- 2 Aralık 2014
- 267
- 147
- 133
tebrik ederim :)
sağlıkla devam etsin :)
Canim cok gecmis olsun yazdiklarini okuyunca ortak bi yonumuz daha varmis dedim...cunku o varis sıkıntisi bendede olmustu...benim senin gibi sızılarım olmadi ama sezeryanim 3.5 saat surdu..herkes 45 dk da dogumdan cikarken yavrum dogumdan itibaren 4 saat ac kalmistiOff Allah yardım etsin..Zor bir hamilelik yaşamışsın. Ama evlat sevgisi işte öyle büyük ki..yine aynı sıkıntıların olabileceği ihtimaline bile razı geliyoruz. Allaha çok şükür benim gayet rahattı hamileliğim. Sadece son aylarda inanılmaz jiletle etimi kesiyorlar gibi sızılar oluyordu tam şeyde ....Dr'a gidiyordum her şey normal deniyordu. Durum doğumda anlaşıldı. Rahimdeki damarlarda varis gelişmiş sızıyı o yapmış. İyi ki normal doğum yapmamışım kanama durmayabilirmiş vs... sınradan öğrendim bunu..
Bende çok hayaller kuruyorum. Bir anda yapmaa !! diye kendimi durduruyorum ama elde değil işte..Ne zor günler yarabbim.
bana menagon iğne verdiler dün hemşire saat 19.00 da yaptı klinkte,hangi saat te yapmak uygun bilen varmı
Saat konusunda Benimde kafam karışmıştı. Kontrole gittiğimde hemşiremiz hemen şimdi yap iğneni demişti.Ama iğnelerimi aldığımı ve evde olduğunu ancak iş dönüşü akşam yapabileceğimi söylediğimde olmaz en geç öğlene kadar yapmak uygun demişti.. Canım sıkılmıştı ama eve dönmem de mümkün değildi. Erbil beye mesaj atıp akşam yapsam uygun mu demiştim.Tabii ki olur demişti..Kafam karışmış olsada dr'umun dediği benim için net karardı ve gönül rahatlığı ile akşamları iğne oldum. Uzun lafın kısası..Her gün aynı saatlerde yapmak en uygunu. Size nasıl uygun oluyorsa gündüz yada akşam.bana menagon iğne verdiler dün hemşire saat 19.00 da yaptı klinkte,hangi saat te yapmak uygun bilen varmı
Aynı dediğin gibi..Şimdi senden ilgi bekleyen bir çocuk daha olunca çok fazla kendine bakamıyorsun. Geri benim kızım büyüdü abla olabilmek için dua ediyor devamlı. Zaman zaman hayaller kuruyor planlar yapıyor hemen orada müdahale ediyorum. Piyango bileti gibi olacak kızım belkide çıkmayacak bize.Bu kadar hayal kurmayalım diyorum. Şİmdi kendimi mi teselli ederim onu mu bilemiyorum. Allahım aratmasın inşallah.Canim cok gecmis olsun yazdiklarini okuyunca ortak bi yonumuz daha varmis dedim...cunku o varis sıkıntisi bendede olmustu...benim senin gibi sızılarım olmadi ama sezeryanim 3.5 saat surdu..herkes 45 dk da dogumdan cikarken yavrum dogumdan itibaren 4 saat ac kalmisti
sende de ilk hamilelikte ki sıkıntıları yasama endisesi var dimi?..hele bide geride bi evlat daha olunca...cok hak veriyorum...
