ilginç bir durum tahlilleri dosyada dursun diye mi yaptırıyor insanlar sanki ama inşallah dediğin gibi yorgundur belki ondan öyle davranmıştır.çünkü bu hem hastaya hem doktora bağlı bir tedavi.hakkında hayırlısı olsun inşallah memnun kalırsın bir defalık bi sıkıntıdır bu durum.Gürkan Arıkan doktorum
İlk görüşmemizde çok ilgiliydi ama ikinci görüşmede herşeyi unutmuş bizi hatırlamıyor gibi geldi bir sürü tahlil istedi dünya para verip yaptırdık doğru dürüst bakmadı bile tahlillere dosyaya koydurdu. Bazı tahliller düşük bişeydemiycekmisiniz deyince de aaa evet öylemi bakayım gene dedi(
Bilemiyorum ki akşam üstü diyemi yorulduda böyle oldu anlamadım
Teşekkkür ederim Deniz inşallah öyledir. Başladık artık p.tesi gene gidicem. Daha net anlarım.ilginç bir durum tahlilleri dosyada dursun diye mi yaptırıyor insanlar sanki ama inşallah dediğin gibi yorgundur belki ondan öyle davranmıştır.çünkü bu hem hastaya hem doktora bağlı bir tedavi.hakkında hayırlısı olsun inşallah memnun kalırsın bir defalık bi sıkıntıdır bu durum.
seninle aynı şeyleri yaşamışız. her muayene 2 dk sürmüyordu bile sorarsan cevap veriyor. hastaneyi ararsan çoğunlukla muayenede oluyor ve bazen sana dönüş yapılmıyor ancak cebinden ararsan ulaşabiliyorsun. hele ki işin bittikten sonra ilgi sıfır. evet çok yoğunlar ama bu bize yansımamalı. eğer hastane daha çok müşteri istiyorsa daha çok dr istihdam etmeli. eğer bu şekilde devam ederlerse diğer hastanelerden bi farkı kalmayacak bence.Gürkan Arıkan doktorum
İlk görüşmemizde çok ilgiliydi ama ikinci görüşmede herşeyi unutmuş bizi hatırlamıyor gibi geldi bir sürü tahlil istedi dünya para verip yaptırdık doğru dürüst bakmadı bile tahlillere dosyaya koydurdu. Bazı tahliller düşük bişeydemiycekmisiniz deyince de aaa evet öylemi bakayım gene dedi(
Bilemiyorum ki akşam üstü diyemi yorulduda böyle oldu anlamadım
inşallah canım.tedavide ne aşamadasın? ben bi defa gittim daha başlamadı tedavi testler falan onlarla uğraşıyom.benim daha doktorum bile yok :) sizlerin tecrübelerinden yola çıkıp doktor seçimi yapacağım nasip olursa.daha önceki denememde parayı alana kadar ilgili sonrasında bir defa görmediğim bi doktor tecrübem var o yüzden asla istemem böyle soğuk ilgisiz birini.insan konuşunca rahatlayacağı tam ve doğru bilgiyi alabileceği bir doktor istiyor çünkü.evet onlar psikolog değil ama giden hastaların durumu belli tamamen kayıtsız kalmamalılar diye düşünüyorum.Teşekkkür ederim Deniz inşallah öyledir. Başladık artık p.tesi gene gidicem. Daha net anlarım.
Genel anlamda yorulmuş bir hali var aslında her gittiğimde ama bu tecrübesinin önüne geçmez umarım.
Dediğin gibi emek-zaman-para harcıyoruz ilgili ve ne yaptığını bilen insan istiyoruz
Dışarda yaptırsan canım testlerini ben bütün tahlillerimi dışarda yaptırmıştım böyle bi seçenek sunmadılar mı sanaBu arada bizim bahçeçide ikinci denememiz daha önce İnte.hosp. yeşilköyde denedik 2 dondurulmuşla negatif sonuç aldık. Hiç test tahlil yapmadılar. Zaten tedavide sorunlu geçti gonal-f fazla geldi 45 yumurta oldu sonra heryerim şişti gene iğneler yaptırdım. ikinci transferden sonra da 5 günde kanamam oldu. Neyse
Bahçeçide ise dün gittiğimizde Rahip yapısışlığı varmı detaylı inceleme,+ERA testi+ miyomum vardı onun alınması+ kardiyagram testleri+ döllenen yumurtalarda dna /gen incelemesi yapalım dedi dk. ama hepsi tüp bebek parasına ek 12 bin civarında yük getiriyor ilaçlar falan hepsi 22 bini bulur bunu da karşılayız dedik. O zaman seçin dediler hepsini yapmak zorunda değiliz.
