Canımmmmm hiç moralini bozma bana da aynısı oldu..mustafa bey bu ayda transfer yapabilirim ama daha iyi olmasını istiorum garanti olsun die öbür ay yapıcam dedi.bnde bantlara başlıcam adetle :) ama hiç üzülmedim acele etmeye gerek yok onlar olumlu sonuç almak için en iyi tedaviyi uyguluolar.sen rahat ol bu kötüü bşy deil aksine senin için daha iyi..bu ay transfer yapılsaydı tutmasaydı daha çok üzülücektin..ordaki doktorlar en iyisini istiolar o yzden bekle tatlım üzülme demek ki Allah'ta zamanını beklioBugun kontrolum vardi e2 degerim yukselmemis bu ay iptal bidahaki aadetle estrofem bant kullancakmisim oyle dedi doktor m9ralim cok bozuldu kendimi transfere hazirlamistim umarim obur ay yolunda gider hersey bu sekilde olup transferi iptal olanlar varmi acabaa
bence de bak ben bir gidiyodum kist çıkıyodu, bi daha gidiyodum yumurtam erken çatlıyodu bi daha gidiyodum kist insana beklemek çok zor geliyor ama sabır sabır sabır aylar sonr tüp bebeğe hazır hale geldim bu aşamaya gelemiyorduk bile Allah herşeyin hayırlısını versin hepimiz için inşallahhhCanımmmmm hiç moralini bozma bana da aynısı oldu..mustafa bey bu ayda transfer yapabilirim ama daha iyi olmasını istiorum garanti olsun die öbür ay yapıcam dedi.bnde bantlara başlıcam adetle :) ama hiç üzülmedim acele etmeye gerek yok onlar olumlu sonuç almak için en iyi tedaviyi uyguluolar.sen rahat ol bu kötüü bşy deil aksine senin için daha iyi..bu ay transfer yapılsaydı tutmasaydı daha çok üzülücektin..ordaki doktorlar en iyisini istiolar o yzden bekle tatlım üzülme demek ki Allah'ta zamanını beklio
Arkadasiiim cok tesekkur edrim burda yasadigifm olayda yalniz olmadigimi gorunce coook rahatliyorum,umarim bantlar işe yarar,daha once 2 denemm oldu baska yerlede ama hic bu sekilde bi engelle karsilasmamistim,umarim seninde benimde hepimizin hayalleri birer tatli kuzucuga donusur de bizlerde bu yasananlari unuturuz?dilerim allahimdan isteyen dileyen dua eden,etmeyen herkesi sevindirsinyasimda ileri o yuzdende cok takiyorum 41 yasindayim oyle iste ,aslinda bende bu sekilde hareket etmelerinden memnun oldum dikkate almadan transferde edbilirlerdi,en hayirlisini rabbim bilir...Canımmmmm hiç moralini bozma bana da aynısı oldu..mustafa bey bu ayda transfer yapabilirim ama daha iyi olmasını istiorum garanti olsun die öbür ay yapıcam dedi.bnde bantlara başlıcam adetle :) ama hiç üzülmedim acele etmeye gerek yok onlar olumlu sonuç almak için en iyi tedaviyi uyguluolar.sen rahat ol bu kötüü bşy deil aksine senin için daha iyi..bu ay transfer yapılsaydı tutmasaydı daha çok üzülücektin..ordaki doktorlar en iyisini istiolar o yzden bekle tatlım üzülme demek ki Allah'ta zamanını beklio
Haklisin arkadasim allahim sonunu guzel eylesin insallah bizleri sevindirsin...bence de bak ben bir gidiyodum kist çıkıyodu, bi daha gidiyodum yumurtam erken çatlıyodu bi daha gidiyodum kist insana beklemek çok zor geliyor ama sabır sabır sabır aylar sonr tüp bebeğe hazır hale geldim bu aşamaya gelemiyorduk bile Allah herşeyin hayırlısını versin hepimiz için inşallahhh
Aynen öyle herşeyin hayırlısı :) demekki daha önce hata yapmışlar iyi tedavi uygulamamışlarArkadasiiim cok tesekkur edrim burda yasadigifm olayda yalniz olmadigimi gorunce coook rahatliyorum,umarim bantlar işe yarar,daha once 2 denemm oldu baska yerlede ama hic bu sekilde bi engelle karsilasmamistim,umarim seninde benimde hepimizin hayalleri birer tatli kuzucuga donusur de bizlerde bu yasananlari unuturuz?dilerim allahimdan isteyen dileyen dua eden,etmeyen herkesi sevindirsinyasimda ileri o yuzdende cok takiyorum 41 yasindayim oyle iste ,aslinda bende bu sekilde hareket etmelerinden memnun oldum dikkate almadan transferde edbilirlerdi,en hayirlisini rabbim bilir...
selamkızlar merhaba bende mustafa beyle bu ay tedaviye başlıyorum. 3. denemem olacak ve çok tedirgindim. ama mustafa bey ve kübra hanım o kadar moral verdilerki bana. neler yapacaklarını nasıl bir yol izleyeceklerini herşeyi bir bir anlattılar mustafa beyin ne kadar iyi bir doktor olduğunu anlatmaya bile gerek yok zaten. kübra hanımda aynı şekilde çok iyi. bu sefer doğru yerde olduğuma inanıyorum ve güveniyorum.
