hayırlı olsun gözünüz aydın inşallah hayırlı haberler alırız. bende çok merak etmiştim siziEvet canim persembe oldu transferim,mustafa hocanin hastasiyim,23 temmuz test günum,allahim dileyen herkese saglikli evlatlar versin insallah,tedavin hayirli olsun allahim sevindirsin
hayırlı olsun gözünüz aydın inşallah hayırlı haberler alırız. bende çok merak etmiştim sizi
Günaydın dün akşam Aytun hanımın istediği kan testi sonuçlarını aldım. Ploraktin hormonum yüksek çıkmış. Canım çok sıkıldı. İnş tüp bebek tedavisine engel birşey değildir.
Canim moralini hep yuksek tut hayirlisiyla aytun hanim sana en uygun olan tedaviyi yapacaktir insallahTabiki öle olsun tüm problemler ortadan kalksın istiyorum bende bir iki ay beklemek sorun değil normalde ama çalışınca maalesef daha sıkıntılı oluyor önümüzdeki ay izinlerimi ona göre ayarladım. Daha sonraya istesemde atamam denetimlerim başlıyor. Neyse cnm dediğin gibi bir kere oluyor böyle şeyler Rabbim herşeyin hayırlısını bilir elbet. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler
Günaydın dün akşam Aytun hanımın istediği kan testi sonuçlarını aldım. Ploraktin hormonum yüksek çıkmış. Canım çok sıkıldı. İnş tüp bebek tedavisine engel birşey değildir.
Evet canim persembe oldu transferim,mustafa hocanin hastasiyim,23 temmuz test günum,allahim dileyen herkese saglikli evlatlar versin insallah,tedavin hayirli olsun allahim sevindirsin
Hayirli olsun transferin. InsaAllah hayirli haberini aliriz.
Hayirli olsun transferin benim 23 temmuz hepimize pozitif sonuclar,bende bahceci mustafa beydeydimSlm kızlar benim transferim salı günü oldu test günü 29 temmuz dualarda buluşalım Doktorum Mustafa Bahçeci 2 tane embryo yerleştirildi
test gününe az kaldı ne hissediyorsun arkadaşım belirti falan var mı?Hayirli olsun transferin benim 23 temmuz hepimize pozitif sonuclar,bende bahceci mustafa beydeydim
test gününe az kaldı ne hissediyorsun arkadaşım belirti falan var mı?
Hic gergin olma cnm iyi dusun iyi olsun btn pzotif enerjimizi sana yolluyoruz insallah pozitif sonuxu gorursun...Valla hicbirsey hissetmiyorum hicbir belirtimde yok persembe bakalim ne çikcak endiseli ve gerginim
Tesekkur ederim arkadasim insallah guzel bir sonuc olsun,dua edin bizlereHic gergin olma cnm iyi dusun iyi olsun btn pzotif enerjimizi sana yolluyoruz insallah pozitif sonuxu gorursun...
Aynen canım sende pozitif ol testinde ole olsun inşallah dualarım seninle gerçekten hepimizin yüzünü güldürsün güzel Allahım. Seninle beraber banada günler geçmiyo :) Kendim için nasıl geçicek acaba Allah yardım etsinTesekkur ederim arkadasim insallah guzel bir sonuc olsun,dua edin bizlere
Aynen canım sende pozitif ol testinde ole olsun inşallah dualarım seninle gerçekten hepimizin yüzünü güldürsün güzel Allahım. Seninle beraber banada günler geçmiyo :) Kendim için nasıl geçicek acaba Allah yardım etsin[/QUOT
Bisekilde geçiyor iste kafada bir suru soruyla gunler geciyor,herkes belirti aramayin desede insan kendini dinliyor acabami diyor ama allah yazdiysa insallah olacak senin i icinde benim icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?