Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

evet benim de aynen dediğin gibi yapılıyor,havuz oluşturacaklar inşallah.

Evet 1 in altında olunca bu uygulama daha mantıklı. Çünkü verdikleri ilaçla ilk seferde istenilen yumurtayı elde edemiyorlar. Yöntem gayet iyi yani. Zaten sonuç iyi olsun da çekilen eziyet vız gelir. Rabbim yardımcınız olsun inşallah....

merhaba arkadaşlar.bahçecide dr kübra hanımı tanıyan var mı ben ne zaman arasam o geri dönüş yapıyo kendisini tanımıyorum ama çok soğuk ve ters davranıyor bana.önceleri acaba yanlış mı anlıyorum dedim ama yok öyle değil.sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda.sırf bu yüzden bahçeciden vazgeçmeyi düşünüyorum etkiliyor bu durum beni çünkü

Merhaba. Doktorla iletişim çok önemli, eğer iletişimini beğenmediyseniz kesinlikle başka bir doktora gidin, süreç zaten stresli, bir de üstüne doktor tribi çekecek değiliz. Ancak neden doktor yerine, hastaneyi değiştirmeyi düşünüyorsunuz? Bahçeci'de şiddetle tavsiye edilen, başarılı, sevilen pek çok doktor var. Onları bir araştırın derim. Merkezden hemen vazgeçmeyin, çünkü çok doğru bir yer. Benim doktorum da Burçak Erzik, kesinlikle tavsiye ederim.

ben hiç bi doktoru görmedim desem yeridir.mustafa beyi ve hemşiresini gördüm o kadar.işte dedim ya eğer doktorum kübra hanım olacaksa gitmem oraya başka doktor olursa kararım değişir tabi.beni hiç görmedi durumumu bilmiyor ve ters konuşuyor telefonda.her aradığımda da ona yönlendiriyorlar.yani asıl doktorum o mu başkası mı bilmiyorum...dediğiniz doktordan memnunsunuz ne güzel.tercih yapma şansım varsa ben de düşünürüm kendisini.tşk ederim

sanırım Kübra hanım Mustafa bey olmadığında genelde bakıyor beraber çalışıyorlar diye duydum ben,ben Güvenç beye gidiyorum,çok memnunum henüz tedavi aşamasındayım ama ne zaman arasam o anda muaynede ise bile,mutlaka kendi arayıp dönüş yapar bilgi verir,mail atsam maile döner.

Tabi ki kendi doktorunuzu kendiniz seçebilirsiniz. Bu her hastanın hakkı. Bahçeci'de tüp bebek yaptırmış akrabalarım var. Mustafa Bey'i önermişlerdi. Önce onu tercih etmiştim, ancak kendisinin randevuları o kadar dolu ki, ilk randevumu bile 2 hafta sonraya vermişlerdi. Bu yüzden ona hiç gitmedim. Burçak Hanım'la tedavi ve hastane hakkında bilgi almak için öngörüşme yapmıştım, o sırada zaten sevmiştim kendisini. Dolayısıyla da onu tercih ettim. Şansıma tedavi sırasında da çok ilgili, hastayı bilgilendiren, nazik bir doktor olduğunu gördüm. Güvenç Bey hakkında da hep iyi şeyler duyuyorum. Kısaca ortada canınızı sıkacağınız bir durum yok. Bu forumda Bahçeci doktorları hakkında bilgi alabileceğiniz bir sürü başlık var. Eminim istediğiniz gibi bir doktorla karşılaşırsınız. :) Tedaviniz hayırlı olsun bu arada. İnşallah güzel haberi çok beklemeden alırsınız.

Merabalar ..kelebek sende donduruyodun embriyolari ucret alinmaya baslanmis diye duydum odeniyormu ne kadar odeniyor havuz oluncadami oyle oluyor ..benim donmusum kalmadigi icin yeni tedavi oluyormus sil bastan..

Iste ben

Tsk ederim böyle şeyleri duymak cok güzel bakalim bende iyi bir doktora kavusurum inşallah bi daha gittigimde şu doktorla devam etmek istiyorum derim

Merabalar ..kelebek sende donduruyodun embriyolari ucret alinmaya baslanmis diye duydum odeniyormu ne kadar odeniyor havuz oluncadami oyle oluyor ..benim donmusum kalmadigi icin yeni tedavi oluyormus sil bastan..
Ne zaman duydun? Benim bir donduruldu Şubat'ta ekstra ücret alınmadı,havuz olacak benim ama opuda 3.500 ödedim ilk başlayıncada 1.150 ödedim ben.bu hafta adet olucam tekrar gitçem tedaviye devam için.

Ne zaman duydun? Benim bir donduruldu Şubat'ta ekstra ücret alınmadı,havuz olacak benim ama opuda 3.500 ödedim ilk başlayıncada 1.150 ödedim ben.bu hafta adet olucam tekrar gitçem tedaviye devam için.

simdi hastanedeyim bendende baslangic 1200 istediler daha tedavim nasil gidiyor belli olmadigi icin odemedim buyuyorsa oduycem dondurmayida sorarim belkide bizim havuz oldugu icin alinmiyordur

simdi hastanedeyim bendende baslangic 1200 istediler daha tedavim nasil gidiyor belli olmadigi icin odemedim buyuyorsa oduycem dondurmayida sorarim belkide bizim havuz oldugu icin alinmiyordur

Canım bende mustafa beyin hastasıyım ocak ayında başladık. banada havuz yöntemi uygulanıyor. Havuz yöntemi uygulanırken dondurma parası almıyorlar bende sordum. transfer gerçekleştikten sonra eğer kalan embryi varsa ve tekrar tüp bebek olacakca o zaman alınıyomuş. ama havuz işleminde dondurma parası alınmıyo canım.

merhaba canım bu havuz işleminde kaç yumurta olana kadar yumurta toplama yapılıyor biliyor musun benm de havuz uygulanacak galiba

Evet bende oyle tahmin ettim ..benim kalmadi yeniden basladik bakalim hayirlisi..hepimizin yolu acik olsun

tedavin hayırlı olsun arkadaşım,doktorun kim,bende yeni başladım ilk tedavim ,madem tüp bebek yaptıracağım ,alanında iyi bir yer olsun istedim bende,inşalah hepimiz için güzel sonuçlar olur...
Gürkan Arıkan doktorum

İlk görüşmemizde çok ilgiliydi ama ikinci görüşmede herşeyi unutmuş bizi hatırlamıyor gibi geldi bir sürü tahlil istedi dünya para verip yaptırdık doğru dürüst bakmadı bile tahlillere dosyaya koydurdu. Bazı tahliller düşük bişeydemiycekmisiniz deyince de aaa evet öylemi bakayım gene dedi (
Bilemiyorum ki akşam üstü diyemi yorulduda böyle oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…