Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Sonunu bilmediğin bir yola girdiğin için 13 gün çok fazla geliyo ama elde edeceğin güzellikleri düşününce hiç uzun bir vakit değil. Benim eşim işlerinden dolayı hiç yanımda olamadı. Sadece ilk muayeneye birlikte gittik. Yumurta toplamaya geldi. Geldi ertesi gün geri döndü. Bir de transferde geldi ve beraber geri döndük. Yani hep yalnız kaldım. Yapayalnız her işimi hallettim. O yanımda olmayınca zor geçti ama çok şükür herşey yolunda gitti. O yüzden hiçbişey gözünde büyümesin. Benim doktorum Gürkan Bey'di. Aslına bakarsan ben ya Erbil Bey'e yada Güvenç Bey'e gidecektim. Bu forumda da daha önce anlattım bunu. Gürkan Bey'in adını dahi bilmiyodum ama adamı rüyamda gördüm ve kucağımda bi bebek vardı. O yüzden ona gittim. Hiçbir detayı atlamadı. Allah da nasip etti oldu. Sende iyice oku. Hangi doktora gideceğine karar ver. Bahçeci Türkiyede gidilecek en iyi merkez. Hangi doktora gittiğin önemli değil. Hepsi birbirinden kıymetli ve bilgili.....

Badembadem34 .!.:
Offf yaaa yeniden hastane dr, arayşına mı gırıcem
Canim medipolu dusunursen iyi bi doktor onerebilirim orda...bende tuttuktan sonra takip icin bikac doktor dolastim en sonunda avrupa yakasindaki medipolda suna hnm.da karar kildim...dogumuda o yaptirdi cok ilgili acaip sakin guleryuzlu her soruna sabirla cvp veren bi doktor....

canım benim nasılsın :) belli oldumu bebişin kız mı erkek mi :) ben uzaktayım ama erbil hocaya gidicem cumartesi günü .. 12 haftam doluyo.. sonra kendime mersinden bi doktor bulmam gerek :) kopamıyom bu erbil hocadan ben :) senn asılsnı migde bulantım yavas yavas azalıyo canım.. senin ki bitmişti hatıraldıgım kadarıyla :) gorüselim :)

canım ben erbil hocanın hastasıyım.. bel soyle yatım once gittim bi cumartesi istedigi tetikler yaptırdım.. sonra 3 ay sonra tedeviye basladım. sırasıyla 1 gün -6gün -8 gün -10 gün kont gittim 12 gün yumartam toplandı ben soyle yaptım ama ilk günden muayeneden sonra 5 gün olunca arda evime geldim 1 hafta kaldım. evime dondüm bi 15 gün sonra adet oldum. bana mail yoluyla kullanılacak bant listesi gonderdi. rahim kalınlastıcı .20 gün kullandım 20. gün transfer oldum 2 gün transferde kladım ve evime gittim canım ..erbil hocadan cok memunun ve dondurmus transferi yapıyo ..

Cevabın için tskkrler cnm... Bahcecıde dogum hangi hast.oluyor? Veya dr'ların anlaşmalı olduğu hastaneler mi var acaba? Bılıyormusun.ben henüz bahcecıde kımseyle görüşüp sormadım....

evet cnm doğru okumuşsun..Klinikte en çok doğum yaptıran doktor ünvanı var.Erbil bey her zaman 1 ay sonrasına transfer yapar yumurta toplamadan sonra rahimin dinlenmesi için 1 ay erteliyor.Çok genç olmasına rağmen bu işi gerçekten çok iyi biliyor klinikte hastası çok zaten..hatta bende birisinden duymuştum Erbil beyin başarı oranı artık neredeyse Mustafa bahçeci ile aynı diye gözün kapalı güvenebilirsin :) benim bahçecide 3 Erbil beyde 2.denemem olacak inşallah bende Mart adetiyle tedaviye başlıyorum..

Kızlar bahcecıde dogum ücreti hakkında bilgisi olan varmı? Benım dr'um Mustafa beydı..takibimi Aytun hanım yapıcak...

Canım mrb. Ben iyiyim. Bebeğim de Allah nasip kısmet ederse erkek olacak. Evet canım iyi bi doktor bulmak lazım ama sonuçta bizler artık normal hamileyiz ve rutin kontrollere devam edicez. En kötü ve zor aşamaları geçtik. Mide bulantılarıma gelince ayyyyy onlar neydi öyle. Hiç bitmeyecek zannettim ama çok şükür ya bitti gitti. Seninde yavaş yavaş azalıp bitecek yani. Sende ne var ne yok? Cinsiyet için sana bişey söyledi mi doktor? Bana 2.5 aylıkken erkeğe benziyo demişti.

ayy benimde oyleydi ama 12 haftam bitiyo yavas yavas rahatladım ama bende ciddi seklde mügde yanması var ara ara çok fena oluyorum sükür iyiyim..aynen canım bi doktor buldm ama 3 ayım bitiyoken bi gorsün erbil hocaistedim..sonra rutin kontrollere burda deam etcemm..15 günde bir mi gidiyon doktora canım :) karnın belii olmaya basladımı ? 12 haftam bitiyo gorürse kız mı erkek mi soyler sanıım erbil hoca :) azcık heyecan var tabi....

