- 17 Şubat 2015
- 879
- 969
- 53
- 51
Bantlari kullanmaya basladim 5.gundeyim cok meraktayim acaba yukselcekmi degerim yine ertelenmesin ogretmenim yaz tatilinde olsun izin almadan diye cok istiyorum ama kullandigim vitaminlerden dolayi kilo aldim oda kafama takiliyo yaa tutunmayi engellerse diye bir suru bir suru sorular lafda sen naptin arkadasim ne asamadasinCanım nasılsın?bende bant kullanmıştım biliosun.Bugün kontrole gttim perşembe transfer olucak inşallah.bantlar sonucu belirledi.sen naptın?belli mi transfer?henüz gitmediysen de kontrole rahat ol bantlar çok faydalı oluo içini rahat tut
Hadi bakalım inşallah değerlerin en iyi seviyeye gelirBantlari kullanmaya basladim 5.gundeyim cok meraktayim acaba yukselcekmi degerim yine ertelenmesin ogretmenim yaz tatilinde olsun izin almadan diye cok istiyorum ama kullandigim vitaminlerden dolayi kilo aldim oda kafama takiliyo yaa tutunmayi engellerse diye bir suru bir suru sorular lafda sen naptin arkadasim ne asamadasin
Hadi bakalım inşallah değerlerin en iyi seviyeye gelirkorkma engel olucak bi kilon olursa doktorun söyler ztn hem ilaçlardan dolayı şişlik oluo genelde vücutta..bantlar çok işe yarıo merak etme ama ertelenirse de üzülme..Allah zamanını beklio die düşün..Nasılsa tedavi içindesin geç olsun ama pozitif olsun benim transferim yapıldı 18 haziranda..3 temmuzda teste gidicem hayatımın en zor 15 gününü geçiriorum.İlk 1 hafta evdeydim.Snra işe gittim.Zaman geçmio..Bazen umutsuzluğa düşüorum ki benim tedavi süresince motivasyonum ve moralim en üst safhadaydı..En zor kısmı transfer sonrası Ben onları korumak için elimden geleni yapıorum..bnde çok kilo aldım..Göğüslerim çok fena şişti ve bzn ağrısından dolayı acı çekiorum..Adet sancısı gibi karın ağrılarım oluo..Korkuorum ama test günüme kadar ben evde yada başka bi hastanede test yapmıcam..İnşallah sonuç pozitif olur çok dua ediorum
Ayyyy ne güzel hissetmişsin çok heyecanlandım :) Ve ben naptım biliomusun?Dayanamadım Mustafa beye msj attım çok stres yapıorum zaman geçmio nasıl baş edicem dedim..O da bana pazartesi git test yaptır pozitif sonucu gör ve rahatla dedi :) :) :) yarınnnnn sonuca gidiorumAyyy hadi insalllah cok az kalmis arkadasim ama bisey soyliyimmi yazdiklarini okuyunca icim boyle pir pir etti ben oyle hisseettim pozitif sonuc alicaksin ayy cok heyecanli hadi güzel haberlerle gel insallah dua edicem senin icin
Hadi insallah canim arkadasim su anda tam ezan okunurken baktim mesajina dua ediyorum insallah yarin senin gunu olsunAyyyy ne güzel hissetmişsin çok heyecanlandım :) Ve ben naptım biliomusun?Dayanamadım Mustafa beye msj attım çok stres yapıorum zaman geçmio nasıl baş edicem dedim..O da bana pazartesi git test yaptır pozitif sonucu gör ve rahatla dedi :) :) :) yarınnnnn sonuca gidiorumnolurrrrrrr çok dua et bana pozitif çıksın çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum Yarın bnm inşallah hayatımın en güzel günü olur
Hadi insallah canim arkadasim su anda tam ezan okunurken baktim mesajina dua ediyorum insallah yarin senin gunu olsun[/QUOT
GUNAYDIN CANIM AKLIM HEP SENDE DUNDEN BERI GUZEL HBRLERINI BEKLIYORUM MUTLAKA YAZ OLURMU
Bence pozitifTamam yazıcam özelden kan verdim bekliorum dua etttttttt
ÇIKMADIMI SONUÇ ?Tamam yazıcam özelden kan verdim bekliorum dua etttttttt
Tamam yazıcam özelden kan verdim bekliorum dua etttttttt
Kızlarrrrr bahçecide ilk denememde hamileyimmmmmmmmmmmmmmÇIKMADIMI SONUÇ ?
Ben sana en baştan söylemiştim cnmKızlarrrrr bahçecide ilk denememde hamileyimmmmmmmmmmmmmm
Hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla kucağına nasip eder ınşllh bebişiniKızlarrrrr bahçecide ilk denememde hamileyimmmmmmmmmmmmmm
Evet bende aynen öyle yaptımm çok teşekkür ederim sana hep motive ettin beni..darısı sana size hepinizeBen sana en baştan söylemiştim cnmbahcecıye herzaman güven dıye
Âmin cnm benimEvet bende aynen öyle yaptımm çok teşekkür ederim sana hep motive ettin beni..darısı sana size hepinize
Mrb hayirli olsun gozunuz aydin doktorunuz kimdi?sorun neydi sizde?Kızlarrrrr bahçecide ilk denememde hamileyimmmmmmmmmmmmmm
Mrb..Doktorum Mustafa Bahçeci..Sebepsiz infertilite..Mrb hayirli olsun gozunuz aydin doktorunuz kimdi?sorun neydi sizde?
Allah tamamina erdirsn bisey sormak istiyorum tum kontrolleri toplama transfer mustafa bey kendimi yapti yoksa kubra hanimmi girdi?rahatlikla sorularinizi sordunuzmu nasil birisi mustafa bey?bir sorun oldugunda doktora ulasabidinizmi cebini vermismiydi?cok soru sordm kusra bakmayinHAMİLEYİMMMMMMMMMM...
Bahçeci kliniğinde Mustafa bahçeci kontrolünde ilk denememde hamileyimmmmmmmmmmmmmmmHiç acele etmeden en güzel tedaviyle en garanti şekilde tedavimi planladılar ve hamile kaldım İlk denemede tutmaz diyenlere inat,umudunuzu kaybetmeyin..Mustafa bahçeci,Kübra hanım ve Emel hemşire bana bugün hayatımın en güzel hediyesini verdiler..Teşekkürler Bahçeci Sağlık Grubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?