Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

En azından benim durumumda öyle oldu rezerv azlığı var bendeki sıkıntı bu,belki aşılama filan önerecek olabilir size durumunuza göre,bana direk tüp bebek dendi,aşılamayla kaybedecek vaktim yok yaştan ve rezerv azlığından dolayı...
Döndürülün embriyoyu transfer etmek için yumurta gerekmiyor,şöyle izah edeyim benim rezerv az olduğundan çok az folikül oluyor ,en fazla 3 yumurta oluyor ve geçen ay olan 3 yumurta toplandı ama 1 tanesi döllendi ve donduruldu,1 embriyoda yetersiz olduğu için bana havuz yöntemi uygulanacak yani birkaç adet dönemi yumurta toplanacak ki istenilen embriyo sayısına ulaşınca(ne kadar çok yumurta şans daha fazla oluyor,kalitelie olması gerek)transfer olucam ben,biraz uzun bir süreç benim ki,normalde aynı ayda transfer olunuyor,ama dediğim gibi bende bazen de yumurta görmüyor Dr.ozaman diğer aya kalıyor tedavinin devam etmesi...

memnun kaldinizmi peki orda devam edicekmisiniz. birde size yapilicak testler ne kadar surede sonuclanicakmis acaba?
ilgili davrandılar güzel geçti.bir yere daha gideceğim izmirde irenbe de kaan bozkurt var ona da gideceğim öyle karar vercem canım.hepsinin dediklerini toplayıp kim mantıklı gelirse onunla devam edicem.ilk denemede kimseye sormadan soruşturmadan başladım boyumun ölçüsünü aldım.kan testleri orda yapıldı arayacaklarmış doktor bakınca. bi de rahim filmi istedi onuda yaşadığım şehirde yaptırıp kargoyla göndercem.haftaya değil öteki hafta tekrar görüşelim karar vericem dedi bakalım hayırlısı.

cok iyi bir uygulamaymış aslında.hiç duymamıştım ama mantıklı.bende aşılama yapamaz ki canım çünkü 2 ameliyat geçirdim ve tüplerimi bağladılar mecbur tüp bebek yani.ben de ondan şaşırdım zaten başka yöntem ne olabilir diye

şu anda etrafımda olan ve cok sevdiğim bütün arkadaşlarım ya bebek bekliyo ya da yeni bebekleri oldu.ben çok etkileniyorum bu durumdan hiç biriyle görüşmek istemiyorum resmen hepsinden kaçıyorum.sizlerde böyle duygular yaşıyor musunuz? onların hamilelik haberini aldığımda kendimi eksik hissediyorum hem mutlu oluyorum hem çok üzülüyorum

Kızlar güvenç bey jinekolojik durumada bakıyor mu bilen varmı,sanırım vjnl enfeksiyon yada mantar var bende,ilaç isticem,yoksa sadece tüp bebek mi bakıyo,tedavisindeyim zaten ben

tesekkürler cevabin icin canim. brn yurtdisindayim ve burda 3 basarisiz denemem oldu bu sebeple orda sansimi denemek istiyorum. en büyük sorunumda neden basarisiz oldugunu bilmiyorlar orda gelip kalabilcegimizde 10 gün falan bu sürede yetmicek gibi cevaplar ve testler icin bilmiyorumki nasil yapmaliyim.

C curlydeniz Bizim sorun kalicak yerden cok isyerinden izin alabilmek :) oda tabi biraz zor buralarda. Biz sebepleri icin burda test yaptirmak istedik ama fiyatlari 3000€ dan basliyor testlerin ve devlet karsilamiyor hicbirini tabiki. Bakalim Türkiye'de bu konuda nasil olucak. Daha ilk randevuda bile para istediklerine göre pek farki yok sanirim oraninda. Sonucta bu yola cikan insanlarin özlemlerini duygularini annelik icgüdülerini biliyorlar ve bunu sonuna kadar sömürmekten cekinmiyorlar.

maalesef bu işin umut taciri cok fazla.evet ucuz değil hiç bişey güya devlet karşılıyo ama maalesef o raporu almak cok zor hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim yardım etsin sana ve hepimize...

Arkadaşlar merhaba,
Benim 8 yıl evvel aşılama ile bir evladım oldu çok şükür. Ama kızım sürekli kardeş istiyor bu duruma kayıtsız kalamadık. 3 başarısız aşılamadan sonra İnt.Hosp. Yeşilköyde 2 tüp bebek tedavisi olduk ama başarısız oldu üstünede pek çok sağlık sorunu yaşadım. ilaçlar azla gelip aşırı yumurta olunca her yerim şişti. Aslında çoook yanlıştı içimede sinmiyordu ama işime yakın izin almak sorun olmasın diye orayı seçmiştim. İlk transfer tutmadı test yapalım neden olmuyor tutmadı diye direttiğimde de ek masraf gerek yok deyip 2. transferi yaptılar 5. günde kanama oldu. Arayıp hemşireye söyledim. Doktorum aramadı bile ben aradığımda da umursamadı. Öylece kaldı yani.

1 yıl geçti sanırım sonunda doğru yerdeyim. Tedaviye başladık. Doktorun verdiği testleri tamamladık bugün. İğnelere de başladık.

Hayırlısı bakalım
Hepinize bu yolculukta Allah sabır sağlık ve sonunda da mutluluk versin

tedavin hayırlı olsun arkadaşım,doktorun kim,bende yeni başladım ilk tedavim ,madem tüp bebek yaptıracağım ,alanında iyi bir yer olsun istedim bende,inşalah hepimiz için güzel sonuçlar olur...

tşk ederim cevabın için hayırlısı olsun ne diyeyim her aşaması ayrı bi olay bu tedavinin.Allah yadımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…