Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Cnm kilolular hamile kalamaz derler ama inanma ben 110 kg ım yani şişmanım benim tutundu..sana tavsiyem transfer sonrası 1 gün mutlaka yat ama sırt üstü değil yan yat..ve bol bol ananas ve kivi ye..tutunmayı hızlandırıyormuş ve bende tuttu ..

Arkadaşlar merhaba
Bende cuma günü Mustafa beye ilk muayenemi oldum.
Bundan önce 2 defa tüp bebek denedik ancak tutmadı.
Mustafa bey bir Sürü tahlil istedi , bir de adetimin 21. Günü rahimden Parça Alınacak. Neden tutmadığı araştırılacakmış. Bu şekilde rahimden Parça aldıran var mı aranızda ?

era testimi canım?

Yan yatmayın sırt üstü yatın derler ama neden yan acaba? Sağ sol farkedermi

Ah ne guzel! hayirli olsun saglikla bebegini kucagina al insallah. Boyle haberleri duymak hepimiz icin cok guzel :) Cevabin icinde tesekkur ederim

Cok tesekkurler cevap icin. Bu ozel odayi bilmiyordum ama sanirim bende istemem gerek yok. tekrar tesekkur ederim

Cok tesekkurler cevap icin. Bu ozel odayi bilmiyordum ama sanirim bende istemem gerek yok. tekrar tesekkur ederim
ben de özel oda istemedim ve hatta iyiki istememişm opu öncesi bi ilaç verdi hemşire o da ben de aşırı mide bulantısı yaptı orda başkaları olmasaydı sesimi duyuramazdım Allah onlardan razı olsun :)

Kızlar meraba bende tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum fazla kilolarimdan kutulmam lazim önce bu merkezin adını çok duydum doktorum bayan olan istiyrm bna onerebieceginiz birisi var mi aytun hanimda tedavi olanlar varsa bna yazarda çok sevinirim inş hepimiz bebeklerimize kavusuruz

Kızlar bns cevap verin lütfen çok kararsız kaldım kilo vermeye başladım geleck ay tedaviye başlamk istiyorum allahın izniyle ama merkez nasıl gidenler bisey soylesin

Kızlar bns cevap verin lütfen çok kararsız kaldım kilo vermeye başladım geleck ay tedaviye başlamk istiyorum allahın izniyle ama merkez nasıl gidenler bisey soylesin
MERKEZ İYİ İÇİN RAHAT OLSUN BENDE TRANSFERİ BEKLİYORUM.DONDURULMUŞ EMBRİYO TRASFER OLANALR BİZE BİRAZ BİLGİ VERİRİ MİSİNİZ OPU OLDUM TRANSFERİ BEKLİYORUM..

Merhaba canım bahçeci tedavi görüyosun sanırım. Bende bahçecide erbil beyin hastasıyım era testi istedi benden kararsızım. Sen yaptırdın galiba yazdıklarından öyle anladım . Sonucun ne oldu? Bu test gerekli bir testmi sence? Yardımcı olabilirmisin? Cd 56 varmış birde o nedir? Çok soru sordum sma kusura bakma. Yardımcı olursan sevinirim

MERKEZ İYİ İÇİN RAHAT OLSUN BENDE TRANSFERİ BEKLİYORUM.DONDURULMUŞ EMBRİYO TRASFER OLANALR BİZE BİRAZ BİLGİ VERİRİ MİSİNİZ OPU OLDUM TRANSFERİ BEKLİYORUM..
Çok teaekker ederim canım biliyorsun insan çok hassas oluyor bu dönemde en iyisi olsun istiyor.içim rahatladi

Aysek merhaba bende yaptırdım ERA testi doktorum Gürkan beydi (di diyorum 3 gün önce değiştirdim) Tüm testleri yaptırdık. ERA testi transferin hangi daha uygun olacağı ve progesteron tedavisinden sonra kaçıncı gün transfer yapılması gerektiğini bildiriyor. Eğer doktorun test sonuçlarını incelerse tedavinde yol gösteriyor. daha önce tekrarlayan tüp bebekte tekrarlayan negatif sonuç varsa uygulanıyor.

Cd 56 da yaptırdım aslında Gürkan bey sağolsun ne varsa yaptırdık yapılmadık test kalmadı :) Oda aslında daha önce düşüğün varsa tercih ediliyormuş. Vucut embiryoyu yabancı madde olarak algılayıp atmaya mı çalışıyor diye bakıyorlar.

Peki bu testlerin yararını gördünmü canım? Pozitifi yakaladın mı? Gürkan beyi neden değiştirdin.. Kusura bakma çok sordum ama bunları yaptıranları bulamıyorum.. Bu testlerden sonra sana artıları oldumu?

Benim dondurulmuş transferinden sonra hcg değerim 3 kat arttı ancak daha sonra düşmeye başladı. Tutunmadı değil ancak devam etmedi.. Era bu konuda fayda sağlarmı yoksa doktorumdan cd 56 testide istesemmi? Peki bağışıklık için nasıl bir tedavi uyguluyorlar? Bebeği yabancı cisim sanmasın diye..

Kızlar içinizde kilolu olup tedaviye başlayan ölçümü ben zayıflamaya caisiyoru 4 kilo verdim önümüzdeki ay başlasam olur mu?

Birde Cd 56 testinin fiyatını bilyomusun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…