Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ben kan testlerimi disarida yaptirdim hsg yi de oylr yani bir kismini devlet hastaneainde yaptirdim zaten ucretsizdi Allah yardimcimiz iksun grrcekten maddi manevi zorluyor emeklerimize degsin insaallah

arkadaşlar biz sebepsiz infertiliz. özel hastanede yaptırdığımız testler 3 çatlama iğnesi tedavisi 1 olumsuz aşılamam var. bahçecide tüp bebek yaptırcam fakat rapor almam için ne gerekiyor. bi aşılama daha mı olmam lazım. raporu nerden çıkartıyoruz

Sbepsiz infertiliz in ne oldugunu bilmiyorum. Ben elimde hiç birşey olmadan gittim dr la konusuyrsun zaten o sana gereken herşeyin listesini veriyor sende yaptırıp bir daha randevü alıp gidiyrsun ona göre değenlendirip ona göre tedavi uyguluyor.

Bahcecide rapor gecerli degil. Karsidaki bahceci umut ta gecerli

merhaba arkadaşlar yazıklarınızı okudum biraz.ben de bahçeçci hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.benim sıkıntım yumurta rezervim az fsh yüksek çıkıyor.orda tedavi olanları duydum yumurta toplayıp havuz yöntemi falan demişler.bu durumda olan var mı aranızda? yani mesela fsh değeri kaçken başladınız ve bu havuz yöntem ne kdar tutuyr? lütfen yardım...

tatlım şimdi diğer forumlardan gördüm seni tebrik ederim..
ne güzel Rabbim sağlıkla bebeğine kavuştursun seni.
bende senin tavsiyenle aytun hanıma başadım.:) umarım senin ardından bende hamile haberi veririm. geçen ay yumilerim toplandı . bebişlerimi dondurduk. kısmetse ocak ayında transfer olucak. kaçıncı gün embriyosuydu cnm kaç hücreliydi ?

Seni bizim diğer foruma davet edeyim canım. Genelde rezerv ve fsh yüksek arkadaşlarımız var. Onlar sana çok daha iyi bilgi verirler. Bahçeci de havur yöntemi var. Her opu işlemi için de 3200tl alınıyor. Dondurma ücretsiz.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...anlar-burayaaa.588029/page-2577#post-38369430

Ah canım çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda bekliyorum bebiş müjdesini. Benim 5. gün embriyosuydu.

yumurta donasyonu ile ilgili kıbrıs tüp bebek merkezi (bahçeci grup) ne giden var mı arkadaşlar? buraya gitmeyi düşünüyorum.bu merkeze giden arkadaşlar ne olur bana yardım edinnn??? bu konuda paylaşımlarınızı bekliyorum.

kızlar rezerv sıkıntısı ve fsh sıkıntısı olanlarda sizce burda hangi doktor daha doğru seçim olur?

Günaydın ,benımde rezerv ve fsh biraz yuksektı,Mustafa Bahceci 'nın hastasıyım,cok ITI dr.hiç sıkıntı yok kafana takma dedi....gecen ay sonu başladık tedavıye,tedavim kısa protokol,dondurulmuş embriyo transferi yapıcak kendısı,gecen persembe 4yumurta yumurtam toplandı cok şükür yumurtalar ıyıymış :))) 2'si dollendı,1'beklemede...dr'um
transferi yapmayalım vücut dınlensın,Ocak Ayında adetımle beraber ilaç tedavısıyle ,adetın 13.gunu transferım olucak ınsllh .... Sana da tavsıye ederım cnm Bahcecı ve grubunu...

peki fsh ve amh nasıldı szin ? kaç kere yumurta dondurdunuz ve toplam maliyet ne kdar oldu acaba? düşük doz iğnelerle mi tedavi oldunuz? hayırlı olsun şimdiden inşallah tutunurlar..

peki fsh ve amh nasıldı szin ? kaç kere yumurta dondurdunuz ve toplam maliyet ne kdar oldu acaba? düşük doz iğnelerle mi tedavi oldunuz? hayırlı olsun şimdiden inşallah tutunurlar..

Cok tskkr ederim cnm,ınsllh senın ıcınde hersey yolunda gıder, ilk denemem fsh 12'di .... Yumurta ilk defa toplandı...dondurulmuş transfer olucak benım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…