Cnm ozel degilse daha oncekiler neden tutmadi sorun neydi sizde?hic hamile kaldinmi?

bu arı sütü+bal+polen karışımını aktardan alıcam heralde,ne kadar tüketmeliyim günde,ben şimdiden iğnelerle başlayım diyorum,opuya kadar ,bidahaki ayda yine devam ederim.siz ne dersiniz,iğnelerle sakıncası yok deniyor burda.

Cnm ozel degilse daha oncekiler neden tutmadi sorun neydi sizde?hic hamile kaldinmi?
cnm bende sorun yok.eşimde klinefelter sendromu var yani kromozom fazlalığı tese ile sperm bulabiliyorlar.İlkinde ikiz hamilelikti 9 haftalıkken kalpleri durdu.2.tedavimde tutmadı zaten transferden 1 hafta sonra annemi kaybetmiştim..bu 3.tedavim olacak.Sizde ki sorun nedir?

Canım genelde 14. haftadan itibaren cinsiyet belli olmaya başlar.20. haftalarda da minik minik kımıldamasını hissedersin:) Zaten hamile olduğunu da ancak o zaman anlıyorsun. Hamileliğin en keyifli dönemleri de şimdi şimdi başlıyor sende. Fazla ağırlık olmadan, bulantılar azalırken en güzel kısmı oluyor. 7.aydan sonrada hareketler kısıtlanıyor. Yatmakta zorlanıyorsun vs... Amaa en güzeli doğum yaptığın an oluyor zaten..Sana tavsiyem endişelerden vs.. uzak dur. Karnını seve seve..vaktini geçir. Umarım her şey doğuma kadar da yolunda gitsin.

Amin canim isaalh cumartesi gidicem 12 haftan bitiyo erbil hoca soylerim kiz mi erkek mi dedi ama ..saglikli olsunlatsa gerisi hicc onemli degillolcum falan tapiliyonus ense kalinligi gibi ..heyecan baskadi bende..bi gorsun erbil amcasi

Hamile kalabilmissin cnm bunada şükür ya hic olmasaydi.basin sagolsun buarada.benimde 3.olcak.bende pco var esimdede hareket ve morfolojide düşükluk var ama drlar cokta onemsemedi bu durumu.ikincide hamile kaldim ama 7.haftada kese gelisimi olmadigu icin sonlandirildi.simdi tekrar ayni seyi yaşamaktn korkuyorum.hamile kalmak degil saglikli bebek eve götürmek daha önemliyms onu analdm..

arkadaşlar aranızda Menogon 75 lik kullanan varmı,bana bu iğneyi verdiler ve doktorun asistanı göbekten yapılacak dedi,ve göbekten vurdu ilk gün göstermek için bize,ama internette ve bazı prospektüslerde kas içine yapılır sadece diyor,kafam karıştı,aradım asistana tekrar sordum ama göbekten dedi,eczacıda destekledi,bana clexan 0,4 de verdi oda göbekten diyorum acaba karıştırmış olabilirmi ama böyle bir hata olamaz heralde dimi?birde biz bu iğneleri dik açıda ve iğnenin sonuna kadar itiyoruz(deriyi sıkarak)acaba doğrumu yapıyoruz?iğneyi yanlış yapma gibi bi durum nasıl olabilir?

Amin canim isaalh cumartesi gidicem 12 haftan bitiyo erbil hoca soylerim kiz mi erkek mi dedi ama ..saglikli olsunlatsa gerisi hicc onemli degillolcum falan tapiliyonus ense kalinligi gibi ..heyecan baskadi bende..bi gorsun erbil amcasi
Elbettekii Allah sağlıklı evlat nasip etsin kız erkek ne fark eder..Can parçası onlar...Şimdi ense kalınlığı, sonra ikili testler hep bi heyecan içinde geçiyor zaten hamilelik :) Güzel haberler alırsın inşallah.

Canım eskiden gonal f'de, menegonda kas içine yapılıyordu. Benim kızıma hamile kaldığım yıllarda hep öyleydi.Sonradan bu iğneler göbekten yapılmaya başladı.Merak etme yani :) Ayrıca annem hemişre benim o da bana göbekten yaparken dik değil hafif yatay olarak iğneyi batırmamı söyledi .Sende bu şekilde uygula lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…