Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Arkadaşlar merhaba ben mustafa hocanın hastasıyım tedavime kübra hanım ile beraber başladılar çok ama çok mutluyum 27 sinde transferim yapıldı ve şu an hamileyiminanın bana bahçeci çok iyi bir hastane eğer sonuç negatif çıksaydı da yeniden burada deneyecektim..çünkü kübra hanım mustafa hoca ve hemşirlerden emel ve zeynep o kadar ilgililerki beni sürekli motive ettiler.allah çocuk isteyen herkesin yüzüne baksın inşallah

KIZLAR BİZ ŞİŞLİ MEMORIALDE TÜP BEBEĞE BASLIYCAZ. AMH SONUCUM 19.2 ÇIKTI. BUNUN TEDAVIDE NE GİBİ SIKINTISI OLUR BANA

Çikolata kisti için ayrımı bilmem ama ben geçen ay yumurtalık kismimi aspire ettirdim anestezilı 450 tl.anestesiz 150 .çikolata kisti olduğu nasıl anlaşılıyor arkadaşım.
Çikolata kistini doktor anlıyo ultrasondan ve kendiliğinden gitmiyo büyüyo hangi doktora yaptırdın acaba..

merhaba,
sakıncası yoksa yaşınızı sorabilir miyim?
teşekkürler, sevgiler

Tebriklerrrr kan değerin kaç çıktıı

Tebrik ederim canım gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :)

MERHABA CNM NE YAPTIN SONUÇLARIN NASIL

Tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

merhaba arkadaşlar kısmetse haziranda bende aytun hanımla fulyada tedaviye başlıyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun. dualarınızı eksik etmeyin. çok tedirgindim ama aytun hanımla konuştuktan sonra çok rahatladım. bana çok güven verdi açıkçası.şimdi moralle haziranı bekliyorum hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar.

Slm cnm tedavın hayırlı olsun,bende Aytun Hanım'ın hastasıyım doğru sectim yapmışsın...

Hayırlı olsun canım benim doktorumda aytun hanım gerçekten iyi bir seçim yapmısın. Aytun hanım çok iyi be ilgilidir zaten ekip olarak çok iyiler. Sonuna kadar güvenenilirsin. Güzel haberlerini suyarız inşallah. :)

Hayırlı olsun canım. Moralinin yüksek olması ne güzel. Bu işin en önemli kuralı inanmak güvenmek ve moral. Kendini doğru yerde hissetmekte çok önemli tabi ekip olarak çok iyiler işlerini iyi yapan insanlar gerçekten bu benim için çok önemliydi ve şükür güvenimi boşa çıkarmadılar. Dualarım seninle. :)

kızlar merhaba bende mustafa beyle bu ay tedaviye başlıyorum. 3. denemem olacak ve çok tedirgindim. ama mustafa bey ve kübra hanım o kadar moral verdilerki bana. neler yapacaklarını nasıl bir yol izleyeceklerini herşeyi bir bir anlattılar mustafa beyin ne kadar iyi bir doktor olduğunu anlatmaya bile gerek yok zaten. kübra hanımda aynı şekilde çok iyi. bu sefer doğru yerde olduğuma inanıyorum ve güveniyorum.

Allah yardımcın olsun canım ben de senin adına çok sevindim. Çok iyi bir merkez seçmişsin, inşallah hersey yolunda giderse 2 transfer hakkın da var. Bundan öncekiler nerede olmuştu canım? Kaçıncı günde kaç emryo koyulmuştu? Rabbim Hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…