- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
anladım rahatladı gerçekten,ok yatay vuralım,ne farkediyor acaba dik,yatay,birde ben iğnelere başlayalı 5 gün oldu,ama ağrım filan yok hiç hani karın ağrısı vs.büyümüyomu acaba foliküllerki?Canım eskiden gonal f'de, menegonda kas içine yapılıyordu. Benim kızıma hamile kaldığım yıllarda hep öyleydi.Sonradan bu iğneler göbekten yapılmaya başladı.Merak etme yani :) Ayrıca annem hemişre benim o da bana göbekten yaparken dik değil hafif yatay olarak iğneyi batırmamı söyledi .Sende bu şekilde uygula lütfen :)
İnan bende bilmiyorum.GErçi annem anlatmıştı ama sanırım bi kulağımdan girdi öbüründen çıktı. :)) Cilt altı iğneleri böyle yap dediğini hatırlıyorum sadece :)anladım rahatladı gerçekten,ok yatay vuralım,ne farkediyor acaba dik,yatay,birde ben iğnelere başlayalı 5 gün oldu,ama ağrım filan yok hiç hani karın ağrısı vs.büyümüyomu acaba foliküllerki?
Canim misafirlerim dolayisi ile bakamamistim msjlara kusura bakma sorunu yeni gordum...ne yazik ki bilgim yok anlasmali oldugu yerlerle ilgili...Cevabın için tskkrler cnm... Bahcecıde dogum hangi hast.oluyor? Veya dr'ların anlaşmalı olduğu hastaneler mi var acaba? Bılıyormusun.ben henüz bahcecıde kımseyle görüşüp sormadım....
Canim misafirlerim dolayisi ile bakamamistim msjlara kusura bakma sorunu yeni gordum...ne yazik ki bilgim yok anlasmali oldugu yerlerle ilgili...
Birde agrilar icin endise etme nolur hepimiz yasadik onlari bel agrilari kasik agrilari...adet sancisina benzer agrilar..bacakla kasik bolgesinin birlestigi yerde agrilar...zaman zaman siddetlendigi zaman zaman hafifledigi gunler olacak..
Cillnım benim çok tşkkr ederim,her seferinde beni rahatlatıyorsun,sen çok iyi birisin,seni tanımasamda,o hissi bana geçirdin..
Canim ne demek ben bisey yapmiyorum ki..sadece yasadiklarima dayanarak elimden geldigince cevap vermeye calisiyorum...Canım benim çok tşkkr ederim,her seferinde beni rahatlatıyorsun,sen çok iyi birisin,seni tanımasamda,o hissi bana geçirdin..
Canim hadi hayirlisi bakalim gelismeler icin sevindim...bende gecen gun gittigimde ayni seyi dusundum :) belkide caprazimdaki bakistigimiz bayan guruptandir dedim kendi kendime...keske birbirimizi taniyacak biseyler olsa bir taki.. bir renk mesela..turk filmi gibi oldu benimkisi :)ne hoş olurdu tanisabilseydik burdaki arkadaslarla...bende bugün gittim tekrar ultrason için, Guvenc bey bugun yurtdisindaymis Burcak hanım muayne etti, gercekten tatlı bir bayan pozitif. salı git cem tekrar güvenç bey olacak.
Menagon 4 toz 2 sıvı ya çıkardı. Klomen i kesti. 3 yumurta vardı biri 10. 5 biri 13 civarında iyi dedi. ILACLARA yanıt vermisin dedi. Gelişmesi önde giden yumurta olduğundan ilave olarak Cetrotide 0. 25 verdi erken çatlamasın. Diye.
Bugün klinik çok kalabalıktı. Burda kimler var acaba diye düşündüm bizim gruptan. Iki saat bekledim. Bakalım salı günü güvenç bey nasıl bulacak.
