Amin teşekkürler..Mustafa beyde muayene etti Kübra hanım da..Ben ilk gittiğimde bu soruyu Mustafa beye sordum ve bana ben hastalarımı herkese emanet etmem Kübra da çok iyi bir doktordur dedi ki gerçekten öyle..Zaten herşey Mustafa beyin takibinde o karar verio muayeneyi kimin yaptığı çokta önemli deil aslında..Mustafa bey harikaaaaaa bir doktor çok canayakın ve olursa olur mantığıyla bakmıo hastalarına..Hamile kalmamız için en garanti tedaviyi uyguluo.Hiç tereddüt etmeden gidebilirsin herşey sorabilirsin.istediğin zmn ulaşabilirsin doktora..Allah tamamina erdirsn bisey sormak istiyorum tum kontrolleri toplama transfer mustafa bey kendimi yapti yoksa kubra hanimmi girdi?rahatlikla sorularinizi sordunuzmu nasil birisi mustafa bey?bir sorun oldugunda doktora ulasabidinizmi cebini vermismiydi?cok soru sordm kusra bakmayin
Amin teşekkürler..Mustafa beyde muayene etti Kübra hanım da..Ben ilk gittiğimde bu soruyu Mustafa beye sordum ve bana ben hastalarımı herkese emanet etmem Kübra da çok iyi bir doktordur dedi ki gerçekten öyle..Zaten herşey Mustafa beyin takibinde o karar verio muayeneyi kimin yaptığı çokta önemli deil aslında..Mustafa bey harikaaaaaa bir doktor çok canayakın ve olursa olur mantığıyla bakmıo hastalarına..Hamile kalmamız için en garanti tedaviyi uyguluo.Hiç tereddüt etmeden gidebilirsin herşey sorabilirsin.istediğin zmn ulaşabilirsin doktora..
Teşekkür ederim canım amin darısı başınızaCanım tebrik ederim seni, çok sevindim senin adına. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bende Mustafa beyin hastasıyım. Şu anda bir takım testler Yapılıyor. Sonuç bekliyoruz. Bizde de sebepsiz infertilite var. Mustafa bey sizin tedavinize başlamadan önce hangi testleri yaptı acaba . Bana biraz bilgi verebilir misin.
Canim tebrik ederim cok sevinfmmmm. Darisi bizim basimiza. İste bahceci farki iyiki bu mrkezi secmisizzTeşekkür ederim canım amin darısı başınızaben önceden hsg hormon testleri falan yaptırmıştım onlarda sorun yoktu.bizden sadece rutin testler hepatit testleri be bikaç hormon testi istendi bide gittiğimiz gün tsh vermiştik.başka bşy istenmedi regl olunca tedaviye başladık
Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese inşallah o kliniğine gelen herkese inşallah :) kesinlikle iyiki orayı seçmişizCanim tebrik ederim cok sevinfmmmm. Darisi bizim basimiza. İste bahceci farki iyiki bu mrkezi secmisizz
canım bende bahceci fulyaya gidiyorum ve kesinlikle tavsiye ederim. Mustafa hoca yardımcı doktoru kübra hanımla süreci takip ediyormuş. kontrollere kübra hanımda girebiliyor ama süreç ve tedaviye mustafa bey karar veriyor. bnm doktum güvenç bey ben cok memnunum bnce bütün doktorları iyi git bi görüş ne demek istediğimi anlarsın hangisini seçersen seç gözün arkada kalmaz merak etme.. şimdiden geçmiş olsnMerhabalar.ben bahceci fulyada denemek istiyorum bu sefer ama doktorla ilgili herhangi bir bilgim yok.mustafa beyi istiyorum ama sanirim muayenelere devamli o giremiyor oyle mi? Onericeginiz doktor varmi?
