğini aktardı.
Basladik ama doğrum yanlışım karıştı
Umarım sizler iyisinizdir okuyamadim kusura bakmayin.
İnsh donucem aramıza gayret ediyorum.
Banada yapışan bir ped ve iğne verdi.
Adet olacaksın gel dedi 2,günü
İlk tedavim biraz gerginim babami özlüyorum çok
Tam dinleyemedim bile eşim yardımcı oldu
Hemşireden tekrar bilgi aldık neden verildi 2.günü gidince nevolcak meraklaniyorum
Biraz yardımcı olursanız sevinirim
gmzcim bende güvenç beyin hastasıyım ne mutlu hamıle olduğunu duymak banada umut oldun.ayrıca bende çok memnunum doktorumdan tıtız ve dıkkatlı.rıske gırmıyo ...inşallah benımde göbişim dolar...ilk denemem transferde bu ay:)
gmzcim bende güvenç beyin hastasıyım ne mutlu hamıle olduğunu duymak banada umut oldun.ayrıca bende çok memnunum doktorumdan tıtız ve dıkkatlı.rıske gırmıyo ...inşallah benımde göbişim dolar...ilk denemem transferde bu ay:)
Arkadasim gozun aydin ck sewindm :)Kızlaaaaaaaaaaaaar hamileyiiiiiiiiim. Test sonucu pozitif. Allahım şükürler olsun sana. Allah aytun hanımdan ve ekibinden razı olsun. Yıllardır süren hasretimize vesile oldular. Rabbim bütün evlat özlemi çekenlerin yardımcısı olsun.Şükürler olsun
Kızlaaaaaaaaaaaaar hamileyiiiiiiiiim. Test sonucu pozitif. Allahım şükürler olsun sana. Allah aytun hanımdan ve ekibinden razı olsun. Yıllardır süren hasretimize vesile oldular. Rabbim bütün evlat özlemi çekenlerin yardımcısı olsun.Şükürler olsun
Meltemcim gozun aydin cok sevindim darisi butun bebis isteyenlere bu kacinci denemendi ve doktorunun ismini yazarmisin bende bahceciyi dusunuyorum bu arada yas kacKızlaaaaaaaaaaaaar hamileyiiiiiiiiim. Test sonucu pozitif. Allahım şükürler olsun sana. Allah aytun hanımdan ve ekibinden razı olsun. Yıllardır süren hasretimize vesile oldular. Rabbim bütün evlat özlemi çekenlerin yardımcısı olsun.Şükürler olsun
Meltemcim gozun aydin cok sevindim darisi butun bebis isteyenlere bu kacinci denemendi ve doktorunun ismini yazarmisin bende bahceciyi dusunuyorum bu arada yas kac
Teşekkür ederim canım. Amin inşallah rabbim bütün evlat sahibi olmak isteyenlerin sesini duyar. Benim 2. denemem bu doktorum aytun aktan kesinlikle öneririm. Yaşım 34.
Kimse yokmuuu arkadaslar bahceci grubunun tup bebek konusunda iyi oldugunu duydum esimde morfoloji % 1 esi bu durumda olan arkadaslar varmii? Daha once tup bebek denememiz oldu sonuc kocaman bi husran bahcecide hangi doktoru onerirsiniz..
Merhaba bizde ayni durumdayiz morfoloji %1 bizimde 4 denememiz oldu baska bir merkezde yaptik 5, denemeyi bahcecide mustafa beyle baslicam insallahKimse yokmuuu arkadaslar bahceci grubunun tup bebek konusunda iyi oldugunu duydum esimde morfoloji % 1 esi bu durumda olan arkadaslar varmii? Daha once tup bebek denememiz oldu sonuc kocaman bi husran bahcecide hangi doktoru onerirsiniz..
Offf ya bu morfoloji bozuklugunun tedavisi yokmudurki acaba allahim cok caresizim ya bizim hersey yolundaken negatif bi sonuc aldik doktorum bile pozitif sonuc bekliyodu benden cok sasirmisti sizden tedavi oncesi rahim filmi falan istedilermi biraz bahsedermisiniz bizden istemediler tedavi sonuclaninca esime bi vitamin takviyesi verdiler teselli armagani gibi:)dogru duzgun aciklama bile yapmadilar onceki merkezde ilgi falan sifir insan biraz guven ve ilgi bekliyoMerhaba bizde ayni durumdayiz morfoloji %1 bizimde 4 denememiz oldu baska bir merkezde yaptik 5, denemeyi bahcecide mustafa beyle baslicam insallah
Hayirli olsun saglikla tamamina ersin insallahKızlaaaaaaaaaaaaar hamileyiiiiiiiiim. Test sonucu pozitif. Allahım şükürler olsun sana. Allah aytun hanımdan ve ekibinden razı olsun. Yıllardır süren hasretimize vesile oldular. Rabbim bütün evlat özlemi çekenlerin yardımcısı olsun.Şükürler olsun
Bildigim kadariyla cozumu yok malesef benden rahim filmi istemislerdi yumurta rezervimde gayet iyiydi 30 yumurta toplandi ama bir tane dondurulmusum yok kac tane dolleniyosa hepsini transfer ettiler her defasinda bosu bosuna ekstralarla o kadar para harcadik simdi cok pismanim keske en bastan bahceciye gelseymisim fark hemen anlasiliyor sizkimin hastasisinizOfff ya bu morfoloji bozuklugunun tedavisi yokmudurki acaba allahim cok caresizim ya bizim hersey yolundaken negatif bi sonuc aldik doktorum bile pozitif sonuc bekliyodu benden cok sasirmisti sizden tedavi oncesi rahim filmi falan istedilermi biraz bahsedermisiniz bizden istemediler tedavi sonuclaninca esime bi vitamin takviyesi verdiler teselli armagani gibi:)dogru duzgun aciklama bile yapmadilar onceki merkezde ilgi falan sifir insan biraz guven ve ilgi bekliyo
Merhaba,Bildigim kadariyla cozumu yok malesef benden rahim filmi istemislerdi yumurta rezervimde gayet iyiydi 30 yumurta toplandi ama bir tane dondurulmusum yok kac tane dolleniyosa hepsini transfer ettiler her defasinda bosu bosuna ekstralarla o kadar para harcadik simdi cok pismanim keske en bastan bahceciye gelseymisim fark hemen anlasiliyor sizkimin hastasisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?