Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Günaydın dün akşam Aytun hanımın istediği kan testi sonuçlarını aldım. Ploraktin hormonum yüksek çıkmış. Canım çok sıkıldı. İnş tüp bebek tedavisine engel birşey değildir.

Evet canim persembe oldu transferim,mustafa hocanin hastasiyim,23 temmuz test günum,allahim dileyen herkese saglikli evlatlar versin insallah,tedavin hayirli olsun allahim sevindirsin
hayırlı olsun gözünüz aydın inşallah hayırlı haberler alırız. bende çok merak etmiştim sizi

Canini sıkma bence arkadaşim yüksekse düsurur oyle başlarlar tedaviye,düsünsene hormonlari dikkate almadan ya da yuksekligini gozden kacirip başlansa tedaviye, bütun puruzler ortadan kaldirilip oyle tedavi olmak onemli bir sans bence oyle dusun,hepimizde yukselen dusen degerler oluyor,onemli olan onlari normal degerlerine ulastirip baslamak basariyi etkiler ,icin rahat olsuuun
Günaydın dün akşam Aytun hanımın istediği kan testi sonuçlarını aldım. Ploraktin hormonum yüksek çıkmış. Canım çok sıkıldı. İnş tüp bebek tedavisine engel birşey değildir.

Tabiki öle olsun tüm problemler ortadan kalksın istiyorum bende bir iki ay beklemek sorun değil normalde ama çalışınca maalesef daha sıkıntılı oluyor önümüzdeki ay izinlerimi ona göre ayarladım. Daha sonraya istesemde atamam denetimlerim başlıyor. Neyse cnm dediğin gibi bir kere oluyor böyle şeyler Rabbim herşeyin hayırlısını bilir elbet. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler

Canim moralini hep yuksek tut hayirlisiyla aytun hanim sana en uygun olan tedaviyi yapacaktir insallah

Tedavin hayirli olsun. Prolaktin 40in ustundeyse dikkate aliyorlar ilacla dengeleniyor. Canini sıkma. Hayirli olur insaAllah...

Aynen arkadaşlar bebek müjdelerinizi bekliyorum sabırsızlıkla. Önce siz sonra biz inşallah. Bende dostinexe başladım bir ay sonraya attı tedavi doğal olarak 42 ydi benimde ploraktinim. Bir ay sonra tekrar ölçtürcem bakalım ne olcak.

Tesekkur ederim arkadasim insallah guzel bir sonuc olsun,dua edin bizlere
Aynen canım sende pozitif ol testinde ole olsun inşallah dualarım seninle gerçekten hepimizin yüzünü güldürsün güzel Allahım. Seninle beraber banada günler geçmiyo :) Kendim için nasıl geçicek acaba Allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…