Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canım nasılsın?bende bant kullanmıştım biliosun.Bugün kontrole gttim perşembe transfer olucak inşallah.bantlar sonucu belirledi.sen naptın?belli mi transfer?henüz gitmediysen de kontrole rahat ol bantlar çok faydalı oluo içini rahat tut

Cook sevindim degerinin yukselmesine canim umarim transferinde hayirli olur ve evladina kavusursun,ben daha adet olmadim bekliyorum olunca bantlari kullanmaya basliycam,aklim hep orda acaba bantlar ise yariycakmi diye umarim yarar tesekkur ederim destegin icin,guzel hbrlerini bekliyorum

Hiç takma kafana düşünme kesinlikle çok işe yarıo değerlerim 2katına çıktı benim.bantları yapıştırdığında kenarlarından açılırsa bastır tekrar yapışıo ama düşmüo hiç.ben kalçaya ve hep bitane göbeğime yapıştırmıştım.banada etkisi olmazmış gibi geliodu ama gerçekten çok etkiliymiş.transfere kadar devam edicem yine.sende inşallah hayırlısıyla transfere geçersin aklından çıkar at boşver dualarını bekliorum...benm dualarım da seninle

Evet gunesibeklerken bende merak ettim umarim esin ikna olmuştur çünkü anne olmak hepimizin hakki
canim ikna ettim kocami sonunda kabul etti bahceci tansel beyden bugun randevu alacagiz birde baska birkc merkezle daha gorusup karar verecegz umarim hersyyolunda gider dua edin nolur bana

canim ikna ettim kocami sonunda kabul etti bahceci tansel beyden bugun randevu alacagiz birde baska birkc merkezle daha gorusup karar verecegz umarim hersyyolunda gider dua edin nolur bana
Canimm çok sevindim senin adına umarım en iyisi olur bencede başka merkezlrrle görüş ama tansel beyin namını bende duydum önceligin orası olsun bence

Bu arada bende 2 kilo daha verdm toplamda 6 kilo oldu bi 4 kilo daha verirsem tedaviye baslayacagim ama rejime devammm
Kilo verenleri duyunca cok imreniyorum masallah valla bende cok kilo aldim bahcecide ocakta basladigimiz tedavide ictigim vitaminler mahfetti beni istahimi cok acti,kilo verip tedaviye baslamak bi yana ben alarak devam ediyorum transfer zamanimiz yaklasiyor ustelok

Canm bi çocuğum olsun çok istiyorum o yüzden ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyorum aytun hanimla görüştüm oda kilo vermem gerektiğini söyledi şimdi 6 kilo verdim 10 olunca tedaviye basliyrm snrda dvm edcem allahin izniyle umarm herşey ylunda gidr drisi snn başına cnm

Canim cok sevindim masallah hic bzma boyle devam aytun hanim oyle dediyse bir bildigi vardir cok heycanli bu bekleme sureci

Aynen ya resmen gün sayıyorum biran önce olsun diye sabirsizlaniyorum ck heycanli inşallah mutlu sona ulaşırız

Canim ya cok mutluyum tansel beyle tedaviye basliyoruz bir kac merkezle gorustuk sonunda tansel beyde karar verdik umarim herseu sorunsuz devam eder biran once bizde anne oluruz

Canim ya cok mutluyum tansel beyle tedaviye basliyoruz bir kac merkezle gorustuk sonunda tansel beyde karar verdik umarim herseu sorunsuz devam eder biran once bizde anne oluruz
Hayırlı olsun canim bende bahçeci de güvenç beyde basliyoum tedaviye çok güven veren bir merkez umarım bizde hayalerimize bu merkezde kavuşuruz

Kızlar slm nasil gidiyo tedavi sureciiZ oruç tutabiliyor musunuz? Ben çok istiyorum ama tutamadım hnuz siz nptiniz

Bu arada tansel beyle on gorusme yaptik esim temmuzda operasyon gecirecek insallaH hersey sorunsuz gecer bnde artik anne olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…