Anladım canım çizelgeyi verip anlattı hemşire sağolsun peki dondurulmuşlar nasıl kullanılıyor?A
Adet olunca 1.gunden itibaren bir cizelge veriyolar sana esteofem kullaniyosun 13.gun kontrole gidiyosun e2 degerine bakilip muayene ediyolar sonra 2_3gun icinde transfer ..
Anladım canım çizelgeyi verip anlattı hemşire sağolsun peki dondurulmuşlar nasıl kullanılıyor?
Mesela transferden sonra kalan embriyomuz varsaödondurabiliyor muyuz? Buna kafam takıldı. Bu arada cevapların için teşekkür ederim.
Sağol canım,yumurta boş olunca o ayki tedavi boşa gidiyor demek,döllenme işlemine geçilemiyorDoktorun ne diyosa onu yap..üzülme sakın herşeyde bi hayr vardır.yumurtanın boş olması ne oluyor?
Anladım canımm hayırlısı olsun dua edicem senin içinSağol canım,yumurta boş olunca o ayki tedavi boşa gidiyor demek,döllenme işlemine geçilemiyor
Anladım canım çizelgeyi verip anlattı hemşire sağolsun peki dondurulmuşlar nasıl kullanılıyor?
Mesela transferden sonra kalan embriyomuz varsaödondurabiliyor muyuz? Buna kafam takıldı. Bu arada cevapların için teşekkür ederim.
Sana çoookndua edicem ilgin için çok teşekkür ederim. Herşey gönlünce olsun....Onu da ben cevaplayayim :) 13. Gun hersey yolundaysa embriyolar cozuluyor, buyumeleri takip ediliyor duruma gore 3. Gun 5. Gun transfer oluyor. Geride embriyo kaldiysa gelisimlerine bakip isteginize gore dondurabiliyorsunuz. Bizim oyle oldu 4 embriyomuz vardi ikisi önde gidiyordu onlar transfer edildi. Geri kalan iki taneyi bir gun daha takip ettiler bir tanesi durdu bir tanesi buyumeye devam etti. Onu dondurduk. Iste boyle ☺
Arkadaslar benim daha onceki yazdiklarimi okuyanlar bilir bahcecide tedavi olyorum ancak transferim ertelwndi gelecek adete kadar,bu arada ben vitamiblere basladigimdan beri ustune birde igneler eklenince cok kilo aldim,transferden once bitkisel biseyler yapmak istiyorum mesela saracoglunun yag yakan tilya cayi ya da maydanoz limon kuru gibi ama endise ediyorum acaba zarari olurmu diye sizin yaptiginiz biseyler oldumu inanilmaz istahim acildi,transfere kadar en azindan boş durmak istemiyorum,fikirlerinizi bekliyorum...
Canım bence kiloları bu süreçte kendine dert etme ben de şiştim ve inanılmaz iştahlı bir hale geldim, bu arada maydonozlu şeylere ise hiç bulaşma söktürücü etkisi var. Kendini üzme.Arkadaslar benim daha onceki yazdiklarimi okuyanlar bilir bahcecide tedavi olyorum ancak transferim ertelwndi gelecek adete kadar,bu arada ben vitamiblere basladigimdan beri ustune birde igneler eklenince cok kilo aldim,transferden once bitkisel biseyler yapmak istiyorum mesela saracoglunun yag yakan tilya cayi ya da maydanoz limon kuru gibi ama endise ediyorum acaba zarari olurmu diye sizin yaptiginiz biseyler oldumu inanilmaz istahim acildi,transfere kadar en azindan boş durmak istemiyorum,fikirlerinizi bekliyorum...
