Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Arkadaşlar bırsey sorucam ben tedavıye yenı baslıcam ,başlamadan önce dr'um Mustafa bey ,Coenzyme q10 200mg 3x1 verdı bana fazla gıbı geldı....sızede verdılermı dr'nuz

Benim daha baslangıc öğrenicem artık :) sizin pozitif çıkmış ,ilk deneme mi?
Evet ilk deneme, umarim sizin icin de hersey yolunda gider. 40 yas topigine gelebilirsin. Yasa takilma ismi oyle ama 30 lar da var. Genelde rezerv sorunu agirlikli. Guzel ve dogru bilgiler alabilirsin. Umarim hersey gonlunce olur:)

Evet ilk deneme, umarim sizin icin de hersey yolunda gider. 40 yas topigine gelebilirsin. Yasa takilma ismi oyle ama 30 lar da var. Genelde rezerv sorunu agirlikli. Guzel ve dogru bilgiler alabilirsin. Umarim hersey gonlunce olur:)

Tskkr ederim... Seninde hersey gönlünce olsun,bol şans

hayırlı olsun
belirtilerin nelerdi
yaş kaç acaba

Çok teşekkür ederim.Canım benim yaşım 31. Bu ikinci denemem. Aslında belirti anlamında pek bişey yaşamadım. Sadece transferin 10. günü gece tam yattık eşimle ve kasığıma bir şey battı ama yani resmen bıçak saplandı. Göğüslerim dolgunlaştı ama bunlar adete yakın zaten olur diye buna önem vermedim. Ve 10. günden sonra kasıklarıma ara ara batmalar oldu. Bu batmalar ve bıçak gibi saplantı haricinde en ufak bir belirti yoktu.

Merhaba arkdaşlar yıllasr yıllar sonra uzaktan takibi bırakıp üye olmaya karar verdimher merak ettiğim şey k.k'nde. Bende burçak hanmın hastasıyım onu tanıyan varmı?dr hakkında biraz bilgi alıyım.buarada bende rahimperdesi vardı ameliyat oldum tüp bebeğe inş bir iki ay sonra başlicaz dedi

merhaba.bende eski takipçi ama yeni üyeyim. Ocak ayında zam gelicek demişti muhasebedeki bayan. Zamandan bilginiz varmı?ne kadar zam olucak acaba.bnmde rahim perdesi ameliyatım olmasaydı şimdk yaptrmıştım tüpbebek.ocak ayına kaldı artık kısmet..

Slm kizlar tedaviye baslamak icin yapilan testlerden ayri ucret aliyorlarmi tup bebegin icinde degilmi bu testler

Slm kizlar tedaviye baslamak icin yapilan testlerden ayri ucret aliyorlarmi tup bebegin icinde degilmi bu testler
ben gereken tum testleri oncesinden yaptirdigim icin bunu bikmiorum ama sanirim genetik testler falan ucretli olmasi lazim ama tedaviye baslarken doktorunun senden istedigi hormon testleri ucretsiz icinde yani

ben gereken tum testleri oncesinden yaptirdigim icin bunu bikmiorum ama sanirim genetik testler falan ucretli olmasi lazim ama tedaviye baslarken doktorunun senden istedigi hormon testleri ucretsiz icinde yani
Bende bütün testleri yaptırdım ama dışarda. HormoN testi derken acaba bana yapmadılarmıki. Bütün testler dışardan sperm testi bile ücretli burda.ama herşeye değer bir klinik

Bende bütün testleri yaptırdım ama dışarda. HormoN testi derken acaba bana yapmadılarmıki. Bütün testler dışardan sperm testi bile ücretli burda.ama herşeye değer bir klinik
yok canim tedaviyee ilaclara falab baslarken iste ostorojen hormonlari falan onlara bakip igne ilac protokolune basliyorlar ya onlar ucretsiz

yok canim tedaviyee ilaclara falab baslarken iste ostorojen hormonlari falan onlara bakip igne ilac protokolune basliyorlar ya onlar ucretsiz
Henüz o aşamaya gelmedim ben.nyse ya napalım yapıcak bişey yok.babamın bir lafı vardır. "para ne için kazanılır?" "Lazım oldugunda harcamak için" harcanması en gereken el helal yere harcıyoruz bizde. Allah bereketini verir inş bize fazla fazla.

inss hayirlisi olsun benimde iki haftaya kadar transferim yapilcak suana kadar toplam 10 bin tl masrafimiz oldu daha once yaptirdigimiz test ve tahliller haric tabi.. bu miktar bahceciye adim attigimizdan itibaren ama tabi herseyin bir bedeli var. merkezden bende cok memnunum labaratuvari cok iyi doktorlarida o sekilde istanbulda daha iyi biryer olduguna inanmiyorum artik hayorlisi olsun

Evt normalden biraz pahalı.benım süpriz olan rahim ameliyatım 5.100 tuttu.harbi süpriz oldu bana ama mecbuur.Allah yar ve yardımcın olsun banada dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…