[/QU
Herkes aynı tepkiyi vermeyebilir belki. Birde siizn iğnede kaçıncı gününüz? Benimde son üç dört günde ağrılarım çok fazlaydı. Dr'a sordum çok normal dedi.
Belki sayı ile orantılıdır haklısınız. Umarım çıkışta güzel haberler verirsiniz bize :)9. Gun bugün ama benim sayı az 3 tu. Büyümüyor belki benimkiler. Klinikteyim sonuç alıp dr a kontrole gircem
2 tane var biri 20, biri 17 . Perşembe sabah toplanacak. Bu akşam catlatma ignesini vurcaz. Heyecan yaptim.Belki sayı ile orantılıdır haklısınız. Umarım çıkışta güzel haberler verirsiniz bize :)
Daha heyecanlı günleri yaklaşıyorr :)2 tane var biri 20, biri 17 . Perşembe sabah toplanacak. Bu akşam catlatma ignesini vurcaz. Heyecan yaptim.
Kızlar kese görmeye gıttık,keselerı gördüm geldım
cok sevindimm
neler dedi doktorun merak icindeyimmm
ikiz mi
Evet cnm ıkızler..bır Sürü test verdı... Onları yaptırıcam... 5hafta 5 gun... Son adet Günü'nden hesaplıcakmışız
yaaa nasıl sevindim anlatamam :) Süperrrrr !!!!Kızlar kese görmeye gıttık,keselerı gördüm geldım
Ilaçlara devam canım,estrofemi sadece 1hafta kullanıcam ..kalp atışları 25 de ınşllh duyucaz cnmmaşallah maşallah sevindim darisi kalp atislarina inşallah
hangi ilaclari biraktirdi peki :)
yaaa nasıl sevindim anlatamam :) Süperrrrr !!!!
Gunaydin cnm...nasilsin? Hamilelik nasil gidiyor? Kiz bekliyodunuz degilmi yanlis hatirlamiyosam!
Bugün opu var anesteziden de korkuyorum alerji var bende neye olduğunu da bilmiyorum. Kızlar dua edin benim için de herşey iyi gitsin.olan iki folikul de iyi çıksın[/QUOT
Canım umarımher şey yolunda gider. Güzl haberler alırsın dualarımızdasın.
Canım çok geçmiş olsun. Ama bildiğim kadarı ile hamilelerinde kullanacağı ilaçlar var. Örneğin minoset alabiliyordum ben çok sık olmamakla birlikte. Bol ıhlamur, zencefil-bal karışımı iç..Ilık ılık devamlı sıvı tüket. Geçmiş olsun.Günaydın kızlar. Nasılsınız. Havalar çok fena dikkat edin ben şifayı kaptım. Var mı önerisi olan. Ağzım burnum felaket ilaçta alamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?