Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canım bnm belirtim yk diye kafana takma herkeste belirti farklı oluo sende başka olmuştur sen fark etmemissindir insallah pozitif sonucu görürsn

ne güzel söyledin Alah yazdiysa insallah olacak senin icinde benim icinde diye rabbim inşallah yazmıştır inşallahda hayırlısını yazmıştır. Bu isteklerimiz hayırlı değilse bile hayra çevirip nasip etsin inşallah

Kızlar cok geçmiş olsun allahım inşallah bizede anneolma sevincini yaşatır. Hepimiz emek sarf ediyoruz neticesini görürüz insallah
Amin canim ya insallah hepimiz bi sinavdayiz su anda rabbim bizide bununla siniyor ne yapalim beklicez elimizden geleni yapip sabir gostercez sonucu allah kalmis artik

Nasılsınız arkadaşlar Günler geçmiyor Mustafa Bahçeci 5. Gün embryosuna 10. Gün baktırabilirsin demişti

Eklentiler

• image.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 59
Vakit yaklaşıyo insan korkuyorr Hem yaptırıp kurtulayım diyorum
Valla cnm sizler kadar bende heycanlaniyorum sizin icin ins hayirli sonuclar alinda beklemek gercekten zor aman bizide habersiz birakmayin sakin bilgi verin dualarim sizinle bence bekle gununu erken oldugu icin olumsuz bisey cikarsa uzulme bosuna degerler bazen hemen yukselmiyo ya strese girme

Selamlar
Sali gunu guvenc beyle gorusmem vardi. Yumurta rezervim az ve dolayisiyla embriyolari dondurup birkac embriyo elde edip transfer asamasina bu sekilde gececegimzden bahsetti.muayenede 1 tane 12mm folikul gorundu sadece cuma gunu tekrar kontrol edip ona gore bir yol izlicez.maddi olarak musait bir donemde degilim.ustune birde embriyolari toplayip dondurma islemi daha uzun ve daha masrafli bir is olacak sanirim.aranizda bu sekilde tedavi olan var mi?beni bilgilendirebilirmi surecle ilgili ve fiyatla ilgili

Canım öncelikle tedavi sürecin hayırlı olsun hayırlı sonuçlansın inşallah benim bilgim yok bu konuda bilen arkadaşlar yardımcı olurlar sana klinikten de bilgi alabilirsin. Cuma günü gidince görüşebilirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…