Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Bu arada bizim bahçeçide ikinci denememiz daha önce İnte.hosp. yeşilköyde denedik 2 dondurulmuşla negatif sonuç aldık. Hiç test tahlil yapmadılar. Zaten tedavide sorunlu geçti gonal-f fazla geldi 45 yumurta oldu sonra heryerim şişti gene iğneler yaptırdım. ikinci transferden sonra da 5 günde kanamam oldu. Neyse
Bahçeçide ise dün gittiğimizde Rahip yapısışlığı varmı detaylı inceleme,+ERA testi+ miyomum vardı onun alınması+ kardiyagram testleri+ döllenen yumurtalarda dna /gen incelemesi yapalım dedi dk. ama hepsi tüp bebek parasına ek 12 bin civarında yük getiriyor ilaçlar falan hepsi 22 bini bulur bunu da karşılayız dedik. O zaman seçin dediler hepsini yapmak zorunda değiliz.

Beni en iyi siz anlarsınız şaşırdım kaldım dünden beri.

ilginç bir durum tahlilleri dosyada dursun diye mi yaptırıyor insanlar sanki ama inşallah dediğin gibi yorgundur belki ondan öyle davranmıştır.çünkü bu hem hastaya hem doktora bağlı bir tedavi.hakkında hayırlısı olsun inşallah memnun kalırsın bir defalık bi sıkıntıdır bu durum.

Teşekkkür ederim Deniz inşallah öyledir. Başladık artık p.tesi gene gidicem. Daha net anlarım.
Genel anlamda yorulmuş bir hali var aslında her gittiğimde ama bu tecrübesinin önüne geçmez umarım.
Dediğin gibi emek-zaman-para harcıyoruz ilgili ve ne yaptığını bilen insan istiyoruz

seninle aynı şeyleri yaşamışız. her muayene 2 dk sürmüyordu bile sorarsan cevap veriyor. hastaneyi ararsan çoğunlukla muayenede oluyor ve bazen sana dönüş yapılmıyor ancak cebinden ararsan ulaşabiliyorsun. hele ki işin bittikten sonra ilgi sıfır. evet çok yoğunlar ama bu bize yansımamalı. eğer hastane daha çok müşteri istiyorsa daha çok dr istihdam etmeli. eğer bu şekilde devam ederlerse diğer hastanelerden bi farkı kalmayacak bence.
yanlış anlaşılmasın pozitif sonuç aldım şu an hamileyim ama ben bunları gözlemledim.
bu benim dr ve hastane ile ilgili kişisel fikirlerim.
Allah gönlüne göre versin umarım bi an önce hamile kalırsın.

inşallah canım.tedavide ne aşamadasın? ben bi defa gittim daha başlamadı tedavi testler falan onlarla uğraşıyom.benim daha doktorum bile yok :) sizlerin tecrübelerinden yola çıkıp doktor seçimi yapacağım nasip olursa.daha önceki denememde parayı alana kadar ilgili sonrasında bir defa görmediğim bi doktor tecrübem var o yüzden asla istemem böyle soğuk ilgisiz birini.insan konuşunca rahatlayacağı tam ve doğru bilgiyi alabileceği bir doktor istiyor çünkü.evet onlar psikolog değil ama giden hastaların durumu belli tamamen kayıtsız kalmamalılar diye düşünüyorum.

Dışarda yaptırsan canım testlerini ben bütün tahlillerimi dışarda yaptırmıştım böyle bi seçenek sunmadılar mı sana

Merhaba kızlar ben de bahçecide tedavi görüyorum. Doktorum Mustafa Bey ve ben çok memnunum. Bu ay tüp bebeğe başlıcaz. Aslında bu ay aşılama olacaktım ama kısmet olmadı. Sonra ben tüp bebek yöntemini istediğimi söyledim.Bu ay kısmetse başlanacak. Aralıktan beri gidiyorum ve ilgiden çok memnunum. Hamilemkalması çok zor bir akrabamın referansıyşa başladım ben bahçeciye ve bana dediği şey şuydu, korkma eğer hamile kalamıcak bir durumdaysan Mustafa bey bunu sana doğrudan söyler. Yumurtalarım erkwn çatlayıp aşılamam iptal olunca benimle uzun uzun konuştu Mustafa Bey. İnşallah Allah'ın izniyle hepimizin sağlıklı evlatları olur.

