Kızlar yardım lütfen.... Idrar yollarımı üşüüttüm cok agrım var,midemde cok bulanıyorilaç da kullanamıyorum,doğal yolla tavsıyenız
merhaba bol bol ılık su iç, ayaklarına sıcak su torbası koy :)
Ben mustafa beyin hastasiyim sadece son iki takibimi kubra hanim yapti ama sonuclarima surekli mustafa bey bakti o hep ordaydi yanima geldi 5900 tedavi parasi bzm ilaclr 1200 lira tuttu ama bu kişiden kisiye değişiyor biz orduevinde kaldigimiz icin yer konusunda yardimci olamiycam canimMrb arkdaslar aranizda mustafa beyin hastasi varmi?bende ona gitmek istiyorum ama yogun oldugu icin takipleri baska dra yaptiriyormus öylemi?prof diye onu sececez ama eger oyleyse hic bir anlami kalmiyor.birde en son fiyat nekadr yazabilirmisinz?önerebilceniz temiz uygun kalinabilcek yerlerin isimlerinide yazarsaniz cok memnun olurum..
Tsk ederim kubra hanim bakti demissinya onu sen belirlemiyosun herlde mustafa beymi seciyo.hani istesek atiyorum mustafa bey yokken erbil bey baksin desek bakmazmi acaba?Ben mustafa beyin hastasiyim sadece son iki takibimi kubra hanim yapti ama sonuclarima surekli mustafa bey bakti o hep ordaydi yanima geldi 5900 tedavi parasi bzm ilaclr 1200 lira tuttu ama bu kişiden kisiye değişiyor biz orduevinde kaldigimiz icin yer konusunda yardimci olamiycam canim
Hayr canim belirleymysun ztn kubra hsnim mustafa beyle calsyo muayene ye mustafa bey onunla grydu ama bn hocann olmdgi hcbr zamna rastlamdim bn smdi transferi brklyrmTsk ederim kubra hanim bakti demissinya onu sen belirlemiyosun herlde mustafa beymi seciyo.hani istesek atiyorum mustafa bey yokken erbil bey baksin desek bakmazmi acaba?
Günaydın kızlar. Nasılsınız. Havalar çok fena dikkat edin ben şifayı kaptım. Var mı önerisi olan. Ağzım burnum felaket ilaçta alamıyorum.
Kızlar yardım lütfen.... Idrar yollarımı üşüüttüm cok agrım var,midemde cok bulanıyorilaç da kullanamıyorum,doğal yolla tavsıyenız varmı?
Mrb arkdaslar aranizda mustafa beyin hastasi varmi?bende ona gitmek istiyorum ama yogun oldugu icin takipleri baska dra yaptiriyormus öylemi?prof diye onu sececez ama eger oyleyse hic bir anlami kalmiyor.birde en son fiyat nekadr yazabilirmisinz?önerebilceniz temiz uygun kalinabilcek yerlerin isimlerinide yazarsaniz cok memnun olurum..
Tsk ederim cevabiniz icin.guvenc beyde tedavi nasil isliyor bir ay toplayip diger ay transfermi yoksa direk toplama transfer oluyormu?insallh olumlu sonuc alirsnz..bende orada tedavi oldum şimdi transferi bekliyorum.mustafa beyin haricinde güvenç bey erbil beyde çok hoş doktorlar çokilgililer hepsi öyledir ama onlarıdaha yakından tanıyorum.benim doktorum güvenç bey gayetmemnunum sonuçta hepsi aynımerkezde aynı teknikkullanılıyor laboratuvarda aynıembriyologda karar senin.
Tsk ederim cevabiniz icin.guvenc beyde tedavi nasil isliyor bir ay toplayip diger ay transfermi yoksa direk toplama transfer oluyormu?insallh olumlu sonuc alirsnz..
Merhblr transferiniz oldmu pekiMerhaba,Bahceci Fulya da transfer aninda bir hanim merhaba ben psikologum,transfer aninda bulunmami ister misinz dedi.Onceden yumurta toplandi,hicbiri dollenmemis. ,bu psikolog hnm aramıştı, transferiniz varmış size destek verecegim diye.Kıpkırmızı oldum istemiyorum psikolog dedim.Bence birkaç gün önceden sormalilar yanınızda psikolog ister msnz diye. Şikayet olarak yazdim. Istemiyorsaniz önceden söyleyin, o anda birini reddetmek stres yapiyor
Evet evet,oldu,bekliyoruz,10 mart i,psikolog istemiyorsaniz o anda ki ben varligi ne ise yarar anlamadım o anda,mutlaka soyleyin.Tabi bir de laboratuarda bilgi almadan bizi aramasa iyi olurMerhblr transferiniz oldmu peki
kızlar nasılsınız. Geçen hafta transferim gerçekleşti çok şükür. İnşallah sonucu güzel olsun. Allahım utandırmasın inşallah. Sizler nasılsınız.
kızlar nasılsınız. Geçen hafta transferim gerçekleşti çok şükür. İnşallah sonucu güzel olsun. Allahım utandırmasın inşallah. Sizler nasılsınız.[/QUToplaToplama işleminden sonra embriyo larnz dondurulmusmuydu transfer icin kaçıncı gun cagryrlr ve transfrre kdr kc kre gttnz kontrole bilgi vereblrmsnz
Canm hayrli olsun bnde mustafa beyin hastasiyim transferi bekliyorum ins seninde iyi gidermerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Mustafa beyin hastasıyım adetimle beraber tedaviye başlıyorum. İnşallah herşey güzel olur. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?