Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Benim rezrv az. 1, 2 yumurta oluşuYo. 5 aydir gidip geliyorum su ana kadar 1 dondurulmus embriyo var. transfere gelemedik daha
Sabret cnm bitane daha embriyo olunca transfer yapar muhtemelen yada bi kaçtane daha toplayıp 5. Gune gidenlerden yapar bende ekimden beri tedavi gordum baska yerde 2 denemem var burda 3. Denememde tuttu

Cnm 3. Gun dondurup transfer zamanı 5. Gune giden en iyisini seçiyorlar 5. Gune gitmezse transfer yapmıyolar cunku 5. Gune gitmeyen emriyonun tutma olasılığı az bunu az embriyosu olmayan herkeste uyguluyorlar zaten bunu uygulamaları merkezin basarısını arttıran en onemli faktır. Doktoruna ve labravuara guven çok iyi labratuar olarak ben ilk 2 denememi başka yerde yaptım 5. Gune gitmedikleri için tutmadı 4. Gun tranferi yaptılar burda ilk denememde tuttu. İkizlere hamileyim şimdi

Arkadasim su evapinla beni nasil rahatlattin bilemezsin cook tesekkur edrim gunlerdir kafamda bu soru vardi allah razi olsun,kuzucuklar saglikla dogsun insallah,yasim 41 benimde 3.deneme daha once konyada yapildi negatif,kan pihtilasmam var sadece birde yasim,uc defada kendiliginden hamilelik var ,bahcecide 12 yumurta toplandi 8 tanesi islem gordu ve donduruldu allahim isteyen herkesi sevindirsin insalllaaaah ,tekrar tesekkur ederim,seninde mustafa hocamiydi doktorun

Yaşın var ama rezerv az değil cnm bence iyi 8 yumurta inş seninde ikizlerin gelir benim guvenç bey doktorum hepsi aynı seyi uyguluyor labravuar çok iyi gercekten kendiliğinden gebe kalmışsın demek vucut hamile kalabiliyor buda buyuk bir artı inş kavuşursun meleklerine obur ay mı transfer olcan

Canım ben mustafa hocanın hastasıyım 27 nisanda dondurulmuş blast transferi yapıldı ve 2 mayısta hamile olduğumu öğrendim..dondurulmuş ebriyolar daha sağlıklı oluyormuş ve tutunması daha kolay oluyormuş..içini rahat tut bence bu iş sadece motivasyon işi..ben transfer sonrası sadece 2 gün yattım o da annemin baskısı yüzünden sonra normal işime devam ettim 5.günde hamile olduğumu öğrendim test tarihini beklemeden içini rahat tut allah büyüktür inşallah benim yaşadığın sevinci sende yaşarsın

Teseķkkurler arkadaslar cok rahatlattiniz beni gercekten benim sali kontrolum var transfer gunu belli olcak sanirim,umarim sonuc sizinki gibi guzel olur ve transfer asamasina gelir acikcasi cok stresliyim yaa transfere gelemezsek yaa gelismezse embriyolar diye ama allah buyuk,herkese bizede yardim etsin dilerim,ignelerdenmi bilmiyorum cok kilo aldim yuzuk bile takamiyorum,bu arada nasil besleniyosunuz transfer sonrasi,bende ogretmenim konyada yasiyorum transferden sonra cok dinlenmek istemiyorum ama bunu esime anlatamiuorum,sizlerden buyugum sanirim yas olarak buda korkularimi artirtiyo yaa olmazsa diye...

canım inşalla allahım dualarını boşa çıkarmasın güzel haberini duyarız inşallah. güzel şeyler düşün önce allaha sonra doktorlarımıza emanetiz. dualarım seninle canım :)

belki az embriyo dollenmistir o yuzden 5. gunu beklemeden 3. gun dondurmuslardir panik yapma rahat ol benimde oyle olmustu sadece 2 tane kaldi tek transfer yapildi hamileyim

