Cnm kilolular hamile kalamaz derler ama inanma ben 110 kg ım yani şişmanım benim tutundu..sana tavsiyem transfer sonrası 1 gün mutlaka yat ama sırt üstü değil yan yat..ve bol bol ananas ve kivi ye..tutunmayı hızlandırıyormuş ve bende tuttu ..Teşekkurler arkadaşlar cevaplar icin,hicbir zaman cok zayif olmadim ama bu koloyada hic gelmedim acaba diyorum kilo fazla olunca tutunma zorlasirmi diye endiseleniyordum,estrofem ise yaramadi e2 istenildigi kadar yukselmedi ,bu adet donemindede bant kullancam umarim bu ise yarar ya buda ise yaramazsa ne olcak hic bilmiyorum kizlar umarim bu sefer hersey yolunda gider,tedavi surecine yeni giren,yumurtalari toplanan ya da transferi olup bekleyen herkes mutlu sonuca ulaşsin insallah
era testimi canım?Arkadaşlar merhaba
Bende cuma günü Mustafa beye ilk muayenemi oldum.
Bundan önce 2 defa tüp bebek denedik ancak tutmadı.
Mustafa bey bir Sürü tahlil istedi , bir de adetimin 21. Günü rahimden Parça Alınacak. Neden tutmadığı araştırılacakmış. Bu şekilde rahimden Parça aldıran var mı aranızda ?
Yan yatmayın sırt üstü yatın derler ama neden yan acaba? Sağ sol farkedermiCnm kilolular hamile kalamaz derler ama inanma ben 110 kg ım yani şişmanım benim tutundu..sana tavsiyem transfer sonrası 1 gün mutlaka yat ama sırt üstü değil yan yat..ve bol bol ananas ve kivi ye..tutunmayı hızlandırıyormuş ve bende tuttu ..
era testimi canım?
Ah ne guzel! hayirli olsun saglikla bebegini kucagina al insallah. Boyle haberleri duymak hepimiz icin cok guzel :) Cevabin icinde tesekkur ederimcanım merhaba bende gürkan beyin hastasıyım ve kesinlikle iyi bir seçim yapmışsın. allaha şükür sayesinde bebek bekliyorum. canım tedavi için gerekli olan testler 5bin liraya dahildi toplamda ilçalarla birlikte 8 binlira gibi bir para ödedik. senin içi n hayırlı olsun güzel haberlerini payalaşmak nasip olsun inşallah. :)
Cok tesekkurler cevap icin. Bu ozel odayi bilmiyordum ama sanirim bende istemem gerek yok. tekrar tesekkur ederimmerhaba tüp bebek 5.900tl,ilaçlar 1500-2000tl,(ama 2000 tl buluyor),ilk muayene ücreti tahlillerbende 1025tl tuttu,1300tl dondurma ücreti,yumurta toplamadan sonra özel oda istersen 150tl bence gerek yok ben o gün tekdim odada :) hayırlı olsun...
ben de özel oda istemedim ve hatta iyiki istememişm opu öncesi bi ilaç verdi hemşire o da ben de aşırı mide bulantısı yaptı orda başkaları olmasaydı sesimi duyuramazdım Allah onlardan razı olsun :)Cok tesekkurler cevap icin. Bu ozel odayi bilmiyordum ama sanirim bende istemem gerek yok. tekrar tesekkur ederim
MERKEZ İYİ İÇİN RAHAT OLSUN BENDE TRANSFERİ BEKLİYORUM.DONDURULMUŞ EMBRİYO TRASFER OLANALR BİZE BİRAZ BİLGİ VERİRİ MİSİNİZ OPU OLDUM TRANSFERİ BEKLİYORUM..Kızlar bns cevap verin lütfen çok kararsız kaldım kilo vermeye başladım geleck ay tedaviye başlamk istiyorum allahın izniyle ama merkez nasıl gidenler bisey soylesin
Era sonucu gelen var mı??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
Merhaba canım bahçeci tedavi görüyosun sanırım. Bende bahçecide erbil beyin hastasıyım era testi istedi benden kararsızım. Sen yaptırdın galiba yazdıklarından öyle anladım . Sonucun ne oldu? Bu test gerekli bir testmi sence? Yardımcı olabilirmisin? Cd 56 varmış birde o nedir? Çok soru sordum sma kusura bakma. Yardımcı olursan sevinirim
Çok teaekker ederim canım biliyorsun insan çok hassas oluyor bu dönemde en iyisi olsun istiyor.içim rahatladiMERKEZ İYİ İÇİN RAHAT OLSUN BENDE TRANSFERİ BEKLİYORUM.DONDURULMUŞ EMBRİYO TRASFER OLANALR BİZE BİRAZ BİLGİ VERİRİ MİSİNİZ OPU OLDUM TRANSFERİ BEKLİYORUM..
