- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
En azından benim durumumda öyle oldu rezerv azlığı var bendeki sıkıntı bu,belki aşılama filan önerecek olabilir size durumunuza göre,bana direk tüp bebek dendi,aşılamayla kaybedecek vaktim yok yaştan ve rezerv azlığından dolayı...sanki tüp bebekten başka ihtimal varmış gibi kastetti diye düşündüm bende.arastırmadan başlamamaları iyi tabi ki.bi de dondurulan dondurulan embriyonuzu transfer etmek için neden yumurta olması gerekmiş ki yanlış mı anladım acaba yazdığını
ilgili davrandılar güzel geçti.bir yere daha gideceğim izmirde irenbe de kaan bozkurt var ona da gideceğim öyle karar vercem canım.hepsinin dediklerini toplayıp kim mantıklı gelirse onunla devam edicem.ilk denemede kimseye sormadan soruşturmadan başladım boyumun ölçüsünü aldım.kan testleri orda yapıldı arayacaklarmış doktor bakınca. bi de rahim filmi istedi onuda yaşadığım şehirde yaptırıp kargoyla göndercem.haftaya değil öteki hafta tekrar görüşelim karar vericem dedi bakalım hayırlısı.memnun kaldinizmi peki orda devam edicekmisiniz. birde size yapilicak testler ne kadar surede sonuclanicakmis acaba?
cok iyi bir uygulamaymış aslında.hiç duymamıştım ama mantıklı.bende aşılama yapamaz ki canım çünkü 2 ameliyat geçirdim ve tüplerimi bağladılarEn azından benim durumumda öyle oldu rezerv azlığı var bendeki sıkıntı bu,belki aşılama filan önerecek olabilir size durumunuza göre,bana direk tüp bebek dendi,aşılamayla kaybedecek vaktim yok yaştan ve rezerv azlığından dolayı...
Döndürülün embriyoyu transfer etmek için yumurta gerekmiyor,şöyle izah edeyim benim rezerv az olduğundan çok az folikül oluyor ,en fazla 3 yumurta oluyor ve geçen ay olan 3 yumurta toplandı ama 1 tanesi döllendi ve donduruldu,1 embriyoda yetersiz olduğu için bana havuz yöntemi uygulanacak yani birkaç adet dönemi yumurta toplanacak ki istenilen embriyo sayısına ulaşınca(ne kadar çok yumurta şans daha fazla oluyor,kalitelie olması gerek)transfer olucam ben,biraz uzun bir süreç benim ki,normalde aynı ayda transfer olunuyor,ama dediğim gibi bende bazen de yumurta görmüyor Dr.ozaman diğer aya kalıyor tedavinin devam etmesi...
özelden yazabilir misin bana?Bahçeciyle ilgili bişeyler sormak istiorum.Kızlar merhaba nasılsınız yeni başlayan arkadaşlarım hayırlı oldun. :)
Canım nerelerdesin. Uzun zamandır sana rastlayamıuorum. Iyisindir inşallah. :)
ilgili davrandılar güzel geçti.bir yere daha gideceğim izmirde irenbe de kaan bozkurt var ona da gideceğim öyle karar vercem canım.hepsinin dediklerini toplayıp kim mantıklı gelirse onunla devam edicem.ilk denemede kimseye sormadan soruşturmadan başladım boyumun ölçüsünü aldım.kan testleri orda yapıldı arayacaklarmış doktor bakınca. bi de rahim filmi istedi onuda yaşadığım şehirde yaptırıp kargoyla göndercem.haftaya değil öteki hafta tekrar görüşelim karar vericem dedi bakalım hayırlısı.
tesekkürler cevabin icin canim. brn yurtdisindayim ve burda 3 basarisiz denemem oldu bu sebeple orda sansimi denemek istiyorum. en büyük sorunumda neden basarisiz oldugunu bilmiyorlarorda gelip kalabilcegimizde 10 gün falan bu sürede yetmicek gibi cevaplar ve testler icin bilmiyorumki nasil yapmaliyim.[/QUOTE
önemli değil canım. benm de ikinci denemem olacak embriyolar 6.gün kendini imha etti ve tedavi iptal oldu doktor sebebi yok dedi ama bahçeci grubuna göre sebepsiz bişey olamaz.şimdi araştırıyorlar tedaviye başlamadan.ben doktorların konuşma videolarını izledim sayfalarından orda 21 gün misafirimizsiniz diyorlar.istanbul dışından gelenler için anlaşma yaptıkları oteller varmış o konuda yardımcı oluruz diyorlar.sitelerinden bi bak istersen
maalesef bu işin umut taciri cok fazla.evet ucuz değil hiç bişey güya devlet karşılıyo ama maalesef o raporu almak cok zorC curlydeniz Bizim sorun kalicak yerden cok isyerinden izin alabilmek :) oda tabi biraz zor buralarda. Biz sebepleri icin burda test yaptirmak istedik ama fiyatlari 3000€ dan basliyor testlerin ve devlet karsilamiyor hicbirini tabiki. Bakalim Türkiye'de bu konuda nasil olucak. Daha ilk randevuda bile para istediklerine göre pek farki yok sanirim oraninda. Sonucta bu yola cikan insanlarin özlemlerini duygularini annelik icgüdülerini biliyorlar ve bunu sonuna kadar sömürmekten cekinmiyorlar.
Arkadaşlar merhaba,
Benim 8 yıl evvel aşılama ile bir evladım oldu çok şükür. Ama kızım sürekli kardeş istiyor bu duruma kayıtsız kalamadık. 3 başarısız aşılamadan sonra İnt.Hosp. Yeşilköyde 2 tüp bebek tedavisi olduk ama başarısız oldu üstünede pek çok sağlık sorunu yaşadım. ilaçlar azla gelip aşırı yumurta olunca her yerim şişti. Aslında çoook yanlıştı içimede sinmiyordu ama işime yakın izin almak sorun olmasın diye orayı seçmiştim. İlk transfer tutmadı test yapalım neden olmuyor tutmadı diye direttiğimde de ek masraf gerek yok deyip 2. transferi yaptılar 5. günde kanama oldu. Arayıp hemşireye söyledim. Doktorum aramadı bile ben aradığımda da umursamadı. Öylece kaldı yani.
1 yıl geçti sanırım sonunda doğru yerdeyim. Tedaviye başladık. Doktorun verdiği testleri tamamladık bugün. İğnelere de başladık.
Hayırlısı bakalım
Hepinize bu yolculukta Allah sabır sağlık ve sonunda da mutluluk versin
benim 0,42 amh,rezrevin azaldığını gösteriyormuş..arkadaşlar amh değerinin 0,84 çıkması ne demek ya.kötü bişey mi bu
hadi yaa bu anlama geldiğini bilmiyordum.tedaviye başlamazlar mı acaba böyle olunca...benim 0,42 amh,rezrevin azaldığını gösteriyormuş..
hadi yaa bu anlama geldiğini bilmiyordum.tedaviye başlamazlar mı acaba böyle olunca...
yoo,ben bu değerle başladım tedaviye ,1 dondurulmuşum var...hadi yaa bu anlama geldiğini bilmiyordum.tedaviye başlamazlar mı acaba böyle olunca...
evet benim de aynen dediğin gibi yapılıyor,havuz oluşturacaklar inşallah.amh değeri yumurta rezervi testi demek. Normal olarak 1 in üstünde olacak. Ama önemli değil.Seninkide iyi. Büyük ihtimalle yumurtaların ay ay toplanıp döllenir sonra transferin yapılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?