Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Çok sağol canım,benim ilk tedavim bu inşallah nokta atışı yaparız...

Benim 1 dondurulmuş var,transfer belli değil daha çünkü benim birkaç kez opu olcak havuz yöntemi ile.

benim ERbil beyle ilk görüşmem yarın, eger baslayacak olursak nasıl yapacagız bilmiyorum, çünkü sık kontrole çağırıyorlar mış galiba? ben bursada oturuyorum :/

benim ERbil beyle ilk görüşmem yarın, eger baslayacak olursak nasıl yapacagız bilmiyorum, çünkü sık kontrole çağırıyorlar mış galiba? ben bursada oturuyorum :/
İlk görüşmede tahlil isteyip vitamin takviyesine başlıyor canım . Daha sonra yumurta toplamada sık çağırıyor. Ben de şehir dışındaydım günlük gidip geldim izmitten sorun olmadı..

Merhabalar bende erbil beye gittim tedavi süresince histereskopi yapıldı bir süre bekledikten sonra bugün 3. günüm transfer sonrası ve en zoru bu beklemek şimdiye kadar doktoruma çok güvendim erbil bey çok yoğun olduğu için sanırım istediğimiz kadar ilgili değil bunuda hastalarının yoğunluğuna bağlıyorum umarım herşey gönlümüzce olur

canım öncelikle Hayırlı olsun sık kontrole çağrılmıyosun merak etme yada bir problem olursa orasını bilemem ama şundan eminim büyük bir sorun çıkmassa sık sık gitmiceksin

selam
Doğruyu söylemek gerekirse, çalışıyorsanız hem biraz zorluk çekersiniz..zira 2-3 günde bir ultrasonda yumurtalar kontrol ediliyor..büyüyüp büyümedikleri..12-13 günün sonunda da yeterince büyüdülerse, toplanıyor..İstanbul'da kalacak yer ayarlasanız ve işyerinizden de izin alsanız çok daha mantıklı olur bence..sevgiler

Kızlar Slm Mustafa beyın hastasıyım,sıl baştan 2,denememe baslıcam...havuzda toplanıcakmıs yumlar....yumları havuzda toplayan arkadaslar varmı acaba
selam
ben de Güvenç beyin hastasyım, havuz işlemi yapıldı, 3 kere yumurta toplandı, toplamda 5 embriyomuz vardı ve 2 tanesi transfer edildi..maalesef olumsuz oldu sonuç
ama havuz işlemi bence çok mantıklı bir uygulama..
umarım yardımcı olmuşumdur..sevgiler

selam
Doğruyu söylemek gerekirse, çalışıyorsanız hem biraz zorluk çekersiniz..zira 2-3 günde bir ultrasonda yumurtalar kontrol ediliyor..büyüyüp büyümedikleri..12-13 günün sonunda da yeterince büyüdülerse, toplanıyor..İstanbul'da kalacak yer ayarlasanız ve işyerinizden de izin alsanız çok daha mantıklı olur bence..sevgiler

Kızlar Slm Mustafa beyın hastasıyım,sıl baştan 2,denememe baslıcam...havuzda toplanıcakmıs yumlar....yumları havuzda toplayan arkadaslar varmı acaba

Merhaba canım bende mustafa beyin hastasıyım banada havuz uygulanıyor. kısmetse 2 haftaya transferim gerçekleşecek. Moralini bozma herşeyin en iyisi olacak inan. havuz yöntemi başarılı bir yöntem.senin için herşeyin en güzeli olsun inşallah.

merhaba arkadaşlar benimde çikolata kistim var 5,5 cm,,bahçecide kist aspirasyon ücreti nedir acaba bilen varmı..

Çikolata kisti için ayrımı bilmem ama ben geçen ay yumurtalık kismimi aspire ettirdim anestezilı 450 tl.anestesiz 150 .çikolata kisti olduğu nasıl anlaşılıyor arkadaşım.

Tedavin hayırlı olsun. Sana neden havuz yöntemini uyguladılar.. Daha önce tedavin var mıydı.

Kızlar birşey soracağım size. Benim senelerdir gittiğim doktorum ayrıca annemin de doktoruydu kendisi, beni tüp bebeğe yönlendirdi. Kime gideyim diye kendisine sorayım dedim Aytuğ Kolankaya ile git bi görüş işinde çok iuidir birçok hastanede tüp bebek başkanı olarak görev yaptı şimdi kendi yerini açtı ama hangi lavaratuvarla çalışıyo bilmiyorm dedi. Araştırdım jinemed kalamış da yapıyormuş transferi ve opuyu. Kendi muaynehanesindetüm takipleri yapıyormuş. Ücreti nispeten daha uygun 1000tl kadar. Sizce ne yapsam? Hiç duyan bilen var mı bu yerleri kızlar? İlk denememiz olacak eşmde de bende de çok büyük sorun yok Allaha şükür. Pko luyum sadece tek sorun o bide eşimin sperm sayısı normalin çok az altında. Napmalıyım canlarım??

Merhaba cnm benim dayimin kızı tv de dinlemiş kendisini şehir dışından kalkıp gelmişti Tüp bebek için ama hiç memnun kalmadı.cok ilgisiz ve suratsizdi dedi.sorularima doğru dürüst cevap bile vermedi ilgilenmedi dedi ve negatifide aldı.daha sonra ben kendisini Erbil beyle tanıştırdım çok sevdi doktorumu hatta sen nerden buldun bu doktoru ya dedi.cok Canayakin,kendinden emin birisi,ne istediğini ne vereceğini bilen bir doktor dedi.gercektende Erbil bey hastalarına değer veren bir hekim.istersen sende bi git görüş.ondan sonra karar verirsin.klinikteki bütün doktorlar iyi Aytun Hn ,Güvenç Bey hepsi alanında cook iyiler.

Anladım canım erbil bey hakkında çok güzel yorumlar okuyorum gerçekten işini çok iyi yapıyor demekki. İnşallah sen ve dayının kızı pozitif sonucu alırsınız kendisinden. Çok tesekkür ederim ayrıca sorumu cevaplandırdığın için canım

Selam kızlar bahçeci güvenç beyde tedavi görenler le faceden arkadaş olalım mı(tanışmak için ,klinikte karşılaşırız belki)

merhaba arkadaşlar benimde geçen gün transferim gerçekleşti havuz yöntemi uygulandı. şimdi test gününü bekliyorum nasıl geçecek zaman bilmiyorum dualarınızı esirgemeyin nolur. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…