Cok tesekur ederim cevabin icin. karar vermeden once gercekten cok arastirdim, umarim hersey yolunda gider.(hepimiz icin :) )Merhaba,tedavin hayırlı olsun5900 lira tüp bebek parası ilk başladığında tahlil istiolar onların ücreti sana ait ve tedavi boyuncs ilaçlarının parasını ödüosun..her gttiğinde tahlil veriosun onlar ücretsiz oluo.bize 8500 liraya falan denk geldi ama inan bana doğru yerdesin hiçbi kuşkun olmasın o konuda..para için deil hayallerine kavuşman için yanındalar her zaman..İçini ferah tut umarım herşey istediğin gibi olur
Tebrikler..sağlıkla kucağına al inşallah :))Tesekkur ederim. Darisi basiniza olsun. Benim 4. Denememdi.
hayırlısıyla o da olur :))Benim rezrv az. 1, 2 yumurta oluşuYo. 5 aydir gidip geliyorum su ana kadar 1 dondurulmus embriyo var. transfere gelemedik daha
36 yaşındayım canımhayırlısıyla o da olur :))
güzel sonuç alırsın inşallah..yaşını sorabilir miyim sakıncası yoksa??
sevgiler
Embriyo biriktirme yapıldığında ücretlendirme nasıl oluyor??36 yaşındayım canım
merhaba tüp bebek 5.900tl,ilaçlar 1500-2000tl,(ama 2000 tl buluyor),ilk muayene ücreti tahlillerbende 1025tl tuttu,1300tl dondurma ücreti,yumurta toplamadan sonra özel oda istersen 150tl bence gerek yok ben o gün tekdim odada :) hayırlı olsun...Merhaba herkese. Ben agustos ayinda Gurkan bey ile tedaviye baslayacagim. ABD'den gelecegim. Fiyatlar hakkinda bir kadinla gorustum telefondan ama pek kibar degildi sorularimi gecistirdi. Merak ediyorum 5900 fiyatin icine tedavi boyunca hangi testler dahil? ekstra hangi masraflar cikabilir? benim ve esimin oncesinde yapilmasi gereken testlerimiz burada yapildi zaten ben sadece tedavi basladiktan sonra ortaya cikabilecek ek tahlil masraflarini merak ediyorum. simdiden tesekkur ederim. Umarim burada ki herkes bir gun bebisini kucagina alir :)
Tebrikler..sağlıkla kucağına al inşallah :))
yaşını sormamda sakınca var mı??
Yine hüsran. 2 yumurtanın 1 tanesi büyümüş 15, 5 mm. Iyi dedi. Tek yumurtayla opuya gitcem gibi. Ya buda boş cikarsa napcam bilmiyorum ...
Hormon tahlilleriyle belli olmazmi dedim dolu boş yok diyo adam. Mikroskop altında toplaninca belli olur diyo
Tek yumurtayla opuya gitmek risk. E 5000TL paramda yanacak yine boş çıkarsa
Kumar oynuyorum resmen
Siz olsanız iptal mi ederdiniz? Birkaç ay sonra ne olacağını bilmiyoruz diyor dr rezerv icin
Merhaba herkese. Ben agustos ayinda Gurkan bey ile tedaviye baslayacagim. ABD'den gelecegim. Fiyatlar hakkinda bir kadinla gorustum telefondan ama pek kibar degildi sorularimi gecistirdi. Merak ediyorum 5900 fiyatin icine tedavi boyunca hangi testler dahil? ekstra hangi masraflar cikabilir? benim ve esimin oncesinde yapilmasi gereken testlerimiz burada yapildi zaten ben sadece tedavi basladiktan sonra ortaya cikabilecek ek tahlil masraflarini merak ediyorum. simdiden tesekkur ederim. Umarim burada ki herkes bir gun bebisini kucagina alir :)
Kızlar her aşama nasıl da heyecanlı bugün embriyolarım dondurulmuş aradılar havalara uçtum. Adet olduktansonra nasıl birçsüreç izleniyor bana yazar mısınız? İlk tüp bebek tecrübem merak ve heyecandan çatlayacağım :)
Doktorun ne diyosa onu yap..üzülme sakın herşeyde bi hayr vardır.yumurtanın boş olması ne oluyor?Yine hüsran. 2 yumurtanın 1 tanesi büyümüş 15, 5 mm. Iyi dedi. Tek yumurtayla opuya gitcem gibi. Ya buda boş cikarsa napcam bilmiyorum ...
Hormon tahlilleriyle belli olmazmi dedim dolu boş yok diyo adam. Mikroskop altında toplaninca belli olur diyo
Tek yumurtayla opuya gitmek risk. E 5000TL paramda yanacak yine boş çıkarsa
Kumar oynuyorum resmen
Siz olsanız iptal mi ederdiniz? Birkaç ay sonra ne olacağını bilmiyoruz diyor dr rezerv icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?