Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Bende gittim bugün tam adet olamisim 3 kist yada yumurta var dedi. Baslamayalim şimdi muhtemelen yumurta da olsa boş olur yada işimize yaramaz boşuna para ödeme dedi.Adet tam olunca gel bakalim duruyolarsa uyutup seni aspire edelim kıst leri dedi dr. Aslinda bugun 3. Gun ama cok azdi. Doktordan ciktim hem karnım agriyo hem fazlalasti sasirdim. Bakcam yarın sokulurse ararım napayim diye.bide bu kistler niye aspire ediliyoki acaba. Ücretini biliyormusunuz

Selam cnm ben kübra hanımın hastasıyım çok sıcak ve profesyonel biri..mustafa hoca ile birlikte ilerliyor benimle çok ilgili ve ben çok memnunum,kesinlikle yüz yüze konuşmanı öneririm ..ben çok araştırdım bahçeci yi çok tavsiye ettiler

Teşekkürler ne güzel yazmışsın bu yaşadıklarını hatırlama diye en çok ta her akşam vurulduğumuz iğneleri unutayım :)) 4 tane iğne fazla geliyor

Cok enteresan sanki mesajim silinmis herneyse. Ilk baslarda baya olumlu yorumlar okumustum ama simdi bakinca yorumlara pekde iyi düsünceler olusmadi aklimda bu hastane icin.

@curlydeniz sizin durum nasil gidiyor simdilik memnunmusunuz.
mrb. ben bi defa gittim bazı tahliller istedi mustafa bey onları yaptırdım.rahim filmi çektirdim 2. defa gideceğim bakalım haber gelecek bugün.dün telefonda ameliyat falan dedi ya anlamadım ben 2 defa ameliyat oldum zaten tekrar ameliyat diyo çikolata kistlerinden dolayı

Teşekkürler ne güzel yazmışsın bu yaşadıklarını hatırlama diye en çok ta her akşam vurulduğumuz iğneleri unutayım :)) 4 tane iğne fazla geliyor

Unutuluyo inan. Benim kadar iğneden korkan bi insan olamaz. Sayıyorum da 4.5 aya kadar 170 tane iğne oldum. Ama hepsini unuttum. Acılarım bitti. Şimdi şükürler olsun sefasını sürüyorum..... Tez zamanda sana ve isteyen herkese diliyorum....

Kelebek hormonlarina baktirdinmi e2 yuksekse onlar kist dir.kiste sogan kurude iyi geliyo bosa para harcama canim bi hafta yapsan giderler..yinede e2 ye ozellikle baktir istersen adetin 2.gununden 5.gune kadar bakiliyo.

Kelebek hormonlarina baktirdinmi e2 yuksekse onlar kist dir.kiste sogan kurude iyi geliyo bosa para harcama canim bi hafta yapsan giderler..yinede e2 ye ozellikle baktir istersen adetin 2.gununden 5.gune kadar bakiliyo.
bugün normal adetim başladı , doktorla görüştüm ,yarın sabah gidicem bakacak duruma göre aspirasyon yaparım dedi,aç gel dedi ama dünde kan tahlili bakmadı,östrojen yüksek muhtemelen dedi,yarın sorarım gidince ,bide genelde adet sonrası kistler genelde gidiyor biliyorum ama ,hatta çalışıyorum diye cumartesi gelsem olmazmı dedim de yok yarın gel sen,başlayacak olursak yine dedi anlamadım kistleri aspire ederse neye başlıyabilirizki iğne filan olmadım ben hiç.

Kız merhaba bende ucuncu tup bebeğimi guvenç beyle yapıcam. Bu ay tranfer olcaktı ama progestronum yuksek çıktı ve iptal oldu. Netten de bakıom hiç bişi anlamadım. Guvenç beyede soramadım. Size sormak istedim. Bilgisi olan varmı. Bu progestron niye yukseliyo ve de yuksek olunca hamile kalınamıo mu? Düşürmek için ne yapmam gerekio....