Cok sıkıntılar ceksekte geriye donup keske bi evladim daha olsaydi demek istemiyor insan o yuzden hic kararindan suphe duyma derim :)
Banada akşam 7ye kadar yap denmişti cnmbana menagon iğne verdiler dün hemşire saat 19.00 da yaptı klinkte,hangi saat te yapmak uygun bilen varmı
Ben sabah 9da yapıyorsam akşamda saat 7 gıbı yapıyordum..hergun aynı saatte yapmıştımSaat konusunda Benimde kafam karışmıştı. Kontrole gittiğimde hemşiremiz hemen şimdi yap iğneni demişti.Ama iğnelerimi aldığımı ve evde olduğunu ancak iş dönüşü akşam yapabileceğimi söylediğimde olmaz en geç öğlene kadar yapmak uygun demişti.. Canım sıkılmıştı ama eve dönmem de mümkün değildi. Erbil beye mesaj atıp akşam yapsam uygun mu demiştim.Tabii ki olur demişti..Kafam karışmış olsada dr'umun dediği benim için net karardı ve gönül rahatlığı ile akşamları iğne oldum. Uzun lafın kısası..Her gün aynı saatlerde yapmak en uygunu. Size nasıl uygun oluyorsa gündüz yada akşam.
Anladım canım sağol içim rahatladı ben günde 1 ol cam dün 19 da yaptı hemşire randevum o saAatteydi. Ama ben o saatte yolda oluyorum 20 de olayım dedim asistana olur dedi. clexankan sulandiriciyida aynı anda olu cam bide kklomen hap var sabah akşam 11 deSaat konusunda Benimde kafam karışmıştı. Kontrole gittiğimde hemşiremiz hemen şimdi yap iğneni demişti.Ama iğnelerimi aldığımı ve evde olduğunu ancak iş dönüşü akşam yapabileceğimi söylediğimde olmaz en geç öğlene kadar yapmak uygun demişti.. Canım sıkılmıştı ama eve dönmem de mümkün değildi. Erbil beye mesaj atıp akşam yapsam uygun mu demiştim.Tabii ki olur demişti..Kafam karışmış olsada dr'umun dediği benim için net karardı ve gönül rahatlığı ile akşamları iğne oldum. Uzun lafın kısası..Her gün aynı saatlerde yapmak en uygunu. Size nasıl uygun oluyorsa gündüz yada akşam.
cnm benim yakın arkadaşım Aytun hanımda yaptırdı ilk tüp bebek tedavisini ve tuttu şimdi 1 yaşında oğlu var onunla devam etti kontrollerine kendisi çok tatlı bir bayan klinikte bende çok rastladım kendisine çok güleryüzlü..arkadaşım kendisini çok seviyor oğlunun ismini bile Aytun koydu :))Dr.aytun aktan'a gıden yok sanırım.....
Evet tedaviyle cocuk sahibi oldugumuz icin belli bir sure ilaclara devam etmemiz gerekiyor o yuzden mecbur merkezle devam edecegim ama soyledigin dogru cok maliyetli oluyor ilaclar bitip evet artik baska bir kadin dogumcu beni takip edebilir diyene kadar gidicem ben kizimdada oyle yaptim artik ilacsiz kendi hormonlarimla hamilelige devam edecegim zamana gelince dogum yapacagim hastaneye gectimBen iki yıl evvel sadece rutin bir kontrol amaçlı Aytun hn'a gitmiştim. Yani gebelik takibi vs. yaptırmadığım için çok yorum yapmam doğru olmaz. Ama o dönemde kendisi ile PCO için görüşmüştüm gayet ilgili ve sıcak biriydi diye hatılıyorum. Bir kez görüşülebilir.
Ancak bana kalırsa doğumu hangi hastanede yapacaksanız orada bir dr. ile bu kontrolleri sürdürmek daha mantıklı. Böyle bir merkezde kontroller olunca doğum zamanı sıkıntı oluyor. Gideceğiniz hastane dışında bir o kadar da dr'a ayrıca ücret ödemek zorunda kalıyor insan. Bunları gözardı etmeyin derim :)
Mrb arkdaslar bana yardimci olabilirmisiniz. bahcecide tedavi sureci nasil ilerliyor kontrole kac gunde bir cagriyorlar.?(il disindan gelcegim icin).toplamda kac kez gittiniz? Birde orda nerde kalabilirim?ve en onemlisi dr oneriniz varmi? yardimci olursanz sevinirim..
