Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

seninde hayirli olsun ikili test 140 civari olmasi lazim.. evet dogum icin 5 bin arti acibadem yada nisantasi cerrahide yapiyor ben nisantasini tercih ettim acibadem cok pahali yani evet diger yerlere gore biraz dogum pahaliya geliyor ama zaten tup bebek tedavisi o kadar maddi kayipki artik bunu gozetmiyorum sükür bu gunlere geldik.. zaten biraz tedirgin ve korkak bir yapim var guvenc beyle devam.etmek istiuorum ...

mesela 5000 hariç başka doğumda ne parası ödeniyor bilgi aldınız mı?

Bugun kontrolum vardi e2 degerim yukselmemis bu ay iptal bidahaki aadetle estrofem bant kullancakmisim oyle dedi doktor m9ralim cok bozuldu kendimi transfere hazirlamistim umarim obur ay yolunda gider hersey bu sekilde olup transferi iptal olanlar varmi acabaa

totalde 8-8,5 buluyor ozaman
yani evet zaten siradan bir ozel hastaneyede gitsen 3 4 bin dogum burda en azindan guvenc beye guveniyorum nisantasi cerrahide iyi bir hastane zaten adı ustunde cerrahi agirlikli olarak ameliyat yapiliyor bebek hemsireleride cok iyi yogun bakim unitesi falanda var

Insallah arkadasim unarim bu tedavimde bantlar ise yarar hic karsilasmadim diger tedavilerde boyle bi durumla o yuzden soktayim,transfer zamanlarinda e2 degrrimin hep cok guzel oldugunu duymustum doktorlarimdan,hayorlisi. Allahtan ne diyelim ..

Aynen bende paniğim çok tedirginim doktora guvenirmiyim başkasına kestiremiyorum cerrahi hastanede doğum 3.000 civarıymış sanırım bende 3 tup denemesinden sonra hamile kaldım insanın gözü bişey gırmuyo gercekten zor bulunca ama benim ikiz gebelik çok masrafı olcak oyuzden maddi acıdanda dusunmek zorunda hissediyorum kendimi peki guvenç bey merkezdeyken doğum sancısı başlasa ozaman nolcak merkezdeki hastalarını bırakabilecek mi oda kafamı karıştırıyor çok

Insallah arkadasim unarim bu tedavimde bantlar ise yarar hic karsilasmadim diger tedavilerde boyle bi durumla o yuzden soktayim,transfer zamanlarinda e2 degrrimin hep cok guzel oldugunu duymustum doktorlarimdan,hayorlisi. Allahtan ne diyelim ..
İçini ferah tut hersey guzel olacak inş .

ben sezeryan dusunuyorum bu yuzden dogum muhtemelen planli olucaktir. senin ikizse normal dogum seninde zor gibi gozukuyo yani bilmiyorum genelde ikizde sezeryan oluyo muhtemelen seninde oyle olur. ayrica dedigin gibi olsa bile tabiki birakip gelicektir oncelik bu olmali

kızlar ben de mustafa beyde tedavi görüyorm pazartesi yumurta toplama işlemi yapıldı salı dinlendim bugün işbaşı yaptım bugün adet sancısı gibi ağrılarım oldu ve koyu bir akıntı geldi adetin son zamanlarında olur ya öyle sizce normal mi bir de siz opu sonrası ne zaman adet gördünüz? lütfen bana yazınnn çok heyecanlıyım :)

Insallah bende uzun zamandir bu siteyi takip edip okurdum ama gec yazmaya basladim,allah herkese tattirsin bu mutlulugu insallah guzel hbrler veririm bended

İnşallah güzel haberlerini alacağız Allah'ın izniyle. Allah'ım bütün evlat sahibi olmak isteyenlerin sesini duysun.

Merhaba herkese. Ben agustos ayinda Gurkan bey ile tedaviye baslayacagim. ABD'den gelecegim. Fiyatlar hakkinda bir kadinla gorustum telefondan ama pek kibar degildi sorularimi gecistirdi. Merak ediyorum 5900 fiyatin icine tedavi boyunca hangi testler dahil? ekstra hangi masraflar cikabilir? benim ve esimin oncesinde yapilmasi gereken testlerimiz burada yapildi zaten ben sadece tedavi basladiktan sonra ortaya cikabilecek ek tahlil masraflarini merak ediyorum. simdiden tesekkur ederim. Umarim burada ki herkes bir gun bebisini kucagina alir :)

Merhaba,tedavin hayırlı olsun 5900 lira tüp bebek parası ilk başladığında tahlil istiolar onların ücreti sana ait ve tedavi boyuncs ilaçlarının parasını ödüosun..her gttiğinde tahlil veriosun onlar ücretsiz oluo.bize 8500 liraya falan denk geldi ama inan bana doğru yerdesin hiçbi kuşkun olmasın o konuda..para için deil hayallerine kavuşman için yanındalar her zaman..İçini ferah tut umarım herşey istediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…