kızlar ben adetin 2.günü doktora gidiyorum bakıyor usg de yumurta görmedi ,adetin 7.günü yine gittim yine olmadığı için geçen ay pas geçtik,yarın gitcem yine 2.günüm benim merak ettiğim 7.günden sonra yumurta görünme ihtimali yokmu ?benim yumurtaların daha geç görünme durumu olabilirmi ki böyle bişey,bi yerde okudum 20.güne kadar olabilir diye ona göre dr.a sorayım diyorum.bilgi sahibi olanlar aydınlatırmı beni,güzel pazarlar dilerim.

Cok enteresan sanki mesajim silinmis herneyse. Ilk baslarda baya olumlu yorumlar okumustum ama simdi bakinca yorumlara pekde iyi düsünceler olusmadi aklimda bu hastane icin.

@curlydeniz sizin durum nasil gidiyor simdilik memnunmusunuz.

Hayirli olsun kelebek..sonradanda buyuyebilir ama genelde o yumurtalar saglikli olmuyor kiste donuyor falan ..azcikda olsa kimilti olsaydi mutlaka tekrar cagirirdi dok.biliyor ne kadar onemli oldugunu..bende yarin sabah ordauim hayirli guzel gecsin insallah
Cok enteresan sanki mesajim silinmis herneyse. Ilk baslarda baya olumlu yorumlar okumustum ama simdi bakinca yorumlara pekde iyi düsünceler olusmadi aklimda bu hastane icin.

@curlydeniz sizin durum nasil gidiyor simdilik memnunmusunuz.

Mrrhaba hastane cok kalabalik dok.sayisi yetmiyor sanirim oyle oluncada yeterli zaman ayiramiuorlar oda sikinti tabi.lab.lari cok iyi sisli memorial ve bahceci lab.lari cok iyi buda onemli bi ayrinti

guvenc beye mesaj atsaydin keske yinede git doktor uygunsa basliycaktir yumi gorulmesede buyuyebiliyor ..insallh bu ay cikarlar ortaya iyi haberler diliyorum ..

Dışarda yaptırsan canım testlerini ben bütün tahlillerimi dışarda yaptırmıştım böyle bi seçenek sunmadılar mı sana
Evet bazı kan testlerini sağlık ocağında yaptırdım. Ama diğer işlemlerin orada doktor tarafından yapılması gerekiyor.
Şimdi rahip histeroskopisi+ERA+ Miyom Ameliyatı yaptırıp hücre biyopsisini yaptırmayacağım. Doktora bir dene yapalım olmassa hücre biyopsisi olsun dedim o olurmu lab. la görüşecek.

Gürkan beyin hastası olan var mı?
Bugün gittim gene kafası karışık bişey hatırlamıyor gibi ben hatırlattıkça aa evet bakalım diyor

Gürkan beyin hastası olan var mı?
Bugün gittim gene kafası karışık bişey hatırlamıyor gibi ben hatırlattıkça aa evet bakalım diyor

mrb. Bende Gürkan Beyin hastasıydım. Sana yaşadığım bişeyi anlatayım. Benim eşimde sorun var. Ben Gürkan Beyden randevu aldım eşime de Emre Beyden aldık. Gürkan Beyden çıktık hemen Emre Beye muayene oldu eşim. Verilen karar şuydu: Eşimden hem normal yöntemle hemde ameliyatla sperm alınacak. Benden de yumurta toplanacak. Toplanan yumurtaların yarısı eşimden normal yöntemle alınan spermle döllenecek diğer yarısı da ameliyatla alınan spermle döllenecek. Neyse verilen karar bu. Bizde kendimizi buna şartladık. Hemen o gün gelip Gürkan Beye böyle böyle dedi Emre Bey dedik. Gürkan Beyde tamam dedi. Yumurta toplama ve sperm alma günü geldi eşimden örnek aldılar ve biz ameliyata girecek diye bekliyoruz. Bekle bekle kimse bişey demiyo. Benim yumurtalarım toplanacak ama eşime ameliyat için gelmediler. Gittim Emre Beyi sordum amannnnnnn ne duyayım adam kurumla yollarını ayırmış. Hemen gittim Gürkan Beye söyledim nolacak diye lan adam hatırlamıyo bile. Dünya başıma yıkıldı desem yeridir. O ana kadar ufak tefek şeyleri görmemezlikten gelecektim ama bu son radde oldu. Gene de eşim de iyice dolup ortalığı yıkmasın diye sesimi çıkartmadım. Elimde yasinim vardı. Rabbime sığındım oturdum orda bi yasin okudum ve girdim yumurta toplamaya. Eşim için de ameliyata gerek yok dediler. Peki benim Emre Beye verdiğim 350 lira nereye gitti diyecektim ama ne yapalım dedim geçtim. Gürkan Bey gayet bilgili ama yoğunluktan hatırlamıyor. Şükürler olsun ben hep tevekkül ettim şimdi 6 aylık hamileyim.