yaklasik 9 ay önce tanistim bahceci klinigi ve guvenc beyle evet kendisi uzun uzun aciklamalar yapmaz kisa öz ve nettir ama tanidigim en iyi doktor ona guveniyorum ilk denememdi simdi 6 aylik hamileyim olmasaydi yine onunla devam ederdim gebelik takiplerimide kendisi yapiyor bahceci kliniginin basarisi bence embriyolari dondurup annenin rahmini transfere hazirlayip kalinlastirip şansı yukseltmesi evet diger kliniklere gore her daha pahali ama en azindan dogru yer olduguna inaniyorum.. transfer sonrasi surekli yatmak kulaktan dolma bir bilgi ben teansferden cikip yemege gitmistim evet sonra 1 hafta evde yattim ama yatak dosek degil zaten evdeydim tv izlerken uzandim bol nol dinlendim ananas yedim protein embriyonun tutunmasina yardimci oluyormus ananasta cok fazla protein var kurubaklagil yesil mercimek yedim bol su ve süt kurudut aycekirdegi beslenme cok onemli ve stres cok stres oldum aglama.krizlerine girdim sonucu ogrenmek icin ama yapmamak lazim .. embriyo tutarsa zaten ilk 3 gunde tutuyormus... 8. gun kan testinde pozitif aldim Allah herkezin dilegini kabul etsin biran once kavustursun bebegine.. stresten uzak durun en buyuk tavsiyem bu

8 tane dollendi ama dondurulmus blast transferi bu sekilde oluyormus sanirim 3gun yasatip cozuluyor transfer gunune kadar 2 gun yasatilip transfer ediliyormus kubra hanimin aciklamasi bu 8 az degildir sanirim sayi olarak,hayirli olsun insallah seninkide arkadasim,ben adetin 1.gunu estrofeme basladim yarin 13.gun kintrol var sonrasinda sizce ortalama kac gun sonra transfer olurki , sehir disindan geliyorum ogretmenim unarim bu haftadan rapor almak zorunda kalmam 13.gunden sonrabidaha kacgun sonra kontrol olur bu sureci paylasirsaniz sevinirim..

adet baslangicindan 17 gun sonra transferim oldu.. 8 tane tabikide az degil evet aynen oyle oluyor 3. gun dondurulup sonra cozulup 2 gun daha hayirli olsun ins heosi 5. gune gider

Tavsiyelerine uyucam arkadasim insallah transfer asamasina gelip gun sayabilir ve butun asamalarinin guzelliklerini yasayabilirin,dilegim bu yokda emek sarfeden herkes icin,allah yardimciniz olsub,seninde insallah saglikli bir hamileligin ve evladin olur,insanlar tecrubelerini paylastikca burda bir umut isigi arayan herkese faydali oluyor,tekrar tesekkurler

Kızlaaaarrr benim de bir sorum var, dün yumurtalarım toplandı ve birdahaki adetimle haplara başlayacağım. İlk tüp bebek denemem bu. Merak ettiğim konu şu yumurta toplama işleminden kaç gün sonra adet oldunuz? Normal adetinize göre daha mı geç yoksa daha mı erken? Cevap veren bir arkadaşım olursa çoook dua edicem :)

Gunaydin arkadasim ben yumurta toplamadan 7 gun sonra adet oldum zaten hemsirede 10 gune kadar olursun demisti cuma toplandi persembe adetim basladi,hayirli olsun tedavin insallah...

Cnm hayırlı olsun bebişin bende Güvenç beyin hastasıyım 10 haftalık hamileyim şimdilik takiplerimi Güvenç bey yapıyo devam edip etmeme konusunda kararsızım sen memnun musun doğum için kendine 5 bin alıomuş sanırım artı hangi hastaneyse o hastane masrafları çok kararsızım memnunum ama ucretler biraz fazla gibi birde 2 hafta sonra ikili test yapıcam dedi ama ücretini sormadım bilgin var mı yardımcı olursan çok sevinirim

Gunaydin arkadasim ben yumurta toplamadan 7 gun sonra adet oldum zaten hemsirede 10 gune kadar olursun demisti cuma toplandi persembe adetim basladi,hayirli olsun tedavin insallah...
aaa 7 gün mü bana sadece adetinde değişiklik olabilir dediler ben de sandım ki daha geç olurum herhalde çok merak ediyodum cevapladığın iiçin çok teşekkür ederim peki senin tedavi sonucun ne oldu? İnşallah gönlünce olmuştur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…