Merhaba Kardelen süreci ecem arkadaşımız anlatmış..İl dışından gelenler için esnek davranıyorlar için rahat olsun.Klinikteki bütün doktorlar başarılı ilgi alaka çok iyi.Ben Erbil beyin hastasıyım kendisinden çok memnunum iyi ki onun hastasıyım diyebilecek kadar kendisini çok seviyorum.Her konuda hastasına destek olan,moral motivasyonu yüksek bir doktor. Topikte Dr.Erbil Yağmur hastaları diye bir bölüm var orayı inceleyebilirsin.Karar vermende yarımcı olacaktır.Mrb arkdaslar bana yardimci olabilirmisiniz. bahcecide tedavi sureci nasil ilerliyor kontrole kac gunde bir cagriyorlar.?(il disindan gelcegim icin).toplamda kac kez gittiniz? Birde orda nerde kalabilirim?ve en onemlisi dr oneriniz varmi? yardimci olursanz sevinirim..
Cok tsk ederim uzun uzun anlatmissinz.13 gun baya uzun bir sure ama mecburen kalcaz artik.buarada doktorunuzu ogrenebilirmiyim.hamile olmanizada cok sevindim.allah bagislasin.benimde 3.denemem olcak. 2.de tuttu ama bebegimi kaybettim.oyuzden biraz daha umutluyum.Mrb. Bende şehir dışından gelmiştim İstanbul'a. Bir defa muayeneye gittim. Sonra bende bir sorun olmadığı için iğnelerine adetinle başla dedi. Memleketime geldim. Adet olunca aradım telefonla başla dedi. Sonra başladım. Şehir dışında olduğum için iğnelerin 2. ve 4. günü doktora git yumurtaları ölçtür ve 5. gün İstanbulda ol dedi. Yani 5. gün kontrole istanbula gittim. Tam 13 gün orda kaldım. (Fatih'te bi misafirhanede kaldım. Misafirhane çalıştığım yerin sendika misafirhanesiydi. Arası uzak değil, tek bir otobüsle gittim geldim. Tabi gidiş otobüsle 35 dakika falan ediyo. Sana tavsiyem sende misafirhane yada sosyal tesis bak kendine. Oteller pahalı oluyo.) 13 gün içinde 4 kere gittim. 5. gidişimde yumurta toplandı. Yumurta toplandıktan 5 gün sonra transferim oldu. Akşama doğru oldu transferim taksiyle kaldığımız yere geldim, o gece kaldım, sonra ki gece de kaldım. Yani transferden 1.5 gün sonra yola çıktık ve otobüsle evimize geldim. Şimdi 4 aylık hamileyim. Tez zamanda Allah sana da nasip etsin inşallah.
Tsk ederim cok sagolun. Dr erbil beyle ilgili iki sey okumustum.dogrumu bilmiyorum.o merkezde hamile kalan en cok hasta erbil beyde gozüküyormus.birde erbil bey bir ay oncesinde yumurtalari toplayip diger ay transfer yapiyormus sanirim.butun hastalara ayni islemmi uygulaniyr acaba?birde erbil bey cok genc biri yasina gore bilgi ve tecrubesi yeterlimi sizce?siz hangi asamadasiniz suan?Merhaba Kardelen süreci ecem arkadaşımız anlatmış..İl dışından gelenler için esnek davranıyorlar için rahat olsun.Klinikteki bütün doktorlar başarılı ilgi alaka çok iyi.Ben Erbil beyin hastasıyım kendisinden çok memnunum iyi ki onun hastasıyım diyebilecek kadar kendisini çok seviyorum.Her konuda hastasına destek olan,moral motivasyonu yüksek bir doktor. Topikte Dr.Erbil Yağmur hastaları diye bir bölüm var orayı inceleyebilirsin.Karar vermende yarımcı olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?