Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canın sağolsun ablacım ne diyeyim üzülme demek en kolayı da üzülmemek elde değil. Ama rabbim size sağlık versin. Kendiliğinden olsun inşallah bunlara gerek kalmadan bidahakine.

Selam kızlar Mustafa Bahceci izindemi bi arkadaşımız öyle yazmış.ben haftaya tedaviye başlıyacamda hocanın izinde olduğunu bilmiyordum

Olmadı kızlar nasipte yokmuş hangi deneme sayısında bulacagımız yalnızca Rabbimizin katında saklı bizde kul olarak kapısında aciz olarak beklemedeyiz

Olmadı kızlar nasipte yokmuş hangi deneme sayısında bulacagımız yalnızca Rabbimizin katında saklı bizde kul olarak kapısında aciz olarak beklemedeyiz

Üzülme diyemem arkadaşim ama sende ne güzel söylemişsin rabbim bilir insallah en hayirli zamanda kavuştursun hepimizi...

rabbim en yakın zamanda güzel gunler pozitif günler göstersin. rabbimize sıgınmaktan baska yolumuz yok.

ARKADAŞLAR MERHABA BEN GEÇEN AY TARSUAL VERDİLER KULLANDIM ADET GÖRDÜM BİTİNCE 4 GÜN SONRA YİNE GÖRDÜM 3 GÜN SÜRDÜ ŞİMDİDE BEN HANGİSİNE GÖRE ADETİMİ BEKLEMELİYİM BANA BİR FİKİR VEREBİLİR MİSİNİZ? SİZCE DOKTORUMU ARAMALIYIM

Bahcecıde denedınız degıl mı ? kacıncı deneme ? memnun kaldınız mı ? kımle yaptınız tedavıyı ?bızde dusunuyoruz cok kararsızızç cevap verırsenız sevınırım.

Bahcecıde denedınız degıl mı ? kacıncı deneme ? memnun kaldınız mı ? kımle yaptınız tedavıyı ?bızde dusunuyoruz cok kararsızızç cevap verırsenız sevınırım.
Çok geçmiş olsun cnm sizde sorun ne bnde bahcecide tedavideyij goruyoru memnunum merkezden sen daha önce senedin mi ilk denenen mi?

Aynen cnm bizim elimizden ne gelir ki biz istiyoruz. Olması için elimizden geleni yapıyoruz. Sonuç Allah'a kalmış. Tevekkül Rabbim hayırlısını versin sağlık olsun

MERHABA KIZLar,LUTFEN yardimci olun.yurt disinda kaliyorum.tup bebk yapmak isterdim Bahceci kliniginde hangi doktor dikkatcil ve iyi.Mustafa bey cokmeshgul oluyor?tedaviden once hangi ilac kullaniyorsuz hangi analiz yapilmali? tedavi baslarken hangi ilac qonal pereqonmu vurulur?hangi dozada

Canim bu sordugun sorularin cevaplari tamamen kişiye ozel,doktor seni muayene edip testlerini gormeden ne kullanirsin dozu ne olur bilinmez,ilk muayeneden sonra netlesir,belki vitamin kullanirsin belki gerek olma yumurta gelistirici ignelerin dozlari kisinin yumurta durumuna gore degisir kimine 125 yeterken kimi 300 doz alir canim bu konulari dusunme sen kararini ver gerisi gelir,bahceci iyi bir merkez,ben.mustafa hocaya gittim evet cok yogun bazen yardimcisi dr.kubra hanimda muayene oldum ama transferi mustafa bey yapti,diger doktorlarla ilgilide hep guzel seyler okuyorum ama tanimiyorum hicbirini,umarim hersey guzel olur senin icin bol şanslar,pozitif sonuclar,bebişler insallaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…