Arkadaslar bende beklemedeyim benimde bu ay transferim olacak insallah bir aksilik cikmazsa..bende guvenc beyin hastasiyim insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olsun...sizin kac tane embriyonuz donduruldu kaliteleri nasildi.ben de fulya bahçeci erbil beyin hastasıyım.transferimi bekliyorum.bir aksilik çıkmazsa haftaya olacak inşallpost: 39743640, member: 632926"]Ben de Burçak Hanım'ın hastasıyım iki aydır. Çok fazla doktora gittim, onun kadar insanı rahatlatan, sakinleştiren, siz sormadan bilgi veren, anlayışlı doktor görmedim.
Şubat'ta yumurtalarım toplandı, donduruldu, bu ay transferim olacak.
Arkadaslar bende beklemedeyim benimde bu ay transferim olacak insallah bir aksilik cikmazsa..bende guvenc beyin hastasiyim insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olsun...sizin kac tane embriyonuz donduruldu kaliteleri nasildi.
Benimde 4 tane embriyom donduruldu...bakalim hayirlisi insallah sımsıkı tutunurlar ve saglikla kucagimiza aliriz insallah. Bende cok heyecanli ve stresliyim ...10 tane 5. gün embriyom donduruldu. Kaliteleri iyi dediler. Beklemek cidden çok zor, çatlayacağım artık sabırsızlıktan. =)
Sizin kaç tane donduruldu?
Arkadaslar bende beklemedeyim benimde bu ay transferim olacak insallah bir aksilik cikmazsa..bende guvenc beyin hastasiyim insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olsun...sizin kac tane embriyonuz donduruldu kaliteleri nasildi.
10 tane 5. gün embriyom donduruldu. Kaliteleri iyi dediler. Beklemek cidden çok zor, çatlayacağım artık sabırsızlıktan. =)
Sizin kaç tane donduruldu?
adet olunca haber veriyorsun yada gidiyorsun.ben uzak olduğum için haber verdim.bana kullanacağım ilaçları faksladılar.onlar aramıyor yani.adet olunca hemen doktorunuzun asistanına haber verinBenim 13 subatta yumurtalarim toplandi ve donduruldu transfer nasil oluyr onlarmi arylr
Teşekkür ederim. Hepimizin hakkında hayırlısı. Pek sayıya bakmıyor bu işler, o yüzden 3müş, 5miş, 15miş çok kafaya takmamak gerekiyor. Bir arkadaşımın sadece 2 embriyosu donduruldu, bir tanesi transfer edildi. O da tuttu. =) Şimdi lüle şaçlı bir minnoşu var.maşallah sizin çok iyiymiş
Evet 5. güne kadar bekletilip donduruldu. Hatta 2 günde bir arayıp bilgi verdiler.sizlerin embriyolar 5. güne kadar götürülüp mü donduruldu?erbil bey galiba transferden 2 gün önce çözdürülüp 5. güne gitmesini bekliyor
ben de fulya bahçeci erbil beyin hastasıyım.transferimi bekliyorum.bir aksilik çıkmazsa haftaya olacak inşallah
psikolog bütün hastalarin transferine geliyormu?size özel biseymiydi?siz neden istemediniz.sahsen ben rahatlatmasi acisindan iyi olabilir diye düsündum.eksra ücret de aliyolardir ona herlde.Merhaba,Bahceci Fulya da transfer aninda bir hanim merhaba ben psikologum,transfer aninda bulunmami ister misinz dedi.Onceden yumurta toplandi,hicbiri dollenmemis. ,bu psikolog hnm aramıştı, transferiniz varmış size destek verecegim diye.Kıpkırmızı oldum istemiyorum psikolog dedim.Bence birkaç gün önceden sormalilar yanınızda psikolog ister msnz diye. Şikayet olarak yazdim. Istemiyorsaniz önceden söyleyin, o anda birini reddetmek stres yapiyor
Hayırlı olsun canım inşallah herşey dilediğin gibi gönlünce olur :)
Kizlar banada yardimci olurmusunuz.mustafa bey transferi bir ay sonrami yapiyor?ben yazin gidicem takibi mustafa bey yapmazsa diye endise ediyorum.mustafa ve erbil bey arasinda kaldim..
merhaba ben buğün itibariyle başladım araştırdığım kadarıyla banyoda problem yok.bende climara fort için bilgi almak için girmiştim.gerçi sizin bunu yazalı bayağı olmuş bitmiştir süreç rica etsem bigilendirirmisiniz.nekadar kullandınız nerelere yapıştırdınız vs. şimdiden teşekkürlerKizlar climara fort kullanan oldumu icinizde o ustunuzdeyken dus aldinizmi?
merhaba,transfer öncesi climara fort kullandınızmı bilgi rica edebilirmiyimBende mustafa beyin hastasıyım dondurulmusla bahcecideki ilk deneme de tuttu bchg 3679 çıktı şimdi kese yada keseleri girmek için gün sayacagim beklemeler bitmiyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?