Beni en iyi siz anlarsınız şaşırdım kaldım dünden beri.
kızlar ben adetin 2.günü doktora gidiyorum bakıyor usg de yumurta görmedi ,adetin 7.günü yine gittim yine olmadığı için geçen ay pas geçtik,yarın gitcem yine 2.günüm benim merak ettiğim 7.günden sonra yumurta görünme ihtimali yokmu ?benim yumurtaların daha geç görünme durumu olabilirmi ki böyle bişey,bi yerde okudum 20.güne kadar olabilir diye ona göre dr.a sorayım diyorum.bilgi sahibi olanlar aydınlatırmı beni,güzel pazarlar dilerim.
Cok enteresan sanki mesajim silinmis herneyse. Ilk baslarda baya olumlu yorumlar okumustum ama simdi bakinca yorumlara pekde iyi düsünceler olusmadi aklimda bu hastane icin.
@curlydeniz sizin durum nasil gidiyor simdilik memnunmusunuz.
Hayirli olsun kelebek..sonradanda buyuyebilir ama genelde o yumurtalar saglikli olmuyor kiste donuyor falan ..azcikda olsa kimilti olsaydi mutlaka tekrar cagirirdi dok.biliyor ne kadar onemli oldugunu..bende yarin sabah ordauim hayirli guzel gecsin insallah
İnşallah güzel geçer,bende bugün adet oldum ama azcıktı,kararsız kaldım yarın gitsemmi 2.gün olarak yoksa beklesemmi diye,inşallah bu sefer yumurtalar çıkarlar saklandıkları yerden yaaaa ;-))
Mrrhaba hastane cok kalabalik dok.sayisi yetmiyor sanirim oyle oluncada yeterli zaman ayiramiuorlar oda sikinti tabi.lab.lari cok iyi sisli memorial ve bahceci lab.lari cok iyi buda onemli bi ayrinti
telefonla görüştüm yarın gel dedi,bakalım,sen naptın döndün mü?guvenc beye mesaj atsaydin keske yinede git doktor uygunsa basliycaktir yumi gorulmesede buyuyebiliyor ..insallh bu ay cikarlar ortaya iyi haberler diliyorum ..
Evet bazı kan testlerini sağlık ocağında yaptırdım. Ama diğer işlemlerin orada doktor tarafından yapılması gerekiyor.Dışarda yaptırsan canım testlerini ben bütün tahlillerimi dışarda yaptırmıştım böyle bi seçenek sunmadılar mı sana
Gürkan beyin hastası olan var mı?
Bugün gittim gene kafası karışık bişey hatırlamıyor gibi ben hatırlattıkça aa evet bakalım diyor
Ecem sanırım her gidişte bir hatırlatma yapmak gerek olaya bizim gibi bakamıyorlar onların rutini olan durum bizim için hayati . Neyse ki sen amacına ulaşmışşın Allah analı babalı büyütsün.mrb. Bende Gürkan Beyin hastasıydım. Sana yaşadığım bişeyi anlatayım. Benim eşimde sorun var. Ben Gürkan Beyden randevu aldım eşime de Emre Beyden aldık. Gürkan Beyden çıktık hemen Emre Beye muayene oldu eşim. Verilen karar şuydu: Eşimden hem normal yöntemle hemde ameliyatla sperm alınacak. Benden de yumurta toplanacak. Toplanan yumurtaların yarısı eşimden normal yöntemle alınan spermle döllenecek diğer yarısı da ameliyatla alınan spermle döllenecek. Neyse verilen karar bu. Bizde kendimizi buna şartladık. Hemen o gün gelip Gürkan Beye böyle böyle dedi Emre Bey dedik. Gürkan Beyde tamam dedi. Yumurta toplama ve sperm alma günü geldi eşimden örnek aldılar ve biz ameliyata girecek diye bekliyoruz. Bekle bekle kimse bişey demiyo. Benim yumurtalarım toplanacak ama eşime ameliyat için gelmediler. Gittim Emre Beyi sordum amannnnnnn ne duyayım adam kurumla yollarını ayırmış. Hemen gittim Gürkan Beye söyledim nolacak diye lan adam hatırlamıyo bile. Dünya başıma yıkıldı desem yeridir. O ana kadar ufak tefek şeyleri görmemezlikten gelecektim ama bu son radde oldu. Gene de eşim de iyice dolup ortalığı yıkmasın diye sesimi çıkartmadım. Elimde yasinim vardı. Rabbime sığındım oturdum orda bi yasin okudum ve girdim yumurta toplamaya. Eşim için de ameliyata gerek yok dediler. Peki benim Emre Beye verdiğim 350 lira nereye gitti diyecektim ama ne yapalım dedim geçtim. Gürkan Bey gayet bilgili ama yoğunluktan hatırlamıyor. Şükürler olsun ben hep tevekkül ettim şimdi 6 aylık hamileyim.
telefonla görüştüm yarın gel dedi,bakalım,sen naptın döndün mü?
Ecem sanırım her gidişte bir hatırlatma yapmak gerek olaya bizim gibi bakamıyorlar onların rutini olan durum bizim için hayati . Neyse ki sen amacına ulaşmışşın Allah analı babalı büyütsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?