SelamArkadaslar benim daha onceki yazdiklarimi okuyanlar bilir bahcecide tedavi olyorum ancak transferim ertelwndi gelecek adete kadar,bu arada ben vitamiblere basladigimdan beri ustune birde igneler eklenince cok kilo aldim,transferden once bitkisel biseyler yapmak istiyorum mesela saracoglunun yag yakan tilya cayi ya da maydanoz limon kuru gibi ama endise ediyorum acaba zarari olurmu diye sizin yaptiginiz biseyler oldumu inanilmaz istahim acildi,transfere kadar en azindan boş durmak istemiyorum,fikirlerinizi bekliyorum...
Ben de igneler vitaminler derken bayagi sistim. Ama ignelerin etkisi gecince sislikler iniyor. Istahim acildi 2 kilo aldim . Ama simdi istah diye bir sey kalmadi. Bence asiri bir kilon yoksa hic bir sey yapma.
Rabbim tedavini hayirli eylesin. Yavrunu sana tutunduracagi zaman olsun transferin. Hic canini sıkma.
Canım bence kiloları bu süreçte kendine dert etme ben de şiştim ve inanılmaz iştahlı bir hale geldim, bu arada maydonozlu şeylere ise hiç bulaşma söktürücü etkisi var. Kendini üzme.
Kızlar pazartesi opu işlemim yapıldı. Bu gece birden kanama başladı. Neden sizce? Size de böyle oldu mu? Çok tedirgin oldum.
InsaAllah yumurtan saglikli bir sekilde gununu bekler. Rabbim yardimcin olsun.Tünaydın kızlar,bugün son kontrolüm vardı tek yumurtam 18 mm.olmuş Pazartesi opu var ama balon gibi üste çıkmış dedi ,hormon testi filan yapmadı be defa.Dr.çatlama riski varmış,yat dinlen dedi.endol fitil verdi ilave çatlamasın diye,çatlatma iğnemi bu gece olcam,çatlarsa iptal etcek .dedim aşılama yapsakmı o zaman yaparız tabi bi seçenek dedi boşa gitmesin diye.bende durumlar böyle.inşallah çatlamaz ve dolu çıkar yaa.
Canım bantları kalçaya bacaklara yada göbeğine yapıştırabilirsin.bnde 4 mayısta adet olmuştum.estrofemden snra son kontrolüm 20 mayıstı transfer ertelendi tarlusal kullandım 10 gün kullandım bittikten 2 gün snra bugün regl oldum.bugün başlıcam bantlara..sen erken olmuşsun sanırım kafana takıldıysa hemşireni yada doktorunu arayıp sor istersenKizlaaar yardim lutfen,climara fort bant kullananlar nereye daha cok yapistirmak uygun olur kivrilip kalktigini duydum bide ben 14 mayista opudan sonraki ilk adetimi oldum esteofem kullanip ise yaramayinca 13.gun biraktim bugun yine adet oluyorum sanirim bu kadar erken olurmuki anlamadim ben eger basliyosa bende bantlari yapistirmaya basliycam artik offf yarabbim her asama ayri soru ve ayri berginlikler allahim sen hepimizi hayirli guzell sonuclara ulastir...
Canım bantları kalçaya bacaklara yada göbeğine yapıştırabilirsin.bnde 4 mayısta adet olmuştum.estrofemden snra son kontrolüm 20 mayıstı transfer ertelendi tarlusal kullandım 10 gün kullandım bittikten 2 gün snra bugün regl oldum.bugün başlıcam bantlara..sen erken olmuşsun sanırım kafana takıldıysa hemşireni yada doktorunu arayıp sor istersen
Bnmde rahim daha çok kalınlaşsın istiorum dedi o yzden ertelendi e2 nin 200 ün üstünde olması gerekiomuş bnmki 137 ydi.senin kaçtı?Canim seninki neden erlendi benimki e2 yukswlmedigi icindi,enson 14 mayista oldum estrofemleri biraktim bugun yine adet oldum sinirim bozuldu daha 10 gun vardi diye dusunurken birden geldi,bakalim bantlar ise yararmi,sanada guzel hayirli sonuclar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?