Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

arkadaşlar merhaba,
climara fort bantını kullananlar bana bilgi veremilirmi...rahim kalınlığını ayarlayan bişeymi bu...nekadar sonra transfer yapılıyor vs.
yardımlarınıza şimdiden teşekkürler

merhaba,transfer öncesi climara fort kullandınızmı bilgi rica edebilirmiyim

ben kullanıyorum şuan.banyo yapmıyorum 48 saatte bir değiştiği için ona göre giriyorum duşa.çıkartıyorum duşa giriyorum ve çıkınca tekrar yenisini yapıştırıyorum.ben göbeğe yapıştırıyorum.kalçaya da denedim ama orda oynuyor gibi geldi.en çok göbekte rahat ettim.bu akşam yine yapıitıracağım bu kez kola deneyeceğim

teşekkür ederim bilgi için.ben yeni kullanmaya başladım.doktorla konuşmadım faxla yolladılar o nedenle detay bilmiyorum.siz kaç gün kullanmış olcaksınız buna başlarkentransferle ilgili bilgi alabildinizmi acaba

ben de faksla aldım ama transferden sonra da kullanılmaya devam ediyormuş.benim en başta 10 kutu aldım.10 kutu gidiyormuş

Mrb bn banti genelde sirtima yapistiriyordum en rahat orda iken hissediyrdum. Yda popoyada yapusiyo bele dgru olan kisma

Kızlar Slm,maalesef benım bebıslerın kalbı durdu 8 haftalıklardı......
Allah sabir versin canim vardir bunda da vardir bir hayir vakti saati henuz gelmemis.uzulme demek dile kolay ama yorulmadan yilmadan yoluna devam etmen gerek Rabbim bizim gibi bu yolda emek verip ugrasan herkesin yuzunu guldursun insallah...ya sabirr arkadasim..

kızlar merhaba ben yeni üyeyim sizden bazı konularda fikir almak istiyorum.ben geçen yıl 2 ameliyat geçirdim çikolata kisti yüzünden ve tüplerimi bağladılar.geçen ay tüp bebek denedim Antalya ıvf de fakat embriyolar 6. günde kendilerini imha etmişler.7 yumurta toplanmıştı 4 ü m2 demişlerdi sonuç böyle.sebebini sorduğumda cevap alamamam beni çok yıktı.hiç güvenmedim ben bu sonuca neyse Allaha havale ettim artık. araştırmalarım devam etti ve en iyi merkez olarak bahçeci gibi görünüyor.çarşamba günü için randevu aldım mustafa bahçeciden.bana yardım edin nasıl bir yer doktor nasıl takiplaeri kim yapıyo hiç bir bilgim yok bu konuda istanbula 1 defa gitmiş biriyim hiç bir yeri bilmiyorum.boşu boşuna taa fethiyeden oralara gitmiş olmak istemiyorum.deneyimlerinizi bana yazarsanız cok sevinirim.

Mrb. Sana sadece şunu söyleyeyim ki bahçeci en doğru adres. Ve inan bana bende İstanbula gittiğimde hiçbir yer bilmiyodum. Eşimle gittik muayene olduk aynı gün geri döndük. Daha sonra adet olup iğnelere başlayınca tek başıma gittim. Eşim yumurta toplama günü geldi ve sperm örneği verdi. İşlerinin yoğunluğundan ertesi gün memlekete geri döndü. Transfer günü tekrar geldi ve 2 gün sonra beraberce geri döndük. Yani anlayacağın hiç bilmediğim bi memlekette hemde istanbul gibi bi yerde dımdızlak tek başıma kaldım. İnan bana gecenin bi yarısı özel hastaneye gidip çatlatma iğnemi oldum ve tek başınayım korkudan öldüm ya.... Ama şükürler olsun bu kadar eziyetin meyvesini almak mükemmel bişey. Şimdi 5.5 aylık hamileyim. Rabbim tez zamanda sana da isteyen herkese de nasip etsin.... Allah yardımcın olsun ama hiç korkma en doğru ve en güvenilir yerdesin....

Evet 12 martta transferim oldu.bugun 4. Günüm

Arkadaşlar merhaba, sizlere danışmak istediğim bir konu var. 3. Denememi bahçeci de yaptırdım. Doktorum dışardan Prof. Dr. Engün Oral..tüm işlemler bahçeçide oldu ama. Bugun transferimin 8. Günü ama ben ümitsizim bu seferde olmadı, biliyorum kan testi yapmadanümitsizliğe kapılmamalıyım ama his işte yine negatifi göreceğim size sormak istediğim bu zamana kadar problemin hep erkek kaynaklı olduğu söylendi bize, bende herşey yolunda denİldi ama 3 seferde başarısız sonuç aldıysak benimle ilgili de gözardı edilen birşeyler vardır değil mi, aksi olsa başarılı olurduk..bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?hem maddi hem manevi çok yıprandık, bazen vazgeçmeliyim diye düşünüyorum ama...benzer şeyler yaşayanlarınız varsa deneyimlerinizi duymaya çok ihtiyacım var..uzun oldu ama şimdiden teşekkür ediyorum..sevgiler

tşk ederim içimi rahatlattınız. çok sevindim Allah şimdiden yolunu açık etsin inşallah. ne bilim ya ben 1 yıldır bir sürü şey yaşadım ve bunları tüp bebek yapabilmek için yaşadım.bu yol cok zormuş insan ister istemez korkuyo tabi bahçeciye herkes cok güvenmiş ben de güvenmek istiyorum zaten biliyorsunuz zorlu bir yol bu bi de merkez iyi olmazsa insan daha da yıpranıyor Antalyada bu konuda dersimi aldığımdan temkinli davranmak istiyorum.

çok ilginç ya süper doktorunu rüyanda görmek :) demek ki hayırlı olanı Rabbim sana göstermiş maşallah ne güzel :)
ben çikolata kisti hastasıyım geçen yıl 3 ay arayla iki ameliyat geçirdim ve tüplerimi bağladılar. geçen ay Antalya da denedik tüp bebek olmadı.6 embriyo oluştu 4 ü birinci kalite denildi 6. günde hepsi kendini imha etmiş miş miş miş bilmem ne. soruyorum doktora neden olabilir bu diye %5 ihtimal oluyor ama sebebini bilmiyorum diyor bana. bu yüzden korkuyorum merkez secimi çok önemliymiş bunu yaşayarak anladım. doğru diyorsun üç kuruş fazla olsun en azından olmadığında sebebi belli olsun. tıpta sebebi yok diye bir sonuç olamaz bir kadının en hassas noktası anne olmak kimsenin duygularla oynamaya hakkı yok. bu işin umut taciri çok fazla maalesef. Ben de mustafa bahçeciden randevu aldım yarın gidiyorum istanbula inşallah hayırlı olur. yol falan bir şekilde çözülebilecek sorunlar sonu güzel olsun da... bu arada doktorun tedavi boyunca her şeyi kendisi mi yaptı başka doktorlar karıştı mı işlemlere falan

Canım hayırlı olsun kararın. Inşallah güzel haberlerini alırız. Açıkçası ben merkezden ve ilgilerinden çok memnunum. Senin içinde engüzeli olsun inşallah. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…