Çikolata kistini doktor anlıyo ultrasondan ve kendiliğinden gitmiyo büyüyo hangi doktora yaptırdın acaba..Çikolata kisti için ayrımı bilmem ama ben geçen ay yumurtalık kismimi aspire ettirdim anestezilı 450 tl.anestesiz 150 .çikolata kisti olduğu nasıl anlaşılıyor arkadaşım.
merhaba,Arkadaşlar merhaba ben mustafa hocanın hastasıyım tedavime kübra hanım ile beraber başladılar çok ama çok mutluyum 27 sinde transferim yapıldı ve şu an hamileyiminanın bana bahçeci çok iyi bir hastane eğer sonuç negatif çıksaydı da yeniden burada deneyecektim..çünkü kübra hanım mustafa hoca ve hemşirlerden emel ve zeynep o kadar ilgililerki beni sürekli motive ettiler.allah çocuk isteyen herkesin yüzüne baksın inşallah
Arkadaşlar merhaba ben mustafa hocanın hastasıyım tedavime kübra hanım ile beraber başladılar çok ama çok mutluyum 27 sinde transferim yapıldı ve şu an hamileyiminanın bana bahçeci çok iyi bir hastane eğer sonuç negatif çıksaydı da yeniden burada deneyecektim..çünkü kübra hanım mustafa hoca ve hemşirlerden emel ve zeynep o kadar ilgililerki beni sürekli motive ettiler.allah çocuk isteyen herkesin yüzüne baksın inşallah
Tabikii 35 yaşındayımmerhaba,
sakıncası yoksa yaşınızı sorabilir miyim?
teşekkürler, sevgiler
Tebriklerrrr kan değerin kaç çıktııkızlaaaaaaar dün kan testi yaptırdım hamileyim allahıma şükürler olsun. mustafa bey ve kübra hanımdan allah razı olsun. önce rabbimin izniyle sonra onra onların sayesinde hamile kaldım. allahım bütün çocuk hasreti çekenlerin sesini duysun.
kızlaaaaaaar dün kan testi yaptırdım hamileyim allahıma şükürler olsun. mustafa bey ve kübra hanımdan allah razı olsun. önce rabbimin izniyle sonra onra onların sayesinde hamile kaldım. allahım bütün çocuk hasreti çekenlerin sesini duysun.
MERHABA CNM NE YAPTIN SONUÇLARIN NASILMerhaba,bende mustafa beyin hastasıyım 10 gün oldu başlayalı..ilk gittiğinde mustafa beyle görüşüosun seni muayene edio sonra başlarsan vitamin veriolar.adetin 2 yada 3.günü muayeneye gidiosun kübra hnm bakmıştı bana sonra iğnelere başladık sonra 4 gün snra yine gttik kübra hnm baktı yine iğne verdi 3 gün snra yine gttik mustafa bey kontrol etti..ne durumunda olduğunu neler yapıcağını anlattı.cuma tekrar hidicem.ilk muayene 400 lira.tüp bebek 5900 lira ilaçlar 1500-2000 civarında tutuo dediler eğer tedavi uzamazsa tabi..dondurulmuşla transfer yapıo yani ilk ay yumurta toplanıo snraki ay transfer yapılıo.bunlar maddi kısmı..ilgi kısmını sorarsan bnm mustafa beye olan hayranlığım ayrı :) her gittiğimde kendimi tek hastalarıymışım gibi hissediorum özel bir ilgi gösteriolar her hastalarına..girişten itibaren herkes güleryüzlü canayakın..kübra hnm sıcacık bir insan mustafa beyle beraber çalışıolar ama herşey mustafa beyin takibinde..asla işin maddi kısmına bakmıolar acele etmeden en iyi tedaviyle en iyi sonucu almaya çalışıolar bence..sonuç ne olur bilemem bnm ilk denemem olucak Allah yazdıysa olur ama onlar hepimiz için dua ediyorlar.Bizler için zor olan bu süreci bize çok büyük destek olarak sıcacık gülümsemeleriyle kolaylaştırmaya çalışıolar.Bahçeci kliğini seçerek bence iyi bir tercih yapmışsın.Umarım herşey yolunda gider tabi hepimiz için.Onlar sadece birer vesile takdir Allah'ın Umarım hepimiz en sonunda en iyi sonuçlarla döneriz evlerimize
kızlaaaaaaar dün kan testi yaptırdım hamileyim allahıma şükürler olsun. mustafa bey ve kübra hanımdan allah razı olsun. önce rabbimin izniyle sonra onra onların sayesinde hamile kaldım. allahım bütün çocuk hasreti çekenlerin sesini duysun.
Slm cnm tedavın hayırlı olsun,bende Aytun Hanım'ın hastasıyım doğru sectim yapmışsın...merhaba arkadaşlar kısmetse haziranda bende aytun hanımla fulyada tedaviye başlıyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun. dualarınızı eksik etmeyin. çok tedirgindim ama aytun hanımla konuştuktan sonra çok rahatladım. bana çok güven verdi açıkçası.şimdi moralle haziranı bekliyorum hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar.
kızlar selam bende gürkan beyle tedaviye başlıyorum inşallah. hepimize bol şans:)
merhaba arkadaşlar kısmetse haziranda bende aytun hanımla fulyada tedaviye başlıyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun. dualarınızı eksik etmeyin. çok tedirgindim ama aytun hanımla konuştuktan sonra çok rahatladım. bana çok güven verdi açıkçası.şimdi moralle haziranı bekliyorum hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar.
merhaba arkadaşlar kısmetse haziranda bende aytun hanımla fulyada tedaviye başlıyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun. dualarınızı eksik etmeyin. çok tedirgindim ama aytun hanımla konuştuktan sonra çok rahatladım. bana çok güven verdi açıkçası.şimdi moralle haziranı bekliyorum hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar.
Allah yardımcın olsun canım ben de senin adına çok sevindim. Çok iyi bir merkez seçmişsin, inşallah hersey yolunda giderse 2 transfer hakkın da var. Bundan öncekiler nerede olmuştu canım? Kaçıncı günde kaç emryo koyulmuştu? Rabbim Hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahkızlar merhaba bende mustafa beyle bu ay tedaviye başlıyorum. 3. denemem olacak ve çok tedirgindim. ama mustafa bey ve kübra hanım o kadar moral verdilerki bana. neler yapacaklarını nasıl bir yol izleyeceklerini herşeyi bir bir anlattılar mustafa beyin ne kadar iyi bir doktor olduğunu anlatmaya bile gerek yok zaten. kübra hanımda aynı şekilde çok iyi. bu sefer doğru yerde olduğuma inanıyorum ve güveniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?