merhaba,transfer öncesi climara fort kullandınızmı bilgi rica edebilirmiyim
merhaba,transfer öncesi climara fort kullandınızmı bilgi rica edebilirmiyim
teşekkür ederim bilgi için.ben yeni kullanmaya başladım.doktorla konuşmadım faxla yolladılar o nedenle detay bilmiyorum.siz kaç gün kullanmış olcaksınız buna başlarkentransferle ilgili bilgi alabildinizmi acababen kullanıyorum şuan.banyo yapmıyorum 48 saatte bir değiştiği için ona göre giriyorum duşa.çıkartıyorum duşa giriyorum ve çıkınca tekrar yenisini yapıştırıyorum.ben göbeğe yapıştırıyorum.kalçaya da denedim ama orda oynuyor gibi geldi.en çok göbekte rahat ettim.bu akşam yine yapıitıracağım bu kez kola deneyeceğim
teşekkür ederim bilgi için.ben yeni kullanmaya başladım.doktorla konuşmadım faxla yolladılar o nedenle detay bilmiyorum.siz kaç gün kullanmış olcaksınız buna başlarkentransferle ilgili bilgi alabildinizmi acaba
Mrb bn banti genelde sirtima yapistiriyordum en rahat orda iken hissediyrdum. Yda popoyada yapusiyo bele dgru olan kismamerhaba ben buğün itibariyle başladım araştırdığım kadarıyla banyoda problem yok.bende climara fort için bilgi almak için girmiştim.gerçi sizin bunu yazalı bayağı olmuş bitmiştir süreç rica etsem bigilendirirmisiniz.nekadar kullandınız nerelere yapıştırdınız vs. şimdiden teşekkürler
Kızlar Slm,maalesef benım bebıslerın kalbı durdu8 haftalıklardı......
Allah sabir versin canim vardir bunda da vardir bir hayir vakti saati henuz gelmemis.uzulme demek dile kolay ama yorulmadan yilmadan yoluna devam etmen gerek Rabbim bizim gibi bu yolda emek verip ugrasan herkesin yuzunu guldursun insallah...ya sabirr arkadasim..Kızlar Slm,maalesef benım bebıslerın kalbı durdu8 haftalıklardı......
inşallah hepimiz için hayırlısı olsun.bu ctesi muayenem var.transfer tarihi belli olacak inşallah
kızlar merhaba ben yeni üyeyim sizden bazı konularda fikir almak istiyorum.ben geçen yıl 2 ameliyat geçirdim çikolata kisti yüzünden ve tüplerimi bağladılar.geçen ay tüp bebek denedim Antalya ıvf de fakat embriyolar 6. günde kendilerini imha etmişler.7 yumurta toplanmıştı 4 ü m2 demişlerdi sonuç böyle.sebebini sorduğumda cevap alamamam beni çok yıktı.hiç güvenmedim ben bu sonuca neyse Allaha havale ettim artık. araştırmalarım devam etti ve en iyi merkez olarak bahçeci gibi görünüyor.çarşamba günü için randevu aldım mustafa bahçeciden.bana yardım edin nasıl bir yer doktor nasıl takiplaeri kim yapıyo hiç bir bilgim yok bu konuda istanbula 1 defa gitmiş biriyim hiç bir yeri bilmiyorum.boşu boşuna taa fethiyeden oralara gitmiş olmak istemiyorum.deneyimlerinizi bana yazarsanız cok sevinirim.
tşk ederim içimi rahatlattınız. çok sevindim Allah şimdiden yolunu açık etsin inşallah. ne bilim ya ben 1 yıldır bir sürü şey yaşadım ve bunları tüp bebek yapabilmek için yaşadım.bu yol cok zormuş insan ister istemez korkuyo tabi bahçeciye herkes cok güvenmiş ben de güvenmek istiyorum zaten biliyorsunuz zorlu bir yol bu bi de merkez iyi olmazsa insan daha da yıpranıyor Antalyada bu konuda dersimi aldığımdan temkinli davranmak istiyorum.Mrb. Sana sadece şunu söyleyeyim ki bahçeci en doğru adres. Ve inan bana bende İstanbula gittiğimde hiçbir yer bilmiyodum. Eşimle gittik muayene olduk aynı gün geri döndük. Daha sonra adet olup iğnelere başlayınca tek başıma gittim. Eşim yumurta toplama günü geldi ve sperm örneği verdi. İşlerinin yoğunluğundan ertesi gün memlekete geri döndü. Transfer günü tekrar geldi ve 2 gün sonra beraberce geri döndük. Yani anlayacağın hiç bilmediğim bi memlekette hemde istanbul gibi bi yerde dımdızlak tek başıma kaldım. İnan bana gecenin bi yarısı özel hastaneye gidip çatlatma iğnemi oldum ve tek başınayım korkudan öldüm ya.... Ama şükürler olsun bu kadar eziyetin meyvesini almak mükemmel bişey. Şimdi 5.5 aylık hamileyim. Rabbim tez zamanda sana da isteyen herkese de nasip etsin.... Allah yardımcın olsun ama hiç korkma en doğru ve en güvenilir yerdesin....
