- 24 Eylül 2014
- 93
- 120
- 28
- 45
canım geç oldu ama valla dün baya kötüydüm gece hiç uyuyamadım sabaha karşı sızmışım. bütün gün çıkamadım yataktan.illet bu hastalık geldimi gitmek bilmiyo.sen nasılsın?
Zaten önemli olan moral. İnan bana ben ve eşim hep pozitiftik. Biz ilk denememizi kayseri de özel bir profesöre yaptırdık. Yani hiç umutlu değildik ve olmadı da. Ama Gürkan Bey'in odasına ilk girdik bilgilerimizi aldı, muayene oldum ve odasındaki bebek resimlerine bakarak benimde bebeğimin resmi burda olur mu dedim. Allah izin verirse olacak dedi. Evet ya olacak dedim. O günden sonra eşimde bende hep pozitif düşündük. Birbirimize bazen ne hissediyosun diye sorduk ve ikimizin de cevabı hep aynı oldu. İyi bi merkezdeyiz, İyi bi doktorun ellerindeyiz, paramızı biriktirdik ve getirip binbir zorlukla buraya yatırdık, Rabbim emeğimizi boşa çıkarmayacak dedik. En kötü olduğun anda bile olacak de ve hiç ümitsizliğe kapılma. Çok dua et. Verecek olan Rabbim. Sen iste O'da versin.....
Canım ben de gurkan beyle baslamıstım ıyı kı de baslamısım sımdı hamıleyım ınsaallah senın de guzel haberlerını alırız. İşinin ehli bir dr hiç kaygılanma. Tez zamanda gonlundekı gobusunde olsunKızlar günaydın. En sonunda Gürkan beyde karar kıldık ve randevumuzu aldık. Önümüzdeki hafta kısmetse görüşmeye gidicez. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)
Hayırlısı olsun . Çok sevindim . Benim de 4 tane embriyom donmuş bekliyor. Güvenç bey erteledi bu ay transferi.Senden önce başladım ben sen bana yetişmişsin. 12 kasımda oldum ben opu .2. defa yumurta toplama yaptırdım Güvenç bey iyi bir doktor. Kanamam olmadı çabuk ayaklandım. Tek sıkıntım gaz sancısı oldu akşam yoksa her şey çok güzeldi. Bakalım regl olmayı bekliyorum Hepimiz için hayırlısı inş.herkese merhaba güvenç beyin hastasıyım kendisinden çok çok memnunum opu sonrasi tek damla kanamam ve agrim olmadi bunu doktorun tecrubesine bagliyorum ilk denemem ve tedaviye baslamadan 1 hafta once ani kararla merkez degistirdim iyiki burdayim ve guvenc beyi tanimisim.. 4 tane donmuş bebisim var transfer icin regl olmayi bekliyorum inş herkesin kalbine göre verir Allah hepiniz icin dua ediyorum yeterince yıpratıcı bir sürec birde hayal kirikliklari yaşamayiz insss...
kızlar bugün transferimin 6.günü...
ecem ersan sende gürkan beyin hastasıymışın.
bende öyle.....
Ecem kan testi yaptırdım yine çıkmadı malesef 9 gün çıkmadsı. Gerekmezmiydi azda olsa. 0,1 çıktı değerim burçak hanım ilaçlarına devam et dedi . Bilmiyorum. Gürkan bey blast embriyolar içindemi aynısı dedi.
evet canım ben gürkan beyin hastasıydım. Şükürler olsun şimdi hamileyim. Darısı başına inşallahhhh
Canim benim sana ne desek bunun tesellisi yoktur eminim ama muhakkak ki Allahin bildigi bizim bilemedigimiz bir suru sey var hakkimizda en hayirlisini bilen o. Sabrinin meyvesini alacaksin insaallah. Doktor ilaclarina devam et dedigine gore umudunu kesmemis senden. Eger ilerleyen gunLerde degerin yukselmezse bunun nedenini arastirmani tavsiye ederim embriyonun genetigini ve rahim icinin kalitesini arastirmalarini iste tabi maddi imkanlarin el verdigi surece. Rabbim yardimcin olsun
Allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın. İsteyen her kardeşime nasip olsun inşaallah.canım senin de sonucun pozitifmiş inan çok sevindim. Rabbim olmayan herkese de nasip etsin. Çok şükür duayla oldu.
Bende güvenç beyin hastasıyım pozitifi gördüm hemde maksimum değerle ama bebeğim gelişmedi şu an kanamam var bikaç ay sonra tekrardan denemek istiyorum ama donmuşlarımda yok hem çektiğim eziyetler hem maddi herşey sil baştanArkadaslar merhaba bn de bahcecide guvenc beyle tedavi goruyorum dun koca bir negatif aldik 5. Gun 1 adet cnm embriyomla ck sewmistik birbirimizi biliyorum o da sewmisti bni ama tutunamadi melegim muhtemelen icerde ters giden birseyler oldu. Bahcecide 2. Tedaviye baslanilmadan once ne gibi seyler dr lar yapiyolar tecrubelerinizi anlatrmisiniz canlar?
hayirlisi canim opu sonrasi ilk adetinde transfer ertelendi ve ikinciyimi bekliyorsun?? bende bugun regl oldum ikinci gun gel demisti sabah ordayim bakalim neler olucak hayirlisi olsun insallah:)Hayırlısı olsun . Çok sevindim . Benim de 4 tane embriyom donmuş bekliyor. Güvenç bey erteledi bu ay transferi.Senden önce başladım ben sen bana yetişmişsin. 12 kasımda oldum ben opu .2. defa yumurta toplama yaptırdım Güvenç bey iyi bir doktor. Kanamam olmadı çabuk ayaklandım. Tek sıkıntım gaz sancısı oldu akşam yoksa her şey çok güzeldi. Bakalım regl olmayı bekliyorum Hepimiz için hayırlısı inş.
öyle dediyse öyledir farketmiyor ikinci üçüncü gün biz rransfer icin ilaca basladik ortalama 20 gun sonra transfer olucakmis hayirlisiSlm benimde bugün adetimin 2.gunu ,ama bana 3.gun yarın gel dedıler,bakalım yarın sabah oradayım ...bırsey farkeder mı acaba 2.veya 3.gun
öyle dediyse öyledir farketmiyor ikinci üçüncü gün biz rransfer icin ilaca basladik ortalama 20 gun sonra transfer olucakmis hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?