- 1 Haziran 2015
- 38
- 7
- 1
- 49
Evet gunesibeklerken bende merak ettim umarim esin ikna olmuştur çünkü anne olmak hepimizin hakkiCanim naptin esini ikna edebildin mi merak ettim seni
Canım nasılsın?bende bant kullanmıştım biliosun.Bugün kontrole gttim perşembe transfer olucak inşallah.bantlar sonucu belirledi.sen naptın?belli mi transfer?henüz gitmediysen de kontrole rahat ol bantlar çok faydalı oluo içini rahat tutCanim seninki neden erlendi benimki e2 yukswlmedigi icindi,enson 14 mayista oldum estrofemleri biraktim bugun yine adet oldum sinirim bozuldu daha 10 gun vardi diye dusunurken birden geldi,bakalim bantlar ise yararmi,sanada guzel hayirli sonuclar insallah
Canım nasılsın?bende bant kullanmıştım biliosun.Bugün kontrole gttim perşembe transfer olucak inşallah.bantlar sonucu belirledi.sen naptın?belli mi transfer?henüz gitmediysen de kontrole rahat ol bantlar çok faydalı oluo içini rahat tut
Bnmde rahim daha çok kalınlaşsın istiorum dedi o yzden ertelendi e2 nin 200 ün üstünde olması gerekiomuş bnmki 137 ydi.senin kaçtı?[/QUOTE
Bende 100 un altindaydi sanirim tam bilmiyorum ama oyleydi[
Hiç takma kafana düşünme kesinlikle çok işe yarıoCook sevindim degerinin yukselmesine canim umarim transferinde hayirli olur ve evladina kavusursun,ben daha adet olmadim bekliyorum olunca bantlari kullanmaya basliycam,aklim hep orda acaba bantlar ise yariycakmi diye umarim yarar tesekkur ederim destegin icin,guzel hbrlerini bekliyorum
canim ikna ettim kocami sonunda kabul etti bahceci tansel beyden bugun randevu alacagiz birde baska birkc merkezle daha gorusup karar verecegz umarim hersyyolunda gider dua edin nolur banaEvet gunesibeklerken bende merak ettim umarim esin ikna olmuştur çünkü anne olmak hepimizin hakki
Canimm çok sevindim senin adına umarım en iyisi olur bencede başka merkezlrrle görüş ama tansel beyin namını bende duydum önceligin orası olsun bencecanim ikna ettim kocami sonunda kabul etti bahceci tansel beyden bugun randevu alacagiz birde baska birkc merkezle daha gorusup karar verecegz umarim hersyyolunda gider dua edin nolur bana
Kilo verenleri duyunca cok imreniyorum masallah valla bende cok kilo aldim bahcecide ocakta basladigimiz tedavide ictigim vitaminler mahfetti beni istahimi cok acti,kilo verip tedaviye baslamak bi yana ben alarak devam ediyorum transfer zamanimiz yaklasiyor ustelokBu arada bende 2 kilo daha verdm toplamda 6 kilo oldu bi 4 kilo daha verirsem tedaviye baslayacagim ama rejime devammm
Canim cok sevindim masallah hic bzma boyle devam aytun hanim oyle dediyse bir bildigi vardir cok heycanli bu bekleme sureciCanm bi çocuğum olsun çok istiyorum o yüzden ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyorum aytun hanimla görüştüm oda kilo vermem gerektiğini söyledi şimdi 6 kilo verdim 10 olunca tedaviye basliyrm snrda dvm edcem allahin izniyle umarm herşey ylunda gidr drisi snn başına cnm
Hayırlı olsun canim bende bahçeci de güvenç beyde basliyoum tedaviye çok güven veren bir merkez umarım bizde hayalerimize bu merkezde kavuşuruzCanim ya cok mutluyum tansel beyle tedaviye basliyoruz bir kac merkezle gorustuk sonunda tansel beyde karar verdik umarim herseu sorunsuz devam eder biran once bizde anne oluruz
Çok sevindim senin adına umarım sureci sorunsuz atlatirsin aramıza hoşgeldin:):):)Canim ya cok mutluyum tansel beyle tedaviye basliyoruz bir kac merkezle gorustuk sonunda tansel beyde karar verdik umarim herseu sorunsuz devam eder biran once bizde anne oluruz
Çok zor zten cnm o kadar ilaç alıyoruz aynı anda gitmez bnde tedaviye bsslamadim ama rejim yapiyrm çünkü transfer öncesi zayıflamam lazimben ramazan dolayı ağustosa bıraktım sırf oruç tutacağım diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?