Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canımmmmm hiç moralini bozma bana da aynısı oldu..mustafa bey bu ayda transfer yapabilirim ama daha iyi olmasını istiorum garanti olsun die öbür ay yapıcam dedi.bnde bantlara başlıcam adetle :) ama hiç üzülmedim acele etmeye gerek yok onlar olumlu sonuç almak için en iyi tedaviyi uyguluolar.sen rahat ol bu kötüü bşy deil aksine senin için daha iyi..bu ay transfer yapılsaydı tutmasaydı daha çok üzülücektin..ordaki doktorlar en iyisini istiolar o yzden bekle tatlım üzülme demek ki Allah'ta zamanını beklio

bence de bak ben bir gidiyodum kist çıkıyodu, bi daha gidiyodum yumurtam erken çatlıyodu bi daha gidiyodum kist insana beklemek çok zor geliyor ama sabır sabır sabır aylar sonr tüp bebeğe hazır hale geldim bu aşamaya gelemiyorduk bile Allah herşeyin hayırlısını versin hepimiz için inşallahhh

Arkadasiiim cok tesekkur edrim burda yasadigifm olayda yalniz olmadigimi gorunce coook rahatliyorum,umarim bantlar işe yarar,daha once 2 denemm oldu baska yerlede ama hic bu sekilde bi engelle karsilasmamistim,umarim seninde benimde hepimizin hayalleri birer tatli kuzucuga donusur de bizlerde bu yasananlari unuturuz?dilerim allahimdan isteyen dileyen dua eden,etmeyen herkesi sevindirsinyasimda ileri o yuzdende cok takiyorum 41 yasindayim oyle iste ,aslinda bende bu sekilde hareket etmelerinden memnun oldum dikkate almadan transferde edbilirlerdi,en hayirlisini rabbim bilir...

Haklisin arkadasim allahim sonunu guzel eylesin insallah bizleri sevindirsin...

Aynen öyle herşeyin hayırlısı :) demekki daha önce hata yapmışlar iyi tedavi uygulamamışlar şimdi en iyi yerdesin ve olacak Allahın izniyle onlar herşeyin en güzelini yapıolar Rabbim ol deyince olacak hiç takma kafana gayette gençsin bence sadece dua edelim burda hepimiz Allahın mucizesinin müjdesini vericez inşallah

selam
inşallah herşey yolunda gider bebeğine kavuşursun :))
yaşını sormamda sakınca var mı acaba??
sevgiler

Cok tesekur ederim cevabin icin. karar vermeden once gercekten cok arastirdim, umarim hersey yolunda gider.(hepimiz icin :) )

merhaba tüp bebek 5.900tl,ilaçlar 1500-2000tl,(ama 2000 tl buluyor),ilk muayene ücreti tahlillerbende 1025tl tuttu,1300tl dondurma ücreti,yumurta toplamadan sonra özel oda istersen 150tl bence gerek yok ben o gün tekdim odada :) hayırlı olsun...

Yine hüsran. 2 yumurtanın 1 tanesi büyümüş 15, 5 mm. Iyi dedi. Tek yumurtayla opuya gitcem gibi. Ya buda boş cikarsa napcam bilmiyorum ...
Hormon tahlilleriyle belli olmazmi dedim dolu boş yok diyo adam. Mikroskop altında toplaninca belli olur diyo
Tek yumurtayla opuya gitmek risk. E 5000TL paramda yanacak yine boş çıkarsa
Kumar oynuyorum resmen
Siz olsanız iptal mi ederdiniz? Birkaç ay sonra ne olacağını bilmiyoruz diyor dr rezerv icin

Canım önemli olan senin içinden ne geçtiği. Canını sıkma kafanı topla ve güzel güzel düşün. Güzel düşün güzel olsun derim ben sana. Sakin ol. İçinden ne geçiyosa kararını o yönde ver. Tekrar doktorunlada konuş içini rahatlatacaksa. Ama güzel düşün ve iyi hisset. Allah olmayanı oldurur nasipse. Yeter ki sen güçlü ve iyi ol.

kızlar en son transferim gerçekleştikten sonra girmiştim günsayıyordum uzun zamandır yazamıyorum. araya kayınvalidemin hastalığı girdi uzun süredir onunla uğraşıyoruz. allaha şükürler olsun hamileyim girip müjdeyi bile vermedim. Allahım ağız tadı sağlık sıhat versin hepimize inşallah. Sizler nasılsınız inşallah iyisinizdir.

Kızlar her aşama nasıl da heyecanlı bugün embriyolarım dondurulmuş aradılar havalara uçtum. Adet olduktansonra nasıl birçsüreç izleniyor bana yazar mısınız? İlk tüp bebek tecrübem merak ve heyecandan çatlayacağım :)

canım merhaba bende gürkan beyin hastasıyım ve kesinlikle iyi bir seçim yapmışsın. allaha şükür sayesinde bebek bekliyorum. canım tedavi için gerekli olan testler 5bin liraya dahildi toplamda ilçalarla birlikte 8 binlira gibi bir para ödedik. senin içi n hayırlı olsun güzel haberlerini payalaşmak nasip olsun inşallah. :)

A

Adet olunca 1.gunden itibaren bir cizelge veriyolar sana esteofem kullaniyosun 13.gun kontrole gidiyosun e2 degerine bakilip muayene ediyolar sonra 2_3gun icinde transfer ..

Doktorun ne diyosa onu yap..üzülme sakın herşeyde bi hayr vardır.yumurtanın boş olması ne oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…