Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

kistin birini aspire etti,3-4 yumurta var dedi yeniden iğneye başlıyorum bugün,çok sevindim,geçen ay yoktu çünkü,çok teşekür ederim ,evet dr.çok iyi yaaa;-)güveniyorum kendilerine.
Hadi hayirlisi olsun canim cok sevindim bol bol yumislerin toplansin ve dollensin insallah.guzel haberlerini bekliyoruz.

kızlar ben dün kist aspire ettirdim ya Bahçecide narkozlu 450 tl ücreti,ykb özel sağlık sigortam var yatarak tamamını karşılıyor,deneyelim dediler karşıladı;-))benim bildiğim tüp bebek tedavisini karşılamıyo dimi?bilgisi olan varmı,yani kist aspirasyonuda aynı opu gibi ya acaba onuda denesemiydimki?

Ilk tedaviniz mi? Ozel sigorta da olsa tup bebegi karsilar. Biz de akbanktan sigortaliyiz tup bebek masraflarini karsiliyor. Rapor cikartip onaylatmaniz gerek.

Ilk tedaviniz mi? Ozel sigorta da olsa tup bebegi karsilar. Biz de akbanktan sigortaliyiz tup bebek masraflarini karsiliyor. Rapor cikartip onaylatmaniz gerek.
Evet ilk tedavim,çoğu arkadaş ve sigortacı karşılamadığını söylüyor,nerden rapor çıkartıyorsun,senin poliçede tüp bebek geçerli yani doğru anladım değilmi?bana klinikte karşılamaz dedi kafam karıştı şimdi.

Mrb hayirli olsun tedaviniz.birsey merk ediyorum mustafa beyde diger doktorlar gibi transferi bir ay sonrami yapiyor?birde kontrol toplama transfer bunlara yanindaki bayan dr ismini hatirlayamadm o giriyomus herlde dogrumu?yani bayan giriyosa mustafa beyi secmemizin cokta anlami Kalmiyor gibi.sonucta prof diye onu seciyoruz.ben buyüzden cok kararsizim erbil bey ve mustafa bey arasnda gidip geliyorum.tecrubeli arkdaslrim yardimci olurmusnz

Bence bagli oldugunuz sigortaya bu konuyu sorun. Iyice emin olun oyle baslayin bosuna cebinizden para cikmasin.Biz iki denememizde akbank tekaut vakfi var hastane gibi oradan cikardik raporumuzu. Bu 3.de de bahceci raporu yazdi vakif onayladi. Onlar karsilayacak. Hepsini degil tabi.

Sagolun benim bahcecide ilk denemem. Bi arkadasimin tavsiyesiyle basladim. Muayenelere gittigimde mustafa bey bir sefer vardi iki sefer kubra hanim bakti. Toplama ve transfere mustafa bey girer insaAllah. Dediginiz gibi o ilgilenicek diye ona gidiyoruz bu islemleri yapmayacaksa bir manasi yok. Bana da dondurup bir ay sonra transfer yapacagiz dediler. Sali gunu Allah nasip ederse toplama olacak.

Merhba;

Mustafa beyle ilk görüşmen nasıl geçti ?Nasıl biri sende?

Arkadaşlar ben Balıkesir'de oturuyorum 2 tüp bebek denemem oldu bu sefer istanbulda denemek istiyorum ticari kaygısı olmayan bir doktor önerebilirmisiniz bir de gidip gelmek sıkıntı olur mu ?çalışıyorum ben. benim gibi olan var mı aranızda.hem maddi hem manevi çok yorulduk.

selam kızlar bugün kontrolüm vardı iğnelerin 6.günü , menagon ve klomen kullanmıştım,kontrolde 2 tane 10 mm civarında iyi dedi dr.2-3 te ufak varmış büyümemişler klomene devam et dedi ve menagon yerine merional 150 mg *2 + 1 toz verdi,dozu yükseltti,nasıl sizce?birde opu pazara denk gelmez dedi 13.gün civarı toplarız dedi.boşa telaş yaptım pazar olurda doktorum olmazsa diye;-))gerek kalmayınca da sormadım h.sonu için.

Hadi hayirli olsun. InsaAllah guzel buyurler. Ilaclar hakkinda bir sey diyemeyecegim. Benimde dun yumurtalarim toplandi esim tese oldu. 8 yumurta topladilar. Bugun aradilar 6 si olgunmus 4u dollenmis. 3. Dondurabiliriz dedi. InsaAllah hepsi iyi olur. Birbirimize dua edelim.

seninde hayırlı olsun;-)inşallah güzel sonuçlar gelir...

Kontrolden çıktım moralim bozuk. 3 yumurta vardı 2 si büyümedi sağda 10. 5 kalmış. Bir tane 14 olmuş. Tekyumurtayla opuya gircem.yarın sabah erken kontrol var yine e2-progesteron bakcak. Pazartesi toplariz demiş esime.Bi tanecikkk ya boş cikarsa yaa. Iptal etmeyelim dedi dr bence.

Herkese merhabalar,
Burçak hanımın hastasıyım iki başarısız malesef ki denemem oldu . eşimin sperm sayısı çok az 10 tane 5 gun blast oluştu , her transferde 2 tane transfer edildi ve olmadı . Bu ayın 4 de aldım sonucu yıkıldim . almanyada yaşıyoruz apar topar diğer gün döndük hemen hemen,
Birinci negatiften sonra genetik test , pıhtılaşma, cd58 yaptırdım hepside allaha şükür normal çıktı . İkinci denemede olmadı gebelik aşısı da yaptırdım yine olmadı .
Doktorum era testi diyor ama çok yeni birsey yaptiran varmı aranızda , yada tanıdığınız yaptiran . embriyolara herhangibir işlem yapılmadı 6 tane blast embriyo var . hiteskopi de yaptırmak istiyorum burda .
Bana önerebilecegin iz neler var umudum çok kırılıyor hersey normal gibi ben mi Tutamıyorum yavrularımi onlarımi beni .

Hadi hayirlisi olsun canim cok sevindim bol bol yumislerin toplansin ve dollensin insallah.guzel haberlerini bekliyoruz.
Merhaba nasılsın,Pazartesi 2.opuyu locam güvenç beyde tek yumurtayla;-))inşallah iyi çıkarda döllenir.yoksa boşa gitçem bu ay olduğum iğneler,umutlar...sen ne yaptın?

Kızlar merhaba nasılsınız. Uzun zamandır giremiyorum. Yeni tedaviye başlayan arkadaşlarım hayırlı olsun inşallah. :)

Bana da dr um ERA testi önerdi. Nisanın ilk haftası yaptırıcam haber veririm.

Bana da dr um ERA testi önerdi. Nisanın ilk haftası yaptırıcam haber veririm.
Meraba doktorunuz burcak hanim mi , sizdede mi embriyolar kaliteli ve tutunmuyor. Sorun neydi sizde sperm az olan durumlarda hep tutunma sorunumu oluyor ki . haber verirsen sevinirim. çok soru sordum kusura bakma beni anliyorsundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…