CAnım benim yaa çok çok üzüldüm..Üzüntünü hafifletecek bir şey olmadığını da biliyorum. Rabbim sabır versin.Kızlar Slm,maalesef benım bebıslerın kalbı durdu8 haftalıklardı......
ben de gideceğim yarın ve telefonda dediler 400 tl diyeMerhabalar araniza yeni katildim ve ilk randevumuzu aldik DR. Mustafa Bey'den. Biz aslinda fikir alisverisinde bulunmak icin aldik randevuyu ama bizden 400tl ücret getirmemiz istendi bu normal mi? Sonucta orda baslayip baslamiycagimiza bile karar vermedik fikir almak icin ön bir konusma yapmak istemistik. Bu konuda fikirlerinizi duymak isterim.
çok ilginç ya süper doktorunu rüyanda görmek :) demek ki hayırlı olanı Rabbim sana göstermiş maşallah ne güzel :)
ben çikolata kisti hastasıyım geçen yıl 3 ay arayla iki ameliyat geçirdim ve tüplerimi bağladılar. geçen ay Antalya da denedik tüp bebek olmadı.6 embriyo oluştu 4 ü birinci kalite denildi 6. günde hepsi kendini imha etmiş miş miş miş bilmem ne. soruyorum doktora neden olabilir bu diye %5 ihtimal oluyor ama sebebini bilmiyorum diyor bana. bu yüzden korkuyorum merkez secimi çok önemliymiş bunu yaşayarak anladım. doğru diyorsun üç kuruş fazla olsun en azından olmadığında sebebi belli olsun. tıpta sebebi yok diye bir sonuç olamaz bir kadının en hassas noktası anne olmak kimsenin duygularla oynamaya hakkı yok. bu işin umut taciri çok fazla maalesef. Ben de mustafa bahçeciden randevu aldım yarın gidiyorum istanbula inşallah hayırlı olur. yol falan bir şekilde çözülebilecek sorunlar sonu güzel olsun da... bu arada doktorun tedavi boyunca her şeyi kendisi mi yaptı başka doktorlar karıştı mı işlemlere falan
Merhabalar Mustafa bey ön görüşme yapmıyormuş bana öyle demişlerdi o yüzden ücretli ama diğer doktorlar ö görüşme yapıyo bu arada ön görüşme diye gidip kendini muayene masasında buluyorsun yani benim öyle olmuştu....Merhabalar araniza yeni katildim ve ilk randevumuzu aldik DR. Mustafa Bey'den. Biz aslinda fikir alisverisinde bulunmak icin aldik randevuyu ama bizden 400tl ücret getirmemiz istendi bu normal mi? Sonucta orda baslayip baslamiycagimiza bile karar vermedik fikir almak icin ön bir konusma yapmak istemistik. Bu konuda fikirlerinizi duymak isterim.
Bende güvenç beye muayene oldum ama daha karar vermemiştim merkeze umut işte doktorlar ne söylese tamam diyoruz, diğer bi kaç merkezi daha gezdim benim ikinci denemem olacakBende bende Güvenç beye gittim ön görüşme ücretsizdi ama görüştük bilgi aldık isterseniz muayne edip durumunuzu net değerlendirelim dedi kabul ettim öyle muayne ödedim,karar vermiştim çünkü giderken doktora ve merkeze
ben burdan öncede Florence nightingle ile görüştüm,bu doktora tavsiyeyle geldim arkadaşımın aile dostu,kendiside aynı dr.da geçen sene kızına kavuştu.sen karar veremedin daha araştırma aşamasındamısın?Bende güvenç beye muayene oldum ama daha karar vermemiştim merkeze umut işte doktorlar ne söylese tamam diyoruz, diğer bi kaç merkezi daha gezdim benim ikinci denemem olacak
Ben bahçeci ve memorial arasında kaldım uzun süre ama kararımı memorialdan kullandım yarın randevum var başlıyoruz hayırlısıyla.Arkadaşım hiç ümitli değilken memorialda başladı şimdi 2 aylık hamile, bundan dolayı memorial dedim....ben burdan öncede Florence nightingle ile görüştüm,bu doktora tavsiyeyle geldim arkadaşımın aile dostu,kendiside aynı dr.da geçen sene kızına kavuştu.sen karar veremedin daha araştırma aşamasındamısın?
