- 1 Ekim 2014
- 112
- 45
- 43
- 40
seninde hayirli olsun ikili test 140 civari olmasi lazim.. evet dogum icin 5 bin arti acibadem yada nisantasi cerrahide yapiyor ben nisantasini tercih ettim acibadem cok pahali yani evet diger yerlere gore biraz dogum pahaliya geliyor ama zaten tup bebek tedavisi o kadar maddi kayipki artik bunu gozetmiyorum sükür bu gunlere geldik.. zaten biraz tedirgin ve korkak bir yapim var guvenc beyle devam.etmek istiuorum ...Cnm hayırlı olsun bebişin bende Güvenç beyin hastasıyım 10 haftalık hamileyim şimdilik takiplerimi Güvenç bey yapıyo devam edip etmeme konusunda kararsızım sen memnun musun doğum için kendine 5 bin alıomuş sanırım artı hangi hastaneyse o hastane masrafları çok kararsızım memnunum ama ucretler biraz fazla gibi birde 2 hafta sonra ikili test yapıcam dedi ama ücretini sormadım bilgin var mı yardımcı olursan çok sevinirim
mesela 5000 hariç başka doğumda ne parası ödeniyor bilgi aldınız mı?seninde hayirli olsun ikili test 140 civari olmasi lazim.. evet dogum icin 5 bin arti acibadem yada nisantasi cerrahide yapiyor ben nisantasini tercih ettim acibadem cok pahali yani evet diger yerlere gore biraz dogum pahaliya geliyor ama zaten tup bebek tedavisi o kadar maddi kayipki artik bunu gozetmiyorum sükür bu gunlere geldik.. zaten biraz tedirgin ve korkak bir yapim var guvenc beyle devam.etmek istiuorum ...
5 bin doktor ucreti ayrica hastane ile gorustum ben sezeryan dusunuyorum 3 3.5 civari fiyat verdiler hersey dahil dedilermesela 5000 hariç başka doğumda ne parası ödeniyor bilgi aldınız mı?
yok hersey dahil cok ekstrem bir durum olmadikca baska odeme yokYOK ARTIK YA NE KADAR ÇOK İSTİYORLAR İÇİN ODA ÜCRETİ FALANDA YOKTUR.
Bugun kontrolum vardi e2 degerim yukselmemis bu ay iptal bidahaki aadetle estrofem bant kullancakmisim oyle dedi doktor m9ralim cok bozuldu kendimi transfere hazirlamistim umarim obur ay yolunda gider hersey bu sekilde olup transferi iptal olanlar varmi acabaaaaa 7 gün mü bana sadece adetinde değişiklik olabilir dediler ben de sandım ki daha geç olurum herhalde çok merak ediyodum cevapladığın iiçin çok teşekkür ederim peki senin tedavi sonucun ne oldu? İnşallah gönlünce olmuştur herşey
totalde 8-8,5 buluyor ozamanyok hersey dahil cok ekstrem bir durum olmadikca baska odeme yok
yani evet zaten siradan bir ozel hastaneyede gitsen 3 4 bin dogum burda en azindan guvenc beye guveniyorum nisantasi cerrahide iyi bir hastane zaten adı ustunde cerrahi agirlikli olarak ameliyat yapiliyor bebek hemsireleride cok iyi yogun bakim unitesi falanda vartotalde 8-8,5 buluyor ozaman
Bugun kontrolum vardi e2 degerim yukselmemis bu ay iptal bidahaki aadetle estrofem bant kullancakmisim oyle dedi doktor m9ralim cok bozuldu kendimi transfere hazirlamistim umarim obur ay yolunda gider hersey bu sekilde olup transferi iptal olanlar varmi a
Canım benim benim de başka sebeplerden tedavim ertelenmişt,. Hem bak yaz tatiline denk gelir daha rahat dinlenirsin evinde. Ay dediğin gelir geçer, hayırlısını dileyelim Allah'tan.Bugun kontrolum vardi e2 degerim yukselmemis bu ay iptal bidahaki aadetle estrofem bant kullancakmisim oyle dedi doktor m9ralim cok bozuldu kendimi transfere hazirlamistim umarim obur ay yolunda gider hersey bu sekilde olup transferi iptal olanlar varmi acabaa
