- 20 Eylül 2014
- 52
- 47
- 18
- 41
Canım bugün büyük gün bizide habersiz bırakma olur mu? Güzel haberlerini alalım burdan :)
canım hayırlısı olur inşallah sende bizim gibi hamile kervanına katılırsın..Aynen arkadaşım sonucunu bizde çok merak ediyoruz topigimjze müjdeli bi haber verirsin inşallah bugün
Canım nbr?Yarın test günün dimi?Bize iyi hbrler ver inşallahSlm kızlar benim transferim salı günü oldu test günü 29 temmuz dualarda buluşalım Doktorum Mustafa Bahçeci 2 tane embryo yerleştirildi
Hepimizin sonucu bayram olsun
Malesef negatif arkadaslar dilerim sonuc bekleyenlerin ki pozitif olsun...
Selam kızlar Mustafa Bahceci izindemi bi arkadaşımız öyle yazmış.ben haftaya tedaviye başlıyacamda hocanın izinde olduğunu bilmiyordum
Olmadı kızlar nasipte yokmuş hangi deneme sayısında bulacagımız yalnızca Rabbimizin katında saklı bizde kul olarak kapısında aciz olarak beklemedeyiz
Olmadı kızlar nasipte yokmuş hangi deneme sayısında bulacagımız yalnızca Rabbimizin katında saklı bizde kul olarak kapısında aciz olarak beklemedeyiz
Çok geçmiş olsun cnm sizde sorun ne bnde bahcecide tedavideyij goruyoru memnunum merkezden sen daha önce senedin mi ilk denenen mi?Bahcecıde denedınız degıl mı ? kacıncı deneme ? memnun kaldınız mı ? kımle yaptınız tedavıyı ?bızde dusunuyoruz cok kararsızızç cevap verırsenız sevınırım.
Aynen cnm bizim elimizden ne gelir ki biz istiyoruz. Olması için elimizden geleni yapıyoruz. Sonuç Allah'a kalmış. Tevekkül Rabbim hayırlısını versin sağlık olsunOlmadı kızlar nasipte yokmuş hangi deneme sayısında bulacagımız yalnızca Rabbimizin katında saklı bizde kul olarak kapısında aciz olarak beklemedeyiz
Evet bildigim kadariyla 3 agustosa kadar izindeymis arkadaşim
MERHABA KIZLar,LUTFEN yardimci olun.yurt disinda kaliyorum.tup bebk yapmak isterdim Bahceci kliniginde hangi doktor dikkatcil ve iyi.Mustafa bey cokmeshgul oluyor?tedaviden once hangi ilac kullaniyorsuz hangi analiz yapilmali? tedavi baslarken hangi ilac qonal pereqonmu vurulur?hangi dozada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?