Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ne kadar güzel anlatmışsın yazmışsın allah razı olsun canım. Çok teşekkür ederim desteğin için. insanın böyle zamanlarda bu güzel morallere o kadar çok ihtiyacı varki allah senden bi kez daha razı olsun. İnşallah senin gibi bende bebeğime kavuşurum rabbim yardımcımız olsun dualarımızı kabul etsin inşallah :)

kızlar ikinci denemesiini yapan varmı.bir süre ara vermek istiyorum 3 aydır hiç uyumuyorum çok stres yaptım bebişlerim ondanmı bana tutunmadı düşünmekten kendimi alamıyorum.dondurulmuş 5 gün embriyolarımız var allaha şükür tekrar deneyebileceğiz.ben almanyada yaşıyorum Nisan gibi geliyim tekrar diyorum çok ara vermek doğru değilmi ki bilmiyorum.uyku düzenimi düzeltmem gerekli en başta.doktoruma çok güveniyorum burçak hanım.
deneyimlerinizle yardım edebilirmisiniz arkadaşlar.

herkese merhaba güvenç beyin hastasıyım kendisinden çok çok memnunum opu sonrasi tek damla kanamam ve agrim olmadi bunu doktorun tecrubesine bagliyorum ilk denemem ve tedaviye baslamadan 1 hafta once ani kararla merkez degistirdim iyiki burdayim ve guvenc beyi tanimisim.. 4 tane donmuş bebisim var transfer icin regl olmayi bekliyorum inş herkesin kalbine göre verir Allah hepiniz icin dua ediyorum yeterince yıpratıcı bir sürec birde hayal kirikliklari yaşamayiz insss...

Kızlar günaydın. En sonunda Gürkan beyde karar kıldık ve randevumuzu aldık. Önümüzdeki hafta kısmetse görüşmeye gidicez. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)
Canım ben de gurkan beyle baslamıstım ıyı kı de baslamısım sımdı hamıleyım ınsaallah senın de guzel haberlerını alırız. İşinin ehli bir dr hiç kaygılanma. Tez zamanda gonlundekı gobusunde olsun

Arkadaslar merhaba bn de bahcecide guvenc beyle tedavi goruyorum dun koca bir negatif aldik 5. Gun 1 adet cnm embriyomla ck sewmistik birbirimizi biliyorum o da sewmisti bni ama tutunamadi melegim muhtemelen icerde ters giden birseyler oldu. Bahcecide 2. Tedaviye baslanilmadan once ne gibi seyler dr lar yapiyolar tecrubelerinizi anlatrmisiniz canlar?

Hayırlısı olsun . Çok sevindim . Benim de 4 tane embriyom donmuş bekliyor. Güvenç bey erteledi bu ay transferi.Senden önce başladım ben sen bana yetişmişsin. 12 kasımda oldum ben opu .2. defa yumurta toplama yaptırdım Güvenç bey iyi bir doktor. Kanamam olmadı çabuk ayaklandım. Tek sıkıntım gaz sancısı oldu akşam yoksa her şey çok güzeldi. Bakalım regl olmayı bekliyorum Hepimiz için hayırlısı inş.

evet canım blasttı benimki ve asla 12 günden önce yaptırma çıkmayabilir ve umudun kırılır demişti. bende onu dinledim ve 12. günden önce hiçbirsey yaptırmadım.

canım senin de sonucun pozitifmiş inan çok sevindim. Rabbim olmayan herkese de nasip etsin. Çok şükür duayla oldu.

Bende güvenç beyin hastasıyım pozitifi gördüm hemde maksimum değerle ama bebeğim gelişmedi şu an kanamam var bikaç ay sonra tekrardan denemek istiyorum ama donmuşlarımda yok hem çektiğim eziyetler hem maddi herşey sil baştan

hayirlisi canim opu sonrasi ilk adetinde transfer ertelendi ve ikinciyimi bekliyorsun?? bende bugun regl oldum ikinci gun gel demisti sabah ordayim bakalim neler olucak hayirlisi olsun insallah:)

Slm benimde bugün adetimin 2.gunu ,ama bana 3.gun yarın gel dedıler,bakalım yarın sabah oradayım ...bırsey farkeder mı acaba 2.veya 3.gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…