- 2 Aralık 2014
- 267
- 147
- 133
Merhabalar, ben de Güvenç beyin hastasıyım. Dün pozitif sonuç aldım.
Sizin sorununuz rezervle mi ilgili? Bu vitaminler hamile kalınsa da devam edecek. Hamile olmasanız da günlük Hayatınızda bağışıklığınız için çok faydalı. Endişe etmeyin.Vitaminleri nekadar kullanıcaz???
Sizin sorununuz rezervle mi ilgili? Bu vitaminler hamile kalınsa da devam edecek. Hamile olmasanız da günlük Hayatınızda bağışıklığınız için çok faydalı. Endişe etmeyin.
Verdigi vitaminlerden:) Ayrica ari sutu, polen bal da takviye yapabilirsin.Evet rezerv'de azalma baslamıs, nasıl anladın
Verdigi vitaminlerden:) Ayrica ari sutu, polen bal da takviye yapabilirsin.
Evet ilk deneme, umarim sizin icin de hersey yolunda gider. 40 yas topigine gelebilirsin. Yasa takilma ismi oyle ama 30 lar da var. Genelde rezerv sorunu agirlikli. Guzel ve dogru bilgiler alabilirsin. Umarim hersey gonlunce olur:)Benim daha baslangıc öğrenicem artık :) sizin pozitif çıkmış ,ilk deneme mi?
Evet ilk deneme, umarim sizin icin de hersey yolunda gider. 40 yas topigine gelebilirsin. Yasa takilma ismi oyle ama 30 lar da var. Genelde rezerv sorunu agirlikli. Guzel ve dogru bilgiler alabilirsin. Umarim hersey gonlunce olur:)
cok cok sevindim ♡♡ ins saglikla dunyaya gelsin canimMerhabalar, ben de Güvenç beyin hastasıyım. Dün pozitif sonuç aldım.
hayırlı olsun
belirtilerin nelerdi
yaş kaç acaba
ben gereken tum testleri oncesinden yaptirdigim icin bunu bikmiorum ama sanirim genetik testler falan ucretli olmasi lazim ama tedaviye baslarken doktorunun senden istedigi hormon testleri ucretsiz icinde yaniSlm kizlar tedaviye baslamak icin yapilan testlerden ayri ucret aliyorlarmi tup bebegin icinde degilmi bu testler
Bende bütün testleri yaptırdım ama dışarda. HormoN testi derken acaba bana yapmadılarmıki. Bütün testler dışardan sperm testi bile ücretli burda.ama herşeye değer bir klinikben gereken tum testleri oncesinden yaptirdigim icin bunu bikmiorum ama sanirim genetik testler falan ucretli olmasi lazim ama tedaviye baslarken doktorunun senden istedigi hormon testleri ucretsiz icinde yani
yok canim tedaviyee ilaclara falab baslarken iste ostorojen hormonlari falan onlara bakip igne ilac protokolune basliyorlar ya onlar ucretsiz
Bende bütün testleri yaptırdım ama dışarda. HormoN testi derken acaba bana yapmadılarmıki. Bütün testler dışardan sperm testi bile ücretli burda.ama herşeye değer bir klinik
Henüz o aşamaya gelmedim ben.nyse ya napalım yapıcak bişey yok.babamın bir lafı vardır. "para ne için kazanılır?" "Lazım oldugunda harcamak için" harcanması en gereken el helal yere harcıyoruz bizde. Allah bereketini verir inş bize fazla fazla.yok canim tedaviyee ilaclara falab baslarken iste ostorojen hormonlari falan onlara bakip igne ilac protokolune basliyorlar ya onlar ucretsiz
inss hayirlisi olsun benimde iki haftaya kadar transferim yapilcak suana kadar toplam 10 bin tl masrafimiz oldu daha once yaptirdigimiz test ve tahliller haric tabi.. bu miktar bahceciye adim attigimizdan itibaren ama tabi herseyin bir bedeli var. merkezden bende cok memnunum labaratuvari cok iyi doktorlarida o sekilde istanbulda daha iyi biryer olduguna inanmiyorum artik hayorlisi olsunHenüz o aşamaya gelmedim ben.nyse ya napalım yapıcak bişey yok.babamın bir lafı vardır. "para ne için kazanılır?" "Lazım oldugunda harcamak için" harcanması en gereken el helal yere harcıyoruz bizde. Allah bereketini verir inş bize fazla fazla.
Evt normalden biraz pahalı.benım süpriz olan rahim ameliyatım 5.100 tuttu.harbi süpriz oldu bana ama mecbuur.Allah yar ve yardımcın olsun banada dua etinss hayirlisi olsun benimde iki haftaya kadar transferim yapilcak suana kadar toplam 10 bin tl masrafimiz oldu daha once yaptirdigimiz test ve tahliller haric tabi.. bu miktar bahceciye adim attigimizdan itibaren ama tabi herseyin bir bedeli var. merkezden bende cok memnunum labaratuvari cok iyi doktorlarida o sekilde istanbulda daha iyi biryer olduguna inanmiyorum artik hayorlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?