hayırlı olsun tedavin...Ben bahçeci ve memorial arasında kaldım uzun süre ama kararımı memorialdan kullandım yarın randevum var başlıyoruz hayırlısıyla.Arkadaşım hiç ümitli değilken memorialda başladı şimdi 2 aylık hamile, bundan dolayı memorial dedim....
cok tşk ederim inşallah hayırlı olur çoook büyük umutlarla çıkıyorum yola nedense ben de hiç tanımadan bahçeci ekibine güvenmeye başladım sizlerin sayesinde :)
sen hangi aşamadasın tedavide
Kızlar merhaba nasılsınız yeni başlayan arkadaşlarım hayırlı oldun. :)
inşallah cnm tşk ederim.gittim ben mustafa beye dün muayene etti ama tedavi öncesi kan testleri yapılcak dedi onu yaptırdım bi de rahim filmi istedi yaw anlamadım neye bakılır ki bu filmde tedavi başlamadan.biraz ağrılı oluyomuş galiba ama ben çok alışığım ağrılara :) inşallah güzel olcak ben inanıyorum ve bu yola çıkan herkese dua edyorumAllah umutlarını dualarını boşa çıkarmasın inşallah. Gerçekten güvenmek çok önemli önce Allah'ıma sonra onlara emanetiz. Allah doktorumdan ve ekibinden razı olsun sayelerinde yavruma kavuşucam inşallah. Seninde güzel haberlerini en kısa zamanda alırız inşallah canım. :)
bu konu çok önemli doktor ulaşılabilir olmalı.insan ster istemez merak ediyo iyi ya da kötü ne olabileceğini.dün gittim ilk izlenimim güzeldi bakalım hayırlısıBen zaten ilk muayeneye gittiğimde Gürkan Beye sordum. Tüm işlemlerime siz gireceksiniz değil mi dedim. Evet dedi. Tüm şeylerle ilgilendi. Zaten muayene, yumurta toplama ve transfer.... Bu üçünü doktor yapıyo. Kalan herşeyi de Deniz Hanım var hemşiresi, o yapıyo. Ama Mustafa Bey için bunu diyemem. Duyduğum kadarıyla Mustafa Bey olmayınca yanında Kübra Hanım var O yapıyo işlemleri. Ama tabiki karar senin. Ordaki tüm doktorlar işinin ehli. Kime gidersen git sonuç iyi olacak inşallah. Hep pozitif düşün. Hayırlı yolculuklar. İyi sonuçlarla gelirsin inşallah....
selam bende Güvenç beyin hastasıyım bana da ilk gittiğimde aynısını söyledi tahlilden sonra düşük çıktı bi kısmı yüksek çıkınca o ay baslayamdik. Bir sonraki ay yine baktı tahlile iyi çıkınca başladık o ay toplandi bir donduruldu. Sonraki ay yumurta yoktu pas geçtik. Bu ayki adetle bak caz yine.kızlar ya bişi sorcam mustafa bey dün muayeneden sonra dedi ki tahliller testler bitsin duruma göre tüp bebek yapıcaz büyük ihtimal dedi.anlamadım ben tüp bebek yapıcaz gibi demekle ne demek istemiş olabilir ki iyi mi kötü mü bu cümle bilmiyorum.soramadımda korktum kötü bişey der mi diye
sanki tüp bebekten başka ihtimal varmış gibi kastetti diye düşündüm bende.arastırmadan başlamamaları iyi tabi ki.bi de dondurulan dondurulan embriyonuzu transfer etmek için neden yumurta olması gerekmiş ki yanlış mı anladım acaba yazdığınıselam bende Güvenç beyin hastasıyım bana da ilk gittiğimde aynısını söyledi tahlilden sonra düşük çıktı bi kısmı yüksek çıkınca o ay baslayamdik. Bir sonraki ay yine baktı tahlile iyi çıkınca başladık o ay toplandi bir donduruldu. Sonraki ay yumurta yoktu pas geçtik. Bu ayki adetle bak caz yine.
inşallah cnm tşk ederim.gittim ben mustafa beye dün muayene etti ama tedavi öncesi kan testleri yapılcak dedi onu yaptırdım bi de rahim filmi istedi yaw anlamadım neye bakılır ki bu filmde tedavi başlamadan.biraz ağrılı oluyomuş galiba ama ben çok alışığım ağrılara :) inşallah güzel olcak ben inanıyorum ve bu yola çıkan herkese dua edyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?