Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

9. Gun bugün ama benim sayı az 3 tu. Büyümüyor belki benimkiler. Klinikteyim sonuç alıp dr a kontrole gircem

Bugün opu var anesteziden de korkuyorum alerji var bende neye olduğunu da bilmiyorum. Kızlar dua edin benim için de herşey iyi gitsin.olan iki folikul de iyi çıksın

Günaydın kızlar. Nasılsınız. Havalar çok fena dikkat edin ben şifayı kaptım. Var mı önerisi olan. Ağzım burnum felaket ilaçta alamıyorum.

Günaydın kızlar. Nasılsınız. Havalar çok fena dikkat edin ben şifayı kaptım. Var mı önerisi olan. Ağzım burnum felaket ilaçta alamıyorum.
Canım çok geçmiş olsun. Ama bildiğim kadarı ile hamilelerinde kullanacağı ilaçlar var. Örneğin minoset alabiliyordum ben çok sık olmamakla birlikte. Bol ıhlamur, zencefil-bal karışımı iç..Ilık ılık devamlı sıvı tüket. Geçmiş olsun.

opu bitti çok şükür. Hiçbirşey anlamadım iki tane olgun yumurta var bakalım yarın önemli dolleniceklermi. dollenirse dondurulcak

Kızlar yardım lütfen.... Idrar yollarımı üşüüttüm cok agrım var,midemde cok bulanıyor ilaç da kullanamıyorum,doğal yolla tavsıyenız varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…