tşk ederim içimi rahatlattınız. çok sevindim Allah şimdiden yolunu açık etsin inşallah. ne bilim ya ben 1 yıldır bir sürü şey yaşadım ve bunları tüp bebek yapabilmek için yaşadım.bu yol cok zormuş insan ister istemez korkuyo tabi bahçeciye herkes cok güvenmiş ben de güvenmek istiyorum zaten biliyorsunuz zorlu bir yol bu bi de merkez iyi olmazsa insan daha da yıpranıyor Antalyada bu konuda dersimi aldığımdan temkinli davranmak istiyorum.[/QU
4.5 yıldır evliyiz. Evlendik, işle alakalı sorunlarımız vardı o yüzden 2 sene çocuk düşünmedik. 2 sene sonra herşey yoluna girdi yapalım bi çocuk dedik. Ben zannettim ki hemen o ay hamile kalırım ama işler umduğum gibi gitmedi. Ben nevşehirde oturuyorum. Gittim 2013 yılında kayseride tüp bebek yaptırdım bi tane. Olmadı... Bahçecinin iyi olduğunu duymuştum ama cesaret edip İstanbula gidemedim bi türlü. Eşim kaynaklı problemimiz olduğundan Ankarada tüm ürologları dolaştım. Burda bi ürolog paranız varsa gidin iyi bir merkezde tüp bebek yaptırın, zamanınızı ürologlarda harcamayın dedi. Doğru söylüyordu. Benim halamda 12 sene önce Mustafa Bahçeci de yaptırmıştı, ilk yaptırmada oldu. Şimdi koca oğlu var ve hemen ardından kendiliğinden bi oğlu daha oldu. Bana da Bahçeciyi o tavsiye etti. İlla git, paranı harcayacaksan da orda harca, olmazsa da orda olmasın dedi. Tam gitmeye karar verdim rüyamda doktorumu gördüm. Adamın adını dahi bilmiyodum. Ben Erbil beye giderim diye düşünürken Gürkan Beyi rüyamda gördüm diye ona gittim. Evet maddi olarak zor bir süreç. Varımızı yoğumuzu bugüne kadar hep doktor yollarında harcadık ama buna değdi. Güzel karşılandık. İyi muamele gördük. Ama tabiki her iyi şeyin karşılığını maddi olarak da ödedik. Olsun.... Buna da şükürler olsun. Yani anlatmak istediğim sen daha yolun başındasın. Bu yol zorlu ve uzun bir yol. Sabırlı olmak lazım. Allah tüm uğraşlarının sonucunu verir inşallah. Sizde sorun ne peki?
kızlar merhaba ben yeni üyeyim sizden bazı konularda fikir almak istiyorum.ben geçen yıl 2 ameliyat geçirdim çikolata kisti yüzünden ve tüplerimi bağladılar.geçen ay tüp bebek denedim Antalya ıvf de fakat embriyolar 6. günde kendilerini imha etmişler.7 yumurta toplanmıştı 4 ü m2 demişlerdi sonuç böyle.sebebini sorduğumda cevap alamamam beni çok yıktı.hiç güvenmedim ben bu sonuca neyse Allaha havale ettim artık. araştırmalarım devam etti ve en iyi merkez olarak bahçeci gibi görünüyor.çarşamba günü için randevu aldım mustafa bahçeciden.bana yardım edin nasıl bir yer doktor nasıl takiplaeri kim yapıyo hiç bir bilgim yok bu konuda istanbula 1 defa gitmiş biriyim hiç bir yeri bilmiyorum.boşu boşuna taa fethiyeden oralara gitmiş olmak istemiyorum.deneyimlerinizi bana yazarsanız cok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?