Gayet rahat ol..Rahim hamilelik için hazırlanıyor. İçinde daha önce görmediği ama bırakmak da istemediği bir hazine taşıyor. Onu rahat ettirebilmek içinde genişleyip kuvvetlenmeye çalışıyor. Eee sende bu arada biraz hissediyorsun içeride olanları işte..Evham yapma böyle sancın olunca biraz uzanıp dinlenmeye çalış sadece :)Kızlar yardım lütfenaşırı derecede sol kasık ve bel ağrım var korkuyorum inşllh birşey Olmasın.... Sizce normalmı önceden hafif olurdu
Gunaydin cnm...nasilsin? Hamilelik nasil gidiyor? Kiz bekliyodunuz degilmi yanlis hatirlamiyosam!Günaydın kızlaaar. Uzun zamandır giremiyorum. Nasılsınız. :)
Evet Ssilan cok hakli rahimin kasilip gevsemelerini sancilarini daha cok hissedeceksin...ben sag kasigimin sag bacagimla birlestigi yerde oyle siddetli agrilar duyuyordumki bazen yuruyemiyordum...hatta sag yumurtaligimdan daha cok yumurta toplandigi dolayisiyla daha cok ugrasildigi icin sag tarafta daha cok agri hissediyorum diye dusunmustum...yeni dogum yapicak gorumceminde sol tarafinda cok agrisi oluyodu otaraftan cok yumurta toplanmisti...ama aniden giren siddetli kasik agrilarim ileriki aylara kadar devam etmisti. .Gayet rahat ol..Rahim hamilelik için hazırlanıyor. İçinde daha önce görmediği ama bırakmak da istemediği bir hazine taşıyor. Onu rahat ettirebilmek içinde genişleyip kuvvetlenmeye çalışıyor. Eee sende bu arada biraz hissediyorsun içeride olanları işte..Evham yapma böyle sancın olunca biraz uzanıp dinlenmeye çalış sadece :)
İğneler nasıl bir ağrı yapıyor,bende 1 haftadır iğne alıyorum ama bende ne kasık,ne karın ağrısı hiçbirşey yok,bu büyülüyormuş demek ki yumurtalarMerba kizlar arnza yeni ktldim bnde mustafa beyin hastasyim bu ay ilk defa gttim ve ignelre bsldk bu hfta opu olacak igneler cok fazla agri yapmya bsldi umarim sonnda herseye dger icinzde mustafa beyin hastasi olan vrmi transferi ilk aymi yapyr yksa donduruptami
İğneler nasıl bir ağrı yapıyor,bende 1 haftadır iğne alıyorum ama bende ne kasık,ne karın ağrısı hiçbirşey yok,bu büyümüyormu demek ki yumurtalar
Canim bnm karnımda cok fzla sanci oluyor 14 tane yumurtam vardi dun boyutlari 16 lrdaİğneler nasıl bir ağrı yapıyor,bende 1 haftadır iğne alıyorum ama bende ne kasık,ne karın ağrısı hiçbirşey yok,bu büyülüyormuş demek ki yumurtalar
İlacı tam iğnenin uzuna gelecek şekilde itip uca kadar getiriyorusunuz.Hatta minik bi damla dışarı gelecek şekilde sonra göbeğinizden çok dimdik değil hafif eğik şekilde veriyorsunuz.Çok dert etmeyin.ben 3 iğne oluyorum göbekten biri clexan hazır iğne,diğerleri toz+su karıştırıyoruz,kafamı karıştıran bu iğnelerin havasını nasıl almak gerekiyor?(şırıngada kabarcık oluyor omu havası?)birde şırıngada 10 20 30 ml ölçüler varya onlar ne işimize yarıyor?korktum havasını alamıyomuyuz biz acaba,eşim yapıyo böyle parmağıyla tık tık vuruyo şırıngaya öylemi çıkıyo havası iğnenin?birde ben şimdi nezle-grip arasıyım burun tıkalı,bu hafta opu olacak bi sakıncası olurmuki,narkozda filan?anestezi yapılmadan önce opu da ,bi test tahlil flan yapılıyormu klinikte?alerj varmı yokmu gibi?
Ben Erbil beyin hastasıyım ama ağrılar bende de oluyordu ve bu beklediğimiz bir şey gayet normal.Yumurtalar büyüyyor demişti bana.Sizde mutlu olun rahat olun lütfen.Merba kizlar arnza yeni ktldim bnde mustafa beyin hastasyim bu ay ilk defa gttim ve ignelre bsldk bu hfta opu olacak igneler cok fazla agri yapmya bsldi umarim sonnda herseye dger icinzde mustafa beyin hastasi olan vrmi transferi ilk aymi yapyr yksa donduruptami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?