Aysek merhaba bende yaptırdım ERA testi doktorum Gürkan beydi (di diyorum 3 gün önce değiştirdim) Tüm testleri yaptırdık. ERA testi transferin hangi daha uygun olacağı ve progesteron tedavisinden sonra kaçıncı gün transfer yapılması gerektiğini bildiriyor. Eğer doktorun test sonuçlarını incelerse tedavinde yol gösteriyor. daha önce tekrarlayan tüp bebekte tekrarlayan negatif sonuç varsa uygulanıyor.Merhaba canım bahçeci tedavi görüyosun sanırım. Bende bahçecide erbil beyin hastasıyım era testi istedi benden kararsızım. Sen yaptırdın galiba yazdıklarından öyle anladım . Sonucun ne oldu? Bu test gerekli bir testmi sence? Yardımcı olabilirmisin? Cd 56 varmış birde o nedir? Çok soru sordum sma kusura bakma. Yardımcı olursan sevinirim
Cd 56 da yaptırdım aslında Gürkan bey sağolsun ne varsa yaptırdık yapılmadık test kalmadı :) Oda aslında daha önce düşüğün varsa tercih ediliyormuş. Vucut embiryoyu yabancı madde olarak algılayıp atmaya mı çalışıyor diye bakıyorlar.Merhaba canım bahçeci tedavi görüyosun sanırım. Bende bahçecide erbil beyin hastasıyım era testi istedi benden kararsızım. Sen yaptırdın galiba yazdıklarından öyle anladım . Sonucun ne oldu? Bu test gerekli bir testmi sence? Yardımcı olabilirmisin? Cd 56 varmış birde o nedir? Çok soru sordum sma kusura bakma. Yardımcı olursan sevinirim
Peki bu testlerin yararını gördünmü canım? Pozitifi yakaladın mı? Gürkan beyi neden değiştirdin.. Kusura bakma çok sordum ama bunları yaptıranları bulamıyorum.. Bu testlerden sonra sana artıları oldumu?Cd 56 da yaptırdım aslında Gürkan bey sağolsun ne varsa yaptırdık yapılmadık test kalmadı :) Oda aslında daha önce düşüğün varsa tercih ediliyormuş. Vucut embiryoyu yabancı madde olarak algılayıp atmaya mı çalışıyor diye bakıyorlar.
Benim dondurulmuş transferinden sonra hcg değerim 3 kat arttı ancak daha sonra düşmeye başladı. Tutunmadı değil ancak devam etmedi.. Era bu konuda fayda sağlarmı yoksa doktorumdan cd 56 testide istesemmi? Peki bağışıklık için nasıl bir tedavi uyguluyorlar? Bebeği yabancı cisim sanmasın diye..Aysek merhaba bende yaptırdım ERA testi doktorum Gürkan beydi (di diyorum 3 gün önce değiştirdim) Tüm testleri yaptırdık. ERA testi transferin hangi daha uygun olacağı ve progesteron tedavisinden sonra kaçıncı gün transfer yapılması gerektiğini bildiriyor. Eğer doktorun test sonuçlarını incelerse tedavinde yol gösteriyor. daha önce tekrarlayan tüp bebekte tekrarlayan negatif sonuç varsa uygulanıyor.
Birde Cd 56 testinin fiyatını bilyomusun canım?Cd 56 da yaptırdım aslında Gürkan bey sağolsun ne varsa yaptırdık yapılmadık test kalmadı :) Oda aslında daha önce düşüğün varsa tercih ediliyormuş. Vucut embiryoyu yabancı madde olarak algılayıp atmaya mı çalışıyor diye bakıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?