Merhaba Aysek henüz transfer olmadı kısmetse bu c.tesi olucak. Gürkan beyle iletişim tarzımız uymuyordu. Bütün testleri tahlilleri yaptırıp nedir bunlar neden yapılıyor sonuçları ne çıktı kısmında bilgi vermiyordu soruncada oflaya puflaya cevap veriyordu. test sonuçlarımı incelemediğinden bile endişe etmeye başladım kısaca güven duymayınca bıraktım. Ama bu öyle demek değil sadece benim algım yani hislerim böyleydi. Ben anlaşamdım onunla birde muayenesi 30 sn. sürüyor devlet hastanesinde bile en kötü 5 dk. muayene ediyorlar :))Peki bu testlerin yararını gördünmü canım? Pozitifi yakaladın mı? Gürkan beyi neden değiştirdin.. Kusura bakma çok sordum ama bunları yaptıranları bulamıyorum.. Bu testlerden sonra sana artıları oldumu?
Aysek Era testi transfer gününü bulmak için yani en uygun günü bulmak için yapılıyor. cd56 yı ise doktoruna sormalısın canım sana daha doğru bilgi verir. Bir tanıdığımın testi pozitif çıktı iğne tedavisi uyguladılar hamilelik boyunca . Şimdi 6 aylık sağlıklı bir kızı var.Benim dondurulmuş transferinden sonra hcg değerim 3 kat arttı ancak daha sonra düşmeye başladı. Tutunmadı değil ancak devam etmedi.. Era bu konuda fayda sağlarmı yoksa doktorumdan cd 56 testide istesemmi? Peki bağışıklık için nasıl bir tedavi uyguluyorlar? Bebeği yabancı cisim sanmasın diye..
600 tl aldılar benden + narkoz parasıBirde Cd 56 testinin fiyatını bilyomusun canım?
Slm canimm allah biran once bebeine kavusmayi nasip etsin bu zorluklari unutursun onu kucagina alinca bnm esimn tese olmasi gwrekiur bildigin iyi bir doktor var miKizlar slmm nasılsıniz ne zamandir uzak kaldim buralardan bu hamilelk baya etkiledi bni siz naslsiniz nasil gidiyor
Amin canim com sabirsizlsniyorum onu kucagima slmk icjn allah hepimizin yüzünü guldursun insallah bizim tese operasyonuna ihtiyacımiz olmadi ama bahcecide tansek bey var iyi doktormus gidenler memnun hastanede karşılastigim muhabbet ettigim kadarıyla bildigimSlm cah biran once bebeine kavusmayi nasip etsin bu zorluklari unutursun onu kucagina alinca bnm esimn tese olmasi gwrekiur bildigin iyi bir doktor var mi
Anladim cnm bnm esimin tese olmasi gerekiyor gerci daha onu ikna edemedim amaAmin canim com sabirsizlsniyorum onu kucagima slmk icjn allah hepimizin yüzünü guldursun insallah bizim tese operasyonuna ihtiyacımiz olmadi ama bahcecide tansek bey var iyi doktormus gidenler memnun hastanede karşılastigim muhabbet ettigim kadarıyla bildigim
Bi turlu yanasmiyor operasyona ailesi durumu bilmiyor onlsrda bna yukleniyor arada kldim bndeAnladim
Anladim cnm bnm esimin tese olmasi gerekiyor gerci daha onu ikna edemedim ama
Canim senin durumunda zor arada kalmissin ama esine zaman ver onun duruma alismasi lazim eminim oda cok cocuk istiyordur bu özleme daha fazla dayanamaz oda kabullenir zamanla insallah seninde gzl hberlrini slrizgunesibeklerken post: 41330655 .!.:Bi turlu yanasmiyor operasyona ailesi durumu bilmiyor onlsrda bna yukleniyor arada kldim bnde
Bende oyle yaptim vok ustune gitmiyorum zaman verdim ona cunku ben ustune gttikce ters tepiyor aramizda bozuluyor aileaiylede arâmiza mesafe koydum cok sık gorusmuyprum bnm sagligimdan onemli degillerCanim senin durumunda zor arada kalmissin ama esine zaman ver onun duruma alismasi lazim eminim oda cok cocuk istiyordur bu özleme daha fazla dayanamaz oda kabullenir zamanla insallah seninde gzl hberlrini slriz
Canım yazdıklarını okudum hic birşey takma kafana çünkü bu dönemde sakin olmak çok önemli bahcecinin fulya merkezinde ücretsiz psikolog varmış tedaviye basauinva ben gitmeyi düşünüyorum çünkü bu donemde çok yipraniyoruz ve bizim sağlıklı olmamız gerekiyorBende oyle yaptim vok ustune gitmiyorum zaman verdim ona cunku ben ustune gttikce ters tepiyor aramizda bozuluyor aileaiylede arâmiza mesafe koydum cok sık gorusmuyprum bnm sagligimdan onemli degiller
Merhaba ,600 tl aldılar benden + narkoz parası
evet parça alınıyor 10 güne kadar çıkıyor sonuçlar. Düşük yaptın mı daha öncedenMerhaba ,
Mustafa bey bana da cd56 yapalım dedi. Bu testte de rahimden Parça alınıyor değil mi.
