Anlıyorum tabiki :) bizi bizden daha iyi kim anlarMeraba doktorunuz burcak hanim mi , sizdede mi embriyolar kaliteli ve tutunmuyor. Sorun neydi sizde sperm az olan durumlarda hep tutunma sorunumu oluyor ki . haber verirsen sevinirim. çok soru sordum kusura bakma beni anliyorsundur.
Senin bir kızın var ne mutlu sana allah bagislasin. senin era testi tarihin bellimi suan . bende burdayken hitereskopi falan yaptırıyim istiyorum . burdaki doktor yaparmi onuda bilmiyorum . eşimde burda sperm bulunsa burda yaptırmak istiyoruz . türkiyeye git gel perişan oluyoruz. perde pko da var . Bitkisel bir ilac kullanmak risklimiki tamamen bitkisel maca diye bir bitki avrupada çok kullanılıyor. onu içiyorum. burcak hanima mail attim donmedi hala .Anlıyorum tabiki :) bizi bizden daha iyi kim anlarDoktorum Gürkan bey, benimmde 2 neğatif denemem var.
Doktorumun söylediğini aktarayım sana ; eğer 2 negatif deneme varsa ve sorun tam olarak bilinmiyorsa öncelikle rahim histeroskopisi yapılıp rahimde sorun varmı yapışıklık varmı bakalım dedi aynı zamanda ERA testi yeni çıkmış rahimin döllenme için en uygun zamanını belirlemek için yapılıyor bu test. Açıkçası ben ERA yı özellikle istiyorum çünkü kızım aşılama ile oldu ama aşılama yapılacağı gün yumurtalar çatlamıştı dr.um bu tutmaz ama yapalım transferi dedi. ben baya umutluydum ama ve tuttu. Yani herkesde döllenme için 14.16. günler uygun olmayabilirmiş. ona göre transfer gününü belirliycekler. Oda olmassa tek seçenek kalıyor dedi oda embiryoların genetiği
Sağol canımSenin bir kızın var ne mutlu sana allah bagislasin. senin era testi tarihin bellimi suan . bende burdayken hitereskopi falan yaptırıyim istiyorum . burdaki doktor yaparmi onuda bilmiyorum . eşimde burda sperm bulunsa burda yaptırmak istiyoruz . türkiyeye git gel perişan oluyoruz. perde pko da var . Bitkisel bir ilac kullanmak risklimiki tamamen bitkisel maca diye bir bitki avrupada çok kullanılıyor. onu içiyorum. burcak hanima mail attim donmedi hala .
Inşallah iyi sonuç gelir bende sonucunu merak ediyorum . adetin den 15 gün sonrami embriyo kacinci gun senin burcak hanim bana transfer gibi dedi 19 gün oluyor benim transferim 5 gun embriyo . Teşekkürler ne yazdiysam cevap verdin çok anlayislisin. ben merkezi degistiremedim mi diye düşünüyorum şişli memorial ekip çok iyiymiş bahceci de hiç iyi anılarım yok malesef . embriyolar taşınıyor mu onu öğrenicem. bakalım zaman ne gösterecek. maca yi ben kullanıyorum adetlerimi düzenliyor bende pcko var internette hormonları düzenler diyor . Bitkisel bişey kullanmak kadın için kötü mü acabaSağol canım
Benim ERA testim muhtemelen bu ayın sonunda olucak adetimden sonra 15. gün yapılacak.
Evet Maca çok iyi arkadaşım yurtdışında bir tüp bebek hastanesinde Lab.da çalışıyor o önerdi bize de. Ama keçiboynuzu pekmezide azımsanmaz. Benim kızım keçiboynızı pekmezi sayesinde aşılama ile oldu. Eşimin değerleri 10 katına çıkmıştı. Tabi artık yaşla beraber şans azalıyor bizi anca tüp bebek paklar dedik. Ben Era testinden çok ümitliyim. İnşallah hayallerine kavuşursun
adetten sonra 15 gün dedi dr. Şu durumda 30 nisan yada 1 mayıs yapılacak test . Embiryo taşımada bildiğim kadarıyla sorun olabilir diyorlar ama sormakta fayda var. maka kullanımını inan hiç bilmiyorum sadece eşime önerdiler ama tüp bebekte kadının durumu çok önemli bence dok. na bir sor .Inşallah iyi sonuç gelir bende sonucunu merak ediyorum . adetin den 15 gün sonrami embriyo kacinci gun senin burcak hanim bana transfer gibi dedi 19 gün oluyor benim transferim 5 gun embriyo . Teşekkürler ne yazdiysam cevap verdin çok anlayislisin. ben merkezi degistiremedim mi diye düşünüyorum şişli memorial ekip çok iyiymiş bahceci de hiç iyi anılarım yok malesef . embriyolar taşınıyor mu onu öğrenicem. bakalım zaman ne gösterecek. maca yi ben kullanıyorum adetlerimi düzenliyor bende pcko var internette hormonları düzenler diyor . Bitkisel bişey kullanmak kadın için kötü mü acaba
merhaba caım ben Güvenç beyin hastasıyım,çok iyidir kendisi ama uymuyor galiba san zaman açısından.o zaman bence Erbil Yağmur'a git derim çok tavsiye eden var Erbil beyide,Burçak hanımda da bir kere görüşmem oldum o da çok pozitif,canayakın biri.ne zaman gelicen Bursadan sen?hangi tarihlerde Güvenç bey müsait değilmiş?Bu arada,
Hem memorial Semra Kahraman hem de Bahçeci'den Güvenç Karlıkaya ile görüşme için randevu aldım.