Ecem sanırım her gidişte bir hatırlatma yapmak gerek olaya bizim gibi bakamıyorlar onların rutini olan durum bizim için hayati . Neyse ki sen amacına ulaşmışşın Allah analı babalı büyütsün.

Merhaba arkadaşlar ben de Mustafa hocanın hastasıyım daha önce halit hocanın hastasıydım gerçi hiç birinin başını kaşıyacak vakti yok. Daha önce de halit hocayı her seferinde bir iki dk görüyorduk. Bana dora hastanesinde histeroskopi yaptı hocayı ne ameliyattan ne de sonra gördüm. Ameliyattan önce bir kaç kere doğal yolla ve klomenle hamile kalmıştım ameliyattan bir daha hiç hamile kalmadım.

Halbuki hoca kalırsın demişti. Neyse halit hoca oradan ayrılınca dosyam Mustafa hocaya geçti. Ben Mustafa hoca çok yoğun olduğu için pek sıcak bakmıyordum neyse tel açtım dosyam Mustafa hocada diye hemen Mustafa hocayı mı istiyorsunuz dediler bende evet dedim bir ay sonraya randevu verdiler. Aralık ayından beri gidip geliyorum heyecan korku stres umut içinde .
Tedaviye bazen Kübra hoca bazen Mustafa hoca ben hiç bir şey sormuyorum onlar da birşey söylemiyorlar ama önce Allaha sonra Mustafa hocaya güveniyorum.

Yalnız geçen tedavimde Mustafa hoca cuma günü opu var dedi neyse çıktım odadan hemşire ilaçları yazıp anlatacak opu perşembe günü dedi ben hayır cuma günü dedim o perşembe ben cuma ben ısrar edince hoca bu günü çarşamba zannediyor dedi ben o zaman tamam dedim ama hiç kanmadım opu yapıldı yedi yumurta dördü olgun ama sadece biri dönlenmiş bir yanım umutlu bir yanım çökmüş sinirlerim iyice bozuldu bugün ağla dur ağla dur yaş geçti maddiyat yok ama olacak inşallah.
Biz olumsuz olay daha yaşadım ama onu paylaşmak istemiyorum şimdilik . Birde ne kalabalık Allahım herkesin mi çocuğu olmuyor ama çalışanlar çok sıcak ve güler yüzlüler.

Ecem sanırım her gidişte bir hatırlatma yapmak gerek olaya bizim gibi bakamıyorlar onların rutini olan durum bizim için hayati . Neyse ki sen amacına ulaşmışşın Allah analı babalı büyütsün.

Amin canım. Evet onlar olaylara bizim gibi bakamıyorlar. Biz para verip, emek harcıyoruz. Herşeyden daha önemlisi umut bağlıyoruz ama onlar doktor ve daha katı olabiliyorlar. Onlara da söyleyebileceğim bişey yok aslında. Çünkü farkındaysan yığınla adam geliyo oraya. Hepsini hatırlaması mümkün değil. Tabi biz verdiğimiz paraya göre ilgi bekliyoruz ama olmuyo işte. Rabbim tez zamanda sana da bi evlat nasip etsin inşallah ve bu yaşadıklarının hiçbirini hatırlama......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…