Kelebek demekki kiste bakicak duruyosa alicak ve tedaviye basliycsk oyle gorunuyo hadi hayirli olsun aspire etmek zor degoldir uyuycan nasil olsa ..inssllh kistler gitmistir gitmefiysede kafana takma biliyo dok.sen guven doktorumuza

Kelebek demekki kiste bakicak duruyosa alicak ve tedaviye basliycsk oyle gorunuyo hadi hayirli olsun aspire etmek zor degoldir uyuycan nasil olsa ..inssllh kistler gitmistir gitmefiysede kafana takma biliyo dok.sen guven doktorumuza
Sağol canım,ne biliim işte insan tedirgin oluyo,bakalım sabah ola hayrola inşallah gitmiştir .hımm demekki kistleri aldıktan sonra tedaviye hemen başlanma ihtimali var;-)tabi yumurta varsa...

Selam kizlar. Ben de Mustafa beyin hastasiyim tedaviye baslayali bir hafta oldu. Cumartesi gorusmemiz var. Pazartesi yumurta toplama olabilir dediler. Benim 4.denemem olacak. Sorunumuz eşim azospermi.Hem normal sperm verecek hem de Tese yapilacak. Tansel bey yapacak. Rabbimden hayırlısı. Bu sefer tutar insaAllah. Allahim hepimizin yüzünü guldursun.

Sağol canım,ne biliim işte insan tedirgin oluyo,bakalım sabah ola hayrola inşallah gitmiştir .hımm demekki kistleri aldıktan sonra tedaviye hemen başlanma ihtimali var;-)tabi yumurta varsa...
BENM DE DURUMUM SENİNLE AYNI KELEBEK.KİSTLER VAR DÜN ARADI MUSTAFA BEY BU AY BAŞLAYIP YUMURTA TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA TRANSFER ETMİCEM DEDİ.HAZİRAN İLK HAFTASI KİSTLERİ ÇIKARCAM VE TRANSFERİ ÖYLE YAPCAM DEDİ.BEN İKİ DEFA AMELİYAT OLDUM BU KİSTLER YÜZÜNDEN TEKRAR AMELİYAT OLMAK İSTEMİYORUM DEDİM BAŞKA ÇÖZÜM YOK MU ALMASANIZ OLMAZ MI DEDİM OLUR TABİ O DA BİR YOL DEDİ.ANLAMADIM BEN KİSTLER ALINMADANDA TEDAVİ OLUNABİLİYORSA NEDEN İLLA ALMAK İSTİYOR Kİ.

Tam isabet dediğin gibi oldu. Kistim büyük bir tanesini aldı. Şimdi klinikte leylayim dinleniyorum. 2, 3 yumurta varmis şükür onları büyütmek için ilaç vercek.

Kistler varken yumurta buyumuyir baskilaniyir gecen ay bendede oldu kist yumurtanin buyumesine engel oldu o nedenle alip rahat tedaviye baslamak istiuordur dok.
Tam isabet dediğin gibi oldu. Kistim büyük bir tanesini aldı. Şimdi klinikte leylayim dinleniyorum. 2, 3 yumurta varmis şükür onları büyütmek için ilaç vercek.

Kelebek hayirli olsun gozun sydin sen fok.rymuza guven ne derse yap canim yumi olmasada gorunmesede buyuyebiliyor benim oyle oldu sonradan ortaya cikti ..hayirli haberler ver ins.

kistin birini aspire etti,3-4 yumurta var dedi yeniden iğneye başlıyorum bugün,çok sevindim,geçen ay yoktu çünkü,çok teşekür ederim ,evet dr.çok iyi yaaa;-)güveniyorum kendilerine.

kistin birini aspire etti,3-4 yumurta var dedi yeniden iğneye başlıyorum bugün,çok sevindim,geçen ay yoktu çünkü,çok teşekür ederim ,evet dr.çok iyi yaaa;-)güveniyorum kendilerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…