Bursadan geleceğim ama Güvenç bey o tarihte müsait değilmiş, Acaba onun yerine hangi doktora görünsem? sağdan soldan sadece onun adını almıştım.
Fulya- Avrupa yakası tarafına gideceğim,
gideceğim zaman uygun olan doktorlar şunlar;
Burçak Erdinç
Erbil Yağmur
Recep Kavrut
hangisine alsam randevuyu?
Bu doktorların hastası olan var mı burada acaba?
Ben Cuma günü geleceğim, 24.Nisanda ama Guvenc Beyin kongresi varmış, o yuzden yokmuş.merhaba caım ben Güvenç beyin hastasıyım,çok iyidir kendisi ama uymuyor galiba san zaman açısından.o zaman bence Erbil Yağmur'a git derim çok tavsiye eden var Erbil beyide,Burçak hanımda da bir kere görüşmem oldum o da çok pozitif,canayakın biri.ne zaman gelicen Bursadan sen?hangi tarihlerde Güvenç bey müsait değilmiş?
anladım ozaman ben Erbil bey derim.Ben Cuma günü geleceğim, 24.Nisanda ama Guvenc Beyin kongresi varmış, o yuzden yokmuş.
ben de farklı yöntemleri nedeniyle Bahçeci ile mutlaka görüşmek istedim.
bende Güvenç beyin hastasıyım,havuz olacak benimde.1 kez opu oldum 1 dondurulmuşum var şuana kadar.geçen ay tek yumurtam boş çıktı,bu ayki adetle yine gitcem.Kızlar Slm Mustafa beyın hastasıyım,sıl baştan 2,denememe baslıcam...havuzda toplanıcakmıs yumlar....yumları havuzda toplayan arkadaslar varmı acaba
Bende Güvenç Beyin hastasıyım pozitif sonucu aldım şimdi ultrason muayenesine gidicem Allah sanada nasip etsin gördüğüm en iyi doktor çok ilgilibende Güvenç beyin hastasıyım,havuz olacak benimde.1 kez opu oldum 1 dondurulmuşum var şuana kadar.geçen ay tek yumurtam boş çıktı,bu ayki adetle yine gitcem.
çok sevindim,hayırlı olsun ,tebrik ederim...evet ilgili sağolsun,senin sıkıntı neydi nasıl bir tedavi uyguladı senin için.bana havuz yapıyor,rezerv az olduğu için.Bende Güvenç Beyin hastasıyım pozitif sonucu aldım şimdi ultrason muayenesine gidicem Allah sanada nasip etsin gördüğüm en iyi doktor çok ilgili
Merhaba,bende mustafa beyin hastasıyım 10 gün oldu başlayalı..ilk gittiğinde mustafa beyle görüşüosun seni muayene edio sonra başlarsan vitamin veriolar.adetin 2 yada 3.günü muayeneye gidiosun kübra hnm bakmıştı bana sonra iğnelere başladık sonra 4 gün snra yine gttik kübra hnm baktı yine iğne verdi 3 gün snra yine gttik mustafa bey kontrol etti..ne durumunda olduğunu neler yapıcağını anlattı.cuma tekrar hidicem.ilk muayene 400 lira.tüp bebek 5900 lira ilaçlar 1500-2000 civarında tutuo dediler eğer tedavi uzamazsa tabi..dondurulmuşla transfer yapıo yani ilk ay yumurta toplanıo snraki ay transfer yapılıo.bunlar maddi kısmı..ilgi kısmını sorarsan bnm mustafa beye olan hayranlığım ayrı :) her gittiğimde kendimi tek hastalarıymışım gibi hissediorum özel bir ilgi gösteriolar her hastalarına..girişten itibaren herkes güleryüzlü canayakın..kübra hnm sıcacık bir insan mustafa beyle beraber çalışıolar ama herşey mustafa beyin takibinde..asla işin maddi kısmına bakmıolar acele etmeden en iyi tedaviyle en iyi sonucu almaya çalışıolar bence..sonuç ne olur bilemem bnm ilk denemem olucak Allah yazdıysa olur ama onlar hepimiz için dua ediyorlar.Bizler için zor olan bu süreci bize çok büyük destek olarak sıcacık gülümsemeleriyle kolaylaştırmaya çalışıolar.Bahçeci kliğini seçerek bence iyi bir tercih yapmışsın.Umarım herşey yolunda gider tabi hepimiz için.Onlar sadece birer vesile takdir Allah'ın Umarım hepimiz en sonunda en iyi sonuçlarla döneriz evlerimizemerhaba arkadaşlar bende bahçeci fulyaya 28 nisana randevu aldım mustaa beye tecrübeli arkadaşlar bana biraz bahsedebilirmi ücreti muayene nasıl oluyor ne zaman başlıyor.
Cnm benim 2 denemem oldu başka yerde ama sonuç negatifti ordaki dondurulmuş embriyolarımı taşıdık ve ilk denemede pozitif doktor hatasından ilk ikisi olmamış anlıcan. Eşimde sperm azlığı vardı. Merkez değiştirmeye kararverdiğimde bir kaç doktorla görüştüm ve en mantıklı Güvenç Bey yaklaştı resmen 1 saat ilgilendi ilk muayenede kararları çok doğru. Diğer doktorlar histeroskopi yapıcaz onu yapcaz bunu yapcaz en baştan başlıcaz derken güvenç bey dondurulmuşun varken baştan başlamak mantıksız dedi ve 5. Gun embriyosu konulmamış ondan olmamış dedi dedikleri doğru çıktı. Darısı başına inşçok sevindim,hayırlı olsun ,tebrik ederim...evet ilgili sağolsun,senin sıkıntı neydi nasıl bir tedavi uyguladı senin için.bana havuz yapıyor,rezerv az olduğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?