Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

peki fsh ve amh nasıldı szin ? kaç kere yumurta dondurdunuz ve toplam maliyet ne kdar oldu acaba? düşük doz iğnelerle mi tedavi oldunuz? hayırlı olsun şimdiden inşallah tutunurlar..

Sana tavsiyem Bahceci ,oraya gıtmelisin,her konuda yardımcı oluyorlar

İnşallah rabbim bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizde görüşmemizi yaptık. Her şeyi detaylıca anlattı sağolsun . Şimdi adetimle tedaviye başlıyıcaz. Allah hakkımızda hayırlısını yazsın inşallah. :)

Slm arkadaşlar,dondurulmuş embriyo transferi yaptıran varmı acaba? Benım ilk denemem,opu'm yapıldı cuma gunu...dr'um Ocak Ayında transferımı yapalım,hem vücudun dınlensın,ilaç verdi adet oldugumda başlayalım dedı...heyecan ve stres var

Kızlar nasılsınız. Uzun zamandır giremiyorum. Aramıza yeni katılanlar olmuş. Tedaviye yeni başlayan yeni Başlayan arkadaşlarımın güzel haberlerini inşallah en kısa zamanda alırız. :)

Merhaba arkadaşım,bende internette aylardır sür en araştırmam sonucu Bahçeciden Erbil bey ve Güvenç bey arasında gel git ler yaşadım ve Güvenç beye randevu aldım,okuduğum her yorum olumluydu,tamam dedim bu doktor bana çare,uça uça gittim ama görüşmede hayal kırıklığına uğradım,sizlerin duyduğu güveni ben bulamadım,pozitiflik göremedim,kafamda dolu soru işaretleriyle adetin 2.günü tekrar gitmek üzere ayrıldım,geldim tekrar oku oku diyorum bendemi sorun bukadar kişiye mükemmel gelen bir doktor,bana niye böyle hissettirdi.benim kan tahlillerim vardı onları aldı,ama benden ne bir film istedi,ne ilaç ,iğne verdi hazırlık için,pekde olumlu konuşmadı,haliyle acaba diyorum bi umut görmedi de bende ondanmı böyle diye...ne yapacağımı bilemez haldeyim.

Kızlar nasılsınız. Kısmetse adetimin ikinci günüyle birlikte tedaviye başlıyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. :)

canım bende gürkan beyin hastasıyım.
ve bende pozitif sonuç aldım
bu cumarteside ilk kontrolüm var çok heyecanlıyım
gürkan beyde işini bilen bir doktor...

Mrb sizin sikintiniz neydi fsh yukseligi var bende de.. ben de bu isimleri duydum. Ama kafam karisik..bu havuz yontemi falan nasil oluyor her ay mi gidiliyor...hangi doktor daha iyi fsh ve yumurta azliginda...

Mrb sizin sikintiniz neydi fsh yukseligi var bende de.. ben de bu isimleri duydum. Ama kafam karisik..bu havuz yontemi falan nasil oluyor her ay mi gidiliyor...hangi doktor daha iyi fsh ve yumurta azliginda...
Kizlar benim fsh normaldi buna ragmen cikolata kistlerimden dolayi az yum gelisti solda 4 yum vardi sagda hic yoktu. Yumurta biriktitmeyi dr bana da tavsiyr etmisti. İki ay adetinle beraber igne ve ilaclari kullaniyorsunuz iki ay opu yani yum toplama islemi gerceklesiyor ama tedavi ucreti de artiyor tabi. Bu kalitrli embriyo icin sans artiriyor. Ama ben ikinci kere yumurta toplarmadim maddi acidan zorlayacagi icin.

Merhaba kelebek kusura bakma biraz geç bi dönüş oldu ama. Seni anlıyorum böyle zorlu bir süreçte kendini emin ellerde hissetmek destek ve moral çok önemli. Bana soracak olursan ben güvenç beyden oldukça memnunum. Bu süreçte gerek ilgisiyle ve desteğiyle gerçekten çok yardımcı oldu. Bu konuda kendi içinden gelen sesi dinlemen sana daha yardımcı olur. Moralini yüksek tut ve her zaman iyi olacağına inan. Seçimin ne olursa olsun yüzünü inşallah güldürür.

peki erbil bey mi gvenç bey mi bu konuda daha iyi sizce? adetin 2.günü çaırmaları da bi açıdan kötü orda oturmuyoruz biz.yani folikül yoksa boşuna onca yol git gel olacak..ben de bunu anlamıyorum..nasıl olacak..takipleri de kendileri yapıyorlarmış kalmak da mesele nasıl olcak bilmiyorum..yumurta toplamada yumurta boş çıksa mesela o parayı aılıyorlar sonuçta di mi?

Kesinlikle erbil bey buyrun okuyun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bir-istanbul-masali.774453/

çok teşekkür ederim ilgin için,kararımı verdim Güvenç beyle başlayacağım,içimde gel-gitler yaşarken Dr.beye ilk görüşmemizdeki tedirginliğimi anlatan bir mail attım ve hemen tel.ile dönüş yaptı sağolsun ve bu tel.görüşmesinde kararımı verdim,aynı zamanda tesadüfen yakın bir tanıdığımında geçen yıl Güvenç beyle tedavi gördüğünü öğrendim maşallah çok tatlı bi kızı oldu,ondandan bilgi aldım ve bakalım inşallah banada uğurlu gelir;-)

sizin sorununuz neydi acaba * ben de güvenç bey ve erbil bey arasında kararsız kaldım? erbil bey çok pozitif ve takviyeler falan veriyor diyorlar ama yumurta takibi kendisi yapıyormuş .güvenç bey de iyiymiş ama soğuk falan testlere de bakmadı falan demişsin..şimdi ne dedi de güvenç beyde kesin karar kıldın ? haa bir de her muayenede 300 lira veriyormuyuz yoksa bir kereliğe mahsus mu veriliyor ? benim çünkü muhtemelen tedavi uzun sürecek gibi yani 2kez falan yumurta dondurma olabilir çünkü fsh ve rezerv sorunum var....hangisiyle görüşsem bilemedim.istanbulda otursam sorun değil de 4-5 saat mesafe sürekli gitgel yapamam ve izin almak da sıkıntı kalmak için..ama gönlüm erbil beyden yana ama güvenç beyle benim de arkadaşım hamile kaldı.ikisi de iyi doktorlar ama kafam karışık..benim fsh yüksek ve tedaviye başlamayı istiyorum Allahın izniyle...

Merhaba,bendede fsh 13,amh 0,42 .benimde muhtemelen 2 kez yada 1 ay dondurulcak transfer öyle olacak,henüz başlamadım adeti bekliyorum.adetlerde 2 ayda bir oluyo ,korkuyorum erken menepozdan,35 yaşım,ben de ücret konusundan emin değilim,aradığımda ilk muayne 300 ücretli ,sonra ödemiyosunuz takipe giriyor dediler,ama bunun hakkında net bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim,Güvenç beyin beni araması ,ve güven veren konuşması fikrimi değiştirdi,testlerine baktı,örneklerini aldı,dosyamı inceledi,yeni testler istemedi yazmıştım,ama önümüzde uzun zaman var dedi test,ilaçlar için.ve bir tanıdığımda geçen yıl bebeğine kavuştu GÜvenç beyle ,o da çok tavsiye etti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…