Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

kesinlikle doğru yerdesin canım bundan şüphen olmasın. gerek ekip olarak gerekse laboratuvar olarak çok iyiler. mustafa bey bi tane ya ne diyebilirim ki sayelerinde evladıma kavuşucam. kübra hanımda çok ilgili desteklerini ilgilerini hiç esirgemediler. emin ellerdesin sonuna kadar güven herşey güzel olacak. inşallah güzel haberlerini alırız :)

MERHABA CNM NE YAPTIN SONUÇLARIN NASIL
İyiyim canım sen nasılsın?sonuçlar iyi çok şükür.7 tane embriyo donduruldu.transfer için en iyi zamanı beklio canım doktorum mustafa bahçeci herşey yolunda kafam çok rahat içimde hiçbi sıkıntı yok sen naptın?

benimde yumurtalar toplandı yarın net sonuç gelecek dondurulacak benimkilerde hayırlısı artık hepimiz için rabbim ellerimizi ve emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...

bana bütün hepsini cuma günü haber verecekler anesteziden dolayı biraz etkilendim farklı bir hastalığımda var ondan dolayı çok değilde 9 tane iyi yinede

Bende Güvenç Bey sayesinde hamile kaldım çok çokkkkkk iyi bir doktor herkese tavsiye ederim sonucum pozitif olmasaydı yine tavsiye ederdim kendisini bilgili ilgili çok
selam konuşmuştuk senle geçenlerde,benim doktorumda kendisi,bişey merak ediyorum sencede doktorumuz uzun konuşmayı sevmiyor dimi,benim kontrollerim hep bir aceleyle geçiyorda.yoksa bende memnunum doktordanda her şeyi açıklamıyor pek.

Canım bana da o dediğin 1 kez oldu ozaman çok yoğundu ona bağladım bende onun dışında ilk muayenede 1 saate yakın ilgilendi diğer muayeneler tabiki okadar uzun surmedi ama sorularıma cevap aldım hep tedirgin olduğumda hep rahatlattı doktorum ne zaman arasam cepten actı merkezi arayınca geri dondu hep hatta bikere bişey olursa ara dedi bende rahatsız etmek istemem dedim yok ara sen ne zaman istersen dedi. Bi arkadasım erbil beye gidiyor onunla konuşurken guvenç beyin dediklerini anlattım konuşmalarımızı şasırdı sen doktorunla bukadar muhabbet edebiliomusun diye ben erbil beyi en az 1 saat bekliyorum muayene 10 dakika surmuo dedi hatta şasırdı .

Anladım canım evet bende k linikten nezaman arasam geri döndü sağolsun. Bsna cebini vermedi ama kartını verdi kartta bu cep no var ama onun mu klinik nosumu bilmiyorum. Sana kendimi verdi cebini. Ilk muayenede 1 saat konuştuk. Ama sonraki kontriller 5 dk muayene ederken soyluyo bende sorularımi sorcak fırsat bulamıyorum ama suda var ben çok sık gidiyorum havuz yapilcağı için dondurulmuş olcak.

Cnm banada kartını verdi ordaki cep numarası genelde merkezden arıyorum bebb

Cnm banada kartını verdi karttaki cep numarası bende genelde merkezden arıyorum bi kaç kez haftasonu kananam oldu ozaman aradım napiyım diye. Muayeneden sonra oturup konuşuyorruz ozaman soruları soruyorum çok sık gitmedim cnm ben sen sık gittiğin için ve tedavi aynı aşamada ilerliyor diye olabilir transfer ol ondan sonra sureç farklılaşcak sonra bebek kesesi kalp atışı derkennn inşş. Ben erbil beyle guvenç bey arasında kalmıştım arkadasım yonetimi aramış şikayet etmiş erbil beyi buladar yoğun başka doktor alın bu kadar randevu almayın diye çok iyi memnunm ama yoğunluktan hiç ilgilenmiyo diyo erbil bey için ozaman dedim iyi ki seçmemişim. Kaç embriyon oldu senin transfer zamanın belli mi

Benim rezrv az. 1, 2 yumurta oluşuYo. 5 aydir gidip geliyorum su ana kadar 1 dondurulmus embriyo var. transfere gelemedik daha

Arkadaslar lutfen cvp verin bende mustafa beyin hastasiyim,8 mayusta yumurta toplandi,bana dondurulmus blast transferi yapacaklatrni soylediler ama cuma toplanip pazartesi donduruldugu soylendi,kubra hanima blast basil oluyo dedim bana once 3 gun yasatip dondurcaz cozulunce 2 gun daha bekletip transfer olcak dedi ama benim okuduklarim toplandiktan sonra 5.gune kadar yasatip sonra dondurulmasina blst deniyomus ,kubra hanimin dedigi sekilde hiic biyerde okumadim acaba yolunda gitmeyen bisey oldugu icinmi donduruldu diye icim icimi yiyor haftaya da transfer icin cagrildim lutfen bu konuda fikri olan varsa cvp versin kafayi yemek uzereyim

Benim rezrv az. 1, 2 yumurta oluşuYo. 5 aydir gidip geliyorum su ana kadar 1 dondurulmus embriyo var. transfere gelemedik daha
Sabret cnm bitane daha embriyo olunca transfer yapar muhtemelen yada bi kaçtane daha toplayıp 5. Gune gidenlerden yapar bende ekimden beri tedavi gordum baska yerde 2 denemem var burda 3. Denememde tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…