Canm bnde aytun hnma gidiyorum çok memnunum onuda değerlendirebilirsinMerhabalar.ben bahceci fulyada denemek istiyorum bu sefer ama doktorla ilgili herhangi bir bilgim yok.mustafa beyi istiyorum ama sanirim muayenelere devamli o giremiyor oyle mi? Onericeginiz doktor varmi?
canim icini ferah tut tansel bey iyi doktormus dizede çare bulur sende anne olursun inşallah en kısa zamanda dua edeceğim snaBu arada tansel beyle on gorusme yaptik esim temmuzda operasyon gecirecek insallaH hersey sorunsuz gecer bnde artik anne olmak istiyorum
Merhabalar.ben bahceci fulyada denemek istiyorum bu sefer ama doktorla ilgili herhangi bir bilgim yok.mustafa beyi istiyorum ama sanirim muayenelere devamli o giremiyor oyle mi? Onericeginiz doktor varmi?
Canım transferi mustafa bey kendisi yapıyor. Zaten önceden arayip konuşabilirsin...Merkez olarak cok guzel ama eger mustafa beye gitmek istiyorsan yogunlugundan yada kongrelerden dolayi cok fazla gormeeyebilirsin kubra hanimla daha cok muhatap olursun eger bu seni rahatsiz etmezse,cunku bende israrla mustafa bey takip etsin istemistim ama kubra hnmla daha cok gorustum,opuyu da kubra hanim yapti umarim transferi mustafa bey yapacak bakalim bekliyoruz,ancak merkezdeki diger doktorlarinda cok iyi oldugunu duydum,karar senin arkadasim
Yok canim bnm doktorumda izinliydi bnse kbra hanima gittim bigun dunya tatlisi zaten mustafa beyle ekip arkadasi hastalara birlikte bakiyorlar icin rahat olsunUmarim öyle olur arkadasim ,zira her seferinde mustafa beyle alakali sorulardan sanirim kübra hanimda rahatsizlik duyuyor o da haklidir elbet kendiside sonucta doktor,ama eger yalnizca doktorunla muhatab olmak istiyorsan merkezdeki diger doktorlari tercih etmekte yarar var bence
Canım ben merkezdeki bütün doktorları çok svdim kimi secrsrn sec aklın diğerinde klmasin icin rhat olsun bnceYok canim bnm doktorumda izinliydi bnse kbra hanima gittim bigun dunya tatlisi zaten mustafa beyle ekip arkadasi hastalara birlikte bakiyorlar icin rahat olsun
. Canim hayirli o!sun aytun hanim cok iyi bi doktor sevindim senin adinaMerhaba arkadaşlar, bende sizin yorumlarınız sayesinde Bahçeci Fulya kliniğine görüşmeye gittim. Aytun hanımla görüştük ve çok memnun kaldım. Çok sevimli bir bayan ve insanı gerçekten çok rahatlatıyor. Umarım hakkımızda herşey hayırlı olur. Şu anda bende adetimi bekliyorum. Temmuz adetimde tedaviye başlıcaz ayın 28 ini bekliyorum şu anda ilk defa adet olmak istiyorum biran önce çok heyecanlıyım :) Adet olunca gittiğimde yapılacak işlem tam olarak ne. İğnelere mi başlıcaz bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Merhaba arkadaşlar, bende sizin yorumlarınız sayesinde Bahçeci Fulya kliniğine görüşmeye gittim. Aytun hanımla görüştük ve çok memnun kaldım. Çok sevimli bir bayan ve insanı gerçekten çok rahatlatıyor. Umarım hakkımızda herşey hayırlı olur. Şu anda bende adetimi bekliyorum. Temmuz adetimde tedaviye başlıcaz ayın 28 ini bekliyorum şu anda ilk defa adet olmak istiyorum biran önce çok heyecanlıyım :) Adet olunca gittiğimde yapılacak işlem tam olarak ne. İğnelere mi başlıcaz bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
okuduğum kadarıyla seninde transferin gerçekleşmiş galiba canım çok güzel sen kimin hastasısın :)Evet adetle ilac ignelere başliyorsun tabi oncesinde doktorun yapmak istedigi testler olmazsa,iğnelerle başlayip sonra ara ara kontroller sonra yumurtalsrin toplanmasi sonrada transfeer
okuduğum kadarıyla seninde transferin gerçekleşmiş galiba canım çok güzel sen kimin hastasısın :)
İnş önce senden güzel haberler alırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?