Bana adetimin 21. Gününe randevu verdiler. Bir de sonuçları kaç günde çıkıyor ?
Çok sağol canım cevapların için.. Benim normal yollardan bir çocuğum var ancak genetik hastalığı var.. bu tedavide hiçbir sıkıntım olmamasına rağmen (biz sağlıklı çocuğumuz olsun diye tüp bebek düşündük) tuttu ancak sonra düştü.. Cd 56 doktoruma önersemmi bilemiyorum.. Bağışıklık sisteminde sorun olsa oğlumdada olmazmıydı acaba? Cd 56 çocuğu olan birine çözüm olabilirmi? Adetin 21. Günü yapılıyorsa erayla beraber yapılması lazım değilmi?..evet parça alınıyor 10 güne kadar çıkıyor sonuçlar. Düşük yaptın mı daha önceden
evet parça alınıyor 10 güne kadar çıkıyor sonuçlar. Düşük yaptın mı daha önceden
İnşallah olur hayırlısıyla. Doktorun dediyse yaptır tabi canım o kadar emek ve zaman harcıyoruz.Daha önce düşük yapmadım ama başka bir merkezde 2 kere tüp bebek denedik,toplamda 3 tane 5. Gün embriyosu verildi ancak hiçbiri tutmadı. Mustafa bey de bu testi yapmak istedi. Bizimki de sebepsiz infertilite. Umarım Mustafa bey bize çare olabilir.
Aysek doktorunla konuş bence kafanda soru işareti kalmasın. ERA cd56 yı bende adetin 15. günü yaptılar.Çok sağol canım cevapların için.. Benim normal yollardan bir çocuğum var ancak genetik hastalığı var.. bu tedavide hiçbir sıkıntım olmamasına rağmen (biz sağlıklı çocuğumuz olsun diye tüp bebek düşündük) tuttu ancak sonra düştü.. Cd 56 doktoruma önersemmi bilemiyorum.. Bağışıklık sisteminde sorun olsa oğlumdada olmazmıydı acaba? Cd 56 çocuğu olan birine çözüm olabilirmi? Adetin 21. Günü yapılıyorsa erayla beraber yapılması lazım değilmi?..
Allah hepimize hayırlı evlatlar versin, emeklerimizi Boşa çıkarmasın inşallah.İnşallah olur hayırlısıyla. Doktorun dediyse yaptır tabi canım o kadar emek ve zaman harcıyoruz.
Genetik test yaptırdık mecbur canım ama yinede tutmadı o yüzden kararsızım..Aysek doktorunla konuş bence kafanda soru işareti kalmasın. ERA cd56 yı bende adetin 15. günü yaptılar.
Yalnız genetik hastalık durumu varsa döllenen yumurtalara biyopsi yapılıyor. Tabi dondurulmadan önce çizik atılıyormuş o çizikten üreyen hücrelerden örnek alınıp lab. gönderiliyor. Yapılan b.yopside genetik olarak sağlıklı olup olmadığına bakılıyormuş. Gürkan bey onuda yaptırmak istedi bize o nedenle biliyorum. Her bir döllenen hücre için bin tl demişti. Bilgin olsun
Canim naptin esini ikna edebildin mi merak ettim seniCanım yazdıklarını okudum hic birşey takma kafana çünkü bu dönemde sakin olmak çok önemli bahcecinin fulya merkezinde ücretsiz psikolog varmış tedaviye basauinva ben gitmeyi düşünüyorum çünkü bu donemde çok yipraniyoruz ve bizim sağlıklı olmamız gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?