Aynen bende paniğim çok tedirginim doktora guvenirmiyim başkasına kestiremiyorum cerrahi hastanede doğum 3.000 civarıymış sanırım bende 3 tup denemesinden sonra hamile kaldım insanın gözü bişey gırmuyo gercekten zor bulunca ama benim ikiz gebelik çok masrafı olcak oyuzden maddi acıdanda dusunmek zorunda hissediyorum kendimi peki guvenç bey merkezdeyken doğum sancısı başlasa ozaman nolcak merkezdeki hastalarını bırakabilecek mi oda kafamı karıştırıyor çokseninde hayirli olsun ikili test 140 civari olmasi lazim.. evet dogum icin 5 bin arti acibadem yada nisantasi cerrahide yapiyor ben nisantasini tercih ettim acibadem cok pahali yani evet diger yerlere gore biraz dogum pahaliya geliyor ama zaten tup bebek tedavisi o kadar maddi kayipki artik bunu gozetmiyorum sükür bu gunlere geldik.. zaten biraz tedirgin ve korkak bir yapim var guvenc beyle devam.etmek istiuorum ...
İçini ferah tut hersey guzel olacak inş .Insallah arkadasim unarim bu tedavimde bantlar ise yarar hic karsilasmadim diger tedavilerde boyle bi durumla o yuzden soktayim,transfer zamanlarinda e2 degrrimin hep cok guzel oldugunu duymustum doktorlarimdan,hayorlisi. Allahtan ne diyelim ..
ben sezeryan dusunuyorum bu yuzden dogum muhtemelen planli olucaktir. senin ikizse normal dogum seninde zor gibi gozukuyo yani bilmiyorum genelde ikizde sezeryan oluyo muhtemelen seninde oyle olur. ayrica dedigin gibi olsa bile tabiki birakip gelicektir oncelik bu olmaliAynen bende paniğim çok tedirginim doktora guvenirmiyim başkasına kestiremiyorum cerrahi hastanede doğum 3.000 civarıymış sanırım bende 3 tup denemesinden sonra hamile kaldım insanın gözü bişey gırmuyo gercekten zor bulunca ama benim ikiz gebelik çok masrafı olcak oyuzden maddi acıdanda dusunmek zorunda hissediyorum kendimi peki guvenç bey merkezdeyken doğum sancısı başlasa ozaman nolcak merkezdeki hastalarını bırakabilecek mi oda kafamı karıştırıyor çok
amin canım çok teşekkür ederim. darıosı bütün evlat isteyenlerin başına inşallah.
Selam kizlar.
Ben de Mustafa beyde tedavi oldum. Cok sukur sonucum pozitif. Rabbim tum isteyenlere bu sevinci yasatsin.
Insallah bende uzun zamandir bu siteyi takip edip okurdum ama gec yazmaya basladim,allah herkese tattirsin bu mutlulugu insallah guzel hbrler veririm bended
Merhaba,tedavin hayırlı olsunMerhaba herkese. Ben agustos ayinda Gurkan bey ile tedaviye baslayacagim. ABD'den gelecegim. Fiyatlar hakkinda bir kadinla gorustum telefondan ama pek kibar degildi sorularimi gecistirdi. Merak ediyorum 5900 fiyatin icine tedavi boyunca hangi testler dahil? ekstra hangi masraflar cikabilir? benim ve esimin oncesinde yapilmasi gereken testlerimiz burada yapildi zaten ben sadece tedavi basladiktan sonra ortaya cikabilecek ek tahlil masraflarini merak ediyorum. simdiden tesekkur ederim. Umarim burada ki herkes bir gun bebisini kucagina alir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?